Lancome Hypnose Precious cells

Sain joku aika sitten töistä testattavakseni Lancomen uusimman ihmetyksen, eli Hypnose Precious Cells mascaran.

Mascaran mainoskasvona toimii upeasilmäinen ja viehkeä Julia Roberts jonka ripsirivistöt näyttävät kuvassa kieltämättä kerrassaan upeilta.

(Julialla on kyllä muuten aivan uskomattoman kaunis hymy silloin, kun hänen hampaansakin näkyvät, mutta hampaattomassa hymyssä aamorinkaaren olemattomuus hieman häiritsee minua. Toisaalta olen todella iloinen, että edes tämä persoonallisen kaunis yksityiskohta on jätetty muokkaamatta kuvassa.)

Tuuheaa, runsasta, pitkää ja tarkasti eroteltua. Ottaisin sellaiset ripsirivistöt myös itselleni, kiitos.

Hypnose Precious Cellsin harja on hieman selkeämpi kuin perus Hypnosen ja kolmesta eri Hypnose-mascarasta tämä onkin se erottelevin ja vähiten tuuheuttava. Tämä kuitenkin tuuheuttaa mielestäni selkeästi enemmän kuin esimerkiksi Lancomen L’extreme.

Pohjustuksena kokeilulle esittelen jälleen kerran omat hentoiset ripseni, jotka eivät vahingossakaan taivu mihinkään suuntaan.

Ripsien tyvetkin ovat osaksi vaaleat, minkä vuoksi näyttää, että esimerkiksi kuvassa vasemmalla näkyvän silmän rajaukset leijailisivat kaukana ripsirajasta.

Toisaalta ripsissäni on kuitenkin ihan kivasti pituutta (varsinkin keskellä), mutta se ei vaan oikein tule normaalisti esiin.

Tässä ripset vielä taivutettuina ja ilman mascaraa.

Edestä katsottuna tämä ei ole ihan niin vakuuttava kuin muista kulmista, mutta ihan vakuuttava silti. Ongelmanani kun on, etteivät nämä vesiliukoiset ripsivärit oikein jaksa pitää taivutuksia ripsissäni. Alaripsiin harja on myös hieman liian kömpelö ja tekee vähän turhan paljon näyttävyyttä.

Tavallista Hypnosea pystyy jälkikäteen lisäämään ripsiin, jos vaikkapa tahtoisikin illaksi näyttävämmät ripset kuin päivällä. Kuten ei Hypnose Dramaakaan, ei myöskään tätä ole tehty sellaiseksi, että tätä voisi jälkikäteen lisätä. (Tai jos yrittääkin lisätä ja onnistuu lisäämään, varisee se helposti pois.)

Itse mascara kyllä pysyi ripsissäni hyvin, kun olin sen aamulla yhdellä kerralla levittänyt (nuo alla olevat pienet söhryt syntyivät mascaraa alaripsiin sohiessa).

Voi luoja, saisin tällä varmasti aivan upeat ripset, mikäli ripseni eivät vain olisi näin pirun hennot. Tämä nimittäin poimi loistavasti yksittäiset ripset ja antoi niille pituutta ja erottelua todella kauniisti.

En tarkoituksella näyttänyt ripsilleni yhtään ripsikampaa, sillä halusin näyttää, mihin itse mascara kykenee.

Mascaran nimen ”precious cells” -osa tulee mm. sen sisältävästä Lash Tensifieriksi nimetystä yhdisteestä, jonka luvataan pidentävän ripsen elinkaarta ja pidentävän aikaa, jona ripsi kasvaa. Mainoksessa mainittu ”näkyvä ripsien vahvistus” viittaa kuitenkin 101 naisella tehtyyn itsearviointiin neljän viikon käytön jälkeen, eli ei mihinkään virallisiin tutkimustuloksiin. (”Ensimmäinen näkyvästi vahvistava mascara Lancomelta.*”)

Itse en ota kantaa mihinkään muuhun kuin siihen, mitä mascara näyttää ripsille välittömästi laiton jälkeen tekevän.

Tykkään tämän pidentävästä efektistä kovasti. Harja oli näppärän kokoinen ja sillä oli helppo työskennellä jokapuolella yläripsiä. Alaripsissä se tosin oli jo hieman kömpelö.

Tämä tuuheutti ihan kivasti, mutta jotta tästä voisi tulla suosikkini, täytyisi tämän tuuheuttaa selkeästi enemmän. Melko siistiä ja tasaista jälkeä tämä kyllä ripsiin tekeekin ja juuri sellaista HD-efektiä (high definition, teräväpiirto) minä toivonkin mascaralta. (Yksi tuuheuttava teräväpiirtomascara, kiitos!)

