Täältä tulee huuliharja ja tämän vuoksi tarvitset sen

Vannon silikonia hyödyntävien FOREO-ihonpuhdistuslaitteiden ja hammasharjojen nimeen. Silikoni on kätevä materiaali, sillä se on pehmeää ja hellävaraista, mikä saa sen sopimaan loistavasti niin kasvojen kuin hampaidenkin hoitoon. Koska se ei ole pinnaltaan huokoista, on se jopa 35 kertaa hygieenisempi vaihtoehto tavallisille harjaksille. Silikoni on laajentanut aluevaltaustaan runsaasti myös meikkaustarvikkeiden puolelle ja yksi vallankumouksellisimmista keksinnöistä onkin ollut Silisponge-meikkisieni, josta voi lukea aiemman postaukseni täältä.

(FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteista voi puolestaan lukea lisää tästä postauksesta ja FOREO ISSA -hammasharjasta tästä postauksesta.)

INGLOT silicone lip brush

Viimesin silikonilöytöni oli kuitenkin tämä INGLOT-merkin huuliharja, joka oli idealtaan niin yksinkertaisen loistava, että ihastuin siihen aivan välittömästi. Todellakin tarvitsin tällaisen!

Kaksipuolisen huuliharjan idea on pitää huulet pehmeinä ja valmistella ne huulimeikkituotteille. Kukapa ei olisi suunnitellut upean huulipunan tai huulikiillon levitystä, mutta joutunut hylkäämään ajatuksen repaleisten huulien vuoksi. Tätä huuliharjaa on tarkoitus käyttää huulilla juuri ennen huulten meikkausta, mutta mikään ei toki estä käyttämästä tätä myös illalla juuri ennen huulia tehokkaasti ravitsevan huulivoiteen levitystä.

INGLOT silicone lip brush

Silikonisen huuliharjan yhdellä pinnalla on runsaasti pehmeitä harjaksia, jotka auttavat irrottamaan huulten pinnalta kuolleen ihosolukon. Huulille kannattaa levittää ensin huuliöljyä tai muuta huulivoidetta ja pyöritellä niiden pinnan sitten läpi huuliharjan avulla, jolloin kuollut ihosolukko saa kyytiä ja karhea pinta muuttuu miellyttävän pehmeäksi ja sileäksi.

Huuliharjan toisella pinnalla on silikonisia hierontanystyjä, joilla huulia hieromalla voi tehostaa huulten mikroverenkiertoa ja saada sitä kautta huulille syvemmän sävyn. Näiden kahden harjaspään käytön jäljiltä huulista tuli todellakin miellyttävän pehmeät ja huulimeikkituotteet levittyivät niille kauniisti.

INGLOT silicone lip brush

Tottakai vastaavan käsittelyn voi tehdä huulille myös tavallisella hammasharjalla. Itse tykkään kuitenkin silikonisen harjan hygieenisyydestä ja samalla tavalla kuin kasvojenikin iho nauttii perinteisistä harjaksista valmistettua harjaa enemmän hellistä silikoniharjaksista, tuntuvat ne miellyttävämmiltä myös huulilla. Silikoninen harja tuntuu myös helpommalta pitää puhtaana. Makuasia, siis.

Olen itse ajatellut huulien kuorinnan osana illalla tehtävää ihonhoitorutiinia, mutta tämä juuri ennen meikkausta käytettävä harja muutti ajatukseni täysin. Huuliahan voi kuoria hyvin hellästi vaikka päivittäin, jolloin ne pysyvät aina pehmeinä ja sileinä sen sijaan, että niiden antaisi ensin olla viikon ajan rauhassa ja hankaisi niitä sitten vasta lauantaisaunan yhteydessä kuorintatuotteella. Pieni, mutta mullistava juttu.

Ostin oman INGLOT Silicone Lip Brush -huuliharjani marraskuussa Tukholmasta kauneusmessuilta, mutta toivottavasti näitä löytyy jo Suomenkin INGLOT-myymälöistä!

