Korealainen aurinkosuoja, joka tekee ihosta upean heleän

*Sis. mainoslinkin

Minulta kysellään usein vinkkejä hyvistä aurinkosuojatuotteista kasvoille ja tässä olisi nyt yksi ylivoimaisia suosikkituotteitani, joka on meikin ja aurinkosuojatuotteen välimaastossa. Tämä on tuote, johon olen ollut rakastunut jo toista vuotta ja josta minun on pitänyt lähes yhtä pitkän aikaa saada aikaiseksi postata, mutta jostain syystä se on aina jäänyt. Tämä on kuitenkin sellainen tuote, johon olen ihan hulluna, joten en voi enää olla tästä pidempään hiljaa.

 Ostolakossa Heimish Artless Glow Base SPF 50 aurinkosuoja meikinpohjustaja Ostolakossa

Heimish Artless Glow Base SPF50+/PA+++ on monivaikutteinen tuote, joka paitsi suojaa ihoa kattavan UVA- ja UVB-suojan tuovalla koostumuksellaan ja sen myötä tietysti myös auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä, mutta myös heleyttää ihoa aivan uskomattoman kauniisti.

Itseasiassa tutustuin tähän tuotteeseen tartuttuani Koreassa sattumalta sen testeriin ja testattuani sitä kädenselkääni, minkä jälkeen en vain voinut enää poistua kaupasta ilman sitä. Tuote on osoittautunut hyväksi myös pidempiaikaisessa käytössä ja itseasiassa tämä oli suosikkituotteitani jopa Bangkokin paahteessa kuljeskellessani.

Lue myös: Tämän vuoksi korealaiset aurinkosuojat ovat parhaita

 Ostolakossa Heimish Artless Glow Base SPF 50 aurinkosuoja meikinpohjustaja Ostolakossa

Sanon jo heti alkuun, ettei tämä tuote ole ehdottomastikaan niille, joiden iho rasvoittuu helposti tai jotka haluavat mattapintaisen lopputuloksen. Jos iho on kuitenkin normaali tai kuivuu helposti ja kasvoille halutaan aurinkosuojan lisäksi myös tuoda heleyttä, toimii tämä tuote aivan mielettömän upean hehkun tuovana meikinpohjustajana.

Yksinään tämä saattaa minun mielestäni tehdä ihosta liian kiiltävän (ellei sitten ihaile korealaista, suorastaan kosteana kiiltävältä näyttävää ihoa), mutta meikkipohjan alla tämä on täydellinen herättämään kasvoille hehkun.

 Ostolakossa Heimish Artless Glow Base SPF 50 aurinkosuoja meikinpohjustaja Ostolakossa

Tämä voidemainen pohjustustuote ei sisällä silikoneja, joten se ei häivytä kasvoilta ihohuokosia silikoneja sisältävien meikinpohjustajien tapaan. Sen sijaan sen helmen lailla valoa taittava pinta luo iholle aivan uskomattoman upeaa kuulautta ilman, että iho kuitenkaan kylpee missään glitterissä. Iholle tulee sellainen hyvinvoiva hehku, jota itse rakastan ja jolla mielelläni lisään meikkipohjan luonnollista kuulautta.

Tykkään siitä, että meikkipohjani tasoittaa ihoni sävyä hyvin, joten en ole valmis tinkimään peittävyydestä, mutta se ei silti tarkoita, että haluaisin ihoni näyttävän raskaasti pakkeloidulta. Tämä auttaa tuomaan sitä sisältä tulevaa hehkua mattaisempienkin meikkivoiteiden alle.

 Ostolakossa Heimish Artless Glow Base SPF 50 aurinkosuoja meikinpohjustaja Ostolakossa

Olen yrittänyt kuvata näitä kuvia aikoinaan ottaessani sitä, kuinka tuote heleyttää ihoa, mutta jotenkin sitä hehkua on ollut hyvin vaikeaa demonstroida ottamissani kuvissa, joten olen tyytynyt vertailemaan kädenselkiä. Vasemmanpuoleisessa kädessä ei ole mitään ja oikeanpuoleisessa kädenselässä on kerros tätä korkean aurinkosuojan antavaa pohjustustuotetta.

 Ostolakossa Heimish Artless Glow Base SPF 50 aurinkosuoja meikinpohjustaja Ostolakossa

Tuote saa ihon näyttämään hieman tasaisemman sävyiseltä, mutta ennen kaikkea kauniin kuulaalta ja terveen hehkuvalta. Se ei näy still-kuvassa, mutta kun ihoa katsoo livenä, lisää  pohjustustuote kasvojen kolmiulotteisuutta jos nyt näin voi sanoa. Iho ei siis näytä lattean samealta vaan täyteläiseltä ja heleämmältä, kun valo heijastuu siitä kauniisti. Se tosiaan saa ihoni näyttämään minusta siltä, että hehku tulee sisältä eikä ole vain meikkiä.