Plussaa minun makuuni ollevasta koostumuksesta: ei liian löysä ja vetinen (kuten esimerkiksi Fiberwig tai Lorealin Telescopic), muttei liian kuivakkakaan (kuten esimerkiksi Lancomen Virtuose, jonka Black Carat -versio tosin tuntuu hieman paremmalta). Katsotaan, kauanko massa pysyy tällaisena.

Käytän tämän mielelläni loppuun, mutta omaa henkilökohtaista suosikkiani tästä ei silti tullut. Mielelläni kuitenkin myyn tätä niille, jotka tahtovat mascarastaan noin 33 euroa maksaa.

(Ja niin, mitä tulee siihen Lancomen lupaukseen, että tämän mascaran avulla ripsien irtoaminen meikinpoiston yhteydessä vähenisi, niin kyllä minä ennemminkin vaihtaisin silmämeikinpoistotottumuksiani kuin mascaraani, mikäli moinen on ongelmana…)

Kokemuksia tästä tai muista Lancomen mascaroista?

PS. Pääsin torstaina taas pitkästä aikaa töihin sairaslomani loputtua ja murtuneen ranteeni palattua suurinpiirtein työkuntoiseksi. Täytyy sanoa, että muistin jälleen, kuinka paljon rakastankaan työtäni. Töihin oli tullut vaikka mitä uutuuksia ja purkittelinkin kotiin kokeiltaviksi vaikka mitä kivaa ja sain taas huomata asiakaspalvelun olevan todellakin sitä, mitä eniten tykkään tehdä.

Oli mukava huomata, miten paljon hyödyllisiä juttuja asiakaspalveluun liittyen olen kommenteistanne saanut irti ja kuinka paljon blogini pitäminen ja teidän kysymyksenne ja kommenttine ovat auttaneet minua työssäni. Kiitos siis teille, ihanat lukijat, kommentoijat ja kyselijät! Ilman teitä ja blogiani työni olisi huomattavasti haastavempaa ja minäkin olisin asiakaspalvelijana varmasti erilainen. Kyselette täällä usein sellaisia juttuja, joita kukaan ei välttämättä ole minulta vielä töissä kysynyt ja kun selvitän asian teitä varten, hyödyn siitä lähes poikkeuksetta jossakin vaiheessa omassa työssäni. Muistakaa siis kysellä ahkerasti jatkossakin!

30 kommenttia artikkeliin ”Lancome Hypnose Precious cells”

 1. Moi 🙂
  Asia ei koske tätä mascaraa eikä mulla oikeastaan ole mitään kysyttävää, mutta kun joskus olet Ole Henrikseniä mainostanut täällä, niin voisin infota että kun Helsingin Stockalta ilmeisesti OH:n myynti on loppunut, niin ainakin Helsingin Sokoksella on hyvä valikoima nykyään Olen tuotteita 🙂
  (Olipas mega-lause 🙂

  Vastaa
 2. Kas, kello on jo niin paljon, että täällä on kokonaan uusi postaus. Jatkan siis meikkiväripohdintaani täällä. Nyt kun olen taas meikkivoidepuuterini kanssa samassa huoneessa niin tosiaan kyseessä on just se tuote minkä linkkasin, tai ainakin nimi on juuri tuo. 🙂 Ja sinä erittäin ammattitaitoisena kosmetiikkamyyjänä huomasit senkin, ettei sitä ole ostettu Suomesta! Sä olet oikeasti ihan uskomaton! Mä en tosiaankaan omista enempää kuin yhtä meikkivoidepuuteria (vai mikä tuo nimeltään onkaan) että ei ole nyt mitään muuta tuotetta antaa sävyehdotukseksi. 🙁

  Palataan siis alkuperäiseen kysymykseen. Jos minulle sopii kolmanneksi vaalein meikkivoidepuuterisävy niin kumpihan BareMineralsin starttipaketti olisi parempi, light vaiko medium.

  Jep, kosmetiikan osto ei ole lainkaan minua varten ja jos en sitä tänään alennuksella tilaa niin jää taatusti hankkimatta, että auta nyt naista mäessä ja heitä arvio! Jos menee pieleen niin mä saan sitten hyvät siveltimet ja osaan hankkia vaaleamman tai tummemman värin tilalle, ei se niin vaarallista ole!

  Ikuisesti kiitollinen tumpelolukijasi.