INGLOT silicone lip brush

Kuka muu innostui silikonisesta huuliharjasta?

11 kommenttia artikkeliin ”Täältä tulee huuliharja ja tämän vuoksi tarvitset sen”

 1. Olen innostunut ”ylikosteutuksesta” instavideoidesi seurauksena ja aloin itsekin käyttää kasvosuihketta sekä kosteuttavaa hyalyronihappo & aloe vera geeliä öljyn alla. Käytin siis ennen vain öljyä (ruusunmarjaöljy).

  ERO on h-u-o-m-a-t-t-a-v-a! Olin aina ajatellut, että ihoni nyt vain on pinnasta kuiva, vaikka onkin rasvainen sekaiho, mutta nyt kun olen lisännyt kosteutuksen ihonhoitooni, ei ihoni tunnukaan kuivalta ja kovalta, vaan varsin pehmeältä!

  ”Ylikosteutus” on myös auttanut akneen, koska tukkeumiahan syntyy usein juuri siksi, että iho on kuiva ja kuollut iho blokkaa talin pääsyn pinnalle.

  Voisi siis sanoa, että olet pelastanut ihoni. JEE 🙂

  Olen kyllä kehittänyt itselleni nyt yhden ongelman sen silmäryppy -postauksesi myötä, kun huomasin ensimmäistä kertaa elämässä, että minullehan tulee myös nuo ulommaisesta silmänurkasta lähtevät uurteet, jos makaan aamulla hetkenkään kyljelläni (nukun selälläni). Joskus myös öisin olen ilmeisesti kääntynyt kyljelleni, kun nuo kraaterit odottavat poskilla 😀 Olen aina ajatellut aiemmin, että olen nuori ja minulla ei ole ryppyjä ja että en edes välitä siitä, että niitä tulee, mutta nyt muutaman vuoden aikana, kun ikä lähestyy kolmeakymppiä, olen jo huomannut ihon ikääntymisen ja ohenemisen 😀 Toki vieläkin ajattelen, että vanhentuminen kuuluu elämään, mutta olisi kyllä kiva hidastaa/estää noiden uurteiden syntymistä, jos se on mahdollista.

  Eli pitkän saarnan jälkeen: Mitä kannattaisi käyttää tuossa silmänympärysiholla, jos on ongelmana tuo pintarypyn muodostuminen? Käytän tällä hetkellä samoja aineita, kun kasvoillani. Silmämeikin putsaan kyllä varmaan aika kuivattavalla aineella, koska en ole siihen perehtynyt erityisemmin, kun en käytä sitä kasvoilla muuten. Eli ehkä senkin voisi vaihtaa hellävaraisempaan. Mutta siis, olisiko tässä hyvä lisätä rasvaa vai juurikin tuota pintakosteutusta?:)

  Kiitos ihanasta blogista ja tsemppiä Thaimaamuuton -järjestelyihin

  Vastaa
 2. Mulla itse asiassa on samanlainen A’pieulta! Käytän sitä tosin nenän ja kasvojen puhdistukseen, jos tuntuu että haluan ihoa vähän tarkemmin putsata päivän jäljiltä. Pitääpä kokeilla huulillekin. 😀

  Vastaa
 3. Vaikuttaa kiinnostavalta jos tosiaan toimii, nystyrät näyttää niin pehmeiltä. Täytyypä katsoa löytyiskö Ebaysta halvalla tommoista. Mutta ihmettelen miksi postauksen alussa puhutaan Foreo-tuotteista, kun tämä ko. tuote ei ole heidän? Ei tunnu kovin sujuvalta vaan läpi paistaa piilomaininta. Ymmärrän että sinulla on luultavasti joku sopimus Foreon kanssa, eihän muuten jokaista muunnosta harjasta olisi esitelty erikseen ja vielä uudestaan vertailuapostaukset. On varmasti loistava jne, mutta vähän turhan usein mainittu brändi. Pakko sanoa, että ylihehkutat joskus vähän turhan paljon, kun kerrot aina jonkun uuden tuotteen olevan maailman paras ja upein, olet palavan rakastunut siihen jne niin jossain vaiheessa alkaa tulla semmoinen fiilis että onkohan tää edes tottakaan, kun kaikki on niin ihkua ja huippua. Kaikki kosmebloggaajat vastaa tähän aina, ettei halua kirjoittaa kuin hyvistä tuotteista, mut mahtaako taustalla olla paine kirjoittaa positiivinen arvio, jotta lähetyksiä tulis edelleen? Tuntuu että Elevenin valikoiman tuotteet saavat aika usein palstatilaa. Luuletko että oikeasti pystyt bloggaamaan puolueettomasti ja sanomaan oikeasti rehelliset arviot tuotteista, vaikka ne olisivat eleveniltä peräisin? Eikö tehtäväsi kuitenkin ole tuottaa yritykselle voittoa kun sen leivissä kuitenkin työskentelet. Olin jo innoissani kun luin että otit lopputilin, toivoin etä mielipiteistä tulee rehellisempä ja yrityksen mainostus vähenisi. On varmasti hankala tilanne, miten voit suuren kosmetiikkaverkkokaupan työntekijänä toimia myös puolueettomana bloggarina, vai voitko edes olla puelueeton tässä asiassa? Toivottavasti saat suomalaiset pr-lähetykset myös Bangkokiin! Ja tämä tosiaan tarkoitettu rakentavaksi kritiikiksi, ei mikskään paskaksi haukkumiseksi! 😀 Tässä blogissa on paljon asioita joista pidän, etenkin K-Beauty ja kaikki kosmetiikan ainesosien, valmistuksen ja sen todellisten vaikutusmahdollisuuksien pohtiminen ja nörtteily. En tiedä meneekö sinulla kuvaamiseen paljon aikaa, mutta periaatteessa usein vähempikin kuvamäärä riittäisi, tässä postauksessa ihan hyvä, mutta periaatteessa kolmekin olisi riittänyt. Liian samankaltaisi kuvia voisi joskus editoida pois, mut nykyajan ihmiset kai haluaa vaan kuvia eikä jaksa lukea kahta riviä enempää 😐 Tsemppiä muuttoon, joulunodotukseen ja paljon inspiraatiota kirjoituksiin!

  Vastaa
  • Kiitos kommentista. Palautetta on aina hyvä saada sillä se laittaa miettimään ja on toki myös mukavaa päästä vähän vastaamaan ajatuksiin, jotka menevät ihan ristiin omien ajatuksien kanssa. 🙂

   Huuliharjan pehmeät nystyrät toimivat tosiaan huulilla ihanasti! Esim. Foreo-laitteissa joissa on vastaavat nystyrät mietin alunperin, että voivatko ne toimia, mutta silikoni on kyllä mieletön haastaja perinteisille harjaksille. Pahoittelen, jos et löydä tuotteesta yhtenäisyyttä Foreo-laitteiden kanssa, mutta juuri Foreo-ihastukseni oli syy tästä huuliharjasta kiinnostumiselle. 🙂 (Ja ei, Foreo ei ole koskaan maksanut minulle mitään eikä minulla ole mitään sopimusta yrityksen kanssa. Eikö sellaisten asioiden maintsematta jättäminen olisi sitäpaitsi laitonta?)

