Lemppari: Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri

*Sis. mainoslinkin

Kulmakarvat ovat meikkini ikuisia ongelmakohtia. Kulmani ovat epäsymmetriset ja koska sekä kuvataiteelliset lahjani että visuaalinen hahmotuskykyni ovat varsin olemattomia, on kulmakarvojeni meikkaaminen toisiaan edes läheisesti muistuttaviksi minulle hyvin, hyvin haastavaa ellei jopa mahdotonta.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla ei koskaan nähdä tarkkoja ja graafisia Instagram-kulmia, sillä sellaisia ei vain näillä käsillä onnistuta luomaan. Minä myös vihaan kaikkea pikkutarkkaa näpertämistä. Lopputuloksen puolesta pidän itse muutenkin luonnolliselta näyttävistä kulmista, eli suosin kulmatuotteita, joilla saan korjattua kulmien muotoa, mutta joilla syntyy silti pehmeä lopputulos ja mielellään vieläpä mahdollisimman helposti.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Suosikkituotteitani on jo pidemmän aikaa ollut Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri, jonka sain blogikokeiluun jo vuosi sitten. Paletti sisältää kaksi kulmasävyä, joista vasemmanpuoleinen on ollut käytössäni erityisesti viime syksystä lähtien.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vasen sävy on kaksikosta viileämpi kun taas oikeanpuoleinen on selvästi punertavampi. Sävyjä voi käyttää yksinään sekä halutessaan tietysti myös sekoittaa toisiinsa, mutta omissa kulmissani punertavalle sävylle ei ole ollut minkäänlaista tarvetta, joten olen käyttänyt vain toista paletin sävyistä.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olen pakkausfiilistelijä ja kiinnitän huomiota tuotteiden yksityiskohtiin. Tässä rasiassa pidän aivan erityisesti siitä,  että se aukeaa lukitusmekanismia painamalla. Rasia on siis helppo avata sormen syrjällä eikä sitä räpeltäessä tarvitse pitkäkyntisenkään käyttäjän tuskailla.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olen myös niitä tyyppejä, jotka arvostavat, jos tuotteen rasiassa on mukana sivellin, jota voi ihan oikeasti käyttää tuotteen levitykseen ja joka tekee hyvää jälkeä. Tämän rasian sisältämä pieni, kaksipäinen kulmasivellin on hommassaan kiitettävän pätevä, joten levitän puuterin pakkauksen oman siveltimen viistolla harjaspäällä ja pehmennän jälkeä sitten sen kierreharjalla.

Ainoa pieni miinus rasiassa on tietysti se, että sen läpinäkyvään kanteen tulevat näkyviin kaikki paletin kokemat raapaisut. Nämä postauksen tuotekuvat on otettu vuosi sitten ja kun oma palettini on seikkaillut sen jälkeen mukanani milloin missäkin, ei se ole enää kovin esteettinen ilmestys. Ehjänä se on silti ongelmitta kuitenkin kestänyt.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Pidän kulmapaletin sävyistä, sillä niiden avulla syntyy sekä erittäin kevyt, hyvin vaalealle hipiälle sopiva lopputulos että tarvittaessa myös hyvinkin paljon tummempi kulmameikki. Se on helppo tuote käyttää, sillä lopputulos ei näytä kovalta tai suttuiselta vaan nimenomaan pehmeältä ja luonnolliselta.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Käytän kulmapalettia korjaamaan kulmien muotoa, mutta omilla taidoillani koen, että jos kulmaväriä tulee etupäässä nimenomaan levittäneeksi iholle eikä käyttäneeksi hentojen haituvien sävytykseen, voi esimerkiksi kynä tai voidemainen kulmatuote olla silloin tätä parempi vaihtoehto, jotta kulmien muoto hahmottuu tarkemmin.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämä tuote sopii kuitenkin loistavasti erityisesti silloin, kun kulmakarvat periaatteessa löytyvät, mutta niiden muotoa täytyy hieman korjata ja sävyä täytyy lisätä. Myös kulmien aukkokohtien täyttöön tämä on loistava.

*Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mikä kulmatuote on tällä hetkellä teidän suosikkinne?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

8 kommenttia artikkeliin ”Lemppari: Lumene Nordic Chic Puuterimainen kulmaväri”

 1. Mulla kulmat on kans se harmituksen kohde, en vaan tykkää niistä, mutta jotain niille joutuu aina tekemään. Tällä hetkellä piirrän kulmat ysl:n kynällä, mutta eipä se jälki aina kaunista ole. Microblading kiinnostais, mutta mulla on tosi runsas arvenmuodostus, niin pelkään et kulmatkin ois pelkkää arpea.

  Sitten off topic -kysymys: miksi foreoa käytetään kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa eikä ensimmäisessä? En oo löytänyt mistään sille selitystä ja konjac-sienestä en ite välittänyt. Eli eka putsari on levitetty toistaseks sormin. Mulla on käytössä luna play plussa, mutta luna 2 on ostoslistalla heti kun jonnekin tulee alennusmyyntiin.

  Vastaa
  • Minuakin on microblading hieman houkutellut, mutta en ole toistaiseksi vielä saanut aikaan tehdä asialle mitään. 🙂

   FOREO-laitetta kannattaa käyttää kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa, sillä se on tehty nimenomaan ihonpuhdistukseen eikä meikinpoistoon. Kun iholta on ensin poistettu tieltä meikki, pääsee värisevä FOREO yhdessä puhdistustuotteen kanssa nimenomaan syväpuhdistamaan ihohuokosia. Myös FOREO suosittelee, että iholta puhdistetaan ensin meikki ja vasta sen jälkeen käytetään FOREO-laitetta, jotta se pääsee oikeasti syväpuhdistamaan ihoa eikä vaan meikkiä.

   Puhdistusöljyn voi ihan hyvin hieroa iholle vain sormin ja sitten huuhdella kasvot vedellä. 🙂

   Vastaa
 2. Jänskää kun tuo duo näyttää kuvassa todella tummalta, mutta swatchissa ihan haalealta. Mulla on edelleen se Lumenen vanha duo, muttei siinäkään ihan täydelliset värit ole. Noita minisiveltimiä en osaa käyttää, tarviin ehdottomasti kunnollisen pitkävartisen siveltimen, nyt käytössä Ecotools mutta se on ehkä turhan leveä sivellinosasta, että saisi oikein skarppia jälkeä. Oma suosikki kulmien tejkoon on Viva la divan kulmatussi ja Maybellinen kulmavaha, yleensä lisään vielä puuterimaista väriä jos tarpeen.

  Vastaa
  • Joo, tällä saa tehtyä hyvin kevyttä tai halutessaan tummempaakin jälkeä. Minullakin oli käytössä se Lumenen vanha duo, mutta tykkään tästä enemmän, sillä tämä ruskea on kylmä ja tummuutta voi säädellä kivasti. 🙂

   Vastaa
 3. Mun ihan ykköslemppari-kulmatuote on NYXin Micro Brow- kynä! <3 Mulla ei teiniaikojen goottivaiheilujen seurauksena ole enää kun muutama hassu kulmakarva omasta takaa, joten on ollut lievästi sanottuna haastavaa löytää näille sopiva tuote. Voisin melkeen sanoa että kaikki mahdollinen on tullut käytyä läpi sopivaa kulmatuotetta etsiessä, siksi olinkin niin helpottunut kun vihdoin bongasin tuon kynän! 🙂 Ainoa miinus tuossa on se, ettei se kestä kovin pitkään. Mutta onneksi hinta on kuitenkin suht inhimillinen, niin ei joudu konkurssiin vaikka joutuu vähän tiheämmin ostelemaankin uusia ^__^

  Vastaa
  • Minun pitäisikin itsekin kokeilla tuota kulmakynää! Olin kokonaan unohtanut sen, joten kiitos muistutuksesta. 🙂

   Vastaa
 4. Mun suosikki kulmiin on niinkin yksinkertainen kuin joku muutaman euron We Care Iconin tummanruskea/harmaa kynä, jolla valmiiksi tummat kulmat saa skarpimman muodon ja sävyn 🙂

  Mutta hei, toi sun nuttura! Oon IG Storyssa nähny tommosen ”vesiputousnutturan” sulla, miten sen onnistut kiepauttamaan? Ihana! 🙂

  Vastaa
  • Se taitaa syntyä vain vahingossa välillä, kun laitan tukan korkealle ponnarille, mutta vedän lopuksi vaan puoliksi tukan ponnarista läpi ja sitten pöyhin vähän auki. Usein kiepautan sen puoliksi läpi vedetyn ponnarin taakse jäävän hännän vielä vaan ponnarin tyven ympäri ja ponnarin (Invisibobble) alle kiinni. Olipas sekavasti selitetty… 😀 Voin huomenna/ylihuomenna laittaa IG Storyssa juttua miten teen sen, hahmottaa varmasti sata kertaa paremmin. 🙂 On siis oikeasti vaan tuollainen pikakampaukseni, mutta siitä saa kyllä kestävämmän parilla pinnillä. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti