UPEA huulikiilto: Huda Beauty Lip Strobe Angelic

*Sis. mainoslinkin

Yksi viime vuoden parhaimpia huulimeikkilöytöjäni oli Huda Beauty Lip Strobe ja kiljahdin kauhusta tajuttuani, etten ollut edelleenkään jakanut sen riemua kanssanne täällä blogissa. Kaivoin arkistoistani esiin kuukausia sitten napsimani kuvat antaen pikapikaa näppäimistöni laulaa, jotta tekin pääsisitte mahdollisimman pian vihille tästä ihanasta kiillosta, mikäli ette ole siitä aiemmin vielä kuulleet.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Poimin jo kesällä Tukholman keskustan Sephorasta ostoskoriini hypetetyn Huda Beauty Lip Strobe -huulikiillon totaalisena heräteostoksena. Huda Beauty -huulimeikit eivät olleet kiinnostaneet minua suuresti, mutta päädyin haahuilemaan merkin tuotehyllylle ja kun silmäni havaitsivat tämän sävyn, nauliutuivat ne siihen niin tiiviisti, etteivät ne enää päästäneet siitä irti. Kiilto oli pakko kotiuttaa.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huda Beauty Lip Strobe Angelic -huulikiilto on yksi täydellisimmän sävyisistä kiilloista, joita minulla on koskaan ollut. Huulikiilto on pehmeä roosa, mutta siinä on upeasti valoa tuova kullanhohtoinen vivahde, joka tekee siitä ainutlaatuisen.  Sävy oli lähestulkoon juuri sellainen, jollainen olin aiemmin toivonut Jouer Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye -nestemäisen huulipunan olevan, mutta joka osoittautui huomattavasti persikkaisemmaksi.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämä huulikiilto on sävyltään niin kaunis, etten voi edelleenkään kuin vain huokailla katsellessani sen kuvia. Olen heikkona tällaisiin pinkin ja kullan liittoihin, jotka yhdistävät kylmät ja lämpimät vivahteet täydellisen harmoniseksi, lähes kenelle tahansa sopivaksi kokonaisuudeksi.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kosmetiikkajemmoistani löytyy Tukholmasta myös tähän kiiltoon mätsäävä luomiväri, sillä aiemmin esittelemässäni Huda Beauty Textured Shadows Palette Rose Gold Edition -luomiväripaletissa on samanniminen luomivärisävy, joka sointuu tähän huulikiiltoon täydellisesti. Tuo luomivärisävy onkin ollut omia lempparisävyjäni kyseisessä paletissa.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vaikka Huda Beauty -huulituotteita näkyykin sosiaalisessa mediassa lähinnä melkoisen muhkeille huulille sudittuna, on niiden applikaattorit kuitenkin tehty myös pienemmät huulet huomioiden. Tarkalla applikaattorilla saa levitettyä huulimeikin siististi ja vaikka itse olenkin tavallisesti suurien applikaattorien ystävä (Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto! <3), niin pidin tämän tarkasta applikaattorista kovasti.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Huulikiillossa on loistavaa paitsi sävy ja applikaattori, myös sen koostumus, sillä se ei ole ollenkaan tahmainen ja tuntuu jopa kosteuttavalta. Tämä huulikiilto onkin siis ollut kaikin puolin mitä loistavin heräteostos enkä ole ainoa, joka siihen on ihastunut.

Miten niin liikaa? -blogin Elisa bongasi sen huuliltani Tukholmassa käydessään ja osti sen heti itselleen. Myös esimerkiksi HennaV on ihastunut siihen ja uskon, että kiillolla on varmasti monia muitakin faneja – sen verran upealta se näyttää.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ihana juttu on tietysti se, että jos huulikiilto ihastutti, ei sen käsiinsä saadakseen tarvitse lähteä reissuun Tukholmaan. Brittiläinen lempparikauppani Cult Beauty myy nimittäin Huda Beauty -meikkejä ja myös tätä Lip Strobe Angelic -huulikiiltoa voi tilata Cult Beautysta 17 punnalla*.

Huda Beauty Lip Strobe Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuka muu on ihastunut?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”UPEA huulikiilto: Huda Beauty Lip Strobe Angelic”

  1. Multa löytyy tämä myös ja on kyllä nätti sävy, tosin mun kasvoilla tää näyttää vähän enemmän lämpimämmän kultaisen/kuparin sekoitukselta, kun taas sun kasvoilla nuo kylmemmät vivahteet tulee enemmän esiin 🙂

    • Tämä on kyllä ihana sävy! 🙂 Valaistuskin voi varmasti vaikuttaa, mutt toki myös muu väritys ja meikki saavat varmasti aikaan sen, että näyttää hieman erilaiselta käyttäjästä riippuen. 🙂

Kommentointi on suljettu.