Täydellisen hellävarainen puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille

*Sis. mainoslinkin

Postailin ihan vähän aikaa sitten netissä varsin paljon huomiota saaneista Drunk Elephant -tuotteista, joiden kerroin kiinnittäneen myös minun huomioni. Merkin tuotteet on formuloitu niin, että niiden pääajatuksena on hellävaraisuus ja se oli juuri se, mistä itse kiinnostuin – hellävaraisuus ei nimittäin automaattisesti tarkoita, että aktiiviaineista tarvitsisi sen kustannuksella tinkiä.

Moni läträä iholleen uskomattoman määrän tuotteita, jotka pesevät ja rasittavat ihoa liikaa eikä tällä ole mitään tekemistä tuotteiden määrän kanssa. Jo kolmivaiheisella ihonhoitorutiinilla voi herkistää ihon, joka ei ole oikeasti herkkä, kun käyttöön valitsee liian pesevän puhdistustuotteen, liikaa kuorivan kasvoveden ja vääränlaisen kosteusvoiteen.

Lue myös: Tämän vuoksi Derunk Elephant kiinnostaa

Drunk Elephant Beste No 9 Jelly Cleanser puhdistusgeeli kokemuksia ostolakossa

En ole ehtinyt vielä kokeilla kaikkia matkakokoisia Drunk Elephant -tuotteitani, jotka viime vuonna hankin, mutta yhden niistä olen jo kuluttanut loppuun ja tykkäsin siitä niin paljon, että voisin mielelläni hankkia sitä täysikokoisen tuubin ja suosittelen sitä muillekin.

Drunk Elephant Beste No. 9 Jelly Cleanser osoittautui nimittäin aivan loistavaksi ihonpuhdistustuotteeksi.

Drunk Elephant Beste No 9 Jelly Cleanser puhdistusgeeli kokemuksia ostolakossa

Ilman vahvoja sulfaatteja, eteerisiä öljyjä ja hajusteita formuloitu puhdistushyytelö on saanut useita palkintoja ja sitä on kehuttu paljon. En yhtään ihmettele, sillä tämä puhdistushyytelö on kaikella tapaa aivan loistava.

Ihonpuhdistustuotteessa on hyytelömäinen geelikoostumus, jonka voi levittää kuivalle tai kostealle iholle. Puhdistustuotteen kerrotaan englanniksi poistavan ”all traces of makeup”, minkä koen itse hieman tulkinnanvaraiseksi kuvaukseksi siitä, onko kyseessä varsinaisesti meikinpoistotuote vai ihonpuhdistustuote, jota käytetään meikinpoiston jälkeen (kuten vaikka Cliniquen nestemäinen kasvosaippua).

Traces kuitenkin virallisesti tarkoittaa jäämiä ja minusta tuon voi tulkita niin, että tuote poistaa ne meikinpuhdistuksen jälkeen iholle mahdollisesti vielä jääneet meikin rippeet, mutta toisaalta myös niin, että se poistaa ihan kaiken meikin. Tuotteen käyttöohjeessa ei silti ole mainittu, että tätä käytettäisiin vasta meikinpoiston jälkeen, mutta merkiltä löytyy kyllä myös oma meikinpoistotuotteensa.

Drunk Elephant Beste No 9 Jelly Cleanser puhdistusgeeli kokemuksia ostolakossa

Veikkaisinkin, että käyttötapa riippuukin täysin omista mieltymyksistä ja meikin määrästä. Jos iholla on normaali tai kevyehkö meikki, voisi tällä varmasti poistaa sen, mutta muussa tapauksessa meikki kannattaa aina poistaa iholta ensin ja käyttää tätä sitten vasta ihon puhdistukseen.

Itse teen aina kaksoispuhdistuksen riippumatta siitä, onko aamu vai ilta tai onko minulla meikkiä, joten minulla tämä oli käytössä kakkosvaiheen ihonpuhdistustuotteena.

Puhdistustuotteen kirkas, geelikoostumus levittyy iholle hyvin ja kun siihen lisää hieman vettä, alkaa se vaahdota kevyesti. Käytin tätä itse iltaisin FOREO-kasvoharjan kanssa ja ne toimivat hyvin yhdessä.

Lue myös: Kaksoispuhdistus: Mikä, miksi, milloin ja miten?

Drunk Elephant Beste No 9 Jelly Cleanser puhdistusgeeli kokemuksia ostolakossa

Tykkäsin todella paljon siitä, miltä puhdistustuote iholla tuntui sekä ennenkaikkea siitä, millaisen tunteen se jätti iholle pesun jälkeen. Puhdistustuotteessa on ensinnäkin iholle optimaalinen pH (noin 5.5.), mikä tarkoittaa, ettei se riko ihon luonnollista suojamuuria ja sen kautta saa ihoa ärtymään ja kuivumaan. Hellävarainen puhdistustuote puhdistaa ihon hyvin, mutta ei jätä tippaakaan kiristelevää tunnetta, joten se sopii oikeastaan kaikille ihotyypeille.

Puhdistustuotteen vegaaninen koostumus perustuu hellävaraisten pinta-aktiivisten aineiden yhdistelmään, joka sisältää kookospohjaisia, rasvahappopitoisia aineosia. Näiden ihon luonnollista suojamuuria tukevien ainesosien on kuitenkin kerrottu voivan tehokkaasti irrottaa kasvoilta tiukassakin olevan meikin, aurinkosuojatuotteet ja öljyt, mikä sitten jo vihjaisi siihen, että tuote voi periaatteessa jopa olla ihan hyvä yksivaiheisessakin puhdistuksessa.

Puhdistustuotteesta löytyy myös runsaasti kosteutta sitovaa glyseriiniä, joka voi auttaa varmistamaan, ettei iho pääse kuivumaan ihonpuhdistuksen aikana. Lisäksi puhdistustuotteesta löytyy tietysti sitä kaikille Drunk Elephant -tuotteille tyypillistä antioksidanttista marulaöljyä, joka sekä ravitsee ihoa että tehostaa puhdistavaa vaikutusta. Sen kaveriksi on vielä laitettu mukaan antioksidanttista meloniuutetta, joka sekin auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Lue myös: Miksi ihonpuhdistustuotteen oikea pH on niin tärkeä asia?

Drunk Elephant Beste No 9 Jelly Cleanser puhdistusgeeli kokemuksia ostolakossa

Tämä on minusta loistava esimerkki erinomaisesta ihonpuhdistustuotteesta, jota voin suositella aivan jokaiselle. Jos siis etsitte hyvää ja ennen kaikkea hellävaraista, mutta ihonpuhdistuksen silti hyvin hoitavaa puhdistustuotetta, joka ei jätä kasvoille kiristelevää tunnetta tai laita ihon pH-arvoa epätasapainoon, on tämä puhdistushyytelö ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote. Jos minulla itselläni ei olisi kotona jo valmiiksi useampi puhdistustuote odottamassa käyttövuoroaan, ostaisin tätä ehdottomasti täysikokoisen tuubin!

*Drunk Elephant Beste No. 9 Jelly Cleanser löytyy myynnistä Cult Beauty -verkkokaupasta täältä.

Drunk Elephant Beste No 9 Jelly Cleanser puhdistusgeeli kokemuksia ostolakossa

Onko jollakin muulla kokemuksia Drunk Elephant -puhdistushyytelöstä?

2 kommenttia artikkeliin ”Täydellisen hellävarainen puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille”

  1. ”… ihonpuhdistustuote, jota käytetään meikinpoiston jälkeen (kuten vaikka Cliniquen nestemäinen kasvosaippua).”

    Apua mä oon vuosia käyttänyt tuota cliniquen nestemäistä kasvosaippuaa (se vihree pumppupullo?) meikinpuhdistukseen, ja ollut hyvin tyytyväinen kun sillä lähtee niin hyvin kaikki pois 😀 Joskus tosi harvoin tarvinnut erillisen silmämeikinpoistoaineen, jos on vahvemmat rajaukset tehnyt silmiin.. Pitäsköhän joskus lukea tarkemmin tuosta tuotteesta..

    • Joo, se on tosiaan tarkoitettu ihonpuhdistukseen ja merkillä on sitten erikseen meikinpuhdistustuotteet, mutta toki sillä saa melko hyvin meikkiäkin lähtemään. Ideana kuitenkin, että ensin otetaan meikki pois, jotta sen jälkeen voi puhdistaa kasvosaippualla ihon ja ihohuokoset ja siten ehkäistä epäpuhtauksia. 🙂

Kommentointi on suljettu.