   Syy siihen, miksi Foreo-harjat on esitelty blogissani niin tarkasti on paitsi siinä, että pidän tuotteista, mutta myös siinä, että saan jatkuvasti kyselyitä omalle iholle sopivan version valinnasta. Nuo postaukset ovat myös jatkuvasti todella luettuja, sillä ihmisiä ihan oikeasti kiinnostaa tietää, mitä eroa laitteilla on ja mikä niistä sopisi itselleen. Vastaan edelleen useampaan kertaan viikossa Instagramissa, sähköpostilla ja blogissa kyselyihin liittyen oman harjan valintaan, joten postaukset helpottavat edes hieman kun niihin voi linkittää. 🙂

   Mitä tulee tuohon tuotteiden hehkutukseen, niin en valitettavasti voi kuin pahoitella, jos se ei tunnu hyvältä, mutta kyse on siitä, millainen olen ihan oikeasti. Juuri tällainen olen live-elämässäkin, kun puhutaan kosmetiikasta. Hihkun ja kiljahtelen toimistollamme, palavereissa ja koulutuksissa kun näen jotain uutta ja jännää ja kosmetiikka vain on sellainen aihe, joka saa minut innostumaan. Minusta myös tuntuu hyvältä, että elämässäni on jotain, mikä saa minussa aikaan innostusta. Minulle se on kosmetiikka ja toivon, että jokaisen elämässä on jotain, mitä kohtaan kokee samanlaista intohimoa. Lähipiirini tietää sen ja tuntee minut, mutta ehkä sitä ei näin netin välillä tule ajatelleeksi, että joku voi oikeasti olla persoonaltaan juuri sellainen? 🙂

   Meillä on elevenillä myynnissä 600 tuotemerkkiä, joiden kanssa olen jatkuvasti tekemisissä, eli on aika selvää, että sitä kautta teen paljon tuotelöytöjä ja tutustun uusiin juttuihin. eleven ei tunnu minulle myöskään vain paikalta, jonka leivissä työskentelen. Perustin Suomen elevenin ja se tuntuu omalta yritykseltäni, joten tottakai minulla on siihen erityinen suhde enkä siksi esimerkiksi tietystikään kehota ketään ostamaan tuotteita kilpailijalta, jos voin neuvoa mistä sen saa omasta yrityksestäni. En usko, että kukaan yrittäjä tekisi niin. 🙂

   Toivon kuitenkin, että blogiani lukevat ymmärtävät yleisesti kirjoittavani tuotteista, joista itse olen aidosti innoissani. Tottakai on harmi lukea, että oletat yhden yrityksen leivissä työskentelyn vaikuttavan mielipiteisiini, mutta täytyy sanoa, että jos suosittelisin blogissani vuodesta toiseen huonoja tuotteita, niin ei täällä paljon lukijoita varmasti näkyisi. Työni puolesta saan paljon mahdollisuuksia kokeilla tuotteita ja täytyy sanoa, että yhdessä blogityön kanssa tämä tuntuu ihan unelmalta. <3

   Kuulisin kuitenkin mielelläni ideoita, että millaista sisältöä blogiin voisi tuottaa, jos siitä pitäisi sulkea pois 600 tunnettua tuotemerkkiä vain siksi, että niitä myydään yrityksessäni. Kaikkia ei kiinnosta kuitenkaan lukea eBay-löydöistä ja muutenkaan en haluaisi ensisijaisesti suositella ulkomaalaisia verkkokauppoja. :/ (Tästä postauksesta voisi muuten ehkä löytyä myös jotain vastauksia pohdintoihisi elevenin linkityksistä.)

   En saa Bangokiin varmasti yhtäkään pr-lähetystä, mutta en oikeastaan edes halua. Olen Ruotsiin muuton myötä tullut muutenkin varsin nirsoksi niiden vastaanottamisen kanssa, sillä minulla ei yksinkertaisesti riitä aika ottamaan vastaan tuotteita, joista en innostu. Tein juuri itselleni listaa tuotteista ja aiheista, joista haluan ehdottomasti blogiini postata, koska olen niistä niin innoissani. Listalla on jo nyt 300 aihetta/tuotetta, joten en varsinaisesti pidä ihmeenä, että blogi on pelkästään täynnä juttuja, joista olen innoissani. En nimittäin tiedä, miten ehdin noistakaan kaikista kirjoittaa ja jos mukaan pitäisi vielä ympätä tylsiä tuotteita, jotka eivät herätä kummempia fiiliksiä niin en tiedä, kuinka ikinä voisin ehtiä tehdä sen… 😀

