Huulimaali, jota kaikki kehuvat – Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

*Sis. mainoslinkin

Viime viikkoina punainen huulipuna on ollut meikkini kulmakiviä ja olen rakastanut kulkea huulet puhtaanpunaisiksi maalattuna.

Sen täydellisen punaisen punan löytäminen ei kuitenkaan ole helppoa, sillä ratkaisevassa roolissa ovat sekä sävy että tuotteen koostumus.

Tällä hetkellä rakastan käyttää joskus blogin kautta saamaani ja aiemmin esittelemääni Lancôme Matte Shaker 189 Red’y in 5 -huulipunaa, sillä sen täydellisen kevyeltä tuntuva koostumus sulautuu ihanasti huulilleni ja antaa niille kirkkaan, mutta silti jotenkin niin luontevan sävyn.

Vääränlainen punainen puna voi kuitenkin helposti näyttää huulilla hyvin teennäiseltä ja siinä missä hyvä punainen puna raikastaa ilmeen, voi huono punainen puna vaikuttaa jopa päin vastoin.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Yksi tällainen vähän vääränlaiselta huulillani tuntunut punainen huulipuna oli Rihannan Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color sävyssä  Uncensored.

Huulimaali on pakattu kynsilakkamaiseen lasipulloon ja se näyttää minusta sekä arvokkaalta että tyylikkäältä.

Ostin sen itselleni jo viime talvena, mutta vaikka jopa pakkasin sen mukaani Thaimaahan suunnitellen käyttäväni käyttäväni sitä vaikka kuinka paljon, ei se ole silti liiemmin huvennut.

Syy siihen on nimittäin, ettei huulimaali ole oikeastaan ollut minun makuuni.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Huulimaali levittyy huulille miellyttävän ohuena kerroksena sen erityismuotoillun applikaattorin avulla.

Applikaattoriin tulee kerralla sen verran runsaasti sävyä, ettei sitä ole tarvetta dipata pulloon uudelleen kesken sävyn levityksen ja muotoiltu applikaattori levittää huulimaalin kauniisti huulille.

Puna on levittäessä melko kiiltävä, mutta muuttuu lopulta mattaiseksi.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Oma ongelmani ovat kuitenkin huulten rajat, sillä  minusta tuntuu, etten vain saa punaa levittymään kauniisti ja tarpeeksi tarkasti huulirajaan.

Varsinkin ulkonurkista lopputulos näyttää aina hieman epätarkalta, eli tarvitsisin tämän pariksi ehdottomasti hyvin tarkan rajauskynän.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Monet rakastavat huulimaalissa juurikin sen mattaiseksi kuivuvaa koostumusta, joka luo erittäin pitkäkestoisen lopputuloksen.

Sen se kyllä tekee ja vieläpä huulia kuivattamatta, mutta jotenkin se näyttää minusta niin feikiltä huulillani.

Se ei sulaudu niille mitenkään eikä punainen huulipuna voi tietenkään näyttää luonnolliselta, mutta ainakin se voi näyttää luontevalta.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Tämä puna ei saa minulle aikaan sellaista tyylikkään ranskalaisleidin oloa, jonka klassisen punainen huulipuna tavallisesti tekee, vaan tuo vain olon, että huuleni todellakin ovat maalatut.

Huulimaali itsessään on huulillani miellyttävän ohut eikä sen mattainen koostumus varsinaisesti ole kuiva, mutta se vain tekee huulistani jotenkin liian elottoman näköiset.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Itse sävy ei myöskään ole se ihan paras punainen. Uskon, että tämä puhdas, mutta silti aika syvä punainen on upea, jos piirteet ovat vähänkin tummemmat, mutta minun kasvoillani se tuntuu vain huutavan, että hei katsokaa, laitoin huuliini juuri saakelisti punaista mattapunaa.

Oloni ei ole siinä niin luonteva kuin raikkaamassa punaisessa huulipunassa. Joskus homma voi olla hyvinkin pienestä kiinni kuten tämän punan kohdalla.

Ei tämä ole huono, mutta ei silti se täydellinen punakaan, jolla voisi hetkessä raikastaa ilmeen.

Punan sävy on suunniteltu universaaliksi ja kaikkia imartelevaksi, joten sen lanseerattiin alunperin vain tässä yhdessä sävyssä.

Sävy on kuitenkin siinä mielessä hyvä, että se saa ehdottomasti hampaatkin näyttämään kirkkailta eikä tee niistä kellertäviä.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Erityisen ikävää punassa on se, millaiseksi se muuttuu syödessä. Se siis kestää loistavasti, mutta syödessä se tosiaan kuluu pois kuin maali, josta jää pieniä hippuja huulten pinnalle.

Lopputuloksen korjailu on minusta vähän hankalaa, sillä vielä jäljellä olevan punan päälle levitetty uusi puna ei ihan sulaudu täydellisesti vanhaan ja lopputulos on edelleen vaan feikki.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Ymmärrän silti täysin, miksi huulimaali on valtavan suosittu ja kerää kaikkialla kehuja.

Jos sitä ajattelee vain punaisena huulimaalina, on se varmasti monien makuun, silllä kuten totesinkin, levittyy se huulille ohuena ja lopputulos on kestävä.

Se ei tahraa eikä se halkeile huulilla ollessaan, joten mikäli sävy vain on omaan makuun sopiva ja haussa on nimenomaan kestävä mattapuna, on tämä varmasti loistava tuote.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Omaan makuuni menevät tällä hetkellä kuitenkin hieman paremmin huulille sulautuvat punaiset punat, joissa on ihan vähän vaaleampi (mutta silti kirkas) sävy ja hieman enemmän eloisalta näyttävä lopputulos.

Itseasiassa hieman samanlaiset ajatukset minulle jäivät myös Fenty Beautyn meikkivoiteesta, jonka mattapinta myös jäi kasvoille vähän turhan elottoman näköisenä.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Olen kuullut ainoana kritiikkinä punasta, että jotkut kokevat sen voivan levitä huulien uurteisiin, mutta Fenty Beautyn oma meikkitaitelija vinkkasi, että mitä vähemmän punaa huulille laittaa, sitä paremmin se pysyy ja se on kyllä totta.

Omana ongelmanani on vain tosin ollut, että applikaattoriin tulee punaa sen verran reilusti ja ehkä jopa vähän muhkeammille huulille mitoitetusti, että saa hieman tehdä töitä saadakseen punaa pyyhittyä takaisin pulloon ja oman pulloni suuaukko onkin siksi tullut hieman sotkuiseksi.

*Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color -huulimaali löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

Onko teillä kokemuksia Fenty Beauty Stunna Lip Paint -huulimaalista?


Lue myös:

Fenty Beauty Haul – nämä tuotteet ostin

Lemppari: Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto

Testissä Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation -meikkivoide

2 kommenttia artikkeliin ”Huulimaali, jota kaikki kehuvat – Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored”

  1. Ostin itse tämän huulimaalin tänä keväänä ulkomaanreissulta. Olin super-innoissani tästä konseptista, että sama sävy sopisi monille eri ihonsävyille.

    Sävyssä ei sinänsä ole mitään vikaa ja rakastan myös tämän tuotteen designia. Mutta ei hemmetti kun tämä puna leviää ja tahraa! Ei ole ikinä ennen tullut yhtä sottaavaa huulituotetta vastaan. Kun laitoin tätä huulimaalia ensimmäisen kerran illanviettoa varten niin noin puolen tunnin sisällä minulla oli punaista tahraa leuassa ja kaulahuivissa. Puhumattakaan siitä kuinka tämä leviää syödessä 🙁 niin huono tuote!

    • Ohoh, leviää? 😮 Minulla pysyy hyvin ja voi koskea huulia kun tätä on niillä eikä tahraa yhtään, mutta kastuessaan menettää pysyvyyden, eli jos syömisen/juomisen jälkeen koskee huulia niin tarttuu kyllä. :/

Kommentointi on suljettu.