Mitä kosmetiikkaa pakkasin Lontooseen mukaani?

Moni on varmasti kiinnostunut kuulemaan, millaisilla kosmetiikkamäärillä kosmetiikkabloggaaja muutti Englantiin.

Muuttokuorman määrä on tietysti rajattu, kun matkaan lähtee lentokoneella ilman ylimääräisiä rahteja. Itse lensin Norwegianilla, jolloin saatoin ottaa mukaani kaksi 20 kilon matkalaukkua, yhden 10 kilon käsipakaasin ja käsilaukun. Yli 50 kiloa tavaraa kuulostaa paljolta, mutta kun tuohon määrään oikeasti yrittää mahduttaa elämänsä, on se melkoisen haastavaa. Varsinkin kun ottaa huomioon, että koko kosmetiikkavarastoni painoi vielä parisen vuotta sitten enemmän kuin koko tämänkertainen muuttokuormani…

Kosmetiikan pakkaaminen olikin siis varsin hankalaa.

Siitä huolimatta, että minulla oli töissä hytissä purkeittain shampoita tai suihkugeelejä, ei se tarkoittanut, että minun olisi ollut kannattavaa tai millään lailla järkevää pakata niitä mukaan. Oli nimittäin huomattavasti kannattavampaa pakata mukaan vaatteita, kenkiä tai muuta tarpeellisempaa kuin parisataa grammaa painavia vartalovoide tai hoitoaine purkkeja kun kerran vastaavia saa kohdemaastakin.

Tästä johtuen karsin mukaantulevan kosmetiikan määrää paljon.

Hiustuotteiden puolelta pakattaviksi tulivat nämä:

Lisäksi myös nämä kaksi ylemmästä kuvasta unohtunutta näytettä:

Kasvojenhoitotuotteista pakkasin mukaani nämä:

Vartatuotteiden kanssa läksin todella pienillä kantamuksilla:

Ei käsivoiteita, ei jalkavoiteita, ei vartalovoidetta.

”Erikoistuotteista” pakkasin mukaani nämä:

Meikkipuolelta mukaani tulivat puolestaan seuraavat tuotteet:

Kynsilakoista sai riittää seitsemän värilakkaa sekä alus- ja päällyslakka.

Luomiväreistä otin mukaani kahdeksan viisikkoa, sillä niiden sävyistä kymmenen loppuisi luultavasti vuoden loppuun mennessä. Tai sitten eivät, mutta elättelin asian suhteen toivoa… (Okei, ainakin viisi niistä kuluu loppuun!)

Ripsivärejä siunaantui matkaan useampi parin kokeilun alla olevan sekä kuivumaisillaan olevan vuoksi.

Huulimeikkejä otin mukaani kuuden huulikiillon ja kolmen huulipunan verran.

Lisäksi pakkasin mukaani JT Beauty Outletista saamani GOSHin Glossy Top Coatin, jota käytän huulilla usein yksinäänkin antamassa kiiltoa ja kosteutamassa.

Meikkipohjien suhteen mukana olivat kaikki tämänhetkiset luottotuotteeni. (Diorin irtopuuteri muuten lähentelee loppuaan!)

Lisäksi pakkasin mukaani kolme poskipunaa/aurinkopuuteria.

Silmien rajauksiin riittivät yksi musta YSL:n minikynä, Estee Lauderin sinisen kynän tynkä sekä Sensain loistava lopuillaan oleva ruskea nestemäinen rajauskynä.

Kulmille otin mukaani IsaDoran kulmageelin, Shiseidon kulmakynän sekä kaksi Too Facedin luomivärinpohjustajaa, toinen matta ja toinen shimmerinen.

Mukaan lähti siis jotakuinkin perussatsi (meikkejä oli hieman reilummin toki), joka riittää vähäksi aikaa niin, että pääsen alkuun ja voin sitten pikkuhiljaa tehdä hankintoja Lontoosta. (Hyvä tekosyy shoppailulle!)

Vaikka jouduinkin ahtamaan tavarani nyt pariin laukkuun, on minulla tietysti se etu, että voin tulevina kuukausina tuoda lisää tarpeellista tavaraa pikkuhiljaa mukanani Suomesta Lontooseen. Kuten olen kertonut, olen edelleenkin töissä Suomen ja Ruotsin välillä liikennöivällä laivalla ja lennän Suomen ja Lontoon väliä pääsääntöisesti kymmenen päivän välein. Tarvitsin siis nyt mukaani itseasiassa vain kuukauden perussatsin, sillä vietän Lontoossa poikkeuksellisesti koko syyskuun kesälomani merkeissä.

Suomessa minua odottavat vielä vanhempieni luona muutama kassillinen tavaroita sekä töissä laivan hyttikaappini, jotka olen täyttänyt viimeisillä tavaroillani. Tavaraa ei ole ihan hirveästi, mutta onhan sitä tietysti jonkun verran vielä Suomessa odottamassa. Ehkä ne siitä sitten pikkuhiljaa kulkeutuvat Lontooseen.

Mutta kuten sanoin, on minulla ollut siis loistava (teko)syy shoppailla maan kosmetiikkakeskittymissä!

Ongelmana onkin enää vain asuntomme hyvin vähäinen säilytystila…

8 kommenttia artikkeliin ”Mitä kosmetiikkaa pakkasin Lontooseen mukaani?”

  1. Oioi Lontoon kosmetiikkashoppailupostauksia odotellessa! Tuntuu vain hassulta, että osa sun omaisuudesta on kokonaan toisessa maassa kaukana sinusta, minua kun alkaa vähän ahdistaa jos olen vanhempieni luona sadan kilometrin päässä kun ei ole kuin pieni repullinen tavaraa mukana, sitten kaipaan aina jotain tavaraa joka on kotona 😀 Ihana seurata Lontooelämää, kiitos kun jaat nämä meidän kanssa 🙂

  2. Miten sinun työn kävi kun muutit Lontoosees? Jatkatko vielä vai lopetitko?

  3. Missä säilytät Suomessa loppuja tavaroitasi? 🙂 Käytännön asiat kiinnostaa! 😀

Kommentointi on suljettu.