Uudenlainen rajaustuote: Fingertip Eyeliner

Sephora Fingertip Eyeliner

Blogiani seuranneet tietävät taatusti, kuinka kovasti innostun, kun joku vanha tuttu kosmetiikkatuote keksitään pakata uudelleen tavalla, joka mahdollisesti jopa mullistaa tuotteen käytön. Kosmetiikkainnovaatiot muuttuvat erityisen nokkeliksi Aasiaa kohti mentäessä, mutta kyllä meillä länsimaissakin näytetään osaavan.

Poimin viime syksynä Sephorassa käydessäni kokeiluuni uutuustuotteen, joka vei välittömästi huomioni. Sephora Fingertip Eyeliner -nimellä kulkenut tuote näytti ensivilkaisulla melko tavanomaiselta tuotteelta, mutta sen juju aukesi, kun tuotteen sai hyppysiinsä – kirjaimellisesti.

Sephora Fingertip Eyeliner

Fingertip Eyeliner on nimittäin nestemäinen silmänrajaustuote, jonka uutuudenviehätys perustuu sen nimen mukaiseen käyttötapaan. Nestemäisen rajaustuotteen korkissa on nimittäin sormenpään mentävä kolo, jonne sormen sujauttamalla tuotteesta tulee sormenpään jatke.

Sephora Fingertip Eyeliner

Melko nestemäisen rajaustuotteen rajauskärki ja itse rajaustuote ovat muuten varsin perustavaraa, joilla saa luotua niin ohuempaa kuin paksumpaakin peruskestävää rajausta. Pakkaus sisältää 2 ml tuotetta, mikä on melko reilusti, eli rajaustuote on taatusti riittoisa.

Sephora Fingertip Eyeliner Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Erityistä tuotteen käytössä on tietysti löytää se tekniikka, jolla tuotetta saa parhaiten käytetyksi. Itselläni rajaustuote sujahti sormiin luontevasti kynämäisellä otteella kiinni pitäen ja silmiä rajatessa tuntui, että tuotteella pääsi mukavan lähelle työskentelemään. En ole itse kummoinen nestemäisten rajaustuotteiden käyttäjä, mutta tällä rajailu tuntui silti melko helpolta.

Sephora Fingertip Eyeliner

Koska rajaustuotetta käytetään sujauttamalla sormi korkin sisään, sopii se parhaiten käyttäjille, joilla ei ole kovin pitkät kynnet. Rajaustuotetta voi toki käyttää pitämällä kiinni vain korkin sivuilta, mutta siinä tapauksessa korkki on varsin pieni eikä siitä saa minusta kovin järkevää otetta.

Sephora Fingertip Eyeliner

Innovatiivisuuspisteitä tämä täysin uudenlainen nestemäinen rajaustuote sai täydet kymmenen, mutta käytännöllisyyspisteet jätän jokaisen itsensä laskettaviksi. Turhana keksintönä en tätä kuitenkaan missään tapauksessa pidä ja minusta on ihan mahtavaa, että aivan tavallisia meikkituotteita keksitään ajatella ja toteuttaa uudella tavalla.

Sephora Fingertip Eyeliner

Mitäs sanotte tästä rajaustuotteesta?


Katso myös: 10 tuotemerkkiä, jotka Sephorassa kannattaa katsastaa ja  Tämä hylly kannattaa Sephorassa katsoa AINA

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

8 kommenttia artikkeliin ”Uudenlainen rajaustuote: Fingertip Eyeliner”

 1. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, harmi kun sephoraa ei Suomesta löydy. Kuinkahan kallis tuo on? Tän tyylisissä postauksissa ois kiva nähä kuvia, joissa tuote on käytössä. Eli tässä ois kiva, jos ois kuvia rajauksista ja mainintaa ehkä vedenkestävyydestä ja ylipäätään tuotteen kestävyydestä 🙂

  • Kiitos palautteesta! Omissa silmissäni jokainen rajaustuote näyttää samalta, sillä en ole kummoinen rajaaja ja silmieni muoto rajoittaa melko lailla kivojen rajausten luomista. Katselin tuotteen kanssa otettuja kuvia ja niissä olisi voinut olla mikä tahansa tuote, eli ne eivät kauhesti hyödyttäneet, joten jätin ne julkaisematta ja tyydyin siksi tuohon kuvaan, jolla on piirretty rajauksia kädelle selkeämmin. 🙂

   Yritän aina kommentoida, jos tuotteessa on jotain erityistä, eli on erityisen hyvin tai huonosti kestävä, vedenkestävä yms. mutta tämän kohdalla ei tosiaan ole ollut oikein mitään sen jännempää, minkä vuoksi kutsuin tätä tosiaan tekstissä vain peruskestäväksi asiaa sen kummemmin tarkentamatta. 🙂

   Tuotteella oli hintaa Ruotsissa muistaakseni noin kymmenisen euroa.

 2. Hei!

  Tämä ei liity ihan aiheeseen, mutta mikä on sun lempi sivellin ’kakkis eyelineriin? 🙂

  • Käytän rajaustuotteita melko vähän, joten minulla ei itseasiassa ole mitään lempparisivellintä. Olen käyttänyt joskus jonkun rajaustuotteen mukan tullitta pientä sivellintä, jossa on ollut hyvä kärki ja joka kulkee helposti mukana lyhyen vartensa vuoksi. Kotona Tukholmassa tykkäsin käyttää paljon tässä postauksessa ollutta Cailapin rajaussivellintä, johon puuterimaiset luomivärit kiinnittyvät hyvin: https://blogit.terve.fi/ostolakossa/4-1-huippuhyvaa-sivellinta-helppoon-silmameikkiin/

 3. Sain tämän Sephoran joulukalenterista ja kertakokeilu riitti. Pakkaus on kyllä näppärä, mutta itse tuote levisi silmissäni alle tunnissa, kun muut ei-vedenkestävät eyelinerit pysyvät mulla koko päivän moitteettomana.

  • Aaah, voi harmi. :/ Minulla ei ole koskaan ongelmia rajaustuotteiden leviämisen kanssa ja silmän muotoni on sellainen, ettei rajaus oikeastaan pääsekään leviämään alaluomelle liiemmin niin tämänkään kanssa ei tosiaan ole siksi ollut ongelmia. Kiva siis, että jaoit kokemukuksiasi! 🙂

 4. Todella hauska idea! Mulla heti ongelmaksi nousisi vain tuo isokokoisuus joka päällä on, jotta sormi sinne mahtuu. Sokeana myyränä peilin pitää olla aina todella lähellä ja olen tottunut siihen, että voin pitää kiinni hiukan kauempaa linerista. Jos Sephoraan pääsisi niin tämä pitäisi testata!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Joo, tästä saa tosiaan hakea ihan uudenlaista otetta muihin kokeilemiini rajaustuotteisiin verrattuna! 😀

Kommentointi on suljettu.