Upein kokeilemani korostuspuuteri

*Sis. mainoslinkin

Noin kuukausi sitten sain käsiini maailman upeimman korostuspuuterin, joka mullisti sekä maailmani että ihoni.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Olin taistellut pienen hetken ostohimoani vastaan ja pitänyt näppini kurissa Sephoran Too Faced -hyllyllä pidättäytyen parhaani mukaan ostamasta Too Faced Love Light Prismatic Highlighter -korostuspuuteria. Olin hokenut itselleni, että minulla on jo valmiiksi useita korostuspuutereita enkä tarvitsisi enää yhtäkään uutta siitäkään huolimatta, että tuote oli kerännyt valtavasti kehuja.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Lopulta en kuitenkaan voinut enää hillitä itseni ja kotiutin korostuspuuterin sävyssä Blinded By The Light. Kiitän edelleen Luojaa tuosta päivästä, sillä tämä korostuspuuteri on osoittautunut parhaaksi koskaan kokeilemakseni korostuspuuteriksi ja rohkenen jopa uskoa, että tästä saattaa tulla elämäni ensimmäinen loppuun kulutettu korostustuote.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Love Light Blinded By The Light -korostuspuuteri oli kolmen korostuspuuterin kokoelman viilein kaveri. Mietin hetken, ottaisinko sen, kullanhehkuisen You Light Up My Life -sävyn vai kevyesti ruusukultaan vivahtavat Ray Of Light -vaihtoehdon.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Lopulta päätös tuntui kuitenkin helpolta enkä voisi olla tähän tuotteeseen enää tyytyväisempi. Paitsi että korostustuotteessa on ihanaa sen sävy, rakastan aivan erityisesti sen luomaa lopputulosta, joka näyttää kasvoilla täydellisen kuulaalta ja luonnollisen heleältä. Kun tuotetta sipaisee kädenselkään sormella, näyttää se melko tavalliselta korostuspuuterilta, mutta siveltimellä kasvoille sipaistuna siinä on suorastaan taikaa.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Korostuspuuteri heijastaa valoa täydellisesti näyttämättä kasvoilla liian kimaltelevalta. Sen ansiosta iho näyttää upean heleältä ja kuulaalta eikä ollenkaan kimaltelevan puuteriselta.

Tuotteen inspiraationa on kuulemma toiminut rakastuneen naisen upea hehku, jonka seurauksena on syntynyt ainutlaatuinen ”liquid-to-powder-koostumus”, minkä ansiosta tuotteen valoa heijastavat pigmentit ”kelluvat” puuterissa. Puuterin koostumus sisältää perinteisten murskattujen helmiäispartikkeleiden sijaan ainutlaatuisia pyöreitä partikkeleja, jotka heijastavat valoa jokaisesta kulmasta saaden siten aikaan poikkeuksellisen upean hehkun ja valon.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Aluksi käytin tätä upeaa puuteria vain poskipäillä ja nenän varressa, mutta nykyään olen tupsutellut sitä lopuksi oikeastaan jopa kaikkialle kasvoilleni luodakseni iholleni kuulaan ja heleän hehkun. Rakastan puuterin tekemää lopputulosta niin kovasti, että voin ehdottomasti julistaa tämän olevan upein koskaan näkemäni ja kokeilemani valopuuteri ja suosittelen sitä jokaiselle. Olen nyt lähes kuukauden ajan tarttunut tähän oikeastaan päivittäin ja tulen varmasti tekemään niin jatkossakin.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Valopuuterista voi lukea lisää Too Faced -merkin omalta kotisivulta täältä.

Too Faced -tuotteita voi tilata Suomeen brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta täältä*.

(Ripsissäni on muuten näissä kuvissa se ihana L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara, johon olen ihastunut kokoajan vain entistä enemmän. Ripsiväristä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. Jos kuitenkin sorrut shoppailemaan Cult Beautysta, niin sieltä kannattaa tilata kokeiluun vielä tämänkin ripsivärin peitonnut suosikkini Too Faced Better Than Sex Mascara, josta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Mikä korostuspuuteri on teidän lemppari?

