Tavarahaaste-projekti: Kolme kärpästä yhdellä iskulla

 Hankkiuduin tänään tavarahaaste-projektini nimissä eroon koko loppiaisviikonlopun tavaramäärästä nakkaamalla veljeni luokse hieman tavaroita.
Sain joululahjaksi uuden blenderin, jossa on yhden ison ja ärsyttävästi pestävän kuppiosan sijaan kaksi pienempää mukia. Veljeni vaimoineen otti blenderittömänä perheenä mielellään vastaan vanhan blenderini, joka on vaan jäänyt keittiön nurkkaan pölyttymään.
Toinen luopumistavarani meni veljentyttärelleni. Kolmevuotias
pikkuneiti on alkanut innostua kovasti asusteista ja koruista, joten
pitäähän hänellä olla niille asianmukainen säilytyspaikka.
Töiden
kautta minulle päätynyt Escadan Especially Escada -rasia sopinee neidin
aarrerkuksi mitä parhaimmin, joten parasta vaan laittaa rasia kiertoon.
Itselläni kun sekin on seissyt jo pitkään tyhjänpanttina. 
 
Kolmas tavara on vähän peliveto. 
Kun muutin syksyllä opiskelijaboksiini, lykkäsi veljeni minulle käteen nettiä varten sekä modeemin että muutamat eripituiset johdot netin käyttöön piuhalla. Vihdoin neljän kuukauden jälkeen sain asennettua modeemini ja luovuttua ylimääräisistä piuhoista, joten kiikutin kaiken kiltisti takaisin veljeni luo.  
Keksin vaikka kuinka paljon tavaroita, joista voisin luopua, mutta hommassa on ollut pari haastetta. 
Ensinnäkin keksin kyllä, kenelle minkäkin tavaran voisin antaa, mutta en tunnu koskaan ehtivän nähdä näitä ihmisiä. Toisekseen olen huomannut olevani vieläpä hieman laiskakin: minulla olisi vaikka mitä myyntiin laitettavaa, mutta en vaan saa aikaiseksi niiden myynti-ilmoituksia. Tässä minun on todellakin yritettävä tsempata! 

8 kommenttia artikkeliin ”Tavarahaaste-projekti: Kolme kärpästä yhdellä iskulla”

  1. Täällä kans on laitettu paljon kiertoon tavaraa, inhoan liian täytenäistä asuntoa. Ja mitäpä sellaisilla tavaroilla tekee, jotka ei miellytä itseä/eivät ole juuri sitä mitä toivoisi.

  2. Minäkin suunnittelen tavaranvähennystä, kunhan pääsen takaisin äidiltäni omaan pieneen yksiööni. Lisäksi opiskelija hyötyy niistä pienistä rahasummista mitä pikku 'nick-nack'- tavaroiden myynnistä kertyy 🙂 Tämä on kiva sarja, keep doing this! 🙂

  3. hei tää on vähän random ehdotus, mut jos jostain oikeesti tarpeellisista asioista hankkiudut eroon, niin mikset perustaisi blogi kirppistä? kosmetiikka tuotteille, vaatteille jne, varmasti olisi ostajia?=)

  4. mihin aiot laittaa tuotteita myyntiin? huuto.net? millä nimimerkillä ne sieltä löytyisivät? 😉
    nimim. sairaseläkkeeläinen jolla ei tällä hetkellä ole varaa ostaa kunnon kosmetiikkaa 🙁

  5. Meille muutti myös jouluna pienempi blenderi. Sillä on kivempi tehdä pienempiä annoksia 🙂 Mulla jäi myös käyttämättä iso kone 🙂

  6. Mulla on meneillään (köh, alkamassa) samanmoinen projekti. Suurin kynnys on juuri tuo myynti-ilmoitusten rustaaminen vaikka ihan onnistuneesti olenkin tavaroista eroon päässyt Facebookin kirppiksillä viime syksynä. Kyllä se tästä taas lähtee!

  7. Mahdatko tietää mistä olisi mahdollista löytää tuollaisia escadan rasioita? Ihastuin siihen!

Kommentointi on suljettu.