Idän ihmeet ovat ihania!

Olen viimeaikoina kokeillut kahta ”oikeaa” BB-voidetta ja tänään esittelen kolmannen kokeilemani tapauksen.
Skin79-merkin Snail Nutrition BB Creamissa on huikea SPF45, eli tuote on todellakin minun makuuni jo lähtökohtaisestikin.
Oma ihoni on melko hyvässä kunnossa, mutta punoittaa hieman, minkä lisäksi pisamat saavat ihon sävystä hieman epätasaisen. Myös tummat silmänaluseni kaipaavat peittoa. En kuitenkaan tahdo paksua tai raskasta meikkipohjaa vaan suosin mielummin ohuempaa. 
Tahdon meikkipohjan tasoittavan ihon sävyä hyvin, näyttävän kevyeltä ja heleältä, mutta tuntuvan rasvattomalta. 
 Sävynkin tulisi olla tarpeeksi vaalea suomalaiselle hipiälleni.
 Kriteerit voivat kuulostaa kovilta, mutta kuten olen jo todennut aiemmin, ei niiden toteuttaminen aasialaisilla BB-voiteilla ole liian haastavaa.
Yllä olleissa kuvissani ihollani ei ole meikkipohjaa, vaikka meikki onkin muuten tehty. 
 Mitä sitä turhaan pitämään jännitystä yllä. Seuraavissa kuvissa iholle on jo levitetty BB-voide.
Tämäkin BB-voide tasoitti ihon sävyn loistavasti.
 Tämä oli kahta edellistä paksumpaa, hieman jäykempää ja kuivakampaa, mutta silti iholle yllättäen kuitenkin ohuena sulavaa.
Ihan täysin nappivalinta sävy ei ollut, vaikka iholleni loppujen lopuksi melko hyvin häipyikin. Tämä oli nimittäin ihan hitusen kahta edellistä kokeilemaani tummempi. Iho jäi tämän jäljiltä tosiaan kuitenkin mattaisen tuntuiseksi ja pohja kesti iholla hyvin.
Peittävyyskin oli hyvä eikä ihosta tullut liian meikatun näköistä.
Tämänkin aikaansaamaa jälkeä saattoi kerrostaa iholla sen mukaan, mille alueelle kaipasi mitenkin peittävää jälkeä. Iho jäi tämän jäljiltä tosiaankin myös todella heleän näköiseksi.
Heleys ei kuitenkaan tarkoittanut mitenkään rasvaisen näköisenä kiiltävää ihoa, vaan iho päin vasten näytti heleältä, mutta rasvattomalta.
Peittotehot näyttivät riittävän tummille silmänalusillekin hyvin.
Punoituskin peittyi tällä hyvin ilman, että pisamista tuli harmahtavan näköisiä.

 Pohja olisi varmasti kestänyt tällaisenakin hyvin, mutta halusin lisätä siihen päälle vielä hieman Benecoksen kivipuuteria:
Tottumuksesta sipaisin silmien alle vielä hieman peiteainetta varmuuden vuoksi.
Ja hieman poskipunaakin vielä.
Lopputuloksesta tuli tälläkin BB-voiteella aivan loistava (sävyä lukuunottamatta).
Paitsi että pohja näytti iholla (jälleen sävyä lukuunottamatta) loistavalta, tuntui se siltä myös.
Iho tuntui jälleen lähes meikkittömältä eikä pohja tahrannut vaaleitakaan huivejani.


Ainoa miinus tuotteessa oli sen tuoksu, joka muistutti etäisesti eltaantunutta maitoa…
 Alan yhä varmemmin olla sitä mieltä, että sysään vanhat meikkipohjani hiiteen ja siirryn näihin ihaniin aasialaisiin oikeisiin BB-voiteisiin!
Oletteko sattuneet kokeilemaan tätä tai muita Skin79-merkin BB-voiteita?
Parhaiten tähänkin tuotteeseen pääsee varmasti käsiksi eBayn tai Amazonin kautta.

15 kommenttia artikkeliin ”Idän ihmeet ovat ihania!”

 1. Multa löytyy tätä purkillinen varastoista, ja on ihan ok. Tekee ihon kauniiksi, mutta ikävä kyllä ei ole kovinkaan kestävä minun ihollani :/ Sopii kuitenkin sellaiseksi vapaapäivän lyhytkestoiseksi meikkipohjaksi hyvin, töihin tarvitsen kestävämmän ja aavistuksen peittävämmän pinnan.

  Olenko mä muuten ainoa, jolle ihan pikkuisen särähtää korvan joka kerta kun puhutaan 'oikeista aasialaisista bb-voiteista'? Sieltähän ne nimittäin eivät ole kotoisin, Koreassa vaan on kehitetty aasialaiseen makuun sopivia bb-voiteita runsaasti. Mutta ns. länsimaiset bb:t ovat kyllä ihan yhtä 'oikeita' kuin aasialaisetkin, en tekisi näiden välille nyt mitään hirveän suurta pesäeroa. Molemmista maanosista löytyy sekä enemmän että vähemmän peittäviä ja erisävyisiä versioita. Alunperin bb taitaa olla kotoisin kuitenkin Euroopasta, nimittäin Saksasta. Saa korjata jos olen väärässä! 🙂

 2. Myydään myös tällaisessa putiikissa:

  http://www.bbcreamshop.eu/

  Siellä sitä jo ehdin katsella 😉

  Skin79 VIP Gold Label on kyllä loistavaa tavaraa.. ruokahalu kasvoi heti syödessä ja nyt tekisi mieli kokeilla muitakin. Tosin tuo Etana-versio tuntuu ajatuksena liian hoitavalta näin kesäaikaan… Oriental Gold on muuten siitä kiva, että siinä on mukana huuli-ja poskiväriksi sopiva puna.

 3. Minulla oli talvikäytössä Skin79:n Vip Gold Collection Super Plus BB-voide, aivan ihana, kevyt mutta tarpeeksi peittävä voide vaalealle iholle! Olen kuullut kehuja myös voiteen pinkissä pakkauksessa olevasta versiosta minkä nimeä en muista..

 4. minulla on ollut jo yli vuoden käytössä skin79.n perusBB, täällä kommenttiloodassa yritin sitä sinullekin jo joskus alkuhuumassa suositella ;)… no, nyt sitten tiedät mistä olet jäänyt paitsi :D.

 5. Hei,
  Luen aktiivisesti blogia ja luenkin sitä mielelläni, koska olet hyvä kirjoittaja, mutta yleensä nämä postaukset joissa on paljon valokuvia samasta aiheesta (kasvot, huulet jne) tulee skipattua kokonaan. Toivoisinkin että enemmän tekstiä vähempien kuvien väliin. 🙂

 6. Hei Virve!
  Kokeile seuraavaksi Skin79:n Hot Pink tai VIP Gold Super Plus BB, molemmat ovat olleet niin ominaisuuksiltaan kuin sävyltäänkin loistavia. Tässä vertailua sävyistä: http://tinyurl.com/orgeafm

 7. Virve! Oon sun suuri fani ja selailen usein noita vanhempiakin postauksia jotain uutta tuotetta harkitessani – sun suositukset on usein niin nappiin.

  Mutta! Nämä uudemmat postaukset! Toivoisin, että kuvien, varsinkin samantyylisten, määrää voisi vähän rajoittaa! Postausten lukeminen on välillä tosi työlästä, kun saa scrollata ja scrollata ja scrollata, ja ajatuskin jo katkeaa, eikä enää näe missä kohdin oli lukemasas. Tässä yhtä tuotetta käsittelevässä postauksessa on 19 (!) kuvaa, mikä on aika paljon, ja sama informaatioarvo saavutettaisiin varmaan puolella tästä määrästä.

  Tarkoitan tätä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta itseäni on hieman viime aikoina rasittanut tämä trendi ihan muissakin blogeissa.

  • Joo, olen samaa mieltä Johannan ja Anonyymi 23:30 kanssa, blogisi on todella informatiivinen ja hauskasti kirjoitettu mutta näissä joissain postauksissa kuvien lukumäärä vähentää lukemisen sujuvuutta huomattavasti. Toki kuvat ovat tärkeä osa meikkipostauksia mutta kyllä jo alle kymmenellä kuvalla saa varmaan viestin välitettyä.

   Ja siis tämä kaikella hyvällä, blogisi on todellakin Suomen parhaimmistoa.

  • Nämä olivat varmaan vielä niitä aikaisemmin tehtyjä postauksia, joissa oli paljon ja isoja kuvia? Virvehän sanoi jatkossa kiinnittävänsä asiaan huomiota. 🙂

 8. Moikka! Tää kysymys on ehkä vähän outo, mut aattelin että sattuisitko tietämään meikkejä jotka ei varmasti sisällä metallia? Oon menossa magneettikuvaukseen, ja etukäteen kiellettiin käyttämästä mitään meikkiä mikä sisältää metallia, ja oon niin turhamainen ettei huvittais mennä sinne ilman mitään ehostusta 😀

  • kannattaa nyt varmaan varmuudeksi kuitenkin mennä ilman meikkiä, ei oo kivaa jos rupee poksahtelemaan siellä… 😀

 9. Olen aiemmin pitänyt näppini kurissa täällä kommenttiboxissa, koska tuntuu että nykyään saa kaikkiin blogeihin kommentoida vain "ihqua, mahtavaa" -tyyliin…
  mutta samaa mieltä anonyymin ja Johannan kanssa. Harmittaa, että pitää skrollata hirmuinen määrä kuvia, jotta saa selville postauksen pointin…

  Ja siis kuvat ovat kyllä hyvälaatuisia ja tarkkoja, mutta en vain ymmärrä niiden valtavaa määrää…

Kommentointi on suljettu.