Maailman paras ja kätevin meikkipussi – you need this!

*Sis. mainoslinkin

En ole meikkipussi-ihmisiä. Inhoan, kuinka hankalaa meikkipussista on löytää mitään ja kuinka tavarat ovat aina toistensa edessä.

Olen muutenkin levittyjätyyppiä ja tykkään siitä, että meikit ovat käteni ulottuvilla ja näkyvissä silloin, kun tarvitsen niitä.

Samalla olen kuitenkin myös sitä tyyppiä, joka pitäisi mielellään mahdollisimman vähän tavaroita näkyvillä.

Nämä kaksi persoonallisuustyyppiä ovat joutuneet pieneen kolariin, sillä meikit olisi kieltämättä mukavaa raivata käytön jälkeen meikkipussiin pois tieltä, mutta samalla meikkipussin käyttö on jotenkin vain tuntunut niin epäkäytännölliseltä.

Tai tuntui ainakin ennen, kunnes vihdoin löysin maailman kätevimmän meikkipussin.

Ostolakossa paras meikkipussi - 1

Tämä meikkipussi näyttää ulkoa päin tavalliselta toilettipussukalta, mutta sen taika paljastuu, kun pussin avaa.

Tämä on nimittäin jotain niin uskomattoman nerokasta, ettei tosikaan!

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1

Meikkipussin tarraläpän alta paljastuu runsaasti kiristysnarua sekä yksi sivutasku.

Kun naruja alkaa löysätä, tulee meikkipussin nerokkuus esiin.

Pussi levittyy nimittäin täysin lättänäksi ympyräksi, joka sallii kaikkien sen sisällä olevien tuotteiden täydellisen ympäriinsä levittämisen.

Eipä enää tarvitse epätoivoisesti penkoa toistensa alla piilossa olevia tuotteita ja käyttää siihen lähes yhtä paljon aikaa kuin itse meikkaukseen!

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (6)

Polyesteristä valmistetun meikkipussin materiaali on tehty helpoksi pyyhkiä puhtaaksi esimerkiksi kostealla liinalla.

Oman meikkipussini sisällä on jopa pari vetoketjutaskua, joihin mahtuu pieniä tuotteita tai vaikka vanupuikkoja.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (5)

Meikkipussi itsessään on melko kookas, eli kyseessä ei ole mistään käsilaukussa päivittäin mukana kulkevasta tapauksesta, mutta tämä on minusta mitä kätevin meikkipussi meille, joiden arkimeikkiarsenaaliin kuuluu useampia tuotteita tai jotka kaipaavat matkalle mukaan otettavaa kätevää toilettipussukkaa.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (3)

Ostin oman meikkipussini syksyllä Etelä-Koreassa käydessäni ja fiilistelin sitä Instagram Stories -klipeissäni useaan otteeseen.

Joka kerta pussia esitellessäni sain tietysti kysymyksiä siitä, kuinka samalaisen pussin voi saada käsiinsä,  mutta harmikseni jouduin tuolloin vain kohottelemaan olkapäitäni eikä minulla ollut antaa asiaan hyviä vinkkejä.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (4)

Ilokseni huomasin kuitenkin ihan vähän aikaa sitten, että näitähän saa nykyään ihan Suomessa toimivasta verkkokaupastakin!

Omaa meikkipussiani hankkiessani mietin useaan kertaan raaskinko ostaa sen, sillä pussilla oli Etelä-Korean Olive Young -myymälässä hintaa n. 25 euroa.

Nyt voin kuitenkin ilokseni vinkata, ettei pussista todellakaan tarvitse maksaa niin paljon, sillä *Cocopandan valikoimista löytyy vastaava meikkipussi vain alle kymmenellä eurolla.

Cocopandan valikoimasta löytyvä meikkipussi näyttää myös saaneen ostajiltaan hyvät arviot.

 

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (7)

Kenen muun tarpeisiin tällainen meikkipussi olisi täydellinen?

22 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras ja kätevin meikkipussi – you need this!”