  ILOISTA VAPPUA VIRVELLE JA KAIKILLE LUKIJOILLE!!! <3

  Vastaa
 3. vihdoinkin ehdin taas terrorisoida kommenttiboksiasi, viikko on ollut niin hektinen että hyvä kun olen postaukset kerennyt lukea – mutta pakko ne on kuitenkin lukea, joka päivä :).

  kivannäköinen mascara, tekisi mieli kokeilla… tuo myöhemmän kerrostamisen mahdollisuus tosin mietityttää, ja toisaalta sain maybellinen falsies-halpiksella aikaan yhtä vakuuttavan näköistä jälkeä huomattavasti edullisemmin :|. menee kuitenkin harkintaan, toki 😉

  eilen korkkasin tax freesta ostetun YSL:n faux cilsin, ja täytyy kyllä kiittää vinkistä koska tämähän on ihan supertuote :)!

  mukavaa vappuaattoa :)!

  /nanna

  Vastaa
 4. mekku: Huomasin tuon myös, kun kävin Helsingissa pari viikkoa sitten. Hyvä, että otit asian täällä puheeksi, niin muutkin huomaavat. 🙂

  tumpelo: Olen ihan kahden välillä enkä ole varma, kumpaa suosittelisin. Medium-paketin Medium Beige voisi olla melko passeli sävy, sillä siinä on hieman tummuutta, mutta ei mikään super tumma. Light-paketti voisi toisaalta myös olla hyvä vaihtoehto. Fairly light saattaa kuitenkin olla hitusen vaalea ja Fair taas on selkeästi kellertävämpi, mutta hieman tummempi. Sävyjä voi kuitenkin sekoittaa keskenään ja jos ne ovat liian vaaleita, voit kopauttaa kanteen sekaan hieman mukana tulevaa aurinkopuuterin tyyppistä. Toisaalta tuo Cliniquen sävy ei näytä ihan vaalealta ja jos sinulle kuitenkin tulee vähänkin lisää väriä kesäksi, niin ehkä se Medium-paketti voisi kuitenkin olla parempi. Todella haastavaa, mutta veikkaisin ehkä kuitenkin Medium Beige sävyn olevan se lähimmäksi menevä sävy ja sehän tosiaan tulisi Medium-paketissa.
  Jos et siis ole selkeästi vaalea, niin ota Medium pakkaus ja toivotaan, että sävy on sinulle passeli! 🙂

  nanna: Jee, kuuluuhan sinustakin taas!
  Faux Cils on tosiaan aivan mahtava mascara! 🙂

  Vastaa
 5. Hei Virve, kolme pientä kysymystä!

  Ensimmäinen on akneihon hoito. Ihoni on muuten varsin hyvässä kunnossa mutta leuassa on arpia ja tuppaa satunnaista ihoalaista finniä puskemaan. Mikä avuksi ja miten hoitaa sitä? Käytännössä pidän joka yö finnivoidetta (natural code tai benzoylperoxidia) finnien päällä, mutta tullut mieleen että ehkä rasitan ihoa liikaa. Montako yötä kannattaisi suunnilleen hoidattaa finniä kuivattavalla aknevoiteella ja kauanko sitten parannella? Entä vasta puhkaistu (jota ei toki saisi tehdä, mutta miten malttaa…), kannattaako siihen vielä yhdeksi yöksi laittaa kuivattavaa (ajattelen sen desinfioivan) vai suoraan esim bepanthenia? Entä miten hoitaa aknearpia, joiden viereen ilmestyy finnejä?

  Toinen kysymys koskee yövoiteen tehoja. Mistä tietää yövoiteen tehon, kuuluisiko hyvän voiteen jälkeen ihon olla joka aamu tasavärinen? Mitä jos voide muuten tuntuu hyvältä, mutta kasvot ovat vielä hieman laikukkaat aamulla? Tasaväriset olen tähän mennessä saavuttanut vain naamioinnin jälkeisinä aamuina, muttei joka ilta viitsisi naamioidakaan…

  Kolmas kysymys koskee hellävaraista aamuputsaria, vaikkapa puhdistavaa kasvovettä tai muuta helposti ja nopeasti käytettävää, joka ei vaatisi ihon hankaamista. Ihoni on herkkä ja rupeaa punoittamaan jos sitä pahemmin koskettelee, joten aamuisin tiukalla aikataululla en pidä emulsiopesun jälkeisestä epätasavärisyydestä (:D) mutta haluttaisi silti pestä yö aikana rasvoittunut t-alue jollakin. Onko tuotesuosituksia? Mitä jos pesisi vaikkapa t-alueen putsarilla mutta posket jättäisi koskematta, olisiko ok vai voisiko niihin kehittyä epäpuhtauksia?