Itse rakastan eniten käyttää tätä korkean aurinkosuojan sisältävää ja ihoa heleyttävää pohjustajaa kosteusvoiteen päällä ennen BB-voiteella tekemääni meikkipohjaa. Koska tämä tekee iholle niin kauniin kuulauden, saatan joskus käyttää tätä meikkipohjan päällä korostustuotteena tai meikittöminä päivinä lisätä tätä nimenomaan poskipäille ja muille korostusta kaipaaville alueille. Tuote sisältää micaa, joka voi näyttää kaikessa hienojakoisuudessaan käden selkään swatchattuna hieman kimaltavalta, mutta kasvoilla koen tämän silti vain luovan iholle erittäin heleän hehkun, joka sopii kaiken ikäisille.

 Ostolakossa Heimish Artless Glow Base SPF 50 aurinkosuoja meikinpohjustaja Ostolakossa

Pidän siitä, että tämä ajaa samalla sekä aurinkosuojatuotteen että ihoa heleyttävän pohjustajan virkaa. Tuotteessa on minusta pehmeä tuoksu, joka erottuu kyllä ihan selvästi, mutta joka on omaan nenääni hyvin miellyttävä. Täytyy myös sanoa, että omaan silmääni pakkauksen tyyli ja sävymaailma iskee aivan täysillä.

Jos siis etsitte kesäksi mukavaa aurinkosuojatuotetta, jota voi käyttää meikin alla, suosittelen kokeilemaan tätä. Emulsio on melko ohut koostumukseltaan, mutta kuten tosiaan sanoin, on se mielestäni enemmän normaalista kuivaa ihoa palveleva kuin seka- ja rasvaiselle iholle sopiva, sillä niillä on kiiltoa helposti jo omasta takaa ja aurinkovoiteen voi usein siksi haluta mielummin olevan mattaisempi ja meikkipohjan kestoa parantava. (Tällaiselle iholle voi sopia paremmin aiemmin hehkuttamani The Body Shopin ohut aurinkovoide.)

Koska kyseessä on korealainen tuote, ei siitä tietystikään jälleen tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Tuotteen saa nimittäin eBaysta kotiin noin 15 eurolla. *Heimish Artless Glow Base SPF50+/PA+++ -aurinkovoiteen eBay-myyjiä löytyy täältä.

Ostolakossa Heimish Artless Glow Base SPF 50 aurinkosuoja meikinpohjustaja Ostolakossa

Onko joku sattunut kokeilemaan Heimish-merkin tuotteita?


Lue myös:

Suojaako meikkivoide ihoa auringolta?
Tämä suojakertoimellinen merenneitogeeli on kesän parhaita löytöjä

8 kommenttia artikkeliin ”Korealainen aurinkosuoja, joka tekee ihosta upean heleän”

 1. Ihana pakkaus <3

  En ole ikinä kokeillut mutta vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta. 🙂 Pitää laittaa ehkä tilaukseen.

  <3 tiina /livinglovingdiary.blogspot.com

  Vastaa
 2. Just tällä viikolla pähkäilin tilaanko tämän vai canmake aurinkosuojaksi kasvoille. Tilasin canmakein, pakettia odotellessa. Nyt ehkä alkoi harmittaa 😀 En siis vielä ole kokeillut kumpaakaan.

  Vastaa
  • Oikein mukavan tuntuinen on myös tuo Canmake. 🙂 Ei ehkä niin hohtopintainen kuin Heimish, mutta kuulas ja raikas jälki siitäkin.

   Vastaa
 3. Hei Virve! Tutkin the Body Shopin aurinkovoiteen koostumusta ja jäin ihmettelemään sitä, miksi tuoteselosteessa toisella sijalla on alkoholi? Tämän takia en uskaltanut ostaa. Minulla on herkkä mutta rasvoittuva iho. Kiitos lukuisista hyvistä vinkeistä!

  Vastaa
  • Alkoholi on yleinen liuotin aurinkosuojissa Aasiassa, silläsen ansiosta tuotteisiin saadaan juuri ne ohuet koostumukset. 🙂

   Vastaa
 4. 3 vkon päästä ensin Tokioon ja sieltä Seouliin. CanMaken mermaidgel onkin jo lähes loppu edellisen reissun jäljiltä ja nyt siis myös Heimish päätyi ostoslistalle. Kertoisitko vielä, että missä ko. tuotetta myydään Seoulissa? CanMaken ständin löysin viimeksi Tokiosta ihan random kosmetiikkamarketista.

  Vastaa

Jätä kommentti