Kosteana suihkussa ja sen ulkopuolella

Muistatteko, kun joskus aiemmin hehkutin innolla kotimaisia Lemon Juice & Glycerine -merkin uutuutena lanseerattuja suihkugeelejä? Hehkutus saa tänään hieman jatkoa, sillä suihkugeelien rinnalle on vähän aikaa sitten lanseerattu myös vartalovoiteet!
Vartalovoidekavalkaadi sisältää kolme ihanuutta, jotka sain kunnian saada testattavikseni blogini kautta.
Tuotteista kaksi ovat varsinaisia vartalovoiteita ja kolmas on itseasiassa uuden trendin mukainen in-shower -vartalovoide.
Kuten suihkugeeleihinkin, kuului näidenkin joukkoon pirtsakan raikkaan tuoksuinen normaalista kuivalle iholle suunnattu koostumus, joka tuoksui avokaadolle ja sitruunalle.
Pidin tämän täytelähköstä koostumuksesta kovasti, sillä tämä oli juuri sopivan paksuhko omalle helposti kuivuvalle vartalolleni.
Rasvaan kroppani pääsääntöisesti päivittäin, mutta välillä se jää illalla väsyneenä tekemättä ja jo muutamassa päivässä laiminlyönnin kyllä huomaa. Tämä kykeni kuitenkin palauttamaan iholleni hyvän kosteustasapainon nopeasti.
Kaikkein suurimmat odotukset minulla kuitenkin oli erittäin kuivalle iholle suunnatusta Puuvilla Vartalovoiteesta, sillä olin aiemmin ihastunut vastaavaan suihkugeeliin kovasti. Rakastan ”puhtaan” tuoksuisia asioita ja tämän puhtaan pyykin tuoksua muistuttava suihkugeelipari olikin minusta siksi aivan hurmaava.
Suureksi harmikseni tämän tuoksun kanssa ei kuitenkaan päästy aivan samoihin ulottuvuuksiin. Tämä tuoksui puhtaalle ja oli ihan kiva, muttei minusta ihan niin mahtava kuin suihkugeelikaverinsa tuoksunsa puolesta. Unelmoin etukäteen voivani tuoksua läpi päivän puhtaalle pyykille (minä ihan tosi rakastan sitä tuoksua!), mutta tämän tuotteen tuoksu olikin yllättävän vaisu ja tosiaankin mieto kuten pakkauksen takapuolella olikin esitetty eikä edes kestänyt ihollani erityisen pitkään.
Kosteustehojensa puolesta tuote oli kuitenkin loistava, vaikka en muistakaan loppujen lopuksi huomanneeni mitään ihan valtavaa eroa Avokaado ja Sitruuna -version kanssa.
Joukon kolmas tuote oli tosiaan kahdesta edellisestä käyttötavaltaan poikkeava tuote. Olen itse ihastunut kuivan ihoni vuoksi näihin suihkussa käytettäviin vartalovoiteisiin niin kovasti, että taitanen tehdä niille ihan oman postauksensa lähitulevaisuudessa, mutta tähän väliin tyydyn esittämään kommenttini tästä nimenomaisesta yksilöstä.
In-shower vartalovoiteiden käyttöideana on siis, että niitä käytetään niiden nimen mukaisesti suihkussa. Ne ovatkin hieman kuin ihoa kosteuttavat suihkuöljyt, mutta toisin kuin myös ihon pesuun tarkoitetut suihkuöljyt, ei näitä ole tarkoitettu muuhun kuin ihon nopeaan kosteutukseen.
Iho siis pestään normaalisti ensiksi suihkugeelillä, minkä jälkeen tämä supernopea tuote napataan käyttöön. Tuotetta pursoitetaan kädelle, hierotaan se hutiloiden iholle ja huuhdellaan sitten vedellä lopuksi pois. Toisin kuin vartalovoiteiden kanssa, ei tämän kanssa tarvitse olla niin tarkkana siitä, että tätä hieroo ympäriinsä kunnes tämä oikeasti pn imeytynyt iholle. Ei, tämä hierotaan iholle reippaammin ottein suihkugeelin tavoin ja huuhdellaan sitten vedellä pois. Lopuksi iho kuivataan mielummin kevyesti taputellen kuin voimakkaasti hieroen, sillä muuten tuote vain päätyy pääosin pyyhkeeseen.
Iho jää tuotteen jäljiltä pehmeäksi ja tuntumaan siltä kuin siihen olisi juuri levitetty vartalovoidetta eikä käyttäjän ole tarvinnut hytistä kylmissään voidetta iholleen suihun jälkeen lätkiessään, minkä itse ainakin vilukissana lasken varsinkin talviaikaan suureksi plussaksi.
Itse pidän tämän jättämästä pinnasta suunnattomasti, mutta tiedän ihmisiä, jotka puolestaan eivät voi sietää sitä, ettei iho tunnu suihkusta tulon jälkeen täysin ”tuotevapaalta”. Tämä ei siis ole optimaalisin tuote niille.
Limen ja Jogurtin tuoksuinen tuote oli tuoksultaan samaan aikaan mukavan raikas mutta pehmeä ja freesi. Useista kokeilemistani in-shower -vartalovoiteista tämä oli ehdottomasti rasvaisimman ihotuntuman jättävä.
Oletteko te tutustuneet näihin parin euron hintaisiin uutuuksiin jo?

10 kommenttia artikkeliin ”Kosteana suihkussa ja sen ulkopuolella”

  1. Hmmm, mun mielestä ton puuvillasuihkugeelin tuoksu oli TODELLA mummomainen…hyh

  2. Edellisen postauksesi jälkeen en voinut kuin marssia kauppaan suihkugeelejä katsomaan, vaikka oli jo monta varastossa. Päädyin ostamaan puuvillan ja lime-jogurtin, jotka sitten piilotin ettei miekkonen näe suihkugeelivaraston lisääntyneen. Puuvilla oli aivan ihana tuoksultaan, lime nyt menossa ja ihana myös! Harmikseni puuvillainen käsisaippua/vaahto ei ollutkaan niin mukava tuoksultaan. :/

    Että kiitos nyt vaan, joudun varmaan piilottamaan nyt näitäkin muiden vartalovoiteiden vuoksi. ;D Onneksi talvi tulee ja voiteita kuluu.. Varsinkin tuo in-shower kiinnostaa, koska usein meinaa laiskottaa mutta jalat ilmoittaa asiasta kuivumalla suomuisiksi hyvinkin pian. 🙁 Kotimaisuudesta isosti plussaa, kyllä noita ihan ilokseen ostaa!

  3. Voi oispa tosi mahtavaa, jos tekisit kokonaisen postauksen noista in-shower-voiteista! Otin nyt vasta kokeiluun sen Nivean voiteen ja voi mahtavuutta mikä tuote. 🙂 Aivan ihana. Tosi kätevä, nopea, helppo jne. Mutta onko näitä siis muitakin? Jään suurella mielenkiinnolla odottamaan postausta. Joku vertailu olisi todella hyödyllinen, kuten tuossa mainitsitkin postauksen tuotteen olleen rasvainen.

  4. Täällä kanssa yksi kuivaihoinen ja psoriasista kärsivä joten suihkukosteusvoiteet on enemmän kuin tervetulleita. Unohtuu aina jalat rasvata muuten suihkun jälkeen, enkä jaksa odotta kuivumista. Helpompi myös levittää selkään. Jos teet in-shower voiteesta/voiteista postauksen, odotan sitä innolla… Varsinkin näin talven tullen vilukissana…

  5. Olen myös aivan rakastunut tuohon 'puhtaan pyykin' tuoksua (cleanin tuoksuja löytyy hyllystä laittoman paljon) ja atoopikkona tuo puuvilla kuulostaa enemmän kuin houkuttelevalta. Täytyy hakea testiin vaikkei tuoksu olisikaan ihan niin ihana kuin suihkugeelissä (:

  6. Näin näitä Anttilassa mutta hintaa oli n. 4e. Jos löydän jostain hieman halvemmalla, ostan, vaikka ei se 4e kyllä mikään kallis ole. Mutta suihkugeeliin (n.2e) verrattuna 4e oli aika paljon. Tosi kivaa kun tältä firmalta tulee uusia tuotteita, aiemminhan heillä taisi olla vaan jotain sitruunakäsivoidetta.

Kommentointi on suljettu.