Super Duper -kännykkäsovellus kynsilakoille

Olen kännykkäaddikti, joka käyttää kännykkäänsä melkoisen paljon kaikkeen mahdolliseen. En pelaile puhelimellani koskaan, mutta sen sijaan olen aina valmis lataamaan puhelimeeni uusia elämääni helpottavia tai minua muuten vaan kiinnostavia sovelluksia. Varsinkin erilaiset kosmetiikkaan liittyvät kännykkäsovellukset ovat jatkuvasti etsintöjeni alla ja tehtyäni niiden joukosta jälleen yhden löydön haluaisin esitellä sen teillekin.
Faktahan on, että useimmat meistä eivät koe tarpeelliseksi maksaa kynsilakoistaan omaisuuksia. Moni kokee, ettei varsinkaan noin viidentoista euron jälkeen kynsilakan laatu enää lisäänny hinnan myötä ja sen jälkeen puhutaan enää vain siitä, että kyseessä on erityisen ihana lakkasävy jota ei vaan voi vastustaa. Miten siis olisi sovellus, josta löytyisi identtisiä kaksosia kalliimpien kynsilakkamerkkien lakoille edullisempien brändien valikoimista bongattuna?
SuperDuper on tällainen kännykkäsovellus. Sen valikoimissa on tosin vain muutamia merkkejä, mutta ne ovat tällä hetkellä niitä it-merkkejä, joiden lakkoja moni himoitsee juuri niiden täydellisten sävyjen vuoksi. (Rehellisyyden nimissä täytyy nimittäin sanoa, että Chanelin lakkoja harva varmaankaan tahtoo laadun vuoksi, sillä ne eivät yleisesti tiedettynä faktana ole niitä pysyvimpiä.)
Näppärän sovelluksen syövereistä voi valita merkin ja selata, mitä lakkasävyjä sillä olisi tarjolla identtisine vaihtoehtoineen.
Kulttisävyille esitetään edullisia kaksoiskappaleita, joista monet löytyvät keskihintaisista Essien ja OPI:n kaltaisista merkeistä ja jotkut vielä sitäkin edullisemmilta brändeiltä.
Joistakin sävyistä on mukaan lisätty pientä kommentointiakin…
…ja välillä jopa vähän taustatietoakin. Vau!
Hauskaa on myös se, että sovelluksessa on oikeasti jopa perusteltu välillä lakkojen identtisyyttä.
Ja jos eivät pelkät pullokuvat riitä, löytyypä sieltä vielä lakat rinnakkain kynsillekin levitettyinä, jotta asiasta tulee täydellinen varmuus.
Sovelluksen tietokannassa on toki myös merkkejä, joita ei meiltä Suomesta saa, mutta koen sen silti olevan hauskaa viihdettä. En tiedä, tulisinko koskaan oikeasti varsinaisesti käyttäneeksi sovellusta sen varsinaiseen tarkoitukseen, mutta onhan se melko hauska.
Sovellus ottaa tarvittaessa myös palautetta ja ehdotuksia vastaan, eli erimielisyydet ja ehdotukset voi välittää eteenpäin.
Minusta sovelluksen idea oli kiva ja näkisin tällaisen mielelläni esimerkiksi luomiväreille tai huulipunille tehtynä versiona jollaisia on luvattu myöhemmin tänä vuonna lanseerattavan!
Myös merkkien kirjoa voisi laajentaa hieman, vaikka se hype-maineessa olevat lakat lähes kattaakin. Sovellus taitaa tällä hetkellä valitettavasti olla saatavilla vain iPhonelle, mutta toivotaan, että se laajentuisi myös Androidin puolelle.
Mitäs sanotte, lähteekö Super Duper lataukseen? 

11 kommenttia artikkeliin ”Super Duper -kännykkäsovellus kynsilakoille”

  1. Iphonea ei löydy joten ei tämänkään hankkiminen onnistu – Nokian Lumia kun käytössä niin appseja on adroidiakin rajatumpi määrä käytettävissä 🙁

    Mielellään kyllä jatkossa noista appseista suosituksia ja käyttökokemuksia lukisi – mielellään jonkun arkea helpottavan tai muutoin vain hauskan aina ottaa käyttöönsä 😀

  2. Voisitko laittaa aina postauksen alkuun onko app vain iPhonelle vai löytyykö se myös androidille? 🙂 On vähän pettymys aina kun lukee kiinnostavasta sovelluksesta, kerkee innostua ja sitten saa todeta ettei sitä saakkaan omaan kännykkään.

  3. Vielä, kun tähän saisi merkittyä mitkä lakat jo omistaa ja uutta ostaessa se rääkäisisi, jos omista jemmoista löytyy vastaava lakka. 😀

Kommentointi on suljettu.