Finnejä selässä ja rinnassa? Tämä tuote auttaa

*Sis. mainoslinkin

En ole koskaan kärsinyt varsinaisesta backnesta eli selän aknesta, mutta  syystä tai toisesta erityisesti yläselkään saattaa välillä nousta näppyjä.

Usein sinne kohoaa nimenomaan niitä ihonalaisia, isoja paukamia, jotka johtuvat hormonaalisista jutuista.

Tavallisesti niitä nousee stressaavina aikoina ja täytyy myöntää, että vaikka ne eivät tunnu tai näytä kivoilta sielläkään, olen silti tyytyväinen, että ne nousevat mielummin sinne kuin kasvoilleni.

Olin jo toista kuukautta tuntenut, että yläselkään oli silloin tällöin ilmestynyt muutamia kohoumia, mutta koska ne jäivät vaatteiden alle piiloon, en ollut jaksanut antaa niille huomiota.

Kun vähän aikaa sitten kuitenkin siivoilin kosmetiikkajemmojani ja kävin läpi tuotteitani, bongasin niistä pullon, jonka olin jo unohtanut, mutta johon tartuin jälleen kiitollisena.

Tämä tuote on pelastanut useaan otteeseen oman selkäni ja rinnustani, ja tehnyt saman palveluksen kuulemma myös monille muille.

Lue myös: Parhaat The Ordinary -tuotteet epäpuhtaalle iholle

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mario Badescu Special Cleansin Lotion ”O” on nimenomaan selän ja rinnan alueen epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettu tehotuote, jonka hankin jo pitkän aikaa sitten luettuani siitä ensin netistä paljon hyviä käyttökokemuksia.

Kuulin myös monilta kosmetiikan parissa työskenteleviltä, kuinka nopeasti tuote on saanut heillä rinnan ja selän epäpuhtautensa katoamaan.

Tuote toimi minullakin aivan loistavasti, mutta kun vartalon epäpuhtaudet eivät enää vaivanneet, jäi se sivuun.

Nyt se kuitenkin sattui sopivasti silmiini ja otin sen taas käyttöön aivan huikean hyvällä menestyksellä.

Siinä missä selässäni vielä muutamia päiviä sitten tuntui kohoavia epäpuhtauksia ja pieniä näppyjä, ovat ne KAIKKI nyt jo muutamassa päivässä kadonneet.

Mikään valtava kriisitila siellä ei tosiaan alunperinkään ollut päällä, mutta jo parikin kipeää finnipattia tuntuu ikävältä ja pienemmän näpyt eivät ainakaan paranna alueen estetiikkaa.

Lue myös: 7 vinkkiä finnien ja epäpuhtaan ihon hoitoon

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tuotetta käytetään puhtalla iholla suihkun jälkeen pyyhkimällä hoidettava ihoalue sillä kostutetulla vanulapulla. Käsittelyn voi toistaa uudella vanulapulla tarvittaessa, jotta ihosta varmasti tulee puhdas.

(Jokaisen tuotteen hankkivan tulee kuitenkin pyhästi vannoa, ettei koskaan käytä tätä kasvojen iholla, sillä tässä on hyvin tehokas koostumus, joka todellakin tappaa epäpuhtauksien pöpöt, mutta on kasvoille aivan liian tujua tavaraa.)

Minulla olleen tuotteen ainesosaluettelo koostui  vain viidestä ainesosasta, mutta tuotteen koostumusta on sittemmin paranneltu hieman, eli se näyttää nykyään olevan sekä tehokkaasti ihoa puhdistava että myös samalla kosteuttava. Myös päivitetty versio näyttää saaneen netissä suuresti kehuja.

Omakaan versioni ei tosin ole kuivattanut ihoani  ja se on auttanut niin lyhyessä ajassa niin paljon, ettei minun ole tarvinnut jatkaa sen käyttöä pitkään. Olen joskus käyttänyt sitä vain rinnan alueella ja siellä oli sama juttu.

Lue myös: Paras tehoaine finneille – tämän nimeen asiantuntijat vannovat

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Itseasiassa kiinnostuin tuotteesta  alunperin nimenomaan siksi, että kollegani, joka oli taistellut rintaan yhtäkkiä ilmestyneiden, sitkeästi paikallaan pysyvien epäpuhtauksien kanssa kertoi jo kahden käyttökerran jälkeen, kuinka näpyt olivat lähes täysin poissa ja minusta se kuulosti aivan uskomattomalta.

Itse otin tuotteen tällä kertaa käyttöön selkäni hoitoon alkuviikosta ja jo neljässä päivässä tuntuu, että selän iho on puhdistunut. Aivan mieletöntä!

Jos jollakin on siis riesana epäpuhtaudet selän ja rinnustan iholla, niin tälle sisältönsä puolesta varsin alkukantaiselta kuulostavalle aineelle kannattaa antaa mahdollisuus.

Mario Badescun tuotteet eivät koreile pakkauksillaan tai viimeisillä innovaatioilla, mutta niiden sisältöä tuo usein hyvinkin vakuuttavia tuloksia ja vieläpä erittäin nopeasti.

Aiemman postaukseni kaikista Mario Badescun suosituista epäpuhtaan ihon hoitoon kehitetyistä tuotteista voi lukea täältä. 

*Osta Mario Badescu Special Cleansin Lotion ”O” Kicksin verkkokaupasta täältä.

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko jollakin muulla ollut riesana selän tai rinnan epäpuhtaudet?

9 kommenttia artikkeliin ”Finnejä selässä ja rinnassa? Tämä tuote auttaa”

 1. Apua, tää tuli kun tilauksesta! Just kun piti joku päivä googlata, että mistä johtuu kun yläselkään ja rintakehään pukkaa jatkuvasti näppyä. Tätä on jatkunut kausittain jo tosi pitkään, mutta nyt kyllästyin ja ajattelin selvitellä. Ehkä kokeilen tätä ja lisäksi yritän selvittää alkutekijöitä. Kiitti taas vinkistä 🙂

  • Jos päädyt kokeilemaan tätä, niin tulethan sitten kertomaan kokemuksia! 🙂

  • Kaikissa raskauteen ja imetykseen liittyvissä asioissa suosittelen aina tarkistamaan lääkäriltä asian, sillä en ole perehtynyt niihin liittyviin asioihin. 🙂

 2. Loukkasin jalkani viime kesänä ja jouduin makoilemaan sängyssä melko pitkiä aikoja.
  Joku kuumuus, stressi tai alun avuttomuus pesuhommissa sai selän oireilemaan. Itselläni auttoi, kun pesin ihon normaalilla suihkusaippualla ja sen päälle sivelin ihon vielä suolasaippualla (sillä kovalla himalajansuolapalalla). Annoin hetken vaikuttaa ja sitten pesin pois.
  Sängyssä maatessa piti toki myös vaihtaa usein yläosaa, lakanoita ja tyynyliinoja ja huolehtia viilennykSestä.

 3. Kiinnostava tuote, mutta sisältö alkoi vähän häiritä; pullossa on tosiaan vain viisi ainesosaa mainittu, mutta esim. tuolla linkin takana Elevenin sivulla niitä on huomattavasti enemmän?

 4. Ostin tämän, niin kuin sata muutakin ennen testattua tuotetta, toiveikkaana siitä, josko tämä olisi nyt SE-tuote. Kahden viikon käytön jälkeen eipä ole muutosta entiseen tilanteeseen verrattuna ihoni kanssa. Ei itsellä toimi (ainakaan tässä ajassa) eli taas yksi lisäpurkki kaapin perälle pölyyntymään.

Kommentointi on suljettu.