  Kiitos sinulle asiallisista vastauksista joita ei anneta provikan toiveessa! 🙂

  Vastaa
 6. oletko muuten koskaan miettinyt eroja hiusvärien välillä? ainahan ne taitaa hiusta aika paljon vaurioittaa, mutta jos tietäisit vaikka suositella jotain merkkiä tms 🙂

  Vastaa
 7. Lancômen ripsareista itse olen tykännyt Hypnosesta. Minulla on luonnostaan taipuisat ripset (enkä siis ymmärrä ripsentaivuttimen tarpeellisuutta 😉 )ja haluan niihin näyttävyyttä – kun kerran käytän vaaleasävyisiä huulipunia, saa silmissä olla sitä jotain.. Hyvä ripsari on mielestäni tällainen:
  – iso harja
  – vesiliukoinen (vedenkestävät kun eivät toimi rasvaisen ihon kanssa ja sellaisen ripsarin poistaminen on tuskaa)
  – hieman kuivahko, vahamainen koostumus (liian juoksevat ovat kamalia eikä väri tartu ripsiin)
  – värin pitäisi olla syvänmusta

  Hyviä ripsareita mun mielestä ovat olleet mm tuo jo mainittu Hypnose, L'Orealin Extra-Volume Collagene ja Maybellinen Volum-Express Colossal.

  Vastaa
 8. Hei! Tätä on muistaakseni joskus blogisi alussa kysytty (hyvä stalkkeri minä?:D) mutten muista vastausta, joten: Miten reagoit jos tarjoat asiakkaalle apua ja tämä kieltäytyy? Itse en oikein ikinä halua myyjän apua, mutta sitten hermoilen että olinko töykeä vai saako siitä avusta kieltäytyä… 🙂

  Vastaa
 9. moi!

  kiitos itsellesi tosi mielenkiintoisesta blogista! löysin tämän vasta tässä hiljaittain, mutta olen jo nyt ihan koukussa ja ahminut täältä kaikkea mahdollista tietoa, mitä on esiin tullut. 🙂

  sellainen juttu, josta olisi kiva lukea, olisi että miten huollat meikkipensseleitä ja siveltimiä ja miten peset ne? tai että olisko sulla siihen mitään näppärää niksiä. 🙂

  kiitos!!

  -taru

  Vastaa
 10. Hmm, kun nyt kerran käsket kysyä… 😉

  Hiusnaamiot (ennen kaikkea Tigin Treat me right) ja sauna? Täysin kuolleena syntynyt ajatus/täysi katastrofi vai jotain muuta? En siis ajatellutkaan hengata siellä saunassa pitkään, vain ihan pienen ajan odottaessani, että naamio vaikuttaa (vaikutusaika on toki vain 5min, mutta sekin on tylsä vain olla sellaisena suihkunmärkänä).

  Vastaa
 11. Mun suosikkiripsiväri on Lumenen Excellength, koska siinä musta väri on todella syvän sysimustaa, paljon mustempaa kuin esim. Masterpiece Maxissa. Se myös erottelee ja pidentää joka ikisen karvan niin tehokkaasti, etten tahdo uskoa ripsiä omikseni. Tämä on paras, mitä mun ripsille löytyy, koska on myös helppo puhdistaa.

  Joku kyseli aamuputsariksi sopivaa tuotetta, ja mun ehdotus ihan yleisputsariksikin on Biothermin 3-in-1-puhdistusvesi, jolla saa kaikki vesiliukoiset meikit pois silmistä ja iholta, ja kyllä multa lähtee meikkivoidekin ihan hyvin. Lisäksi siinä on kasvovesi samassa. Tämä on ollut mun suosikkiputsarini jo vuosia, siis luottotuote. Ihan korppukuivalle iholle ei ehkä paras mahdollinen, mutta keskiverrolle ja rasvoittuvalle todella ihana. Eikä ärsytä silmiä tai ihoa (olen suht kuivaihoinen atoopikko).

  Matkatuotteena myös aivan vertaansa vailla. Matkalla tarvittavaan määrään pumpulilappuja voi imeyttää putsaria, pakata ne minigrip-pussiin ja koko homma on siinä. Tämän helpompaa ei olekaan.

  Vastaa
 12. Nyt kun ripsikammoista mainitsit, niin onko niissä hurjasti eroa? Musta tuntuu että tuollainen musta Cailapin halpisripsikampa joissain tapauksissa vaan klimpittää lisää. Nykyään aloitankin ripsivärin lisäämisen kampaamalla ripset ennen taivutusta. En toki oo muunlaisia ripsikampoja koskaan muistanut etsiäkään.

  Vastaa
 13. Mun on pakko kysyä tätä, vaikka ei nyt liity aiheeseen. Mutta niistä Bare Escentualsin siveltimistä… millä ne kuuluu pestä? Oon pessyt yleensä mun siveltimet ihan shampoolla ja vedellä ja laittanu kuivumaan, mut uskaltaako noitakin siveltimiä pestä ihan tavallisella shampoolla?
  Ja sitten se Bare Escentualsin Full Coverage Kabuki Brush…kannattaako se hankkia? Oon lukenu netistä muiden kokemuksia, että sen harjakset ois jotenkin tosi pistelevät ja ihoa ärsyttävät?

  Kiitos etukäteen 🙂

  Vastaa
 14. Olin tänään citymarketissa ostamassa Herbinan kosteuttavaa kasvonaamiota (sinun hehkutusten takia, tietysti). Herbinan tuotteiden vieressä oli Pirkka-tuotteita, ja pian siihen sitten tulikin kaksi nuorta naista tutkimaan Pirkan valikoimaa. Toinen sitten totesi toiselle, että "Ostolakossa kerrottiin näistä Pirkan voiteista, voisi kokeilla !" tai muuta vastaavaa.

  Aika hauska sattuma ! 🙂 Kiitos ihanasta blogista !

  Vastaa
 15. lenorca: itse kuivattelisin niin kauan kun iho pysyy ehjänä. Kun iho menee rikki, on punoitusta hankala peittää, eli siinä vaiheessa ottaisin Bepanthenia kehiin. Tarvittaessa kuivattavaa tuotetta voi sitten taas laittaa ihon korjauduttua, jos on tarve.
  Puhkaisun jälkeen desinfioisin, mutta en laittaisi enää kuivattavaa vaan Bepanthenia, joka korjaisi rikkoutunutta ihoa.
  Tasavärisyys ei sinäänsä ole mittari. Toki jos iho on läikikäs ja ärtynyt, ei voide tietenkään ole hyväksi iholle, mutta tasavärisyys ei siis muuten ole mielestäni mikään mittari sinäänsä. Jos iho tuntuu aamulla hyvältä, pehmeältä ja tarpeeksi kosteutetulta, on voide tehnyt tehtävänsä.
  Puhdistava kasvovesi on tosiaan hyvä ja hellävarainen aamuputsari. Sopiva tuote riippuu ihan siitä, mille iho on herkkä, mutta tavallinen käyttämäsi kasvovesi käy tähän yleensä hyvin. 🙂

  Anonyymi: Hapetteen vahvuus on suurin ero, mutta kaikissa kestoväreissä idea on sama ja hapete yleensä aika saman vahvuinen, eli sinäänsä ei liiemin eroa itse värjäystuotteessa.

  Laura: Minun pitäisi seuraavaksi antaa mahdollisuus tuolle Extra-Volumen WP-versiolle. 🙂

  Reetta: Tavallisen työpäivän aikana varmaankin 70% asiakkaista sanoo, ettei tarvitse apua enkä pidä sitä koskaan mitenkään töykeänä ellei asiakas sitten tiuskaise sitä töykeästi tai alentavasti. Minusta se on ihan normaalia ja huikkaan yleensä vaan vastaukseksi, että "Ok, katsele rauhassa." tai "Selvä, kysele jos kaipaatkin apua," yms. ja poistun paikalta. En usko kenenkään loukkaantuvan siitä, että heidän avuntarjouksensa hylätään. 🙂 (Välillä tosin jaksaa hihityttää asiakkaat, jotka selkeästi etsivät jotain mutisten keskenään "Oota, mä koitan kattoo onks se täällä…ei, ei oo täällä, oisko tuolla…" mutta kun kysyt, etsivätkö he jotain tiettyä tai kaipaavatko apua, on vastaus "Ei kiitos!" ja etsintä jatkuu. On se kumma, kun ei vaan voi kysyä. 😉 )

  taru: Yritän kyhätä tuosta kunnon postauksen, kun monia se tuntuu kiinnostavan. 🙂

  minikaktus: Sellainen pieni lämpö voi ilmesesti auttaa naamiota imeytymään, mutta ei siis sellainen, että löylyä ihan heitetään. Eli sellainen lämmin, mutta ei kuuma sauna. 🙂

  ripsieläin: Kiitos tuosta vinkistä. Ihanaa, että tekin vinkkailette teillä toimineita tuotteita. 🙂

