Pixi-suosikkeja!

*Sis. mainoslinkkejä

Yksi ylivoimaisesti kiinnostavimmista kosmetiikkamerkeistä, johon olen työni kautta päässyt tutustumaan on ollut Pixi. Olen postannut merkistä teille jo kerran aiemminkin ja päästyäni töissä pari viikkoa sitten istumaan merkin koulutukseen innostuin merkistä yhä vaan entistäkin enemmän.

Minuun Pixissä iskevät sen ideologia ja sitä myötäilevät tuotteet. Merkin tunnuslause on ”Flawless in a few fuss-free minute,” mikä on juuri sitä, mitä minä meikkituotteiltani tahdon. Kaikki merkin tuotteet on tehty niin helppokäyttöiksi, ettei niiden kanssa onnistuakseen tarvitse todellakaan olla ammattilainen. Tuotteiden ideoita on voitu saada toki ammattilaispuolelta, mutta niiden toteutus on tavalliselle kuluttajalle sopiva.

Pixi koulutus

Tiesin ennen koulutusta, että merkin takana oli nykyään neljän lapsen äiti ja kosmetiikkamaailman moniosaaja Petra ja että merkki oli saanut alkunsa Lontoon Sohossa, mutta hämmennyin kyllä hieman, kun kouluttajaksi esittäytyi sujuvaa ruotsia puhuva vaaleaverikkö, joka esittäytyi Petran siskoksi. Ilmankos tuotteiden taustalla on myös skandinaaveja viehättävää helppoutta ja ne tekevät niin luonnollisen kaunista lopputulosta!

Minulta on jo pariin otteeseen pyydetty lisää Pixi-postauksia, joten ajattelin tehdä tällaisen Pixi-suosikkini yhteen kokoavan postauksen, josta jokainen voi poimia erilaisia vinkkejä merkin suosikkituotteista.

Pixi Glow Tonix

Pixin ylivoimaisesti suosituin tuote taitaa olla ihoa kirkastava ja kevyesti kuoriva Glow Tonic*, jota Ruotsin puolen markkinointitiimimme edustaja rakastaa niin kovasti, että hänellä on käytössä jo yhdeksäs pullo (!!!) eikä hän kuulemma voisi edes kuvitella luopuvansa tästä. Hän pyyhkii kasvovedellä ihonsa kuulemma aamuin illoin ja rakastaa sen heleyttävää vaikutusta.

Tuote sisältää 5% glykolihappoa, mutta on kuitenkin niin hellävarainen ettei se aiheuta iholla kihelmöintiä kuten monet kuorivat kasvovedet saattavat aiheuttaa (itseasiassa tämä kuulemma sopii jopa useimmille herkkäihoisillekin). Olen käyttänyt tätä itse vain pikkupullollisen, mutta hankin kyllä vielä varmasti ison pullollisen, sillä niin miellyttävän pehmeä ja raikkaan heleä iho tällä tulee.

Pixi Mud Cleanser

Myös Glow Mud Cleanser* on päätynyt ostoslistalleni, sillä olen kuullut siitä niin paljon kehuja kollegoiltani. Myös tämä sisältää ihoa hellästi kuorivaa glykolihappoa (5%), minkä lisäksi tässä on hyaluronihappoa ja muita ihoa ravitsevia ainesosia. Ihosta tulee siis puhdas ja kirkas, mutta pehmeän kosteutettu. Tämä oli puolestaan graafikkomme suosikkeja ja hän puhuu siitä niin ylistävään sävyyn, että tulimme oikeastaan kaikki töissä siihen tulokseen, että tätä on pakko saada.

Pixi Nourishing

Olen oikeastaan hyvin kiinnostunut useistakin Pixin puhdistustuotteista, sillä minusta myös Nourishing Cleansing Balm* ansaitsee erityismaininnan. Jos joku on kokeillut Cliniquen tai Biothermin kiinteitä puhdistusvoiteita, jotka sulavat iholle, niin tämä edustaa samaa tuotetyyppiä. Ihastuin tähän aivan suunnattomasti tätä kokeiltuani ja veikkaan, että tämäkin tuote tulee vielä päätymään minulle jossain vaiheessa.

