Odotettu uutuus: Olaplex No.6 Bond Smoother -hiuksiin jätettävä hoitoaine

*Sis. mainoslinkin

Olen toitottanut niin blogin kuin Instagraminkin puolella toistuvasti, että olen valtava Olaplex-fani. Erityisesti merkin blogikokeiluun saamani shampoo ja hoitoaine ovat hurmanneet minut totaalisesti, sillä ne tekevät tukastani niin sileän ja kiiltävän ilman, että siitä tulee kuitenkaan raskasta. Minun hiuksilleni ne sopivat täydellisesti enkä ole ainoa, joka sanoo näin, sillä saan lähes päivittäin erityisesti Instagramin puolella kuulla vastaavaa palautetta myös muilta Olaplex-tuotteita kokeilleilta.

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Jaksankin siksi jatkuvasti toitottaa tuotteiden erinomaisuutta ja suositella niitä oikeastaan kaikille. Jos minun pitäisi itse valita käyttööni vain yksi shampoo ja hoitoaine lopuksi elämääni, olisivat ne ehdottomasti nämä kaksi.

Koska rakkauteni näitä kohtaan on niin suurta voitte arvata, kuinka uteliaaksi tulin, kun sisäänostomme vihjasi vähän aikaa sitten, että Olaplexiltä on tulossa lähiaikoina uusi tuote. Olaplex No.6 -nimellä kulkenut tuote herätti kiinnostukseni ja sai minut arvailemaan, mikä se voisi olla, mutta tosiasiassa täytyy myöntää, että olisin oikeastaan yllättynyt, jos olisi käynyt ilmi, että se on mikä tahansa muu hiustuote kuin hiuksiin jätettävä hoitoaine.

Sellainenhan se nimittäin oli.

Olaplex No 6

Olaplex No.6 Bond Smoother on hiuksiin jätettävä monitoimituote, jonka korjaava koostumus paitsi hoitaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksia, mutta samalla myös toimii muotoilutuotteen tapaan silottamassa hiuksia ja vähentämässä niiden pörröisyyttä jopa 72 tunnin ajan. Lisäksi se lupaa myös nopeuttaa hiustenkuivausta.

Uusi tuote kuulostaa minun korviini  aivan täydelliseltä lisältä kotona tehtävään, tähän asti tehohoidon, shampoon ja hoitoaineen avulla toteutettavaan rutiiniin. Täytyykin myöntää, että tässä on pitkästä aikaa tuote, jonka palan halusta saada käsiini!

Olin itseasiassa juuri taas pari viikkoa ilman Olaplex-tuotteitani, kun käyttelin pois pitkään jemmoissa pyörineitä muita vanhempia hiustuotteitani. Nyt pesin tukkani kuitenkin jälleen Olaplexillä ja ai jestas, kuinka olenkaan kaivannut tätä Olaplex-tuotteiden aikaansaamien hyvätukkapäivien tuomaa tunnetta!

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Olen nyt muutamia viikkoja tuskaillut takkuista reuhkaa, joka ei vain millään tunnu asettuvan kauniisti ja elänyt lähes pelkillä hätäponnareilla. Ehdin näiden muutaman viikon aikana jopa unohtaa, miltä tukkani tuntuu ja näyttää silloin, kun se on hoidettu kuntoon Olaplex-tuotteilla, mutta kun eilen illalla föönasin tukan Olaplex-pesun jäljiltä kuivaksi en voinut lakata hipelöimästä sitä. Se vain tuntui niin sileältä ja pehmeältä!

Jos Olaplex-tuotteet houkuttelevat, mutta et ole ihan varma, sopivatko ne omille hiuksillesi, niin tästä aiemmasta postauksestani voi lukea vastauksia niistä useimmin kuulemiini kysymyksiin kuten esimerkiksi siihen, että voiko niitä käyttää muissakin kuin vain vaaleissa hiuksissa (voi) ja sopivatko ne myös käsittelemättömille hiuksille (sopivat).

*Olaplex-tuotteita voi ostaa verkosta Lykon verkkokaupasta täältä.

