Ripsivärien pikkumusta

Rrrrakastan mustia mekkoja!
Ne ovat maailman kätevimpiä ja voisin ongelmitta elää päivästä toiseen mustassa, istuvassa polvimittaisessa ja kolmeneljäsosahihaisessa trikoomekossani. Se nimittäin sopii jokaiseen tilanteeseen: kiireiseen koulupäivään, asialliseen työlookkiin, kuumille treffeille, hauskaan iltamenoon…
Mekon voi asustaa niin juhlavammaksi kuin arkisemmaksi ja jos matkustan jonnekin, on se takuuvarmasti aina mukanani ellei peräti jopa jo valmiiksi päälläni. Itseasiassa omistan noita täydellisiä mekkojani peräti kaksi identtistä kappaletta ihan siltä varalta, että toinen sattuisikin yllättäen päättämään päivänsä. Näiden lisäksi vaatekaapistani löytyy vielä varmuuden vuoksi pari muutakin pikkumustaa variaatiota.
Vannon siis pikkumustan nimeen.
Ja arvatkaapas mitä? Estee Lauder on tuonut pikkumustan käsitteen nyt myös meikkien puolelle!
Merkin uusi Little Black Primer -ripsiväri on nimittäin yhtä monikäyttöinen kuin sitä inspiroinut mekkoklassikkokin.
Kaarevaharjaista tuotetta voi käyttää ripsillä yksinään, jolloin se tekee ripsille melko kevyen lookin.
Tuote toimii myös nimensä mukaisesti ripsivärinpohjustajana, mistä olen itse ollut ihan erityisen innoissani. En nimittäin ymmärrä, miksi jokaisen ripsivärinpohjustajan on aina täytynyt olla valkoisia, kun niiden aikaansaamaa ripsienvalkaisuefektiä yritetään sitten kuitenkin epätoivon vimmalla peittää itse varsinaisella ripsivärillä!
Kolmas käyttötapa on sekin mitä loistavin: tuotetta voi nimittäin käyttää toisen ripsivärin päällä parantamassa ripsivärin kestoa, sillä tämä suojakerroksen tekevä tapaus kestää roiskeita ja hikoilua lähtien pois vain murusten muodossa lämpimällä vedellä!
Kokeilin itse ripsiväriä kaikilla kolmella tavalla ja innostuin sen ideasta ihan yhtä paljon kuin pikkumustasta mekostanikin.
Yksinään käytettynä ripsiväri teki melko kevyen lopputuloksen, eli se oli parhaimmillaan arkilookissa.
Ripsivärinpohjustajana pidin siitä kuitenkin aivan erityisesti juurikin siksi, ettei sitä kerrankin tarvinnut yrittää epätoivon vimmalla meikata piiloon kaikista kulmista. Käytän pohjustajia päivittäin, joten tällainen valmiiksi musta koostumus oli minulle todella mieleen. Ripset jäivät tämän jäljiltä sopivan pehmeiksi ja erotelluiksi, joten päälletuleva mascara oli helppo levittää niihin.
Minulla ei varsinaisesti ole ollut ongelmia silmämeikin kestävyyden kanssa, joten tuota ominaisuutta en osaa kommentoida sen kummemmin. Koin ripsivärin kuitenkin levittyvän ripsissäni olleen mascaran päälle hyvin. Ripsiväri lupailee lähtevänsä pelkällä lämpimällä vedellä, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että jos ripsiväriä heittää vain tavallisen ripsivärin päälle, ei se voi muokata siitä vedellä poislähtevää, vaan pohjustajaa tulee käyttää myös ripsivärin alla, jotta tämä ominaisuus toteutuisi helpommin. 
(Itse myös huomasin tottakai, että jos ripsiä ei pohjustuksen lisäksi kuorruta mascaran jälkeen tällä, saattaa varsinainen ripsiväri lämpimällä vedellä poistaessa tietysti hieman levähtää, vaikka pohjalla oleva mascara lähtisikin lopulta murusina vieden mukanaan suurimman osan päällä olevasta ripsiväristä.)
Minusta tämä ripsivärien pikkumusta oli monitoimisuudessaan aivan loistava keksintö ja yksi parhaista kosmetiikan monitoimituotteista, joihin olen törmännyt.
Mitäs te sanotte? Toimiiko pikkumusta vaatetuksen puolella ja innostuitteko ajatuksesta tuoda sen ripsienkin puettaviksi?
Estee Lauderin Little Black Primerilla on hintaa n. 31 euroa.

8 kommenttia artikkeliin ”Ripsivärien pikkumusta”

  1. Musta primer, jee! Mä vannon Diorin pohjustajan nimeen, mutta välillä kiireessä meikattuani olen huomannut jälkeenpäin, että jostain pilkottaa valkoista 😛 Miten tämä tuote (pohjustajana käytettynä) vertautuu Dioriin? Muistan, että olet käyttänyt sitäkin 🙂

  2. Mä kyllä nyt kiinnostuin tästä! Oon kokeillut aika monia valkoisia ripsivärinpohjustajia, mutta jotenkin en vaan ole koskaan sen erityisemmin lämmennyt niille. Hassua kyllä, mutta mä oon käyttänyt jo vuosia ripsivärejä niin, että "pohjustan" ripset sellaisella ripsivärillä, joka antaisi yksinään liian hennon tai luonnollisen lopputuloksen. Päälle laitan yleensä kerroksen jotain tuuheuttavampaa – ja hei, kyllä toimii! Sinänsä siis ei välttämättä edes tarvitsisi erillistä ripsivärinpohjustajaa, kun sen homman voi hoitaa myös jollain toisella ripsivärillä 😀 Näin siis mulla. Monista ripsiväristä tulee paljon parempia, kun alla on joku toinen apuna 😉 Mutta kyllä mä tätäkin jokatapauksessa aion kokeilla 🙂

    MS / Beauty Highlights

  3. Onpas mielenkiintoinen tuote! Tätä aion todellakin kokeilla! Jostain syystä huomioni kiinnittyi tällä kertaa kuitenkin enemmän kirjoituksen alkuosaan: haluaisitko kertoa, minkä merkin mekkoja suosit? Olen pitkään etsinyt hyvälaatuista kyseisentyyppistä mekkoa, mutta aina herää pelko, että materiaali nyppyyntyy tai lörpsähtää nopeasti. Mistä kannattaa siis lähteä siis mekkoa etsimään?

  4. Eniten kiinnostaa, että minkä merkkinen on sun luottomekkosi? 😉 nim. Oma hakusessa! Ps. Tää on aivan ihana blogi!

Kommentointi on suljettu.