Pixi Hydrating

Hydrating Milky Serum* on jokaisen kuivaihoisen suoranainen unelma, sillä tämä ei ole mitään ohutta litkua vaan  oikeastaan jo ohut emulsio! Löysin tuotteen vasta keväällä ja voin vaan kuvitella, kuinka erityisesti talvella aivan äärimmäisen janoinen ihoni tulee nauttimaan tästä. Jos jollakin on haussa kuivaa ihoa tehokkaasti kosteuttava emulsio niin this is it!

(Tämä on itseasiassa niin täyteläinen tuote, että tätä voi jopa olla hankalaa ottaa pullosta pipetillä!)

Pixi Shea Butter

Jos ihonhoitotuotteista siirrytään varovasti kohti meikkituotteita niin karitevoita sisältävät Shea Butter Lip Balm* –huulivoiteet ovat todellakin kokeilun arvoisia! Näissä on todella pehmeä ja miellyttävä koostumus, joka tuo huulille kevyen sävyn samalla kun puikko tuo huulille ihanaa kosteutusta.

Pixi Lip Lift

Toinen huulituote, josta tahdon vinkata on Lip Lift Max*, joka on oikeastaan kuin Diorin Lip Maximizerin edullisempi pikkusisko. Kevyesti viilentävä väritön kiilto kosteuttaa huulia tuoden niille kiiltoa ja saaden ne näyttämään täyteläisemmiltä. En yleensä tykkää huultenpullistajista, mutta kuten Lip Maximizerkin on tämäkin minusta aivan ihana.

Pixi Mesmerizing

Pixillä on myös huippuhyviä luomiväripaletteja*, joissa on ihanan pehmeät ja kauniisti toisiinsa häivyttyvät sävyt. Ruotsin sivupäällikkömme (joka on järkyttävä kosmetiikkafriikki ja -hamsteri) tunnusti, että Pixin nuderuskeita sävyjä sisältänyt luomiväripaletti on ainoa luomiväripaletti, jonka hän on koskaan kuluttanut loppuun, sillä sen sävyt olivat vaan niin täydellisen ihania.

Pixi Glow Getters

Viimeinen hehkutustuotteeni on Book of Beauty Glow Getters Palette*. Pixillä on joukko erilaisia Book of Beauty -meikkipaletteja, joiden joukosta löytyy niin contouring-, poskipuna-, korostus kuin vähänsitäsuntätäpalettikin. Itse ihastuin merkin kuusi heleää korostussävyä sisltävää Glow Getters Palette -palettiin niin kovasti, että kun saimme valita koulutuksesta itsellemme pari tuotetta, päädyin valitsemaan tämän tuotteen. (Palaan tähän palettiin myöhemmin siis vielä tarkemmin.)

Minusta on itseasiassa ollut todella mukavaa huomata, kuinka hyvin Pixi on lähtenyt Suomessa myyntiin. Merkki ei ollut minulle millään tavalla tuttu ennen nykyisessä työpaikassani aloittamista enkä usko, että se oli suomalaisten tiedossa kovin laajasti, mutta silti sen tuotteet ovat myyneet uskomattoman hyvin.

Onko teillä kokemuksia Pixin tuotteista?

Pixin tuotteita myy suomessa elevenin verkkokauppa.*

4 kommenttia artikkeliin ”Pixi-suosikkeja!”

  1. Ihana postaus, kiitos tästä! 🙂
    Tilasin hetki sitten pari tuotetta kyseiseltä merkiltä, mutta en ole vielä saanut niitä käsiini. Innolla odotan niiden saapumista!

    Vastaa
  2. Veikkaan, että Youtuben kauneustubettajilla on ollut vaikutusta merkin tunnettuuteen Suomessa. Itsekin olen sieltä merkistä kuullut ja aionkin joitain näitä vielä jossain vaiheessa testata. 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti