Näkymätön hyvin pureva dödö

Ostin viimeksi kokeiluun Biothermin uusimman dödötuttavuuden, Deo Pure Invisible -antiperspirantin, joka lupailee vieläkin tehokkaampaa pitoa kuin aiempi turkoosikorkkinen Biothermin Deo Pure -antiperspiranttisuosikkini.
Paitsi että dödö lupailu loistavaa pitoa, lupaili se myös tahraamattomuutta ja koska nämä kaksi ovat nimenomaan niitä tärkeimpiä ominaisuuksia dödössäni miellyttävän tuoksun ohella, oli tuote tietysti pakko kokeilla. 
 Ensinnäkin pidin tuotteen miellyttävästä ja pehmeästä tuoksusta, joka on hyvin lähellä turkoosikorkkisen Deo Pure -antiperspirantin tuoksua. Pidän siitä, että tuote tuoksuu hieman saippuaisen tai pesuaineen puhtaalle, muttei silti tee sitä liian voimakkaalla tavalla. Kuten muissakin Deo Pure -dödöissä, pidin tässäkin tuotteen kuulan reilun isosta koosta ja hyvästä annostelusta.
Pidoltaan tuote oli minusta myös hyvä. En ole mitenkään erityisen runsaasti hikoilevaa tyyppiä, mutta perushikoiluni tämä piti hyvin kurissa. Tämä ei myöskään lupaustensa mukaisesti tosiaankaan tahrannut tummia vaatteitani tai värjännyt vaaleita paitojani.
Minun silmissäni tämä kilpailee vahvasti Clarinsin antiperspirantin kanssa enkä ole oikein osannut päättää, kumpi loppujen lopuksi on parempi, sillä pidän näistä molemmista dödöistä kovasti.
  Oletteko te jo kokeilleeet Biothermin uuta Deo Pure Invisible antiperspiranttia? Kuinka se on teillä pelittänyt?

Yksi kommentti artikkeliin ”Näkymätön hyvin pureva dödö”

  1. Tällä hetkellä on käytössä juurikin kyseinen tuote. Oon kyllä tykännyt. Hikoilen paljon, mutta tää pitää kyllä paremmin kun osa apteekin tuotteista.

Kommentointi on suljettu.