   Ihanaa joulunodotusta myös sinne ja kiitos kommentista, joka laittoi jälleen jäsentelemään omiakin ajatuksia ja pohtimaan juttuja! 🙂

   Vastaa
   • Kiitos asiallisesta ja hyvin jäsennellystä vastauksesta! Hyvä kuulla että riemusi kosmetiikasta on aitoa, ja että esittelet vaan tuotteita mistä pidät. Pohdiskelin näitä asioita vain mielessäni, koska itse vastaavassa tilanteessa varmasti tuntisin jonkinlaista painetta yrityksen suunnasta kirjoittaa heistä vain positiiviseen sävyyn. Sanot, ettet välttämättä halua suositella ulkomaisia verkkokauppuja, mutta eikö eleven ole ruotsalainen yritys, ei suomalainen? Kiinnostavaa nähdä millaiseksi blogi muuntautuu muuton jälkeen jos ja kun esittelyssä on lähinnä aasialaisia tuotteita. Toivottavasti iloa ja riemua bloggaamiseen riittää vielä pitkään! Toivottavasti blogi ois kuitenkin sun ykkösjuttu, se on kuitenkin sun ikioma, toisin kuin eleven 🙂 Uskollinen lukija olen ollut jo monta vuotta ja täällä pysytään!

    Vastaa
    • Minä teen itseasiassa päätöksen tuotteen kiinnostavuudesta jo siinä vaiheessa, kun sitä tarjotaan minulle testiin ja nykyään jätän 80% tarjouksista väliin – en nimittäin millään voisi ehtiä kirjoittaa kaikesta. Tänne Ruotsiin harvempi yritys lähettää täysin yllätyspaketteja ja jos lähettääkin, niin tavallisesti ne ovat sitten olleet sen arvoisia. Jätän myös paljon tuotteita esittelemättä, jos en löydä niistä mitään kivaa siitä huolimatta, että olisin sopinut niiden vastaanottamisesta, sillä vastaanottaminen ei kuitenkaan tarkoita, että niistä täytyisi kirjoittaa. Jos (ja kun) voin valita kirjoitanko postauksia niistä tuotteista, joiden riemun jakaminen tuntuu mahtavalta, kirjoitan mielummin niistä kuin yhdestäkään joh jooh -tuotteesta. 🙂

     eleven.fi on suomalainen yritys ja minulle oli sitä perustaessa tärkeää, että eleven on nimenomaan niin suomalainen kuin mahdollista. Tämän vuoksi halusin, että homma hoidetaan toisin kuin useissa Ruotsista lähtöisin olevissa yrityksissä, jotka ovat vain kääntäneet sivunsa suomeksi, mutta joista tehdyt ostokset menevät Ruotsin talouden eduksi. Meillä on Suomeen rekisteröity yritys eleven Finland Oy ja kaikki verot maksetaan Suomeen sen myötä. Koko eleven-konserni käyttää tällä hetkellä meidän Ruotsin yhteistä varastoa, jotta valikoima voidaan pitää mahdollisimman laajana. Pelkän Suomen markkinat ovat sen verran rajalliset, ettei täällä olisi mahdollista pitää noin laajaa tuotevalikoimaa, joten jossain täytyy tehdä kompromissi. Yrityksen kasvun myötä tavoitteena on tietysti saada joskus erillinen varasto Suomeen ja toivotaan, että se onnistuu. Tällä hetkellä eleven.fi tuntuu omalta yritykseltä ja toivottavasti on sitä jossakin vaiheessa myös paperilla. 😉 (Kun joku muuten sanoo, ettei se ole oma niin tuntuu itseasiassa varmasti hieman samalta, kun joku sanoisi adoptiolapsen kasvattaneelle, että ”toi ei oo sun oma”. Sen verran paljon hikeä, verta, huolta ja rakkautta sen hoitoon on käytetty. :D)

