Escada summer 2014: Born in Paradise

Kesä vaikuttaa alkavan vuosi vuodelta aina vaan aikaisemmin. En tarkoita tällä lämpenevää ilmastoa, jonka vuoksi tämäkin talvi on ollut täällä etelässä varsin lumeton. Tarkoitan tällä sitä, kuinka aikaisin Escada tuo myyntiin kesätuoksunsa.
Minua on hämmentänyt muutamien vuosien ajan jo sekin, kuinka kesätuoksu tuodaan myyntiin helmikuussa. Olen pitänyt tätä varsin aikaisena ajankohtana, mutta uusimman kesätuoksunsa kanssa merkki on vetänyt jo oman ennätyksensä: kesän 2014 kausituoksu tuotiin tax free -myyntiin viime marraskuussa!
Kyllä. Born in Paradise on ollut myynnissä jo toista kuukautta ja aloittanut Escadan kesän 2014 edellisen kesän tuskin edes loputtua.
Niin tai näin, mutta uusin tuoksu on jälleen tuttua Escadaa.Tämän kesän tuoksussa tuoksuvat pina colada -henkisesti kookos ja ananas, joiden lisäksi tuoksusta löytyy myös melonia ja omenaa.
En ole itse Escada-tyttö, mutta ymmärrän tuoksujen valtavan vuosittaisen suosion. En itse kuitenkaan ihan ymmärrä täysin näitä jotenkin vanhanaikaisen näköisiä piirrettyjä pakkauskuvia, mutta makuasiahan se vaan on.
Veikkaisin tuoksun tulevan maamyyntiin tuttuun tapaan jälleen helmikuussa, mutta sitä ennen sitä voi käydä fiilistelemässä tax freessä reissun päällä ollessaan.
Oletteko te Escada-tyttöjä? Odotatteko innolla pääsevänne tuoksuttelemaan tuoksua? Vai oletteko jo päässeet? Tai onko joku peräti ehtinyt jo ostamaan omansa?
———-
Kuten eilisessä postauksessa kerroin, aion alkaneena vuonna vähentää joka vuosi kotoani jonkun tavaran. En tahdo heittää tavaroita turhaan roskiin, vaan sijoitan niitä mielummin uusiin koteihin. Aivan kuten eräs kommentoija sanoikin, on kaatopaikoilla tavaroita jo ihan tarpeeksi ja on liian helppoa ajatella, että poissa silmistä on yhtä kuin poissa mielestä.
Otin projektiin jo pienen varaslähdön hoitamalla tämän päivän vähennyksen jo eilen illalla. Ystäväni oli nimittäin haikaillut tietynsävyisten kynsilakkojen perään jo jonkun aikaa ja ajattelin, että koska minulla on lakkoja vaikka muille jakaa, voisin sitten kirjaimellisestikin jakaa niitä eteenpäin.
 Kaikki lakkasävyt olivat minusta itsestänikin aivan ihania, mutta oli paljon kivempaa saada antaa ne eteenpäin jollekin, joka oikeasti oli sellaisia kaivannut. Yhden lakan sijaan eteenpäin lähti useita, mutta hyvä niin!

22 kommenttia artikkeliin ”Escada summer 2014: Born in Paradise”

 1. Piña Colada on hyvää ja ehkä käyn nuuskuttelemassa tuota. En ole mitenkään Escada-tyttö, mutta viime vuoden kirsikka-parfyymi oli pakko saada. Ehkä tämäkin…

 2. Moikka 🙂 Hassu kysymys, mutta osaisitko suositella jotain hyvää meikinpohjustusvoidetta jota saisi ihan normaaleistakin kaupoista? Itse ajattelin huomemma käydä ostamassa elämäni ensimmäisen pohjustusvoiteen 😀

 3. Mä olen kanssa nähnyt tuota Escadaa jo viime viikonloppuna Stockmann Beautyssä. 🙂 Tykkään tosi paljon Escadan kesätuoksuista ja aika montaa mulla on joko isona tuoksuna, minituoksuna, suihkugeelinä tai vartalovoiteena. Ikisuosikkini on vuoden 2001 Tropical Punch. 🙂 Tämä uusi tuoksu oli ihan jees, en tuoksutellut iholle vaan ihan vaan pullon suusta. Täytyy tutustua tarkemmin, toivon etten joutuisi ostamaan sitä! ;D

 4. Muutamasta Escadan kesätuoksusta olen tykännyt. Näin tämän lentokentällä, mutta en kokeillut vielä. Ei ollut vielä kesätuoksun aika.

 5. Hieno juttu Virve, että sait lakoille hyvän kodin. Ja sait mukaan myös muita, jotka ovat pohtineet tavarapaljoutta ja sen tarvetta. Minä tein syksyllä päätöksen, että en osta ainuttakaan vaatetta vaan yhdistelen vanhoja tai tuunaan. Ja vasta kun on tarvis, hankin jotain.

  Escadasta: näkyy täällä Itä-Suomessa kotikaupungin Sokoksessa jo. En ole Escada-tyttö, mutta meidän typy on. Varmaan tuohonkin tuoksuun ihastuu 🙂

 6. Kyllä olen ehdottomasti Escada-tyttö! En ehtinyt mistään hankkimaan viimekesän Cherry in the Airia, joten sain lohdutukseksi joululahjaksi tämän uuden, melko samanhenkisen tuoksun. Ja tykkään kovaa!

 7. Stockmann Beautyssä tätä oli ainakin jo myynnissä ja mä kyllä tykkään escadan tuoksuista ja tämä uusikin oli aika kiva 🙂

 8. Escada-tyttö ehdottomasti 🙂 Toi tuoksu kuulostaa erittäin hyvältä. Täytyypä käydä tuoksuttelemassa. Btw. Löysin Thaimaasta 3/2hinnalla soap and glorya. Päätin sit ostaa ja testata kun ehin 😛 Joten kiitti vinkistä.. Jonkunsortin apteeki ja semmonen pieni hylly täynnä 😛 Blogiin juttua jahka ehdin ja jaksan (menee kyllä aikaa)

 9. Hgin keskustan Stoccalla oli uudenvuoden aattona sekä tuo että uudelleen yksi muutaman vuoden takainen suursuosikki, Taj Sunset.

 10. Hyvä ja mielenkiintoa herättävä projekti tämä tavaran vähentäminen, täälläkin blogissa (sitä kun tässä jo kuukausia tehty..) Ainut, että tavara päivässä yhtä henkilöä kohden on ehkä liikaa..? Hyvä sinänsä kunhan ei määrässään johda epävarmalla ostohetkellä siihen että voihan tuotteen sitten kierrättää jos ei olekaan hyvä…Perheessä jossa leluja ym. tavara vuoden jokaiselle päivälle on varmasti kohdillaan eikä edes riitä.

 11. Tuo kuulostaa hyvältä. 🙂 Itselläni on yksi Escada tuoksu jonka joskus vuosia sitten hankin laivalta ja kesäisin menee etenkin töissä. Normaalisti en Escada-typy ole, mutta tuo kuulostaa kyllä aika hyvältä (ja papukaijan kuva jee!).

  Tavarasta on tarkoitus itsekin päästä eroon ja kynsilakoista on onneksi helppo päästä, sillä niille tuntuu aina olevan ottajia. 🙂 Myös itsekään en kannata kaatopaikan kuormittamista, vaan ennemmin laittaa vaikka turhat vaatteet UFFiin ja onhan noita kirppareitakin jotka ottavat tavaraa ilmaiseksi vastaan. Pöytää on pitänyt kirpparille kyllä varata, mutta en tajua miksi koen sen niin työlääksi. 😀

 12. Traditioksi on tullut, että talvella aina lomareissutuoksu on Escadan kesätuoksu, jotenkas siten olen muotoutunut Escada-tytöksi 🙂 Viisi pulloa on tullut hankittua kun en aikaisimpinä vuosina moista hoksannut… Tähän mennessä ehdottomasti paras on ollut ensimmäinen Escada tuoksuni Rockin´Rio Puerto de Galinhaksen matkalla Brasiliaan

 13. Hei! Kävin juuri äsken ostamassa ton pullon sokoksesta! Niitä on tullu kyllä jo kivasti myyntiin ja ihanan tuoksuinen tuo kyllä on! Love it <3

Kommentointi on suljettu.