  • Joo, on aivan mahtava tällaiselle kaltaiselleni ainakin, joka myös tykkää jättää meikit käytön jälkeen vähän levälleen. Tuossa on lääniä levitellä ja sitten voi vaan äkkiä kiskaista pussin kasaan tarvittaessa ja laittaa meikit piiloon. 🙂

 1. oi, voisin ostaa näitä heti kaksi kappaletta, yhden meikeille ja yhden kynsilakoille. Täytyy tsekkailla kuoseja 🙂

 2. Jos on kätevä käsistään niin tämänhän ompelisi äkkiä. Kunhan kyllästyn tuohon nykyiseen niin voisin askarrella (tai tilata) oman. 😀

  • Jep, jos on kätevä niin vastaavan voi tosiaan varmasti ommella itsekin. 🙂

 3. Instassa mainostettiin vähän samantyylistä pussukkaa. Se oli ehkä hieman korkeampi ja siinä oli reunoissa useita lokeroita, joihin saisi vaikkapa pienet lakka- ja muotovaahtopullot pystyyn. Pitää tutustua myös tähän vaihtoehtoon. Nykyinen meikkipussi alkaa olla matkansa päässä. Mukavaa viikonalkua! t: Salli

  • Kuulostaa kivalta tuokin versio, pitääkin googletella! 🙂

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin!

 4. Näin otsikon Fb:ssä ja ajattelin, ettei tää voi olla mitään mullistavaa. Nyt kyllä koen, et tää on ihan mahtava! Mulla on aina meikit hujan hajan, osa meikkipussis, osa sen vieres.. 😛

  • Kyllä, suorastaan yllättävän mullistava ja täydellinen minulle, jolla on tapana vähän levittäytyä ympäriinsä meikatessa ja sitten jättää kaikki levälleen… 😀

 5. Nyt olen erimieltä kanssasi! Mielestäni meikit kolisevat toisiinsa tuollaisessa pussukassa. Luomivärit ja poskipunat saattavat mennä rikki, meikkikynien terät saattavat katkeilla. Rasioiden kannet voivat aueta ja sotku on valmis!
  Kenties pussukka toimii, jos meikkejä ei ole paljoa..

  • Minulla on pussi aina niin täynnä, ettei mikään mahdu pahemmin liikkumaan siellä… 😀 Arkikäytössä en muutenkaan pussia liiemmin liikuttele, eli nähinnä laitan kasaan ja siirrän viereiselle pöydälle korkeintaan. 🙂

 6. Tilasin samantien, kun luin tän postauksen, aivan mahtava ja yksinkertainen keksintö.

 7. Aagh, oon ihan sucker noille ebay-linkeille eli heti lähti tilaukseen… 😀 Kiitos siis vaan vinkistä! Tää vaikuttaa oikeasti aika näppärältä. Nykyinen systeemini siirtää meikit paikkaan, jossa meikkaan ja siitä sivuun on vieheille tarkoitettu laatikko joka on lokeroineen yllättävän näppärä mutta on jäänyt liian pieneksi, hehe.

 8. Hitsit, pitäisköhän ostaa 😮 Mulla ei sinänsä meikkejä ole paljon, ja vielä vähemmän niitä kulkee reissussa mukana, mutta mulla on kohtuu paha atopia, ja sen myötä rasva-arsenaali on reissuun lähteissä aika hulppea, ihon tila kun saattaa heittää häränpyllyä tosi nopeasti, eikä se oikean rasvan olemassaolo paljoa lohduta, jos se onkin kotona 😛 Tommoseen voisi ainakin suurin osa putelleista ja purkeista mahtua, eikä ne kiirisi kassin pohjalla…

 9. Voi vitsi miten mahtava idea, kiitos kun esittelit! Noita muutama, niin olisipa helppo pitää monikin paikka siistinä. Mulla etenkin kynsilakkoja viereksii vaikka missä.

  Tuollaisiin voisi matkapakaasissa pakata kaikenlaisia pienikokoisia vaatteitakin, sukkia sun muuta, ja perillä vaan heittää hyllylle tai laatikkoon koko nyssäkkä, ja pysyisivät suojassa muiden jättämiltä nöyhtäpalloilta 😀

 10. Näyttää todella kätevältä! Minkähän kokoinen pussi on kasaan koottuna? Näyttää aika isolta.

Kommentointi on suljettu.