     Muuton jälkeen esittelyssä ei muuten suinkaan ole vain aasialaisia tuotteita. Olen tehnyt viime kuukaudet todella kovaa työtä valmistellakseni postauksia tuleville kuukausille tarkoittaen, että olen kuvannut ja jäsennellyt sisällöt pariinsataan postaukseen. Tarkoituksena ei ole muuttaa blogin tyyliä vaan vain saada sille enemmän aikaa, jotta voin kirjoittaa niistä asioista, joista haluan. Muuttoon on kuitenkin ollut jo puoli vuotta aikaa valmistautua ja koko sen ajan olen tehnyt kovasti hommia postauksia valmistellen. Toki myös paikan päällä syntyy ideoita, mutta olen halunnut varmistaa, ettei siihen ole painetta. Bangkok ei myöskään ollut varsinaisesti satunnainen kohde, sillä kaupungiksi oli välttämätöntä valita paikka, josta saan sekä aasialaista että länsimaalaista kosmetiikkaa. 🙂

     Kiva, että kysymysten myötä näitä asioita tulee avattua täällä enemmän. 🙂

     Vastaa
     • Oon ollut jo eleven suomen alkuajoilta asti uskollinen asiakas ja kuulin kuitenkin vasta nyt ekaa kertaa, että maksatte verot suomeen. Tätä ehkä kannattais korostaa jossain yhteydessä verkkokaupassa..? En usko että olen ainut positiivisesti yllättynyt asiakas ja tuon mainitseminen voisi lisätäkin asiakkaita? Itselläni ei ole mitään hajua onko suomalainen OY-liite automaattinen tae verojen maksamisesta tänne. Eikös iso osa yrityksistä tee jotain ”tulonsiirtoja” tms. ulkomaalaisille emoyhtiöilleen? Pakko olla vähän skeptinen ja kysyä, että mistä sinä tai minä voimme olla varmoja Elevenin tai kenenkään muunkaan maksavan verojaan mahdollisimmat paljon suomeen?

      Mutta upeaa kuulla, että olet tuonkin ajatuksen saanut runtattua läpi ruotsin päässä eleveniä!

      Ps. Itselle Foreon kasvoharjan käyttäjänä sinun blogitekstit oli huima apu laitetta valitessa ja ymmärrän täysin innostuksen ja yhteyden Foreoon tämän huuliharjan yhteydessä!

     • Tätä itseasiassa korostin heti silloin kun ensimmäistä kertaa kerroin meidän olevan suomalainen verkkokauppa, koska se oli minulle se tärkein juttu verkkokauppaa perustaessa. Täältä löytyy tuo postaus, jossa esittelin elevenin blogissani ensimmäistä kertaa. 🙂 En oikein itse tiedä, miten markkinoinnissa voi korostaa asiaa enempää kuin kertomalla, että olemme suomalainen verkkokauppa, mutta tätä täytyy miettiä. Minusta suomalaisuuden itsessään lähtökohtaisesti pitäisi tarkoittaa, että homma hoidetaan rehdisti ja kiertelemättä, joten en ole osannut ajatella, että se, että yrityksen nimi on eleven Finland Oy voisi tarkoittaa jollekin jotain muuta kuin Suomeen rekisteröityä ja siten myös Suomeen veronsa maksavaa yritystä.

      En tiedä muiden yritysten käytännöistä, mutta oman sähköpostini kautta virtaavat nuo meidän veroviraston kirjeet joissa mm. ALV-summia katselen, eli näen ihan itse, että minkä verran tilitetään valtiolle. 🙂

      Ja ihana kuulla, että olet löytänyt Foreon! Se on kyllä aivan mahtava laite, jota ilman en voisi olla ja voin pitää koska tahansa palopuheen sen puolesta! <3

 4. Tahtoo oman huuliharjan 😉 Vaikka sujuu se kuorinta loistavasti puhtaan hammasharjan nurjalla silikoni (kielen putsaus) puolellakin.. Niin missä noita Suomessa myydään?

  Vastaa

Jätä kommentti