Kuka minä olen?

Välillä on ihana huomata, kuinka tosissaan ihmiset lukevat blogiani. Minun on jo pitkään tehnyt mieli kommentoida asiaa, mutta toistaiseksi olen saanut itseni hillittyä. Ajattelin kuitenkin jakaa teidän kanssanne muutaman jutun.
Hauskinta minusta ovat ehdottomasti ne kommentit, joissa ihmiset ihmettelevät, eikö minulla ole muuta elämää kuin kosmetiikka tai kertovat säälivänsä minua tai epäilevät mielenterveyttäni. On herttaista, että ihmiset ovat näistä asioista huolissaan, mutta hauskinta on kuitenkin miettiä, mistä tämä johtuu.

Se, että kirjoitan tuoteblogia kosmetiikasta tarkoittaa näköjään ihmisille hieman erilaisia asioita. Itselleni tuoteblogi tarkoitaa sitä, että blogissani keskitytään tuotteisiin (mihin tosiaan blogini oikeassa sivupalkissa näkyvät sanat ”kosmetiikka-aiheinen tuoteblogi” viitaavat). Toisin kuin jotkut ovat ilmeisesti käsittäneet, ei tämä ole lifestyle-blogi, eli tämä ei millään lailla kuvaa koko elämääni. Tähän blogiin on tiivistetty se osa minusta, joka suhtautuu intohimolla uusiin kynsilakkoihin, tuoksuttelee pää humisten saippuita, kiljuu riemusta nähdessään uuden mascaran, taputtaa uudelle jalkavoiteelle ja juoksee maratoonarin lailla kauppaan uusien Diorin viisikkojen ilmestyttyä. Ja kyllä, olen todellakin juuri tasan tarkkaan tuollainen, kun noista asioista puhutaan. Sellainen minä olen, mutta se on vain osa minua. Se osa, johon tämä tuoteblogi keskittyy.

Se, etten kerro liiemmin muista elämäni osista ei silti tarkoita, etteikö elämässäni tapahtuisi mitään muuta. Paloin esimerkiksi halusta kertoa, kuinka kivat yllätyssynttärit wannabe-insinööri minulle järjesti tai kuinka ihana tyttöjen ilta minulla oli kavereitteni kanssa, mutta koska olen päättänyt, että tämä on tuoteblogi, en tahdo laajentaa tätä lifestyle-blogiksi. Toki välillä on kivaa kertoa joistakin aihepiirin ulkopuolisista tapahtumista, mutta en vain tahdo kirjoittaa ”päiväkirjaa” netissä muusta kun kosmetiikkatuotteista. Minun elämäni on minun elämäni, eikä sen jakamisesta kukaan hyödy -toisin kuin tuotekokemusteni jakamisesta.

Ja ehkäpä juuri siksi ihmiset tuppaavat leimaamaan minut todella pinnalliseksi ja olettavat minua muuten tuntematta, ettei minulla ole muuta elämää kuin kosmetiikka.

Jollekin tämä voi tulla yllätyksenä, mutta en tosiaan ihan oikeasti aloita päivääni leikkimällä purkeillani, jatka päivääni leikkimällä purkeilla töissä ja vietä sitten vielä koko iltaa purkkieni kanssa ja nukahda purkkejani ajatellen. (Mutta sen voin kyllä myöntää, että niistä Lushin saippuoista ihan tosi näin kyllä unta.)

On paljon asioita, joita ette voi blogini perusteella minusta tietää ja se on ok, sillä en ole tarkoituksellakaan tullut näitä tietoisuuteen.

Tiesittekö esimerkiksi, että minusta on mielenkiintoista (ja samalla järkyttävää) lukea kirjoja ja katsoa dokumentteja toisesta maailmansodasta? Esimerkiksi Sven Hasselin sotakirjat olivat jännää luettavaa ja Auschwitzin tyttöorkesteri -teos on todella karu ja koskettava.
Luen myös mielelläni kirjoja, jotka käsittelevät naisen asemaa islamilaisessa yhteiskunnassa (voin suositella mm. Zana Muhsenin kirjoja).
Muutenkin elämänkertakirjallisuus on mielenkiintoista ja esimerkiksi Kim Hyun Heen kirja Sieluni kyyneleet, ”Olin terroristi” on hyvin mielenkiintoinen kirja.
Inhoan kauhuleffoja ja tylsää draamaa, mutta katson uteliaana televisioista tosielämässä tapahtuneisiin rikoksiin perustuvia ohjelmia.
Rakastan teinikomedioita, mutta inhoan brittikomedioita.
Minusta on rentouttavaa siivota, inhoan vaatekaupoilla käyntiä, pihistelen lähes poikkeuksetta rahan kanssa (kosmetiikka on ainoa asia, johon laitan rahaa), pieruhuumori jaksaa aina naurattaa minua, rakastan Piukat paikat ja Kesäleski -elokuvia ja olen todella laiska värjäämään tukkaani ja kulmakarvojani.
Tykkään älyttömästi pelata Trivial Pursuitia ja Aliasta sekä opetella eri maiden pääkaupungit ulkoa (ja yrittää muistaa kerrata, jotta tieto pysyisi muistissa).
Myös Ristiseiskaa ja Canastaa on kiva pelata porukalla.
Juon todella harvoin alkoholia ja olen vain kerran elämässäni maistanut tupakkaa.
Minusta tulee myöhään syksyllä täti.
Asun liian kaukana parhaiden ystävieni ja äitini luota ja ikävöin heitä usein.
Stressaan kaikesta mahdollisesta.
Olen huono pitämään salaisuuksia.
Inhoan small talkia (työni ulkopuolella) ja jos minulla ei ole mitään asiaa, niin sitten en vain sano mitään. Viimeksi möllötin kolme päivää hiljaa ollessani koulutettavana laivalla työskentelyä varten. Ei vaan kiinnostanut sanoa mitään.
En osaa laulaa ollenkaan, mutta tykkään silti laulaa yksinollessani. (En päässyt ala-asteella musiikkiluokalle, sillä en osannut laulaa Jaakko-kultaakaan nuotilleen.)
Pelkään kania isompia koiria. Tai no, sanotaan nyt marsua isompia.
Olen allerginen kissoille ja vihreille omenoille.
Olen surkea keittiössä.
Tykkään Hansonista ja Bob Marleysta.
Menen töihin bussilla ja kuuntelen työmatkat aina kännykälläni radiota. En omista mp3 soitinta tai mitään muutakaan hienoa, vaan tahdon kuunnella aina radiota.

Minusta olisi siis varsin mukavaa, jos lukijani ymmärtäisivät minun tosiaan olevan täysin normaali ihminen (vaikka Hansonista vielä aikuisiällä tykkäävät eivät kuulemma voi olla normaaleja ihmsiä). Myyn työkseni kosmetiikkaa ja olen työpäiväni ajan sen keskellä fiilistelemässä. Siinä missä sinä käyt töiden jälkeen salilla, harrastan minä kosmetiikkaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö tekisi mitään muuta.

Meillä kaikilla on toki hieman erilainen huumorintaju, mutta jos sinulla ei ole yhtä huono huumorintaju kuin minulla, en suosittele blogini lukemista.

Joku kysyi minulta ahdistaako minua, kun ihmiset tulevat välillä töissä kysymään, olenko se Virve, joka kirjoittaa sitä Ostolakossa-blogia. En koe asiaa kovin ahdistavana, sillä onneksi blogissani tulee lähes pelkästään asiallista palautetta.

Okei, ei se nyt ihan mukavinta ole, kun joku asiakas huikkaa lukevansa blogiani juuri sellaisena päivänä, kun meikistä ei ole tullut mitään ja tukkakin on turhan likainen, mutta loppujen lopuksi en niin jaksa välittää, sillä tällainen minä juuri olen enkä yritäkään väittää muuta. Ja ennen kaikkea on kuitenkin ihanaa kuulla, että jotkut asiakkaistanikin lukevat blogiani. Saatan mennä hämilleni sen kuullessani enkä välttämättä näytä aina niin vimpan päälle olevalta, mutta onneksi en ole koskaan väittänytkään aina näyttäväni.

Itseasiassa suurimman osan ajasta näytän kuitenkin lähinnä tältä.

Minulta on usein toivottu kysymyspostausta, jossa vastailisin lukijoitteni kysymyksiin koskien itseäni, työtäni, elämääni… kaikkea muuta, paitsi ei tuotesuosituksia tällä kertaa. Eli jos jollakin on jotain kysyttävää, niin nyt olisi hyvä hetki esittää niitä kysymyksiä! Ehkä voisi tosiaan olla hyvä hetki antaa itsestään hetkellisesti edes hieman enemmänkin kuin vain sen hömpän puolen verran. Ihan vaan, jotta kaikille selviäisi, että olen muutakin kun vain sylillinen kosteusvoiteita ja laatikollinen huulikiiltoja.

(Jos kysymyksiä tulee enemmän kuin kourallinen, niin teen niistä vastauksineen ihan oman postauksensa.)

80 kommenttia artikkeliin ”Kuka minä olen?”

 1. Ainakin sä kirjoitat joka kerta aivan ihastuttavalla tavalla. Repeilen täällä itsekseni, ehkä mulla on siis yhtä hassu huumorintaju, kuin siellä ruudun toisessa laidassa 🙂

  Vastaa
 2. Luin ensin että sinusta tulee syksymmällä äiti ja suuni loksahti auki, olin ihan varma että tää on kuitenkin aprillipila. Sitten luin kohdan uudestaan ja luin oikein (: Ehdin hetken olemaan jo innoissani ja onnellinen puolestasi, mutta olen myös tuosta tätijutusta (:

  Vastaa
 3. Netti on leikkikenttä jonne mahtuu monenlaista mönkijää. Olen itse blogannut 6 vuotta, mutta lopetin hiljattain henkilökohtaisen blogini pitämisen ja aloitin hyvän mielen-blogini. Tämän 6 vuoden aikana minullekin on tullut vastaan vaikka mitä ja olen huomannut sen myös, että jos kirjoittaa usein jostain aiheesta, se antaa leiman, että tälläinen ihminen se sitten on. Se on ihan älytöntä, mutta näköjään se menee niin.

  Mä ainakin pidän sun blogista ihan mielettömästi ja mulla ei ainakaan ole kertaakaan käynyt mielessä etteikö sulla olisi tasan tarkkaan muutakin elämää kuin kosmetiikka 🙂 Tämä sun postaus oli tosi kiva lukea ja samaistuin monessa kohtaa.

  Olet todella sympaattisen ja mukavan oloinen nätti nuori nainen! Älä anna asiattomien kommenttien lannistaa! Sun blogilla monta fania ja mä olen ainakin yksi niistä 🙂 Keep up the good work!

  Ihanaa pääsiäistä Virve! 🙂

  Vastaa
 4. Mun mielestä tää on ollut mielenkiintoinen lukea näin. Täältä tulen etsmään meikki- tai tuotevinkkejä ja löydän ne parhaiten, kun ei tarvitse kahlata koko päivän tapahtumia voivotteluineen tai hehkutteluineen läpi. Kyllä mä ainakin olen osannut ottaa tämän blogin tuoteblogina, enkä mä kynsiblogeja pitäviäkään ajattele niin, että ne nyt vaan istuvat päivät pitkät lakkaillen kynsiään asetoni- sun muissa höyryissä ja ovat ihan öönä kun kysytään jotain tosielämään liittyvää.

  Ja mun blogi, joka kertoo mun elämästäni, ongelmistani, kommelluksistani jne ei todellakaan ole avoin kaikkien lukea, sinne pääsee vain harvat ja valitut.

  Vastaa
 5. Älyttömän kiva postaus, todellakin avarsi kuvaa sinusta. 🙂 En toki ole koskaan ajatellutkaan, ettetkö muutakin elämää omistaisi kosmetiikan lisäksi.. En todellakaan! Mutta silti tämä jotenkin havahdutti:) Hienoa!

  Arvostan myös sitä, kuinka olet osannut vetää rajan niihin asioihin, joita haluat täällä käsitellä ja jättää pois ne henkilökohtaiset muut asiat, jotka eivät kaikille kuulu. 🙂

  Oikein hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta, blogisi on todella huippua luettavaa! 🙂

  Vastaa
 6. Tuo viimesen kuvan look pukee sua ;>

  Mun mielestä on ihan uskomatonta, että ihmiset lukevat blogeja niin rajoittunein mielin, että kuvittelevat jokaisen blogin sisällön olevan kirjoittajan koko elämä. Se, että on kiinnostunut meikeistä tai vaatteista ja kirjoittaa niistä blogia, ei tarkoita sitä, että ihminen on pinnallinen bimbo. Ainakaan välttämättä.

  Vastaa
 7. Niin ja se piti vielä sanomani, että susta ainakin huomaa, että päässä liikkuu jotain muutakin kuin muovia ja hajuvettä, tämän blogin tekstit on kuitenkin niin laadukkaita fiksusti kirjoitettuja.

  Vastaa
 8. Täytyy olla vähän yksinkertainen ihminen, jos kuvittelee elämäsi olevan pelkkää kosmetiikkaa. Yksi blogisi parhaista puolista on juuri, että pysyt asiassa!! Anteeksi nyt vaan, mutta minua ei kiinnosta yksityiselämäsi yhtään, minua kiinnostaa huumorintajuinen ja veikeä kirjoitustyylisi ja mielipiteesi kosmetiikasta. Sinua persoonana vähättelemättä siis!

  Vastaa
 9. Löööv! Oot ihan huippu! Asennemimmi. <3 Ja jos ihmiset tosiaan omistaa puolet elämästään sille, että ne etsii bloggaajista kaikki negatiiviset puolet, niin ketähän ne "heimullaeiooelämää"-tyypit oikeasti onkaan? Et ainakaan sinä!

