Testissä maailman kaunein huulipuna: Kailijumei Jelly Lipstick

*Sis. mainoslinkin

Muistaako joku, kun viimekesänä fiilistelin blogissa maailman kauneinta huulipunaa, joka räjäytti internetin? No, nyt minä omistan sellaisen!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Kailijumei-merkin Jelly Lipstick -huulipuna on kuin pieni taideteos. Se on hyytelömäisen kirkas puikko, jonka sisällä on aito kukka ja kultahippusia. Kun värittömältä näyttävää punaa sipaisee huulille, muuttuu se niillä pinkiksi pH-arvon ja lämpötilan vaikutuksesta. Huulipunan sävy tummuu ja syvenee huulilla myös ajan myötä.

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Minun ei tarvinnut liittyä punan saamiseksi jonotuslistoille tai yrittää löytää sitä eBaysta. Olin nimittäin paljon onnekkaampi, sillä sisäänostotiimimme onnistui järjestämään sen meille myyntiin löydettyään sen valikoimiinsa ottaneen maahantuojan. Jes!

Ei mennyt montaakaan hetkeä siitä, kun huulipuna oli ilmestynyt verkkokauppaamme myyntiin kun minä olin jo klikannut sen ostoskoriini ja maksanut kiireesti. Minulla oli nimittäin hirveä pelko, että ne loppuisivat kesken!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Kun sain punan käsiini mietin aluksi, raaskiiko sitä edes käyttää. Sehän näyttää niin kauniilta! Pääsin kuitenkin nopeasti yli pohdinnoistani ja olin jo sivelemässä sitä huulilleni. Käyttöä vartenhan se oli ostettu eikä vain meikkipussia koristamaan.

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Huulipuna tummui huulillani lähes välittömästi heleän pinkiksi (kuva 2), josta se syveni pikkuhiljaa (kuva 3). Lisäämällä punaa toisen kerroksen saa sävystä entistä voimakkaamma (kuva 4).

Kailijumei Jelly Flower Lipstick - 1 (10)

Ihastuin huulipunan sävyyn todella kovasti. Se oli aivan ihanan raikkaan pinkki ja koska se oli nimenomaan huulisävyte sen antama väri myös tarttui huuliin ja pysyi niillä kevyesti kiiltoa antavan pinnan kadottua.

Kailijumei Jelly Flower Lipstick

Huulipunan koostumus tuntui sitäpaitsi aivan ihanan ylelliseltä vaikka olin etukäteen pelännyt, että punassa olisi ihanaa vain sen ulkonäkö. Se levittyi huulille ihanan pehmeänä, siinä oli hurmaava tuoksu ja se piti huuleni kosteutettuina. Tämä todellakin oli luksuspuna!

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Vaikka aluksi suhtauduin punaan hieman pihistellen aloin jo nopeasti sutimaan sitä huuliini vähän useamminkin ihan vain päästäkseni selville, mitä sen käyttömukavuudelle tapahtuu, kun puikko kuluu. En vielä ole päässyt itse kukkaan tai ensimmäisiin kultahippuihinkaan saakka, sillä olen omistanut huulipunan vasta pari päivää, mutta odotan jännityksellä jo, mitä tapahtuu, kun puna kuluu niin pitkälle.

(Brutaali kollegani laukoi ilmoille ajatuksen, kuinka hänen tekisi mieli katkaista puna tutkiakseen sitä paremmin ja meinasin alkaa itkeä järkytyksestä.)

Kailijumei Lipstick Barbie Doll Powder

Ostin itse huulipunan Limited Edition -version sävyssä Barbie Doll Powder. Limited Edition -versio eroaa tavallisesta versiosta ainoastaan hylsynsä puolesta, joka on tässä versiossa kullan värinen. Lisäksi saatavilla on muutamia euroja halvempi Summer Simplicity -versio, jonka puikoissa on sisällä kukka, mutta ei kultahippusia.

Osa Kailijumei-huulipunan sävyistä näyttäisi jo olevan loppu verkkokaupasta, mutta sillä ei oikeasti ole mitään väliä, minkä sävyn itselleen valitsee, sillä niissä kaikissa on samanlaisen lopputuloksen luova koostumus. Vain kukkien (ja kesäisten kausipunien puikon) sävy vaihtelee.

(Ja alkää huoliko, jos jonkun tuotteen saldo näyttää jo nollaa: Sisäänostotiimimme lupasi minulle asiaa tivatessani, että näitä saadaan kyllä vielä lisää.)

*Kailijumei-huulipunia voi ostaa Suomessa Elevenin verkkokaupasta täältä.

Kailijumei Jelly Flower Lipstick - 1 (9)

Kuka muu kokee tarvitsevansa tämän maailman kauneimman huulipunan?

30 kommenttia artikkeliin ”Testissä maailman kaunein huulipuna: Kailijumei Jelly Lipstick”

 1. On se vaan kaunis 🙂 ja viimein helposti saatavilla, toivottavasti elevenin valikoima laajenisi vielä Soap & Gloryn tuotteilla.

  • Ollaan kovasti toivottu niitä meille ja tehty parhaamme, mutta ikävä kyllä Boots, joka omistaa Soap & Gloryn ei ole oikein halukas jakelemaan niitä oikein kellekään muulle jälleenmyyjälle suureksi harmiksemme. :/

   • Voi harmi :/. Pitää alkaa vaan kokeilemaan muita 🙂 muutenhan elevenillä on huippulaaja valikoima.

    • Lupaan, ettei hylätä toivoa asian suhteen ja yritetään vielä aina välillä, jos vielä joskus saataisiin valikoimaan. 🙂

     Bootsista voi muuten tilata tavaraa Suomeen tämän sivun kautta: http://www.international.boots.com Postikulut ovat käsittääkseni kiinteät 9,90 puntaa, eli kerralla kannattanee laittaa isompi tilaus, mutta noh, varsinkin Soap & Glorya nyt tulee helpostikin tilattua reilummin…. 😀

  • Oli ihanaa saada todeta, ettei kyseessä ollut vain kaunis tuote vaan oikeasti loistava myös käytössäkin. 🙂

 2. Itse tilailin punan aika pian sinun aikaisemman postauksesi jälkeen ja onhan se nyt niin nätti! Oli sama dilemma et ei olisi malttanut käyttää mutta rohkaistuin ja nyt myös innolla odottelen että kukka joskus tulisi kohdalle. Paljon ihastwlua puna on saanut, ei ole hirveän yleinen näky kuitenkaan täällä päin palloa. 🙂

  • Joo, tämä on kyllä varmasti puna, jonka vilauttelu kerää katseita! 🙂

 3. Tarvitsen! Mutta vaarana että kolmivuotias prinsessa omii välittömästi. Linkkaatko jonkun hyvän lähteen (tai aiemman postin) siitä mitä standardeja Eu-maihin myyntiin tulevan kosmetiikan tulee täyttää? Tämän punan inckin kiinnostaisi.

  • Joo, voi kyllä houkutella kovasti pienempiä prinsessoja… 🙂 Tämän punan INCI-löytyy tuosta toiseksi alimmaisesta kuvasta, jossa on pakkauksen takaosa.

   Kurkkaa vaikka tämä postaus tuohon EU:n kosmetiikkalainsäädäntöön liittyen, siitä voi sitten jatkaa syventymään tuohon varsinaiseen kosmetiikkalainsäädäntöön, joka löytyy täältä. Noista Inside The Industry -postauksista löytyy muutenkin paljon tietoa aiheesta ja esimerkiksi tämä turvallisuusraporttia koskeva postaus voi olla kiinnostava lukea. 🙂

  • Pakkohan se oli tilata ärtsyn vihreänä ja sähäkän violettina…jospa nuo ei-pinkit puikot saisi pitää itsellään

   Ja jos tuotemerkkejä saa toivoa niin Benefit ja Laura Mercier olisivat loistava lisä elevenin huippuvalikoimiin.

   • Hahha, ovela taktiikka!

    Benefittiin on Sephoralla valitettavasti näillä alueilla yksinoikeus ja Laura Mercierilläkin on rajoituksia, mutta toivotaan, että ne saadaan vielä valikoimaan. 🙂

 4. Katsoin youtube videon, jossa tuo puna halkaistiin kahtia ja kaivettiin se kukka esille. Teki kyllä pahaa.

 5. En malta odottaa että se mun oma Barbie Doll Powder tulee. seurantakoodin mukaan jo tänään!!! Ihan huippua että saitte näitä valikoimaan! Ostopäätöksen tein nanosekunnissa 😀
  Mietin itsekin että raaskiiko käyttää, mutta huulipunat menee vanhaksi niin nopeasti, ettei säilömisessä ole mitään järkeä. Ja jos se on tosiaan niin hyvä kun väität, niin paree sitten kans saada niitä lisää entisen loputtua 😉

  • On kyllä huulilla aivan ihana, tänäänkin taas sitä huulilla! Toivottavasti tykkäät ja on tänään perillä! 🙂

 6. Pakkopakkopakkosaada! Harmi kun oli Eleveniltä tänään loppu kun tein tilausta… Sitä värillistä versiota olisi ollut, mutta toki on pakko saada tämä kultahipullinen… 😀 Noh, seuraavalla kerralla sitten, näitä kosmetiikkatarpeita kun yllättävästi aina ilmaantuu… 😉

  • Sisäänosto on lupaillut, että huomenna keskiviikkona saataisiin lisää noita maahantuojalta! 🙂

 7. Kaunis ja hyvän kuuloinen tuote; mutta miten Elevenin sivulla sanotaan tuotteen sisältävän ihan eri aines osia kuin paketin inci listassa..? Siinä ei kyllä äkkiseltään juuri mitään hoitavia/kosteuttavia aines osia squalaania lukuunottamatta näy, päin vastoin.. Ja tästä jatko kysymyksenä; onko kallis alkuperäinen tuote siis mielestäsi hintansa väärtti, vaikka ebaystä saa saman näköisiä ja samoin toimivia kopioita alle vitosella..?

  • Ohhoh, minä en edes huomannut tätä! Sivustolla esitetyt tuotetiedot perustuvat maahantuojan antamaan infoon, joka tosiaan nyt kyllä eroaa tuotepakkauksen INCI-luettelosta. Kiitos, että mainitsit asiasta, tämä täytyy selvittää! Täytyy laittaa tuotetiedot korjaukseen kunnes asiaan saadaan selvennys.

   Itse olen aina skeptinen eBaysta saatavien kopiotuotteiden kanssa, sillä ulkonäöstään ja toimivuudestaan huolimatta ne voivat sisältää mitä tahansa aineita, jotka voivat olla jopa haitallisia terveydelle.

   • Tähän tuli vastaus maahantuojalta. Koostumusta on päivitetty, mutta joissakin tuotteissa on vielä vanha pakkaus ja siksi vanha INCI-lista. Katsoin toimistollamme läpi muita sävyjä ja suurimmassa osassa oli hieman erilainen INCI-luettelo, eli sinne oli lisätty hoitavia ainesosia. 🙂

 8. Totta. Itsekkin tilasin vastaavan kokeeksi ebaystä vain koska oli tosiaan niin halpa. Tässä kyseisessä tuotteessa sattuikin kyllä olemaan squalaania lukuunottamatta lähes sama inci kuin tuossa paketissa (”tavallinen” huulten ph:hon reagoiva huulipunahan on ollut Aasian kosmetiikka markkinoilla iät ajat) mutta se on ikävä kyllä totta, että kopioissa voi tosiaan olla ihan mitä tahansa :/ Mitään kalliimpaa, enkä varsinkaan ihon hoito tuotteita, en koskaan ostaisi Ebaysta kopioina! Makeup Revolutionhan esimerkiksi kopioi kaiken muilta, ja osan tuotteista jopa varsin hyvin, mutta huonommilla aineksilla, joten herkkä ihoisena suosin kyllä muutenkin lähes poikkeuksetta aitoja alkuperäisiä. Joskus vain hinnat ovat niin törkeitä, että joidenkin brändien kohdalla rehelliset kilpailijat ovat tervetulleita 🙂

  • Joo, saa tosiaan olla tarkkana, että tietää, mitä ostaa. Ostan itse eBaysta paljon aasialaista kosmetiikkaa, mutta kohdalleni on aina sattunut vain aitoja tuotteita, sillä olen melko tarkka siitä, keneltä siellä tuotteeni tilaan. 🙂

   Tässä pakkauksessa oli kuulemma maahantuojan mukaan muuten vielä vanha INCI-lista, eli uudessa listassa on mukana enemmän hoitavia ainesosia, jotka on päivitetty huulipunan koostumukseen. 🙂

Kommentointi on suljettu.