Lue myös: Kaikki mitä olet halunnut tietää Olaplex-tuotteista

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Kuka muu odottaa innolla tätä Olaplex-uutuutta?


Lue myös:
Näin hoidan hiuksiani – 10 vinkkiä
Vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet ja hiustuotteet

Osta nyt: Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon

6 kommenttia artikkeliin ”Odotettu uutuus: Olaplex No.6 Bond Smoother -hiuksiin jätettävä hoitoaine”

  1. Hei Virve! Sain nyt ensimmäiset Ordinaryt ja olisi muutama kysymys, joihin en löytänyt vastausta kirjoituksistasi. Miten Retinoid 2% seerumia ja Magnesium ascorbyl phosphate 10% käytetään yhdessä? Mainitsit, että on tehokaksikko. Samaan aikaan vai eri päivinä? Käytössäni on voiteina Puhdas+ Collagen cream, Madaran sos hydra recharge cream ja L300 anti-age day cream. Sopivatko nämä Ordinaryn seerumien päälle käytettäviksi? Annetaanko seerumien kuivua ennen voidetta? Ja vielä viimeinen kysymys: punaisuutta peittämään minulla on Essencen redness correcting primer, mihin väliin tämä tulee? Primerina Ordinaryn tuote, tuleeko tämä ennen Essenceä? Meikkivoiteena Sensai fluid finish ja Macin studio fix (kiinteä puuteri, en tiedä mikä oikea nimitys). Tuleeko vihreä ennen näitä? Olen ihan noviisi näissä asioissa… Kiitos avustasi!

  2. Olen käyttänyt Olaplex shampoota ja hoitoainetta polkkahiuksiini nyt parin kuukauden ajan. Hiukset ovat ihanan pehmeät ja elinvoimaiset, mutta silti niihin tulee aina silloin tällöin epämääräistä pörröä pintaan. En tiedä mistä pörrö johtuu, mutta pitkissä hiuksissa se vaivasi niin että se oli yhtenä syynä kun päätin leikata lyhyet hiukset. Lyhyissä hiuksissa ongelmaa ei ollut, vaikka värjäsin koko pääni valkoiseksi. Nyt on kasvatusprosessi meneillään enkä millään halua että pörröisyys palaa. Olisikohan tämä uusi hoitoaine ratkaisu ongelmaan? Tiedätkö muuten mistä tällainen pörröisyys voi johtua?

  3. Oi, todellakin tätä täytyy päästä kokeilemaan! Olen itse käyttänyt noita shampoota ja hoitoainetta nelisen kuukautta, ja nyt kampaajalla käydessä molemmat ihmeteltiin kun kaksihaaraisia ei näkynyt ollenkaan. Mulla on tapana käydä kolmen kuukauden välein kampaajalla, ja yleensä varsinkin etuhiuksissa (joita tulee räpellettyä) on poikkeuksetta kaksihaaraisia. Ainoa huono puoli on että tehohoidon käyttö on lähes täysin unohtunut kun jo tavan hoitoaineella hius tuntuu niin hyvältä 🙂

  4. Tää on niin pakko saada! Mulla on just samat fiilikset Olaplexeistä, kaikki muut shampoot ja hoitoaineet tuntuu niiden jälkeen jotenkin vaan.. huonoilta 😀 Mulla on ollut aiemmin pari shampoo+hoitoaine-komboa joilla tukasta tulee tosi sileä, mutta nyt talvella shampoo on liian pesevä ja hoitoaine tuntuu liian kevyeltä eli olaplexit oli pelastus.

  5. Mulle tuotteet olivat lievä pettymys, koska shampoo ei ole makuuni tarpeeksi pesevä ja pidemmän pesuvälin sijaan hiukset tuntuivat rasvoittuvan nopeammin. Ihanan pehmeyden nämä kyllä antavat, mutta tarvitsen useimmiten enemmän pesutehoa.

    • Minä teen tavallisesti kaksoispuhdistuksen, eli pesen ensin toisella shampoolla ja sitten Olaplexillä (olen aina pessyt tukan kahteen kertaan) niin ei ole koskaan ongelmaa pesevyyden kanssa. 🙂

Kommentointi on suljettu.