  Vastaa
 10. Kiva sun blogia on lukea, mutta ei mulla ole sen kummemmin tarvis tietää elämästäsi enempää kuin haluat kertoa. Tuoteblogihan tämä on ja sellaisena toivottavasti pysyykin. Vaikka tuo viimeinen blondikuva oli ihan hauska lisä 😀

  Erikoisempaa kuin sun kosmetiikkainnostus on toisten kommentit köyhästä elämästä. Ehkei niillä itsellään sit ole harrastuksia… 😉

  Vastaa
 11. Asutteko Tampereella? Tai oletko töissä siellä?

  Tää oli todella hyvä postaus! Täytyy myöntää, että oon saattanut saada susta vääränlaisen kuvan tän blogin perusteella, mutta se on kyllä korjaantunut nyt 🙂 En kuitenkaan ole kokenut tarpeelliseksi tulla tänne näsäviisastelemaan 😀

  Vastaa
 12. ihana postaus, kiiiitos :)!
  täytyy sanoa, että olet kyllä monissa asiossa niiiin samanlainen kuin minä 🙂 – itselläni ei tosin ole ongelmia kania suurempien koirien kanssa mikä on ihan hyvä koska omistan sellaisia kaksi kappaletta… kuin myös kaksi hevosta, mistä johtuen suurin osa vapaa-ajasta menee naama turvepölyssä ja kynnenaluset täynnä p***aa. kunpa ne, jotka ihmettelevät 'ainaista tälläytymistäni ( meikkaus )' näkisivät minut silloin… tai oikeastaan, hyvä vaan etteivät näe XD

  /nanna

  Vastaa
 13. Tämä oli ihastuttava postaus. 😀 En ymmärrä mikseivät kaikki tajua, että se, mitä kertoo/jättää kertomatta blogissaan on täysin kirjoittajan oma päätös ja lukijoilla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä kaikkea oikeasti olisi vielä voinu päivästä tms. kertoa jos haluaisi kaikkien sen tietävän. En muista oletko aiemmin jo tehnyt sellaista "päivä Virven kanssa"-tyylistä postausta, kun tämähän ei, kutn sanoit, lifestyleblogi ole, mutta minua sellainen ainakin kiinnostaisi. :]

  Vastaa
 14. Mikä sä oot horoskoopiltasi? 🙂

  Oon lukenu sun blogia päivittäin, mutta minulla ei ole (ainakaan vielä) omaa profiilia. Vaikutat hyvälle tyypille 🙂

  Iloista pääsiäistä!

  -Taikku-

  Vastaa
 15. Olet hehkuttanut paljon mineraalimeikkejä, olisinkin kiinnostunut Bare Minerals ja Youngblood mineraalimeikkipohjista kasvoille.
  Kärsin ehkä lievähköstä aknesta, ja paksut meikkikerrokset eivät todellakaan auta asiaa. Kesällä iho on paremmassa kunnossa, ja ajattelinkin että aloittaisin sillon mineraalimeikkien käytön. Haluaisin tietää, kuinka paljon ne peittävät ja pitävät kiiltoa?
  Tai voiko niitä yleensä käyttää pintakuivalle iholle, johon tulee finnejä ja jossa on myös punoitusta?
  Kumpaa suosittelisit pintakuivalle mutta rasvoittumiseen ja finneihin taipuvaiselle iholle TAI suositteletko niitä iholleni ollenkaan?

  Vastaa
 16. Oi hieno postaus! Mullakin oli kyllä kieltämättä pinnallinen kuva susta, mutta eipä se pahemmin haitannut. On hienoa kun teit postauksen, ja toi teksti tosiaan pisti miettimään. Sun ei tarvitse paljastaa blogissasi muutkuin pinnalinen puoli, jos niin haluat.

  Vastaa
 17. Minulla ei ole ikinä ollut sinusta pinnallinen kuva eli olen aina ymmärtänyt blogin idean (etenkin kun pysyit niin pitkään anonyymina) ettet ole kertomassa sinänsä itsestäsi vaan siitä kosmetiikasta. 🙂 Blogisi on ihan loistava, sanoisinko että suosikkini. Ehkä rahanmeno kosmetiikkaan on lisääntynyt blogisi myötä.. 😀 Mutta jatka samaan malliin, kirjoitustyylisi on vallan ihana! Ja tipunkeltaista pääsiäistä! 🙂

  Vastaa
 18. Ihan mahtavia kuvia! 🙂 Ja en kyl kuvitellut et oisit pinnallinen, mut sen voin sanoo et oot tehny miusta pinnallisen! 😀 Oon innostunut meikkailusta ja muusta ihan eri tavalla kun oon lueskellut tietoo niistä. Puhutaan miun kaverinkin kanssa siun suosituksista ja vertaillaan omia kokemuksia.

  Ja samoin, miusta on vaan hyvä että enimmäkseen pitäydyt asiassa näissä postauksissa. Kyllä niistä vilkkuu siun persoonallisuutta kivasti, kirjotat tosi hyvin.

  Vastaa
 19. Ihana tuo alimmainen kuva.Ilmetty J.Tukiainen.Naama tosin näyttää huimasti paremmalta,mutta hiusten latvat ihan samiksesti takussa.Niin ja olen kyllä ymmärtänyt,että sinulla on muutakin elämää,joten ei siis kysyttävää.Itse nimittäin istuskelen itseäni rentouttaen usein pitkiäkin aikoja tietokoneella uppoutuen milloin kosmetiikan,milloin käsitöiden ihanaan maailmaan.Kyllä sekin harrastuksesta käy.Siis yhdestä niistä.Monet ovat aivan turhaan ihmetelleet sinun suurta kosmetiikkamäärääsi,mutta näkisivätpä minun käsityöaiheisen materiaalini paljouden.Tosin ammattiin sekin liittyy,eli siinäpä se.Niin eikä sitä kosmetiikkaakaan meikäläisellä ihan vähää ole,jos oikein tarkkoja ollaan.Kaikissa meissä on siis omat pikku omituisuutemme,mutta se vaan on hauskaa.Olet ihana nuori nainen,joka viihdyttää ja opettaa meitä monin tavoin,joten pupurikasta ja tipuvilkasta pääsiäistä sinulle.

  Terveisin rouva48

  Vastaa
 20. Pakko kehua, että kirjoitat todella mukaansatempaavasti! Siis hyvin innoittavasti ja mielenkiintoisesti. En ole ajatellut sun olevan mitenkään pinnallinen tai pelkällä kosmetiikalla elävä, kyllähän se pitäisi kaikkien ymmärtää, että joku kirjoittaa tosiaan lifestyle-blogia, jonne vuodatetaan asioita laidasta laitaan, ja sitten on niitä blogeja, joissa keskitytään lähinnä yhteen aihepiiriin.

  Ps. Kysymys: Onko sinulla sisaruksia, tai siis ilmeisesti on, jos sinusta tulee täti..mutt kuitenkin 😀

  Vastaa
 21. Pidin kanssa tästä postauksesta. Itse en kyllä ikinä ole ajatellut sua ihmisenä liiemmin, koska tiesin blogin keskittyvän kosmettiikkaan eikä silloin liiemmin tarvi miettiä kirjoittajaa. Itse taidan olla samanlainen vähän impulsiivinen ja välillä vähän hölmökin ja mun on helppo samaistua moneen asiaan, mitä täällä välillä kerrot. Ja mielestäni on kiva, että pidät blogin edelleen juurikin tuoteblogina, mutta ainakaan itseäni ei haittaa, vaikka sitä elämää postausten välissä välillä olisikin (:

  Vastaa
 22. Olen samaa mieltä tuosta, että jos blogi sattuu keskittymään tiettyyn aiheeseen, ei se tosiaan tarkoita sitä, että kirjoittajan elämään ei sitten muuta mahdukaan. Onneksi osaat kuitenkin suhtautua asiaan mitäilmeisimmin huumorilla! 🙂

  Ja jos jotain kosmetiikan ulkopuolisesta elämästäsi saa kysyä, niin haluaisin kuulla jonkin wannabe-insinöörin järjestämän hauskan tempauksen, josta blogissa ei vielä ole kuultu! Hänen kärpästapauksensa ja "pommi" kosmetiikkalaatikossasi olivat äärimmäisen hauskoja 😀

  Vastaa
 23. Jännä, oon lukenu sun blogia vuoden jo ja en koskaa oo tullu aatelleeks, miks et kerro itestäs 😀 Sun totejutut on jo nii mielenkiintosia, että ei ole väliä kerrotko mitä teit tänää ja mitä et. Elä välitä muiden kommenteista, että olet kaheli! Jokasella on kiinnostuksen kohteensa ja sä ny satut kirjottaa juuri siitä blogia! 😀 hyvä asenne kuitenki ottaa tämä puheeksi!

  Vastaa
 24. Lavastanut oot vaan nuo kuvat, eihän sulla voi olla muuta elämää 😉 Ei vaan, tosi hauskaa kun laitoit tuollaisia, piristävää. Blogin aihepiiriä on muuten hirveen vaikea varmasti rajata. Vaikka olethan välillä ohimennen maininnut muustakin kuin kosmetiikasta. Juuri semmoinen tekee jotenkin leppoisan täsät blogista, ei liian ammattimaista ja etäistä, vaan kirjoittaja on kuitenkin jotenkin lähellä.

  Jännä, että aina lukijat ei hoksaa, ettei koko elämä ole blogissa. Ehkä se johtuu siitä, että joillakin on… Ite postailen välillä laittamiani kynsitaiteiluja ja sain niihin kommenttia "hanki elämä". Ihan ku kynsien taiteilun takia muuta ei voisi tehdä 😀 Ihanaa.

  Vastaa
 25. Olipas hauska ja piristävä postaus ! 🙂

  Tämä on oikeastaan ainoa blogi jota jaksan nykyään enään seurata, kirjoitustyylisi on humoristinen ja hauska ja eniten miellyttää säännölliset jokapäiväiset asiapostaukset. Ehkä se, että olet keskittynyt juuri niihin tuotteisiin on saanut minut lukemaan tätä joka päivä, pienet välipostaukset jostain yllätysjuhlista voisivat olla oikeasti piristäviä ja hauskoja, mutta ei mua oikeasti todellakaan kiinnosta lukea jonkun jokapäiväisestä arkielämästä (tyyliä söin sitä, päällä oli tätä ja tota ja kävin salilla ja töissä ja no siinä se päivä sitten meniki).

  En ole edes ajatellutkaan etteikö sulla olis muuta elämää, tai itseasiassa en oo ajatellu ollenkaan mitään sellaista että miksi et kerro mitään itsestäsi. Ainoa asia mitä on tullut edes kauhisteltua tai mietittyä oli sun kosmetiikan määrä, mutta toisaalta saisin niillä rahoilla mitkä minulla menee hevosharrastukseeni niin ihan muutaman purkin rasvaa ja meikkejä. 🙂

  Vastaa
 26. ihana postaus ! oon aina pitäny sua tosi ihanana tyyppinä enkä todellakaan sen pinnallisempana kuin ketään muitakaan. 🙂 toivottavasti kaikki tosiaan tajuais että tämä blogi käsittelee KOSMETIIKKAA eli silloin sen pitää siitä kertoa.

  hyvää pääsiäistä toivottelee syvällinen pinnallinen ihminen lapista =)

  Vastaa
 27. Älä yritä, kuitenkin vaan aprillasit meitä.. ;D

  Heh, eipä ole minua ainakaan haitannut yhtään, että et pahemmin kerro itsestäsi täällä, sillä loppujen lopuks.. hittojakos se meille kuuluu. 😀

  On eri asia kertoa päivän kulusta ihan LIVE-kavereiden kesken kuin, että julkisesti netissä tuntemattomille ihmisille kertoisi asioistaan. 🙂

  En sano, etteikö niin saisi tehdä (jos sen kokee tarpeelliseksi), mutta järkeäkin saa aina käyttää.. 😀 Netti-maailmassa tuntuu välillä törmäävän pöllömpiin ihmisiin kuin mitä tuolla ulkosalla.. 😀 😛

  t. pian vanhentuva huuhkaja

  ps. ja tätä kirjoittaessa poltin sitten pellillisen pullaa.. ainakin melkein.

  Vastaa
 28. Tämä on hieno kirjoitus mutta kuitenkin samaan aikaan tulee mieleen, miksi ihmeessä sellaisille ihmisille joilla selkeästi on ongelmia oman elämänsä kanssa, tulee perustella omaa olemassa oloaan? Onko he todella ansainneet sen että tälläisten ihmisten oma ahdasmielisyys saa vastauksen ikään kuin tarjottimella kun vieläpä sinun esittelyosiossa on selkeästi maininta siitä, että tämä on tuoteblogi… Maailma on täynnä katkeria ihmisiä jotka haluavat samaistua johonkin sellaiseen jota ei itse pysty olemaan. Ja aina on kuitenkin mahdollisuus siihen ettei lue blogiasi jos sillä joillekin on noin voimakas negatiivinen vaikutus, kuten se että käy ainoastaan kommentoimassa sitä että olisit todella pinnallinen ihminen. Jotkut Ihmiset ovat kieroutuneita, katkeria, ja ahdistuneita ja usein tälläiset ihmiset piiloutuu anonyymina olemiseen.

  Itse pystyn samaistumaan sinuun tässä asiassa sen vuoksi että minuakin pidetään melkolailla usein tietynlaisena ihmisenä kun sanon että olen miespuolinen sisustusarkkitehti joka on tehnyt vuosia somistustöitä muodin parissa sekä nykyinen työni toimia sisustussuunnittelijana. Siihen kun vielä lisää sen että kaappini pursuaa ihoa helliviä kosmeettisia tuotteita, on mielikuvapaketti kokolailla valmis. Huomasin tämän piirteen hyvin läheltä ollessani joissakin profiloiduissa nettisivustoissa näillä faktoilla. Se oli surullista huomata kuinka moni yritti päästä niskan päälle, kuitenkaan siinä onnistumatta.

  Ei minulle nimittäin ihan heti tule mieleen kertoa tuntemattomille että olen tämän lisäksi myös urheilua harrastava omaishoitaja halvaantuneelle äitilleni. Kasvatan kahta Dobermannia sekä soitan sähkökitaraa. Kirjoitan biisejä, remontoin omaa asuntoani itsenäisesti sekä toimin vapaaehtoistyössä humanitäärisessä järjestössä, ajan myös eläinten oikeuksia sekä pidän ruuanlaitosta, laulamisesta, maalaamisesta, piirtämisestä ja kirjoittamisesta. Luonteeltani olen itseasiassa hyvinkin intensiivinen ja syvällinen tyyppi. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat hyvin tyypillisiä piirteitäni. Tavanomainen elämä ei jaksa kiinnostaa ja vain itsetietoiset ja henkisesti kypsät ihmiset pystyy herättämään mielenkiintoni…

  Sinun blogiasi seuraamalla minä olen ainakin mielenkiinnolla seurannut tuotekokeilujasi koska minua kiinnostaa MYÖS hoitaa itseäni ja ihoani. Olen saanut erittäin hyviä vinkkejä ja pitänyt sinua ammattisi osaavana asiantuntijana ja voi luoja sellaisia tässä elämässä tarvitaan, ammattiylpeitä ihmisiä. Siihen kun vielä lisää hauskan kirjoitustapasi ja ennen kaikkea kokemukseni hyvästä asiakaspalvelusta, minua ei suorastaan edes haittaisi vaikka olisit pinnallinen, vain purkkejasi rakastava bimbo. Tietenkin on aina bonusta kun näin ei kuitenkaan ole. 🙂

  Älä lopeta blogiasi ja tee siitä jatkossakin itsesi näköinen.
  Minä näkisin sinut todella hyvänä kauneustoimittajana johonkin muoti ja kauneusalan kiiltäväpintaiseen ja painavaan ennen kaikkea arvostettuun lehteen.

  Hyvää pääsiäista sinulle Virve!

  Vastaa
 29. Mistä asti asuinalueen paikallislehti on julkaissut seksinovelleja ja eroottisia kuvia?

  Siitä asti kun tietyn aihealueen blogit on ollut jotain muuta kuin aihealuettaan.

  Vastaa
 30. Mulle on koko ajan ollut selvää, että sun päässä liikkuu keskiverto nuortanaista paljonkin enemmän todellisia ja vakavia asioita. Se vaan kuultaa läpi sun kirjoituksista. Pitää ymmärtää, että jotkut saippuannuuhkimissessiot on postattu virvemäinen pilke silmäkulmassa. 🙂 Ehkäpä jotkut lukijat ovat tulkinneet pinnallisuudeksi sun kyvyn NAUTTIA ihanista asioista. Se on monille tuntematon taito, nykyään kun syvällisyyttään pitää usein korostaa olemalla pidättyväinen, järkevä, totinen, minimalistinen jne. ja pitää "kituuttaa" asiassa kuin asiassa (myös nautintojen kanssa), ettei vain vaikuttaisi turhamaiselta. Sun ja Wantsun suhde vaikuttaa olevan hyvällä pohjalla, mistä olen puolestasi iloinen! 😀

  -P-

  Vastaa
 31. Siis aivan ihana postaus!!1 ja sitä kysymystä pohdin huomis aamuun ja lisään sitten jonkun nasevan, mutta oli jo nyt pakko kommentoida 😀

  Vastaa
 32. Oi olipa kiva postaus (ei sillä, etteikö muutkin sellaisia olisi olleet.. :D) tarkoitan, että mukava lukea välillä sinusta itsestä välillä myös jotain. Pakko tarttua kohtaan jossa kerroit Trivial Pursuitista ja Aliaksesta, rakastan kans pelata niitä yli kaiken, harmi vaan että kukaan kavereistani ei ole oikein samaa mieltä :/

  Vastaa
 33. Tämä blogi on ehdottomasti yksi hauskimpia ja parhaiten kirjoitettuja! Sinulla on suomi hallussa, kuka tahansa toimittaja tai äikänope voisi olla kateellinen näin sujuvasta tekstistä. Lukeminen vaan tuppaa käymään välillä lompakolle tuhoisaksi… 😀

  Vastaa
 34. Tahtoisin kysyä, että minkä "merkin" alla olet töissä? Tai siis.. noh, huonosti muotoiltu.. Oletko siis esim. stockmann beautyssä tai sokoksella? Ja ei todellakaan tarvitse vastata jos menee liian henkilökohtaiseksi. Olet ihana, pidän blogistasi ja toivotan sinulle oikein ihanaa pääsiäistä! 🙂

  -Miu

  Vastaa
 35. Vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä 🙂 Olisipa minulla joskus ollut sinunkaltaisesi hassunhauska ystävä!

  Muutama puoli-intiimi kysymys, itsepä käskit esittää kysymyksiä. Missä tapasitte wantsun kanssa? Kuinka kauan olette seurustelleet? Luuletko, että haluat/tulet menemään naimisiin hänen kanssaan? Luuletko, että hankitte lapsia joskus? Aiotko hukuttaa tulevan siskon/veljenlapsesi vauvakosmetikkaan? 🙂

  Vastaa
 36. Sellasta kysysin, et tuntuuko susta hassulta ajatella, että ihmiset toisella puolella Suomee puhuu että 'ostan sen ja sen tuotteen, koska luin siitä arvostelun ostolakossa-blogista'"? 😀

  Vastaa
 37. Ihania kuvia, hihii! 🙂 Tosi kiva postaus, tosin mieleni järkkyi hieman kun ilmeisesti muutaman muun lukijan tavoin erehdyin ensin hetken katsomaan että sinusta tulee syksyllä äiti…! 😉

  Mäkin haluaisin kuulla lisää wantsun edesottamuksista ja tempauksista! 🙂 Ja kiitos kaikesta asiasta, tänne on kiva ohjata kavereitakin tutustumaan eri kosmetiikkajuttuihin. Esim. hurahdin mineraalimeikkeihin ja oon BareEscentualsia nyt suositellut vaikka kenelle ja ohjannut tänne lisätietojen pariin.

  Vastaa
 38. Tää blogi on niin paras, oon saanu täältä paljo kivoja vinkkejä hyvistä tuotteista! Oon monesti nähny sut työpaikallas, mut en oo uskaltanu tulla sanoon mitään 😀 Oot luonnossaki tosi kaunis ja sul on ihana ääni :DDD

  Vastaa
 39. Miten tapasitte wantsun kanssa? Kauanko olette olleet yhdessä? Koska häät pidetään? Minkälaiset olisivat sinun unelmahäät?
  Mietitkö koskaan alan vaihtoa?
  Mietitkö koskaan että haluaisitkin ehkä opiskella itsellesi korkeakoulututkinnon?
  Mietitkö koskaan riittääkö kosmetiikkamyyjänä oleminen sinulle uratavoitteeksi?

  Vastaa
 40. Minusta on hyvä, että blogisi on TUOTEblogi eikä lifestyleblogi. Täytyy myöntää, että jos tästä blogista alkaa muotoutua samanlainen tusinablogi siitä mitä tulikaan tänään tehtyä ja mitä tulikaan tänään syötyä ja puettua päälle niin tämä tyttö jättää seuraamisen sikseen. Ei millään pahalla, mutta ei minua kiinnosta eikä se minulle kuulu mitä teet vapaa-aikanasi jne…

  Blogisi kirjoitustyyli on erinomainen, siksi toivonkin että aihe säilyy tuotteissa, jotta jaksan seurata blogiasi:)

  Hyvää kevättä!!

  Vastaa
 41. Musta taas on epänormaalia, että ihmiset eivät ymmärrä bloggareilla olevan muutakin elämää kuin blogissa kerrottu. Siis oikeesti, ihmisten kyyläily- ja pätemishalu on joskus hyyyyvin pelottavaa…

  Mutta siihen kysymykseen: Kuinka pitkä olet? Näytit tossa kokovartalokuvassa sellaselta tasku-virveltä 😀

  Vastaa
 42. Hahaa täältä löytyy toinen , joka mielellään katsoo toisen maailmansodan aikaan sijoittuvia dokumentteja ja elokuvia 🙂 Tänään juuri katsoin elokuvan , jonka nimi oli syytettynä Jumala. Se kertoo juutalaisista , jotka Auschwitzin keskitysleirillä järjestivät oikeudenkäynnin Jumalaa vastaan.
  ps. Tykkään kovasti tyylistäsi kirjoittaa 🙂

  Vastaa
 43. Blogisi on hyvä tällaisenaan, kivoilla pienillä sivujutuilla höystettynä 🙂 esim.postaus jossa kerroit pakollisesta meikin puhdistuksesta vessanpöntön vieressä hiukan päihtyneessä tilassa oli todella huvittava mutta sisälsi myös asiaa, EI MEIKIT PÄÄLLÄ MENNÄ NUKKUMAAN!Mutta apuasi tarvitsisin yhdessä asiassa, osaisitko suositella hyviä päivä- ja yövoiteita? Ihoni on t-alueelta helposti rasvoittuva ja tuolla alueella myös finnejä esiintyy ja olen koittanut erillaisia voiteita mutta en koe että niistä sen suurempaa apua olisi ollut, haluan siis että voiteiden vaikutuksen huomaisi myös iholla ja että ne eivät tukkisi ihoa aiheuttaen lisää finnejä mutta eivät myöskään kuivattaisi koska no silloin finnejä syntyy kaksinverroin kauheammin! Kokeiluni apteekin basiron voiteen kanssa ei ollut positiivinen koska se kuivatti ihoni todella pahasti mutta tuntui auttavan näppyjen kanssa. Meikin tulisi pysyä myös mattapintaisena eikä alkaa kiiltämään ja näyttää nuhruiselta. Yövoiteen olisi hyvä olla myös kosteuttava mutta näppyjä hillitsevä. Mission impossible ? Lompakolle sopiva hinta olisi sopiva siinä 50-60e per tuote, tai toki allekkin, lumenet & niveat eivät ole vain oikein tehonneet, olen koittanut myös monia muita kuten cliniquen DDMGtä mutta tuo ei tuntunut tekevän oikein mitään.

  Vastaa
 44. Voi, täälläkin yksi joka tykkää toisen maailmansodan aikaan sijoittuvista kirjoista ja elokuvista ja nyt on kyllä pakko suositella sulle sellasta kirjaa kun Martin Gray – kaikkien rakkaitteni puolesta. Ihan huippu! 🙂

  Sun blogi on muuten aivan mahti ja ainakaan mulle ei oo koskaan tullu mieleenkään, että olisit jotenkin pinnallinen tai, että elämäs pyöris purnukoiden ympärillä. Lähinnä susta on saanu sellasen sympaattisen, sulosen ja ennenkaikkea AIDON kuvan.

  Ja kiitos, että piristät mun päiviä sun hauskoilla ja pirteillä postauksilla. Sellasia blogimaailmaan kaivataanki niiden ainaisten synkistelevien ja angstaavien lifestyle-bloggaajien postausten tilalle, joten jatka samaan malliin, Virve! 🙂

  – emppu

  Vastaa
 45. Onko wantsu sun eka poikaystävä? miten te tapasitte? kun sanot olevasi ujo niin onko sulla ollut sitten yksinäistä ennen wantsua jos tutustuminen ei ole niin helppoa? mitä teet juhlapyhinä kun et juo, juhlitko muiden kanssa vai vietätkö kotona esim juhannusta, vappua? mikä on sun mielestä paras meikkikirja mitä markkinoilta löytyy? josta löytyisi ohjeita ihan perusmeikkaamisen, meikkaamaan vasta opettelevalle ihmiselle?

  kiitos blogista, ihana!

  Vastaa
 46. niin sen verran piti sanomani vielä että blogi on ihana tälläsenään, mutta miks sitä ei välissä voi olla osioita jotka on sitä henkilökohtasta, tuossa luki että paloit halusta kertoa… niin miks ei , anna palaa vaan, ei se blogi siitä huonommaksi mene jos siellä on välissä muutakin kun tuoteselosteita.

  ja siihen kysymykseen,. jos saisit viedä mukanasi vain yhden viisikon, niin mikä olisi se ehdoton valinta ? Oletuksena että pitää pelastyaa se yks ja ainut vaikka tulipalosta tms, julma kysymys tosin, vähän kun kysyis äidiltä ketä lapsistaan se rakastaa eniten 😀 Ja joo, liittyy totteisiin, mutta ne henkilökohtaisuudet saat paljastaa itse jos siltä tuntuu 😀

  Vastaa
 47. Upea postaus!

  Vaikutat fiksulta ja hyvän itsetunnon omaavalta naiselta, ja sehän on hienointa maailmassa!

  Vastaa
 48. No toden totta, en käsitä, miksi kukaan lukijoista viitsii nähdä sellaista vaivaa, että lähettää jotain ilkiökommenttia. Sehän nyt on päivänselvä asia, että tämä blogi esittelee meille vain yhden puolen sinusta ja elämästäsi! *huoh*
  Kiva postaus, ja herätti varmaan monen lukijan tajuamaan, että tämä on vain pieni viipale elämääsi (tai meikki/muotiblogit kenen tahansa bloggaajan elämää yleensä). Sinun ei kuitenkaan tarvitse vakuutella kenellekään mitään, sillä lukijan pitää olla sen verran fiksu, että tajuaa kosmetiikkablogin kosmetiikkablogiksi. 🙂
  Keep up the good work!

  Vastaa
 49. Mä löysin viime joulukussa sattumoisin sun blogis ja monen muun tavoin – koukussa oltiin! Musta on suorastaan ihanaa lukea sun kirjotuksia ja olenkin saanut uusia vinkkejä omalle iholleni täältä 🙂 Kiitos sinulle!

  Oot ihana tyttönen ja jatka samaa rataa! Mä haluaisin esittää sulle tälläsen, elikkä ajattele itsesi ihan vastakohtaisena henkilönä mitä nyt olet ja kerro meille kummoinen tämä sinun "vastakohta" olisi. Eli missä työskentelisi, mitä harrastaisi jne…

  Vastaa
 50. Vaihteeksi erilainen, mutta ihanan piristävä postaus! Toki tuote-esittelysi ja kosmetiikkaintoilusi ovat syy, miksi tätä blogia luen, mutta tällaiset postaukset tuovat kyllä ihanan mausteen blogin kokonaisuuteen.

  Yksi kysymys olisi: Oletko pienestä saakka tiennyt haluavasi kosmetiikkamyyjäksi, vai onko sinulla ollut muita haaveammatteja? Mitä?

  Sellainen postaus olisi muuten kiva, jossa päästäisit wannabe-insinöörinkin ääneen.

  Vastaa
 51. Ihana postaus!! 🙂 Minä en ainakaan ole ajatellut, ettei sinulla muka ole muuta elämää kuin kosmetiikka! Kaikilla on omat intohimonsa ja sinulla se on kosmetiikka 🙂 Ei se tee ihmisestä mitään epänormaalia tai pinnallista.

  Luen blogiasi päivittäin ja olen saanut sieltä paljon apua ja vinkkejä 🙂 Kirjoitat niin sujuvasti ja mielenkiintoisesti!

  Älä välitä jos joku väittää, ettei sinulla ole muuta elämää kuin kosmetiikka! Pääasia, että itse tiedät asian oikean laidan 🙂

  Aurinkoista kevättä sinulle! 🙂

  Vastaa
 52. Ihana postaus 🙂 Vaikkakin en sinänsä ole kiinnostunut hlokohtaisesta elämästäsi vaan tykkään blogista tälläisenä! En kuitenkaan tarkota mitenkään pahalla 🙂 Tykkään tavastasi kirjoittaa!

  Vastaa
 53. Sun blogi on ihan huippu! Tätä on joka päivä tosi tosi kiva tulla lukemaan 🙂 Aina mielenkiintoisena odotan, että mistähän tuotteesta minäkin päivänä puhutaan 🙂
  Moni tuote on tullut tutuksi sun kautta, joko hyvänä tai huonona tuotteena 🙂

  Joten jatka samaan malliin, lippu korkeella! 🙂

  Niin ja kysymykseni olis nyt, että mikä on sun lempiväri:

  A)noin yleisesti ottaen
  B)luomiväreissä
  C)sisustuksessa
  D) Vaatteissa
  E) Kynsilakoissa

  Oletko eniten kesä-,kevät, talvi- vai syksyihminen?

  Jos kosmetiikka pitäisi korvata jollain, niin mikä se olisi? (eli jos sulla ei nyt sais olla kiinnostusta kosmetiikkaa kohtaan, mikä sen kiinnostuksen sitten saisi?)

  Vastaa
 54. " Paloin esimerkiksi halusta kertoa.. "

  No kerro vaan.
  Mausta ihmeessä ihanaa tuoteblogiasi myös Elämälläsi, koska se kerran muutenkin tänne pyrkii.. =)

  Iloista pääsiäistä.

  Vastaa
 55. Olet kaunis! Kirjoitat todella mukavasti ja selkeästi, eikä minulla ainakaan ole mitään pahaa sanottavaa sinusta taikka blogistasi. Jatka samaan malliin! Ps. Oli kiva nähdä kuvia sinusta vapaa-ajaltasikin:).

  – Mansikka^^

  Vastaa
 56. Huh, saat varmaan paljon kommentteja enkä tiedä kerkeetkö vastata, mut kysyisin silti paria juttua!

  Voiko 20v, pintakuivan sekaihon omaava käyttä Lumenen vitamin c kosteusvoidetta/voiteita? Mietin vaan, kun tuo heleyttävä kasvovoide on niitä harvoja joissa on suojakerroin. Tiedän kyllä että tuotteet ovat suunniteltu +25 iholle.

  Voiko mustapäille ja laajentuneille ihohuokosille tehdä mitään kotikonstein? Haluaisin kyllä ihonpuhdistukseen kosmetologille, mutta tällä hetkellä ei ole oikein varaa.

  Vastaa
 57. Noora: Ihanaa, muitakin heikon huumorintajun omaavia hönttejä. 😉

  Merppa: Hih, ei sentään. 🙂

  Nonnu: Kiitos ihanasta kommentistasi! 🙂

  disair: Jatkossakaan ei tarvitse kahlata. 🙂

  riia: Kiitos kivasta kommentistasi! 🙂

  Pääsky: Normi arkilookki. 😉

  Anonyymi: 🙂

  JenniJ: Hyvä! 🙂

  Anonyymi: Jep. 🙂

  Sissi: 🙂

  k: Siinä ehkä menee kypsän lukijan raja juuri, että osaa olla näsäviisastelematta. 🙂

  nanna: Siinä kuitenkin erilainen, että pelkään hevosia. 🙂

  Sonne: Pidetään mielessä tuo toive. Kosmetiikkapäivähän täällä on jo esitelty. 🙂

  Anonyymi: bM:n pohjalla epäpuhtauksista ja aknearvista kärsivä työkaverini on ainakin saanut
  ihonsa meikattua aina todella siististi ja olen itsekin nähnyt tuolla peitettävän todella
  pahaakin punoitusta. bM:n pohjaa uskallan siis ainakin suositella.
  Toki osa on sanonut, että pohjan sisältämä vismutti olisi ärsyttänyt ihoa, mutta paljon
  olen kuullut myös toisensuuntaisia kommentteja. Selviää siis vain kokeilemalla. Ja jos ihosi
  kiiltää paljon, suosittelen Mineral Veiliä kiinnitykseen. 🙂
  Mutta peittävää tuolla kyllä siis saa, kun vaan tietää, mitä tekee.

  Pipa: 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Jenni: Kiitos kivasta kommentista! 🙂

  Emma: 🙂

  rouva 48: Kiitos ihanasta kommentista! 🙂

  Anonyymi: Kiva kuulla. 🙂

  S: Tuoteblogina tulee tosiaan etupäässä jatkossakin pysymään satunaisia muita mainintoja
  lukuunotamatta. 🙂

  Ezpi: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂

  norppa: Huhhuh, et usko millainen homma oli yrittää saada kaikki luukit hetkessä kasaan
  ja suostutella wantsu kuvaamaan muka aitoja tilanteita. 😉

  Vastaa
 58. Ruu: 🙂

  Anonyymi: Wantsu inhoaa lukea ja kirjoittaa eikä edes pahemmin kurki blogiani, joten tämä toive tulee tuskin koskaan toteutumaan. 🙂
  Toki hän yrittä välillä hieman kirjoittaa blogiini omia lisäyksiään, mutta sensuurini on tähän asti aina iskenyt. (Ei ole mukavinta oikolukea tekstiä, jonka sekaan on ilmestynyt muutamat pissikakkapieru-jutut.)
  😉

  Johanna: Ei minunkaan lähipiirini oikein tykkää. :/

  Anna: Kiitos ihanasta kommentista. 🙂

  fanta: Höh, hihkaise ensikerralla. 🙂

  Mia: Hui, ei äiti vielä sentään. 🙂

  Anonyymi: Tuoteblogina pysyy jatkossakin. 🙂

  Cerp: Niin minustakin. 🙂

  Anonyymi: Kiitos eläkuvavinkistä!