12 kommenttia artikkeliin ”Upein kokeilemani korostuspuuteri”

 1. Hei! Mulla on sama korostuspuuteri käytössä ja oon myös vakuuttunut sen ihanuudesta. Millaisella siveltimellä levität puuteria niin että siitä saa varmasti kaiken ihanan hohteen irti?

  • Tykkään levittää tämän synteettisellä, hieman viistotulla poskipunasiveltimellä. 🙂

 2. Onko tässä glitteriä kuitenkin? Tykkään sellaisista, jotka vain kuultavat ilman kimallusta, mutta niitä on aika vähän.

  • Ei ole glitteriä vaan enemmän tosiaan heleää shimmeriä ja tekee siksi niin kuulaan lopputuloksen. 🙂

 3. Oo, ei saa yllyttää mua:) Onko tää puuteri sellainen,että voisi käyttää koko kasvoilla? Siis vaikka et itse käyttäis niin mitä mieltä olet?

  • Minä levitän ensin poskipäille ja nenän varteen ja sitten vielä lopuksi sivelen loput siveltimestä pitkin kasvoja. 🙂

 4. Googletin swatcheja niin toi valitsemasi on ehdottomasti mulle mieluisin sävy, etenkin se kultainen oli kovin tumman oloinen, itse kun oon niin kalpea. Oma lemppari on Beccan highlighter sävyssä Pearl, siinä on ihanasti kuultoa mutta ei glitterhippuja.

 5. Miksi, oi miksi, Too Facedia ei saa mistään Suomessa?! Jotkut jutut on helppo (ok, TF:n tapauksessa ”helppo”) tilata netistä, mutta esim. näistä korostuspuutereista haluaisin päästä mallailemaan kaikkia kolmea sävyä.
  TF on todella hypetetty ja kiinnostava merkki, luulisi ettei tuonti ainakaan kannattamattomuuteen kaatuisi.
  Näitä korostuspuutereita olen vähän netissä silmäillyt. Onneksi loppusyksyksi itselle on Jenkkilän-matka varattu samoin kuin budjettia paikallisen Sephoran TF-hyllyn tyhjentämiseen. Samalla tulee katsastettua jenkkimerkki Hourglass jonka saatavuus on vielä huonompi niin että sen Suomeen saamisesta ei jaksa edes unelmoida. Mutta entäs kun seuraava ”tota vois eeeeehkä olla kiva kokeilla”-tilanne tulee vastaan?

  • Joo, valitettavasti Sephora on ominut alueelliset itsemyyntioikeudet aika vahvasti eikä muilla ole asiaan oikein sanottavaa, vaikka myyntiä olisikin. Vähän sama kuin se, että Anastasiaa saa myydä Suomessa vain Kicks, joka rajoittaa todella paljon sen saatavuutta. :/

   Ihanaa reissua, toivottavasti teet hyviä löytöjä! 🙂

  • Hourglassia saa itse asiassa tilattua Harvey Nicholsilta kympin postareilla. 🙂 Sama putinki myy myös Fenty Beautya.

   • KIITOS!!!! <3<3<3<3

    Ja näköjään saa John Lewisiltakin £7,50 postikuluilla. Mahtavaa!!! 🙂

 6. Ei vitsi. Katsoin tätä sun postausta ja kuvaa tuotteesta mikä näytti kovin tutulta. Kappas,minä olen taannoin tilannut sen itselleni lähinnä ulkonäön perusteella etsien itselleni hyvää korostustuotetta. No sepä on jäänyt vain ihastelun kohteeksi meikkipöydälleni kun en ole oikein osannut sitä käyttää joten mahtavaa saada lukea miten tätä voi käyttää oikein. Innostuin ottamaan tuotteen nyt kokeiluun ja käyttöön opastuksellasi. Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta blogista. Käy kurkkaamassa minunkin hieman erilaista vasta-aloittelijan blogia missä silloin tällöin myös kauneustuotteita innostun esittelemään blogissani raivoarkea.fi

Kommentointi on suljettu.