Testattu ja rakastuttu: Lumenen Nordic Seduction Lipshine Kiiltopunat

*Sis. mainoslinkin

Lumene on uudistanut juuri meikkivalikoimaansa, joka on jaettu nyt kahteen osaan: edullisempia tuotteita tarjoavaan Nordic Chic -tuoteperheeseen sekä hieman ylellisempää imagoa edustavaan Nordic Luxe -tuoteperheeseen. Nordic Luxe -tuotteet on tehty premium-ajatuksella ja ne nostavatkin tavallisesti lähinnä edullisempien meikkisarjojen kanssa kilpailleen Lumenen nyt mittelemään ihan selektiivisten haastajienkin kanssa.

Nordic Luxe -meikeillä on hieman enemmän hintaa kuin mihin kuluttaja on Lumene-tuotteiden kohdalla tottunut, joten minusta on ollut todella kiinnostavaa lähteä selvittämään, ovatko uudet tuotteet oikeasti korkeamman hintansa arvoisia.

 Lumene Nordic Luxe Nordic Nude kivipuuteri

Kuten varmasti on käynyt selväksi, olen todella suuri Lumenen ihonhoitotuotteiden fani ja jos minun tulisi valita yksi tuotemerkki, jonka hoitotuotteita käyttäisin koko loppu elämäni, olisi se ehdottomasti Lumene. Meikkien kanssa en ole kuitenkaan ollut ihan niin innoissani ennen, vaikka Lumene onkin minusta myynyt hyviä perustuotteita, jotka ovat olleet hintansa arvoisia. Jos hintaa kuitenkin lisätään, niin siinä tapauksessa sen olisi ehdottomasti näyttävä tuotteissakin.

Sain blogikokeiluun kasan uusia Lumene Luxe -meikkejä ja täytyy myöntää, että olen kerta toisensa jälkeen aina vain hämmästellyt niiden mieletöntä laatua. Nämä ovat todellakin olleet premiumia, joka voi hyvin kilpailla lancomeiden, dioreiden, chaneleiden ja muiden selektiivisten kosmetiikkamerkkien kanssa.

 Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna

Yksi suurimpia suosikkejani on ollut merkin Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna.

Norix Luxe -tuotteet on pakattu niiden arvoa selvästi mielikuvissakin nostaviin hopeisiin, peilimäisiin pahvipakkauksiin, jotka ovat kuin Diorin ja Lancômen pakkaukset. Ne näyttävät kauniilta ja ylellisiltä, mutta ovat toki samalla myös bloggaajan painajainen yrittää kuvata ilman rumia heijastuksia…

 Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna

Tykkään myös huulipunien tyylikkäistä hylsyistä. Nekin ovat tyylikkään hopeisen värisiä ja kaunomaisesti kirjoitettu ”nordic seduction” miellyttää silmääni kovasti.

Lumenen uudet tuotteet on kuulemma suunniteltu Suomessa, mutta valmistettu Italiassa selektiivistäkin kosmetiikkaa valmistavassa yrityksessä.

Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna - 1 (9)

Sain Nordic Seduction Lipshine -huulipunan blogikokeiluun kahdessa raikkaassa sävyssä: 12 Sea Breeze / Merituuli ja 16 Clear Skies / Poutapilvi.

 Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna

Ihan ensimmäisenä huomioni kiinnittyi huulipunan aivan taivaallisen pehmeään koostumukseen, joka suorastaan suli huulilleni sitä levittäessä. Punat tuntuivat aivan ihastuttavan pehmeiltä, mutta  silti samalla täyteläisiltä. Ne eivät olleet vain ohuita kiiltopunia, jotka olisivat antaneet pelkän kevyen sävyn. Sen sijaan ne olivat runsaan ja täyteläisen värin antavia huulipunia, jotka jättivät sävyn lisäksi huulille uskomattoman kauniin kiillon.

Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna - 1 (12)

Sävy 16 Clear Skies / Poutapilvi oli näistä kahdesta se hieman pehmeäpi, mutta silti hyvin selvästi myös väriä antava. Se oli samaan aikaan jotenkin kepeän pehmeä, mutta silti täyteläisen raikas ja pirteän värinen.

 Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna

Ja siis ihan oikeasti: katsokaa, kuinka kauniin kiillon puna huulille tuo! Paitsi että huulilla on täyteläisesti niille sulava sävy, on niillä myös vesimäisen kaunis kiilto.

Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna - 1 (11)

Tämä puna oli sellainen tuote, joka hurmasi minut heti ensimmäisellä sipaisulla. Samaan aikaan halusin pitää punan huulillani koko päivän, mutta olin kuitenkin myös utelias kokeilemaan, voisiko toinen sävy olla vielä tätäkin parempi.

Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna - 1 (8)

En tiedä, kumpi sävyistä oli loppujen lopuksi parempi, mutta sävy 12 Sea Breeze / Merituuli hurmasi sekin minut kovasti. Epäilin aluksi sävyn olevan liian syvä vadelmainen omaan makuuni, mutta se osoittautuikin huulille levitettynä vain aivan täydellisen pirteäksi ja kasvot hetkessä raikastavaksi vivahteeksi.

 Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna

Varsinkin sen kohdalla huulipunan parhaat ominaisuudet jotenkin vain korostuivat todella upeasti ja lopputulos näytti ja tuntui huulilla todella ihanalta.

En ole aiemmin ollut kovin sinut Lumenen huulimeikkituotteiden marjaisan tuoksun kanssa, josta on tuntunut vuosien kuluessa vain tulleen pistävämpi. Olen sietänyt sitä, mutta mielummin olisin ollut ilman sitä. Olinkin siis aivan hurmiossa pannessani merkille, että Lumene oli päivittänyt huulipuniensa tuoksun, joka oli nyt kuin mieto vaniliinisokerin häivähdys. Tuoksu ei kantaudu huulilta voimakkaana nenääni, mutta punaa nuuskiessa se tuntuntuu silti miellyttävältä.  Se ei siis ole mikään karkkisen sokerinen tai pistävän vaniljainen, vaan nimenomaan sellainen pehmeä vaniliinisokeri.

Tästä tuoksupäivityksestä tuli aivan suunnaton plussa minulta!

 Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna

Olen nyt elänyt jo parisen kuukautta näiden Kiiltopunien aikaansaamassa hurmoksessa ja käyttänyt niitä huulillani todella usein. Punat pysyvät huulilla hyvin, pitävät huuleni pehmeän kosteutettuina ja näyttävät raikkailta. Voiko huulipunalta edes enempää toivoa?

Punilla on hintaa n. 19,90 euroa ja minusta nämä todellakin kilpailevat jo muiden premium-merkkien punien kanssa!

*Lumene Nordic Seduction Lipshine Kiiltopunat löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lumene Nordic Luxe Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuna - 1 (9)

Onko joku muu ihastunut Lumenen uusiin Nordic Luxe -linjan Nordic Seduction Lipshine Kiiltopuniin?

7 kommenttia artikkeliin ”Testattu ja rakastuttu: Lumenen Nordic Seduction Lipshine Kiiltopunat”

 1. Voitin Lumenen ystävänpäivä-arvonnassa itselleni ja ystävälleni kaikkia kolmea laatua näitä Luxe-sarjan huulipunia. itse en kiiltopunista välitä ja sävyt sattuivat olemaan sellaisia, etteivät ne toimi minulla yhtään. Sen sijaan Matte ja Cream.. IHANIA! Rakastuin täysin ja haaveilen siitä, että Lumenella olisi myös rohkeampi puoli, jotta voisin omia väriunelmiani saada huulilleni Lumenen koostumuksilla. Tämän hetkinen sävyvalikoima ei toisi merkittävästi mitään uutta huulipunakokoelmaani, mutta ehkä täydentelen silti. Tykästyin yllättävän paljon oranssinpunaiseen mattapunaan sävyssä nro 5, en muista, onko sillä nimeäkin. Minä en siis ole koskaan omistanut mitään oranssipohjaista huulipunaa, enkä sellaista itsenäisesti varmaan ostaisikaan. Jostain syystä tuo puna on ollut kevään suosikkini.

