Kaikkien aikojen paras meikkipuuteri

Mainitsin vähän aikaa sitten, että turvaudun kiireisinä aamuina mielelläni meikkipuuteriin. Esittelin teille silloin yhden lemppareistani eli Chanelin Mat Lumière -meikkipuuterin. Tänään tahtoisin esitellä teille toisen erittäin suuresti rakastamani meikkipuuterin, joka sopii ehkäpä vieläkin useamman makuun.

Olen hehkuttanut tätä tuotetta blogissani vuosien varrella muutamaankin kertaan, mutta huomasin, etten ole koskaan kunnolla kuvien kanssa demonstroinut sen luomaa lopputulosta. Koska viimeisestä hehkutuksesta on jo hetki aikaa eikä tätä tuotetta voi mielestäni hypettää tarpeeksi, laitan tämän esittelyn uusintakierrokselle, jotta jokainen varmasti kuulee, kuinka loistava tuote on kyseessä.

Clinique Almost Powder Makeup

Minun ja Clinique Almost Powder Makeup -meikkipuuterin suhde alkoi heti sen tultua myyntiin (muistaakseni vuonna 2008). Kokeilin tuotetta töissä iholleni ja ihastuin saman tien enkä voinut olla hehkuttamatta sitä asiakkaillekin jatkuvasti. Tuotteessa on loistavaa sen sävyt, koostumus, lopputulos… kaikki!

Clinique Almost Powder Makeup

Minun on ensinnäkin yleensä vaikeaa löytää sopivan sävyistä meikkipuuteria, sillä harva sarja valmistaa vaaleita sävyjä. Cliniquen meikkipuuterin sävy 01 Fair on kuitenkin täydellisen vaalea, sillä se ei ole liian pinkki ja oikeastaan jopa hieman lämpimän kellertävä ennemminkin. Sävynä se on siis yksi täydellisimmistä, mitä olen vaalealle iholleni löytänyt. Myös muut meikkipuuterin sävyt ovat aivan loistavia suomalaiselle iholle ja niiden joukosta on ollut aina helppoa löytää asiakkaille oikea sävy. (Cliniquen meikkivoiteiden kanssa tämä ei nimittäin ole yleensä kovin helppoa…)

Clinique Almost Powder Makeup

Oikeasti tuotteen mukana tulee sivellin, jonka avulla sen voi levittää iholle. Tahdon kuitenkin itse hieman peittävämpää jälkeä, minkä vuoksi käytän itse sen levitykseen puuterivippaa (eikä minulla ole nyt valitettavasti hajuakaan, missä puuterien mukana tulleet siveltimeni ovat, joten en saanut sivellintä kuvattua). Olen ollut jo vuosien ajan niin rakastunut tähän meikkipuuteriin, että minulla on itseasiassa kotona tälläkin hetkellä 4-5 rasiaa, jotka seikkailevat ympäri käsilaukkujani ja asuntoani ja joita käyttelen ristiin rastiin. Haluan nimittäin, että tämä tuote on aina käsieni ulottuvilla, sillä se sopii jokaiseen tilanteeseen. Puuterin ohuen koostumuksen vuoksi sitä voi nimittäin jopa käyttää meikkivoiteen kiinitykseen kunhan sen vaan levittää puuterisiveltimellä, joka ei ole liian tiheä.

Clinique Almost Powder Makeup

Kasvojeni iho kaipaa meikkipohjaa, joka tasoittaa sen kevyttä punoitusta ja häivyttää pisamia, mutta ei tee lopputuloksesta liian raskaan näköistä. Silmien alle laitan aina erillistä peiteainetta peittääkseni niiden sinertävyyden, mutta muuten tahdon että voin halutessani
pärjätä yhdellä helpolla tuotteella.

Clinique Almost Powder Makeup

Clinique Almost Powder Makeup on täydellinen tuote luomaan hetkessä täydellinen meikkipohja. Meikkipuuterissa on todella hienojakoinen ja kevyt koostumus, minkä vuoksi se asettuu iholle kauniisti. Chanelin Mat Lumière -meikkipuuterin kohdalla mainitsin, ettei se ole ihan yhtä luonnollisen näköinen kuin meikkivoiteella ja puuterilla tehty meikkipohja, mutta tämä on iholla kevyemmän näköinen ja lähes olemattoman tuntuinen.

Clinique Almost Powder Makeup

Meikkipuuteri tasoittaa ihon sävyä hyvin, mutta jättää ihon silti luonnollisen näköiseksi eikä lopputuloksesta tule nukkemaisen paklattu.