  Anonyymi: Hankala nyt kyllä ihoa näkemättä (tai vaikka näkisikin) heittää mitään varmoja
  vinkkejä. Päiväkäyttöön REN:in Matte Balancing Fluid voisi olla mukava,
  mutta yökäyttöön sitten ehkäpä jotain hieman kosteuttavempaa. Weledan Iris-sarjan tuotteita
  olen kuullut kehuttavan. Sopiva versio iholle sitten vaan haluamasi täyteläisyyden mukaan. Tuo ihon tukkeutuminen on
  niin hankala juttu, sillä eri ihmisillä iho reagoi niin erilailla erituotteisiin, että
  mitään varmoja juttuja on vaikea heitellä. Jos iho on rasvainen ja alkaa kiiltelemään päivän
  aikana, on lähes mahdotonta estää sitä kiiltelemästä pelkän voiteen avulla. Jos ihon tahtoo
  samalla kuitenkin pysyvän kosteutettuna. Kiillonpoistopaperit voisivatkin siis olla hyvä
  apu päiväkäyttöön, sillä meikin lisääminen vaan mössää ja sotkee helposti. :/

  Anonyymi: En ole tutustunut.

  emppu: Kiitos kivasta kommentista ja kirjasuosituksesta! 🙂

  Anonyymi: Kiitos. 🙂

  Skirty: Onneksi kukaan harvemmin vaivautuu niitä lähettelemään. 🙂

  Maira: Kiitos. 🙂

  Anonyymi: Kiitos ja ihanaa kevättä sinullekin! 🙂

  Anonyymi: Minusta on itseasiassa mukavaa, että ihmisiä ei niinkään kiinnosta se oma elämäni. 🙂

  Anonyymi: Olisin halunnut kertoa, mutta haluan samalla vetää rajan blogini aihepiireihin. 🙂

  Mansikka^^: Kiitos. 🙂

  Vastaa
 59. Anonyymi: Voit käyttää ihan hyvin noita tuotteita, ei ole mitään haittaa.
  Laajentuneille ihohuokosille ei voi mitään pysyvää kutistamista tehdä, mutta mustapäitä voi poistaa kotona esim. suihkun tai kasvojen höyryttämisen ja kuorinnan jälkeen mustapäälaastareilla, joita esim. Nivea myy. Laitetaan mustapäiden päälle ja repäistään pois ja mustapäitä lähtee mukana. Ihan kaikki eivät toki lähde, mutta auttaa ainakin hieman.
  Lisäksi huolellinen puhdistus (esim. Sensain puhdistusliina apuna) ja säännöllinen kuorinta ja puhdistavat naamiot auttavat joillakin. 🙂

  Vastaa
 60. Loistavaa tekstiä! 😀 Itse en oo koskaan tullut edes ajatelleeksi että se mistä kirjoitat, voisi olla koko sun elämäs. Blogisi on yksi mun suosikeista juuri sen takia, että pysyt asiassa ja todellakin tiedät mistä puhut. Respect!

  Vastaa
 61. Blogisi on yksi lemppareistani, mukavaa luettavaa! Juu, täällä oli kolmas, joka luki, että sinusta olisi tulossa äiti! 🙂

  Vastaa
 62. Haha, en ollut näköjään ensimmäinen kuka luki kohdan täti väärin – luin myös nimittäin että äiti ja se kuulosti heti jo jotenkin "ei Virveltä" :D!

  Tällaiset postaukset ovat kivoja vaihteluita, vaikka en pysty ymmärtämään näitä ketkä kuvittelevat sinun olevan tosiaan pelkkä pinnallinen kosmetiikkafriikki, kuinka pulloaivoisia ihmiset voivatkaan olla :D!

  Sellainen postaustoive, että anna wannabe-insinöörin meikata sinut joku kerta :)! Eli sanot hänelle että poskille, huulille, silmille, kulmakarvoille jne pitäisi laittaa meikkiä ja annat hänen itse "löytää" nämä tuotteet mitkä niihin kuuluvat ja päättää tietysti sävyvalinnat – voisi tulla ihan hauska look ;D.

  Kaikki kysymykset taitaakin olla jo esitetty mitä mielessä pyörittelin.

  Vastaa
 63. Mitä vikaa Hansonissa joidenki mielestä :D:D

  Esim. Underneath on niin hiton hyvä poplevy että oksat pois!!

  Vastaa
 64. Pakko kommentoida vähän vanhempaakin postausta ja sanoa, että itse olen lähinnä ihmetellyt, että mistä sinulla on aikaa muunkin elämän ohella hömppäillä kosmetiikan kanssa. Missään vaiheessa ei ole tullut edes mieleen, että se olisi ainoa osa sinua tai että olisit pinnallinen. Olen lukenut blogiasi lähes alusta asti ja olen saanut sinusta sen kuvan että olet mahdottoman herttainen, huumorintajuinen ja mukava ihminen. Huumorisi puree ainakin minuun täydestä. 🙂

  Vaikka et paljoa itsestäsi ole paljastanut tässä blogissa, koen tiettyä samankaltaisuutta kanssasi niin luonteen kuin kuivan ihonkin osalta. 🙂 Siksi onkin niin mahtavaa lukea täältä kaikkia vinkkejä eri tuotteista joilla saa pidettyä ihon kosteutettuna.

  Joten blogisi on ihan parhaimmistoa ja jatka samaan malliin!! <3

  Vastaa
 65. moikka! luen ekaa kertaa blogiasi ja minusta se oin todella hyödyllinen! sain hyvää tietoa erilaisista tuotteista ym. ja hiiteen ne jotka kiusaa sua kosmetiikan paljouden takia!! jos tuolla kosmetiikkamäärällä saadaan noin kaunis nainen niin miksi valittaa??=) kaikilla omat intohimonsa.

  Vastaa
 66. Tykkään blogistasi ihan hirveästi ja kirjoitat tosi ihanasti:) Ja eihän kaikkea tarvi ottaa niin tosissaan! 😉 Jos joku luulee sinun olevan vain pelkkää kosmetiikkaa niin siirtykööt seuraavaa´n blogiin! Oletko muuten ihan suomalais taustainen? Mikä on sun lempiväri? Jos sun pitäis valita 3 kosmetiikka tuotetta autiollesaarelle, mitkä ne olis?

  T: Tiksu

  Vastaa
 67. Tiksu: Olen ihan täysin suomalaistaustainen ja lempivärini on sähkönsinen. Autiosaarelle ottaisin mukaan aurinkosuojatuotteen, kasvoputsarin ja vartalovoiteen. 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti