This is THE ONE!

Minä olen niitä kovaonnisia ihmisiä, jotka ovat tuomittuja elämään
läpi elämänsä väsyneen näköisinä. On aivan sama, kuinka paljon nukun tai
vaikkapa juon vettä, silmänaluseni ovat aina tummat rakenteellisista syistä
johtuen. Niiden tummuuteen eivät auta mitkään virkistävät
silmänympärysvoiteet tai vippaskonstit. Ainoa tapa saada ne katoamaan
edes hetkellisesti on hyvä peiteaine.
Tummuuden lisäksi
silmänympärykseni ovat myös taipuvaiset kuivuuteen. Tämän vuoksi niillä
käytettävä peiteaine ei saa olla liian tönkköä ja kuivaa, sillä muuten
silmänympärykseni näyttävät myös ryppyisiltä ja raskailta. Lisää
haastetta peiteaineen valintaan tuo myös se, että liian rasvaiset
koostumukset ovat tietysti alta aikayksikössä paenneet
silmänympäryksieni pieniin uurteisiin. 
En varmasti ole
ainoa, joka voi allekirjoittaa väitteen täydellisen peiteianeen
löytämisestä silmänympäryksille lähes mahdottomaksi tehtäväksi. Olen
löytänyt ongelmaan vuosien saatossa kaksi loistavaa tuotetta ja tänään esittelyssä on kolmas.
Ensimmäinen tuote oli Biothermin edesmennyt Forget it -peitaine. (Jaksan aina hihitellä, kun äitini lähti ostamaan peiteainetta itselleen, eikä muistanut liikkeeseen päästyään sen nimeä. Hhmm… forgot it?) Tuotteen valmistuksen loppumisen jälkeen itkin iltaisin itseni epätoivoisena uneen löytäen sitten viimein Diorin silloin juuri lanseeratun Nude-peiteaineen. Tuo peittävä, kosteuttava, valoa heijastava ja silti paikoillaan hyvin pysyvä taivaanlahja on ollut ystäväni jo useamman vuoden ajan minun aina silloin tällöin käytyäni harhapoluilla ihan vaan todetakseni, ettei mistään muusta tuotteesta ole ollut sitä haastamaan.
Nude-peiteaineeni on kuitenkin ollut aivan lopuillaan ja kuin sattuman kaupalla käteeni pamahti PR-toimiston kautta Oriflamen IlluSkin Concealer. Odotukseni eivät olleet korkealla (ai mikä ennakkoasenne tai asennevamma?), joten voin kertoa, että ne ylittyivät moninsatakertaisesti!
Sain tuotteesta kokeiltavikseni sen kaksi vaaleinta sävyä, joista keltapohjainen Fair Light oli täydellinen valinta silmänalusilleni.

 Tämä peiteaine ei ensinnäkään tuntunut yhtään liian kuivalta, muttei silti liian rasvaiseltakaan. Näin ollen se pysyi silmänympäryksillä hyvin, muttei saanut niitä näyttämään ryppyisiltä.
 
Tämä peittää aivan loistavasti ja jättää ihon kauniin heleäksi.
Itse tykkään heittää päälle vielä kevyesti puuteria tuotteen kiinnitykseen (ei kuvissa), mutta joidenkin peitetuotteiden kanssa en edes ehdi levittää kiinnityspuuteria kun ne ovat jo karanneet silmänympäryksien kevyisiin juonteisiin.
Lopuillaan oleva Diorin DiorSkin Nude Concealer 001-sävyinen peiteaineeni on nyt haastettu Oriflamen IlluSkin Concealer Fair Light -peiteaineella niin vahvasti, että taidan Nuden loputtua siirtyä täysin tähän edullisempaan haastajaan.
Vasemmalla Dior DiorSkin Nude Concealer 001 ja oikealla Oriflame The One IlluSkin Concealer Fair Light.
Itseasiassa IlluSkin Concealerin sävy on jopa hieman parempi iholleni, sillä se on hieman vaaleampi ja kellertävämpi kuin Nude 001 Concealerin.
Voitte olla varmoja, että kuulette tästä tuotteesta suitsutusta minulta jatkossakin, sillä tässä hinnan ja laadun suhde todellakin kohtaavat ja ylittävät itsensä! Saman linjan meikkivoiteenhan kehuinkin teille jo myös aiemmin.
Tuotteeseen pääsee käsiksi Oriflamen suomalaisen nettisivun kautta täältä.
Onko joku muu kokeillut tätä loistavuutta? Mikä peitetuote teillä on käytössä silmänympäryksillänne? Onko teidän helppoa löytää tuolla alueella teillä toimiva tuote?

23 kommenttia artikkeliin ”This is THE ONE!”

 1. Mulla on ihan sama ongelma, luonnostaan erittäin tummat silmänympärykset, joihin ei tosiaan tehoa muu kuin runsaspigmenttinen peitevoide… Omaksi suosiksi on ehdottomasti päätynyt Bobbi Brownin corrector+concealer yhdistelmä, se on aivan lyömätön! Corrector-voide toimii aika hyvin myös muiden hyvien peitevoiteiden parina, kuten Make Up Storen cover all bluen kanssa 🙂

 2. Mulla on ihan sama juttu, mitä tuossa alussa kirjoitit että on niin monta seikkaa jotka hankaloittaa hyvän tuotteen löytymistä. Mä käytän Bobbi Brownin correctoria, joka häivyttää tummuutta ihan loistavasti mutta kuitenkin saattaa joskus huonona päivänä kasaantua juonteisiin.. Tuo oriflame vaikuttaa kyllä lupaavalta!

 3. Täälläkin tummat silmänympärykset tuottavat ongelmia.. Aikaisemmin käytin Maybellinen Fit Me peiteainetta, sen helpon saatavuuden ja edullisen hinnan vuoksi, tuote toimi ihan hyvin mutta lopputulos ei ollut paras mahdollinen. Nyt käytän Macin Pro longwear concealeria, tämä on ehdottomasti paras kokeilemani peiteaine! 🙂

 4. Mulla on vielä paljon paljon tummemmat silmänaluset, niin tummat, etten viitsi edes aloittaa niiden peittämistä. Joko vaikutusta ei näe tai sitten silmien alla on paksu ja luonnottoman näköinen pakkelikerros. Olen siis tyytynyt vain laittamaan meikkivoidetta kerroksen silmien ympärille, koska peiteaineet ovat aina tuottaneet valtavan pettymyksen koostumuksellaan tai sävyvalikoimallaan.

  Tämä Oriflamen tuote kuulostaa kuitenkin kiinnostavalta, koska tiedän meikkivoidekokeilujen perusteella, että meillä on lähestulkoon sama ihonsävy. 🙂 Oriflamen nettisivuilta on kuitenkin aika luotaantyötävää tilata, koska tuotteita ei voi tilata ilman tuote-edustajaksi liittymistä. Tämä ei houkuttele kyllä lainkaan…

  Taidan siis vielä pysytellä pelkän meikkivoiteen käytössä. Olen muutenkin jo niin tottunut näyttämään aina väsyneeltä, että kauhistun aina nähdessäni tummat silmänaluseni peitettyinä. En meinaa tunnistaa itseäni peilistä. 🙂

  • Kyllä tuotteita voi tilata ilman edustajaksi liittymistäkin. Rekisteröityä kylläkin pitää, mutta rekisteröinnin alussa voi valita haluaako edustajaksi vai asiakkaaksi. Edustajana tosin saa 25% alennuksen ja ainakin kovasti mainostavat, ettei mitään kuluja ole, mutta siitä en tiedä kuinka paikkansa pitävä se väite on.

  • Itse olen käyttänyt Oriflamen tuotteita n.6 vuotta ja koko sen ajan olen ollut tyytyväinen. En ole tavan kaupoista enkä kemppareista ostanut mitään kun tilaaminen on helppoa netin kautta. Ainakin täällä Kuopiossa on paikallistoimisto jossa on kaikki tuotteet kokeiltavissa ja tämä taas helpottaa oikean tuotteen valinnassa. Asiakkaaksi voi todellakin lähteä, ota vaikka puhelimitse yhteyttä Helsingin toimistoon joka varmaan voi etsiä sinulle lähinnäolevan edustajan jonka avustuksella voit tehdä tilauksesi.

  • Hei!

   Aika kauan aikaa sitten olette asiasta jutelleet, mutta toivottavasti joku teistä lukee tätä vielä. Olen itse oriflamella edustajana ja oikeasti kannattaa liittyä edustajaksi vaikkakin tilaisi vain pelkästään itselleen. Edustajuuskun ei velvoita mihinkään, eikä tilausminimiä ole. Suosittelen oikein lämpimästi niin saatte näitä tuotteita halvemmalla.

   Etsin itse omaan ryhmääni uusia edustajia, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä osoitteeseen oriflametiinamari@gmail.com, niin kerron lisää 🙂

 5. Mulla menee verisuonet silmien alla ja ne tuo silmänalusille pienoista tummuutta, jonka joudun kyllä päivittäin peittämään. Tällaisista tuotteista luen siis enemmän kuin mielelläni! Oon vuosia käyttänyt Helena Rubinsteinin Magic Concealeria, ja se on toiminut tosi hyvin. Nyt marssin kyllä Diorin hyllylle ja annan sillekin mahdollisuuden. Jospa tuota Oriflameakin uskaltaisin jossain vaiheessa kokeilla!

  MS / Beauty Highlights

 6. Clarinsin instant concealer on myös kokeilun arvoinen peitevoide. Itse olen ollut erittäin tyytyväinen.

 7. Täällä kans yksi tummilla silmänalusilla luotu sankari. Oon pitkään jo käyttänyt Maybellinen Fix it (vai mikä lie olikaan) -peiteainetta, mutta kuuleppa tän postauksen myötä oli pakko laittaa samantien tuo Oriflamen peiteaine tilaukseen!

 8. Itselläni käytössä juurikin tuo Fit me, joka oli pienoinen pettymys.. Karkaa mm. juonteisiin just ennen puuteria. Edellinen Maybellinen peiteväri pysyi mielestäni paremmin paikoillaan ja peitti paremmin. Oliskohan nimi ollut joku Miracle concealer tms. Mulla on niiiin tummat silmänaluset luonnostaan joten tämä on itselle osuva postauksen aihe, pitänee etsiä Oriflamea käsiin.

 9. Joo, tuttu juttu. Tekee mieli räjäyttää atomipommi aina, kun joku käskee nukkua enemmän. Aargh. Samoin ne rypyt…

 10. Myydäänkö tätä missään kaupassa tai muissa nettikaupoissa, vai onko pakko ostaa heidän omilta sivuiltaa?

 11. Itse toimin oriflamen edustajana joten toki olen myös tuotetta kokeillut. Ihanan kevyt mutta silti peittävä. Ja itsellänikin on hyvin kuivat silmänaluset, etenkin talvella, mutta tämä kosteuttaa silti sopivasti ettei jää tylsiä läiskiä kuivemmista kohdista.

  Tätä ei myydä missään kivijalkakaupoissa, vaan ainoastaan Oriflamen omat edustajat myyvät tätä ja Oriflamen nettikauppa.

  • https://www.facebook.com/#!/groups/409015722457601/
   Kannattaa seurailla facebookissa oman tiimini asiakkaiden sivuja, sieltä löydät hyviä tarjouksia, arvontaa, vinkkejä tuotteiden käyttöön ym.
   Sieltä löydät myös oman tiimini edustajat joita on ympäri Suomea.

   Lisäksi kerron mielelläni miten voit saada tuotteista alennusta, tuotteet ilman postikulua kotiovellesi ja ensimmäisen tilauksesi yhteydessä vähintään 3 tuotetta ilmaiseksi. Ilman jatkositoumuksia, myyntivelvoitteita jne.

 12. Itse toimi Oriflame edustajana, niin lupaan ja takaan että ei tuu mittään kuluja vaikka edustaja -klikkausta rekidteröityessä klikkaakin! 🙂
  Pakko oli linkata tää postauksesi facen Oriflamen sivuilleni, sillä tämähän saattaapi olla hyvvää mainosta! 😉
  Ja jos halluu kyssyy lissää Oriflame jutuista, eiku vaan sähköpostia laittammaan marskunpostit@gmail.com :))
  Miulla löytyy paljon testerituotteitakin jos halluu testtailla. Postissa voin lähetellä 🙂 Anteeksi tää mainospuhe! 😀

 13. Hyvä peiteaine sy-alueelle, siis myös luomen pohjustukseen on mielestäni Helene Rubinsteinin Magic Concealer. On ohut ja tosi pigmenttinen 🙂

Kommentointi on suljettu.