Clinique Almost Powder Makeup

Tämä on ollut meikkipuuteri, johon olen voinut helposti turvautua myös silloin, kun ihoni on ollut hieman kuivemmassa kunnossa (vaikkakaan kovin pintakuivalle iholle tällaiset puuterimaiset tuotteet eivät tietenkään ole se paras vaihtoehto).

Clinique Almost Powder Makeup
Pidän siitä, kuinka heleän luonnolliseksi meikkipuuteri ihoni jättää. Tämä onkin siis kaikella tapaa ollut omalla ihollani täydellisin koskaan kokeilemani meikkipuuteri.

Ainoa asia tosin, johon en ole tuotteessa ihastunut, on sen rasia, jonka Clinique-värityksestä en vaan pidä yhtään. Se on kuitenkin pieni harmi eikä vaikuta ollenkaan siihen, kuinka syvästi rakastan itse tuotetta.

Meikkipuuteri löytyy myynnistä täältä.*


Clinique Almost Powder Makeup

Onko joku muu löytänyt tämän ihanuuden?


Lue myös nämä postaukseni:

Estee Lauder Double Wear meikkivoide Clinique BIY Lancome Teint Idole Ultra Wear meikkivoide

9 kommenttia artikkeliin ”Kaikkien aikojen paras meikkipuuteri”

 1. Tätä olen käyttänyt jo 7 vuotta eikä tulisi mieleenkään vaihtaa. 🙂 Ihan paras!
  Tähänkin on niin monta eri levitystapaa, itse levitän kabukilla kaksi ohutta kerrosta ja mukana tulevalla pikkusiveltimellä vielä viimeistelen esim. nenänpielet, jos on tarpeen. Sävy 01 on myös passeli, ei ihan helppo löytää vastaavanlaista meikkipuuteria yhtä vaaleilla sävyillä.

 2. Löysin tämän jo silloin kun teit ekan postauksen tästä. Olen myös noudattanut neuvosi ostaa tätä laivalta koska alennus maahintaan nähden on hyvä. Kerran olen ostanut Sokokselta. Loistotuote.

 3. Tämä tuli sattuman kautta käyttööni, kun etsin toista aiemmin käyttämääni meikkipuuteria. Olen pitänyt tästä todella paljon, mutta tällä hetkellä käytössä oleva bareminerals antaa kyllä kovan vastuksen. 🙂

 4. Moikka!
  Löysin kyseisen puuterin myös tämän blogin kautta ja olen rakastunut siihen. Minullakin on aina vähintään 2 kpl varastossa ja ostan ne aina laivalta, on niin paljon halvempaa.

 5. Kuulostaapa hyvältä! Mä suosin lähes poikkeuksetta puuterimaisia meikkipohjia, koska meikkivoide aiheuttaa epäpuhtauksia mun ihoon. Yhtä asiaa olen hiukan ihmetellyt eli sitä, miksi aikoinaan Saksassa Cliniquet maksoivat vain puolet Suomen hinnoista. Jonkin verran on nyt merkkiä näkynyt Tokmannin mainoksissa ja vaikuttaisi siltä, että heillä hinnoittelu on edullisempi. Tuotteet ovat olleet satunnaisia, joten en tiedä miten kävisi, jos kaikki tuotteet ilmestyisivät sinne.

 6. Mulla on tämä käytössä jo ties kuinka monetta vuotta, ehkä kuudetta? 🙂 Juurikin sun blogista aikoinaan tämän suosituksen bongasin ja otin kokeiluun. Ensin mulle myytiin sävy 01, mutta se osoittautui liian vaaleaksi. Sittemmin olen ostanut puuterini 02 sävyssä joka on täy-del-li-nen! 🙂 Aivan paras tuote, kun ongelmaihoni ei siedä eikä toimi yhteen minkäänlaisten voidemaisten meikkien kanssa. Ne painuvat huokosiin ja öljyyntyvät ja aiheuttavat näppyjä, mutta tämä on aivan huippu. Korkeintaan vaan paranee heleytymällä kun saa vähän aikaa olla iholla. Mulla on pintakuiva iho, mutta tämä on toiminut kuitenkin aina tosi hyvin, kun vaan pesuaineet ja voiteet on koostumuksiltaan kunnossa. Kiitos siis sulle, kun aikoinaan tästä blogissasi mainitsit! 😀

 7. Tämä ON paras! Myös siis aikuiselle ja herkälle iholle. Laukussa kulkee aina yksi mukana ja sillä voi freesata helposti hikisen työpäivän jälkeen kasvot taas kuntoon. 🙂

Kommentointi on suljettu.