  Anonyymi: On minusta. Itse en tykkää yleensä liian tiheistä ja paksupiikkisistä harjoista, sillä ne eivät erottele ripsiäni yhtä hyvin kuin harvemmat ja/tai ohuempi ja terävämpipiikkiset. Esim. Tweezermanin ripsikampa on ihan mieletön! 🙂

  orchid: Mieto shampoo toimii hyvin tai sitten Marseille-saippua. Oma kabukini ei ainakaan ole ollenkaan pistelevä, mutta toki esim. Body Shopin synteettinen kabuki on huomattavasti pehmeämpi. 🙂

  Anonyymi: Oih, ihana juttu! Kiitos, kun kerrtoi ja piristit päivääni. 🙂

  Vastaa
 16. Osaisitko suositella hyvää meikinalusvoidetta? Meikkipohjana toimii BareMinerals ja tällä hetkellä käytän meikin alla Humektania, joka jättää ihon kiilteleväksi… Tuntuu myös, ettei BareMinerals oikein peitä yhtään mitään, johtuisiko se sitten huonosta meikinalusvoiteesta? Ihoni on aika normaali, mutta päivän mittaan rasvoittuu kyllä hitusen varsinkin t-alueelta. Mulle tulee finnejä aika helposti, jotain jotain mikä ei tukkisi ihohuokosia hirmuisesti 🙂 Kiitos!

  Vastaa
 17. moikka virve!muistelen että oot vastannu tähän joskus ennenki, mutta osaisitko vinkata jotain edullisia luomivärinpohjusvoiteita?

  Vastaa
 18. 'Esim. Tweezermanin ripsikampa on ihan mieletön!'

  -joko myönnät meille tätä suositelleille, että jopa ripsikampa VOI olla hyvä ja täysin tarpeellinen väline ;D ?

  /nanna

  Vastaa
 19. Anonyymi: Esimerkiksi Clarinsin Hydra-Matte lotion on mainio tuote, sillä se kosteuttaa, mutta pitää kiiltoa kurissa.
  BM:n peittävyys on usein lähinnä kiinni tekniikasta. Oletko lukenut nämä vinkit:
  http://ostolakossa.blogspot.com/2010/04/vinkkeja-baremineralsin-pohjan.html ? 🙂

  Anonyymi: Netistä ostettavista ihan ehdottomasti Urban decayn pohjustaja, mutta myös Lumenen luomivärinpohjustaja on ihan ok. 🙂

  nanna: Myönnetään. 😉 Mutta kerro ihmeessä, miten tuon saa pestyä puhtaaksi. Hammasharjalla yms. ?

  Vastaa
 20. Nanna ja Virve – Tweezermanin ripsikampa on todella ihan toista maata muitten kanssa. Kiitos suosittelijoille! Minulla on uutena ripsarisuosikkina Lumenen Blueberry waterproof. Asettuu siististi eikä tuhraa ja voi kerrostaa jotta saa tuuheammat ripset. Juhlamenoon olen vielä laittanut päälle FLE:tä. Nämä nykyripset ovat kyllä ihan eri näyttävät kuin "vanhaan tyyliin" meikatut ennen ostolakossa-vinkkejä. Ja aika pienillä panostuksilla…
  /Peppi

  Vastaa
 21. Kiitos paljon vastauksestasi! Omatuntoni on taas puhdas, tuskin olen ketään loukannut. 😉 Tosin olen välillä itekin tuollainen etsiskelevä-mutisija – en kehtaa pyytää uudestaan apua jos olen sen kerran torjunut! Ehkä rohkaistun seuraavalla kerralla 😉

  Vastaa
 22. Reetta: Etsiskeleville mutisijoille on minusta tosin yleensä helppo myös vaan huikata heit ja lausahtaa, että "Kysythän sitten, jos kaipaat apua," jolloin asiakas voi joko tarttua siihen heti tai jatkaa hetken pyöriskelyä ja tulla sitten kysäisemään. Monella on kova kynnys tulla kysymään, jos on juuri torjunut avun ja sitten kaipaakin sitä. 🙂

  Vastaa
 23. Hei Virve,

  ensinnäkin kiitoksia ihanan aurinkoisesta blogista. Olen kosmetiikan peruskuluttaja, ja vaikka monet tuotteet (esim. ihonpuhdistuksen ja saippuioiden hienoudet :D) eivät itselleni kolahdakaan, sinun tekstejäsi luen aina innolla 🙂

  Ajattelin nyt kysyä neuvoasi, toivottavasti tämä kommentti vanhemmassa tekstissä osuu silmiisi… Olen etsimässä uutta ripsaria, vuosien Lancomen L'extremen käytön jälkeen. L'extreme sopii minulle varsin hyvin, pidentää ja tuuheuttaakin vähän, jopa erottelee varsin hyvin (vaikkakin n. kk jälkeen ripsivärin teho mielestäni heikkenee tuon suhteen). Tahtoisin kokeilla Max Factoria, hintakin kun on edullisempi, mutta en tiedä kannattaisiko valita Lash Extension Effect vai False Lash Effect. Jälkimmäistä on suitsutettu joka paikassa, mutta jotenkin sen pieni muovinen harja epäilyttää (aikoinani Maybellinen viherpinkkiä maskaraa kokeiltuani ja sen epäsopivaksi ripsilleni huomattuani joku tuossa harjassa assosioituu siihen…). Osaisitkohan sanoa kannattaisiko siis mennä ja osataa ennemmin tuo LEE? Ripseni ovat semipitkät, semituuheat ja semivaaleat – aika perusripset joista kuitenkin oikealla ripsarilla voi saada ihan kivan näköiset.

  Kiitos jos ehdit vinkata, huomasin että meikkilistallasi on LEE – ehkä se siis on ainakin omiin tarpeisiisi parempi? Ja kiitos vielä kivasta blogista, moni on varmasti jo aiemmin kommentoinut että tätä on kiva seurata, mutta minäkin vielä mainitsen että positiivinen kirjoitustyylisi todellakin parantaa myös lukijoiden päivää 🙂

  Riti

  Vastaa
 24. Riti: FLE on oma ehdoton suosikkimascarani, joka on omille ripsilleni täydellinen juurikin sen tuoman tuuheuden vuoksi. Jos olet kuitenkin tykännyt L'extremestä, menee FEE lähemmäs sen tuomaa lopputulosta (kurkkaa tämä postaus mascarasta: http://ostolakossa.blogspot.com/2010/02/rapsyti-ripsuti.html). Älä turhaan pelkää Define-a-lashin kaltaista mascaraa, sillä tämä ei ole samanlainen lörppöharja, vaan harja on ihan jämäkkä ja erottelee siksi ripset mainiosti tuoden myös hieman lisää tuuheutta.
  Veikkaisin siis, että FEE on sitä, mitä haet, mutta kurkkaa ihmeessä myös postaukseni FLE:stä: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/06/paiva-126-se-oikea.html, http://ostolakossa.blogspot.com/2009/05/paiva-116-onko-se-loppu.html ja http://ostolakossa.blogspot.com/2009/03/paiva-57-yksi-kaksi-monta.html.

  Ja niin, kiitos kivasta kommentista! 🙂

  Vastaa
 25. Kiitos Virve! Vaikkakin oli hauska huomata, että tämä "ei-niin-kosmetiikkafriikki" onnistui sekoittamaan ripsarit… En tietenkään käytä L'extremeä vaan Definicilsiä! Yritin vielä tässä analysoida että kumpaa oikeastaan haen, pituutta vai tuuheutta, ja sanoisin etten niinkään kumpaakaan – tärkeintä ripsivärissä on se ettei se "takkuunnuta" ripsiäni. Definicils on aina onnistunut erottelemaan ripset, mutta tosiaan ainakin itsestäni tuntuu että reilun kk:n käytön jälkeen teho heikkenee, ja viimeistään 2 kk:n kohdalla ripsari on varmasti roskiskamaa – ehkä tämä käyttöaika on kuitenkin ihan luonnollinen, ottaen huomioon että käytän vain yhtä maskaraa kerrallaan ja meikkaan jos en joka aamu, ainakin kuudesti viikossa 😉

  Ripsiäni ei tosiaankaan ole liikaa, eli tuuheus ei sinänsä olisi pahitteeksi. Mutta ehkä tuo FEE on kuitenkin parempi, omat ripseni kun ovat suht hennot ja päistä vaaleat, ja jos ei muuta niin efektiä tähän olisi kiva saada.

  Muuten en tiedä saako täällä toivoa postausaiheita mutta nöyränä kuitenkin esitän muutaman: jos et ole vielä postannut valokynistä ja peiteaineista (varsinkin tummille silmänalusille), tällainen postaus olisi kiva 🙂 Myös hiusten laittamiseen (esim. miten hiukset tuuheammiksi tai lämpösuojien ja muotoilunesteiden käyttö) liittyviä juttuja olisi kiva lukea. Varsinkin "marketti"- ja ammattilaistuotesarjojen vertailu on tosi mielenkiintoista, tykkään paljon lukea sun kokemuksista – sitä kun usein pelkää ostaa edullisempaa, jotenkin laadun yhdistää hintaan vaikka todellisuus on usein toinen…

  Kivaa kevättä sinne, ja kiitoksia vielä vinkeistä. Tänään tuli taas yksi uusi hyvä eteen, asun itse ulkomailla ja en ole ajatellut kokeilevani Sephoran siveltimiä, mutta nyt pitänee mennä lähi-Sephoraan ostoksille! 🙂

  Vastaa
 26. Anonyymi: Heh, huomasin keksineeni Lash Extension Effectille ihan oman lyhenteen näköjään: FEE. LEE siis piti sanoa. 🙂
  LEE:stä tosiaan varmasti tykkäät enemmän, vaikkakin FLE on yhdellä kerroksella aika sama kuin LEE ja useammalla antaa sitten lisää efektiä.
  Pidän juttutoiveet mielessä. Nämä postaukset kannattaa kuitenkin vilkaista tuuheutuksen toivossa:
  http://ostolakossa.blogspot.com/search/label/Bj%C3%B6rn%20Ax%C3%A9n
  (Tämä muuttaa Björn Axenin tuollaiseksi sotkuksi, jos ei tuolla linkillä toimi, niin kurkkaa Björn Axen -tunniste.)
  Valokynistä ja peiteaineistakin löytyy jonkun verran juttua, mutta jos tulee jotain uutta mieleen, niin postaan kyllä. 🙂

  Ja pakko sanoa, että olen niin kateellinen sinulle, mikäli sinulla on mahdollisuus noin vaan piipahtaa Sephorassa. 😉

  Vastaa
 27. Yhtään asiaan liittymättä tulin kysymään että kuinka usein uskaltaa käyttää syväpuhdistavaa naamiota? 😀 Entä kosteuttavaa? Oli pakko ostaa itsekin se Herbinan marjaspa naamio,nam :p Ostin sen kosteusvoiteen heti silloin ku ne tuli markkinoille(muistaakseni 2-3 vuotta sitten) ja rakastuin siihen silloin,nykyään se on mielestäni hieman liian rasvainen omalle iholle :/
  Ai niin ja oletko koskaan kokeillut Avonin tai Oriflamen tuotteita ja mitä mieltä olet niistä? Itsellä tällä hetkellä käytössä Avonin vartalojogurtteja,mansikkasuihkugeeli ja sellainen ihana mansikkasuihke,rakkautta!:)

  Vastaa
 28. Anonyymi: Naamioiden käyttötiheys riippuu ihan ihotyypistä. Kosteuttavaa naamiota voi käyttää vaikka joka päivä, mutta yleensä pari kertaa viikossa riittää. Puhdistava naamio voi olla kuivattava, joten 1-2 kertaa viikossa ihon rasvaisuudesta riippuen on hyvä käyttötahti.
  Enole ennen Avonia tai Oriflamea kokeillut, mutta nyt minulla on itseasiassa juuri pieni projekti menoss Avon-näytteiden kanssa. 😉

  Vastaa
 29. Moi!
  Neuvo rakas meikkifriikki hyvä risiväri kaiken kokeneelle täti-ihmiselle! Kaikki Lancomet läpikäyty – tai siis käytetty kaikkia Lancomeja viimeiset 40 vuotta. Kaikista muista merkeistä puhumattakaan. Halpikset ovat tosin jääneet marketiin. Nyt menossa Lancomen Oscillation, mutta ei-vedenkestävänä liimaa ripset yhteen ja kun yrittää erotella kammalla, niin menevät piikkisuoriksi. Silmät kyllä vetistävät päivän mittaan, mutta väri ei kylläkään sotkeudu. Haluaisin ennenkaikkea erottelevaa, pidentävää ja tuuhentavaa (vaikea yhdsitelmä)vaikka sen ei-vedenkestävyyden kustannuksella. Myöskään paakkuja en halua. Mikä avuksi? Hinnalla ei väliä mutta harja ei saisi olla jättikokoa kun tuo näkökin alkaa pikkuhiljaa heiketä, eikä meikkilaseista ollut apua ainakaan minulle. Joku saa ne, jos haluaa!

  Vastaa

Jätä kommentti