  Vastaa
 2. menin tänään stockalle tarkoituksena ostaa 2 lumenen poskipunaa, oon tykännyt kahdesta eri sävystä ja laatu on ollut ihan kelpo…. Harmitus tuli, kun huomasin, että vanhoja tuttuja poskipunia ei enää hyllyssä ollut ja ärsyttää alkaa testaa uusia. Jäi ostamatta tällä kertaa. Ehkä meen toisen kerran kauppaan vanhan tuotannon poskipunan jämien kanssa ja voin mallailla uusia sävyjä niihin. Argh.

  Vastaa
  • Laadut ovat tosiaan uudistuneet nyt kun tarjolla on kahta eri laatua. Itse olen aivan rakastunut Nordic Nude Light Reflecting Blush -poskipunaan, joka on aivan erilainen kuin aiemmat merkin poskipunat, mutta AIVAN mieletön! 🙂

   Vastaa
 3. Pidän ihan hirmuisesti blogistasi ja ig-storyistäsi. Katson aina iltaisin niitä kasvohoitovideoitasi, vaikka en edes itse käytä kasvoillani muuta kuin normi saippuaa, Xylidermiä ja aknevoidetta (kuulostaa niin pahalta varmaan kaikille kosmetiikkatietoisille :D).

  En myöskään käytä meikeistä kuin ripsiväriä ja eyelineriä, mutta silti sinun blogisi on yksi harvoista mitä seuraan! 😀 En ole edes kiinnostunut meikeistä erityisemmin.

  Etenkin kaikki aasialaiseen kosmetiikkaan liittyvät postaukset ovat lemppreita! Samoin kaikki muut oudot kokeilut ja huumorilla kirjoitetut postaukset.

  Muistelen, että blogisi nimi liittyi kosmetiikkaostolakkoon, koska sinulla oli liikaa kosmetiikkaa (?). Ilmeisesti tuo lakko on loppunut, mietitkö koskaan nimen vaihtamista? Ihan kiinnostuksesta kysyn, koska itse pohdin oman blogin nimeni vaihtamista, kun blogini teema on muuttunut.

  Mutta niin, jatka samaan malliin! Tämä blogi on paras! <3

  Vastaa
  • Ihana kuulla, että IG-Story on ollut viihdyttävää seurattavaa! Sinne on kivaa tehdä kaikkia nopeita klippejä reaaliajassa. 🙂

   Joo, blogin nimi on tosiaan riesa, josta tahtoisin mielelläni eroon, mutta en ole ”saanut” harmikseni vaihtaa sitä, sillä se on kuulemma liian vakiintunut ”käsite”. :/ Sen takia se on bannerissakin sivuroolissa enää ja IG:ssäkin olen mielummin nimelläni kuin blogin nimellä. Toki pelkään myös, että jos nimi vaihtuu niin kaikki eivät löydä blogia samalla tavalla enää ja lukijamäärä tippuu kun blogi on kuitenkin jo yhdeksättä vuotta pystyssä. Mielelläni siitä kyllä hankkiutuisin eroon, koska ei ole kovin kuvaava enää nykyään. 🙂

   (Jos joku lukija miettii, että mistä blogin nimi on tullut niin täällä on siitä tarinaa.)

   Vastaa
 4. Pitääkö -20% aleen olla jokin koodi tai ostaa kyseinen Lumenen tuote? Omat ostokseni ylittäisivät 60€ mutta sivu ei anna alea.

  Vastaa
  • Ei tarvitse olla koodia tai tiettyjä tuotteita, mutta kannattaa huomioida, että alennus tulee, kun ostoskorissa on normaalihintaisia tuotteita 60 eurolla, eli ei voi yhdistää jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin. Huikkaa jos ei silti toimi niin selvitän ilman muuta, pitäisi kuitenkin toimia normaalisti ja näyttää kokoajan toimivan. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti