Eyes Wide Open vai Shut?

Minulla on ollut tällä kertaa kokeilussa blogin kautta minulle päätynyt Oriflamen The ONE Eyes Wide Open Mascara, joka lupaa auttaa ripsiä taipumaan ja pysymään taivutettuina.
Osa ripsivärin jujua piileen sen harjassa, joka mukailee silmän muotoa ja lupaa taivuttaa ripsiä ylöspäin. Täytyy myöntää, että kärkeä kohti kapeneva, mutta kuitenkin taas hieman levenevä harja näyttää varsin mielenkintoiselta tapaukselta.
Tältä näyttävät omat ripseni ennen ja jälkeen Eyes Wide Open -ripsivärin:
En ollut saanut ripsivärillä aiemmin aikaiseksi mitään erityistä taivuttavaa tai ainakaan tavutettuna kestävää vaikutusta, joten taivutin ripsiä hieman etukäteen. Omat ulkonurkkien ripseni ovat varsinkin sitä itsepäisintä sorttia eivätkä pysy vesiliukoisilla ripsiväreillä millään kaarella eikä poikkeusta tapahtunut tämänkään ripsivärin kanssa. 
Ripsivärin mielenkiintoisen muotoinen harja toi ripsiin hyvin pituutta ja ripsivärimassaa, mistä pidin, mutta hennot ripseni ovat harjan erikoisen muodon seurauksena lähteneet aina hieman paakkuuntumaan. Lopputulos ei siis ole ihan niin siisti kuin mitä tahtoisin.
Pysyvyydeltään ripsiväri on ollut hyvä, persupysyvä mascara, joka ei ole levähdellyt tai varissut, mutta jonka poistaminen on ollut helppoa.
Vaikka ripsiväri tuo ripsiin jonkun verran massaa, näyttä lopputulos silti melko luonnolliselta pidempää tarkastellessa. Niinä päivinä, kun olen saanut ripsivärin levittymään hyvin olen ollut siihen oikein tyytyväinen. 
En kuitenkaan koe, että se olisi tehnyt mitään mielettömän mullistavaa ripsien taivutuksen suhteen omissa silmissäni, jossa ripset ovat muutenkin melko itsepäiset ja taipuvat juuri niinkuin haluavat.

Oletteko te kokeilleet Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascaraa?

Oriflame The ONE Eyes Wide Open -ripsivärillä on hintaa 16 euroa.

8 kommenttia artikkeliin ”Eyes Wide Open vai Shut?”

 1. Olen käyttänyt kyseistä ripsaria ja minusta se ei ollut ollenkaan huono.Harja käyttö tosin vaati hieman treenausta ennenkuin sillä sai
  ripset taipumaan.

  • Vinkkejä saa antaa! 🙂
   Olen itse yrittänyt painaa tuolla ripsiä kaarelle, mutta en ole tosiaan saanut mitään mullistavaa lopputulosta. :/

 2. En ole tätä yksilöä kokeillut, vaikkakin hyvin taivutukset pitävä ripsari on aina haussa. Wp kestäisi mutta poisto on niin työlästä..!

  • Tuo on totta. Omat ulkonurkkien jäykät ripseni eivät pysy taivutettuina kuin vedenkestävillä ripsiväreillä, mutta en vain jaksa niiden poistamista. :/

 3. Vähän nyt ot, mutta mulla on ongelma. Olen käyttänyt viime aikoina mm.sitä täälläkin nähtyä kaksipäistä mascaraa (oliskohan ollu max factoryn), eikä se pidä taivutusta ripsissä vaan suoristaa ne 🙁 Tätä edellinenkin oli samaa sarjaa, ripset suoristuivat silmissä, heh. Mikä ripsiväri pitää taivutetut ripset taipuneina ja toisi silti edes vähän volyymiä niihin? Tai edes täyttäisi tuon taivutustoiveen…?

  Eevi

  • Käytän itse cliniquen 38. Taivutan kyllä ripseni ennen laittoa, mutta pysyy kokopäivän hyvän näköisenä eikä suoristu. Nyt uutuutena tullut isompi harja, joka on mielestäni vallan hyvä. Se lupaa kyllä taivuttaa, mutta en ole kokeillut ilman taivutusta. Jotenkin ne taivuttimet tulee käteen ennen ripsarin laittoa. 😀

  • Minulla itselläni taivutuksia eivät ole pitäneet täysin kuin vedenkestävät ripsivärit, mutta inhoan niiden poistoa kovasti. Vedenkestävien ripsivärien kanssa on myös se hankaluus, että niiden koostumus on lähes poikkeuksetta löysempää kuin vesiliukoisten, joten on todella haastavaa löytää kunnolla tuuheuttavaa vedenkestävää ripsiväriä. :/

  • Hei kiitti! En oo tajunnut, että toi suoristuminen liittyy tohon vedenkestävyyteen! Oon ennen aina käyttänyt vedenkestävää ripsaria, paitsi nyt. Helmillekin kiitokset clinique-vinkistä 🙂

   Eevi

Kommentointi on suljettu.