Onni löytyy katsomalla

Aina niina hetkinä, kun sateinen Lontoo ja koko monessa asiassa moderniksi kehitysmaaksi kutsuttavissa oleva Englanti tympivät, astun asunnostani ulos ja kävelen muutamia metrejä.

Asuntomme vieressä, aivan joen rannassa on pieni aukio, jota ympäröivät muurit, mutta jonka penkeille noustessa tällaiset pienetkin tytöt voivat nähdä muurien yli.

Aina silloin, kun Lontoo tympii, nousen noille penkeille ja katson ympärilleni.

Olen aivan Tower Bridgen vieressä. Tuo on se maisema, joka edustaa minulle Lontoota. Tämä on sitä, mistä minä olen haaveillut jo pitkään.

Minä ihan oikeasti asun Lontoossa! Minulla on täällä ihana vuokra-asunto, jonka jaan ihanan miehen kanssa ja vaikka Englannin välillä hieman hankala meininki välillä nyppisikin, olen silti onnellinen.

Niitä tympäiseviä hetkiä oli aluksi asunnon saamisen jälkeen useammin, mutta nykyään ne ovat harvemmassa. Entä sitten, jos jokin asia ei toimi?

Hey, I’m in London now!

Nykyään kiipeän noille penkeille katsomaan maisemia myös muulloinkin.

Tower Bridge on lempparimonumenttini Lontoossa enkä vaan voi lopettaa huokailemasta sille, että näen sen kotini vieressä aina, kun vain astun ulos muutamia metrejä.

Onni on Lontoo. <3

3 kommenttia artikkeliin ”Onni löytyy katsomalla”

  1. Virve, sulla on ihana blogi! löysin tän pari viikkoa sitten ja kävin n. 2vuoden postauksesi läpi parissa päivässä 😀 oon saanut tosi paljon vinkkejä täältä! ja niin, Lontoo on ihana <3 itse asuin siellä 2kk ollessani työharjoittelussa ja ikävä sinne on kova 🙂

  2. Kappas. Taidat asua ihan siinä holleilla, missä olimme Lontoossa pari vuotta sitten. Totesin, että saatiinpa halvalla uusi hotelli helkutin hyvältä sijainnilta, bisneshotelli se olikin. Ihan vieressä tosta Towerilta Pepys Streetillä, Mint Hotel Tower of London. Että joo, kelpais mullekin tollanen sijainti!

Kommentointi on suljettu.