Kevyt, mutta kosteuttava seerumi

Sain jo pidemmän aikaa sitten blogini kautta kokeiltavakseni Favoran Kosteuttavan Seerumin, mutta koska olen käytellyt sitä niin hiljakseen, loppui se vasta vähän aikaa sitten.
Oma helposti kuivuuteen taipuvainen ihoni kaipaa kosteutta ja rasvaisetkin koostumukset ovat sille nautinto, mutta tiedän, etteivät kaikki nauti rasvaisemmista tai öljyisemmistä koostumuksista. Kaikkien kiristelevä iho ei varsinaisesti ole välttämättä puhtaasti kuiva, sillä se voi olla vain pintakuiva tai väliaikaisesti kosteusköyhä ja kaivata tehokasta kosteutusta ilman rasvaisia koostumuksia. Ja juuri sellaisille ihoille tämä tuote on kuin lahja ylemmältä taholta!
Tässä tuotteessa on nimittäin ihoa tehokkaasti kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, mutta tämä ei ole rasvainen tai öljyinen vaan jopa yllättävän ohut ja kevyt iholla. Tuote kulkee seerumin nimellä, mutta kutsuisin sitä enemmän jo melkein fluidiksi, sillä se on kuin hyvin ohut kosteusemulsio. 
En ryhtynyt pihiksi koostumusta kuvatessa, mutta tuotetta ei vaan postausta näpytellessä ollut enää enempää jäljellä…
Kesähelteillä käytin tätä välillä ihan yksinäänkin, mutta seerumien tuoma kosteutus kannattaa mielellään ”lukita” iholle levittämällä päälle vielä kosteusvoide.
Kuten olen jo aiemminkin sanonut, pidän Favoran tuotteista niiden yksinkertaisten ja toimivien koostumusten vuoksi. Niissä ei ole kikkailtu turhia ja ympätty aineita mukaan ihan vaan varmuuden vuoksi, vaan niiden sisältö on täyttä tavaraa. Tuotteet on tehty herkkä iho huomioiden yhteistyössä Allergia ja Astmaliiton kanssa, eli moni herkkäihoinenkin saattaa huomata niiden sopivan iholleen.
Pidän siitä, että tuote on pakattu kevyeen muoviseen pumppupulloon ja siinä on pumppumekanismi, joka tekee tuotteen käytöstä hygieenisempää ja myös vähentää säilöntäaineiden tarvetta. Ainoa pieni miinus tuotteessa on sen pakkauskoko: 15 ml pakkaus ei ole kovinkaan suuri, mutta yllätyksekseni tuote on ollut todella riittoisa.
Jos siis tiedostat, että normaalisti ei niin kuiva ihosi saattaa syksyn ja talven aikana osoittaa kenkkuilemisen merkkejä ja kaivata pientä lisäkosteutusta ilman tuhdinrasvaista koostumusta, kehotan valmistautumaan siihen tämän seerumin hankinnalla.
Favoran tuotteita myyvät apteekit ja Kosteuttavan Seerumin voi ostaa itselleen esimerkiksi tämän affiliate-linkin kautta hintaan 18,20 euroa.
Onko joku muu tutustunut tähän Favoran seerumiin? Tai onko teillä suositella muita hyviä vastaavia tuotteita?

6 kommenttia artikkeliin ”Kevyt, mutta kosteuttava seerumi”

  1. Täähän tuli ku tilauksesta, seerumi kohta loppu ja oon etsinytkin tällaista "täyttä tavaraa", joka ei maksaisi maltaita. Fluidimainen koostumus on vain plussaa ilmojen kylmetessä 🙂

  2. Hei! Asun ulkomailla, mutta tulen jouluksi Suomeen ja tahtoisin tietaa, etta mista Favoran tuotteita voi ostaa? Tama voide nimittain kuulostaa todella lupaavalta minun pintakuivalle iholle!

  3. Hah! Juuri huomasin etta myyntipisteet tulevatkin jo blogissasi esille! 😀

  4. Shea-voi vähän tukkii ihoani, eikä caprylyl glycolkaan kuulosta kivalta. 🙁 Onko iho muuten kuiva silloinkin, kun se tuntuu sormin kosketellen kosteutetulta, mutta näyttää kuivalta ja tuntuu kiristävältä?

Kommentointi on suljettu.