Täydellinen anti-aging-meikkivoide

Kerroin teille vähän aikaa sitten saaneeni kokeiltavakseni muutamia tuotteita Sothys-hoitolakosmetiikkasarjalta. Tuotteiden mukana minulle tuli muutamia meikkivoidenäytteitä, jotka nähdessäni muistot tulvahtivat mieleeni.
Teint Satiné kuulosti jotenkin etäisesti tutulta nimeltä ja muistin, että opiskeluaikoinani suorastaan rakastuin merkin aikuisemmalle iholle suunnattuun Anti-Aging -meikkivoiteeseen, jota lykin 18-vuotiaana kasvoilleni ihan vaan siksi, että se tuntui ja näytti niin hyvältä. Oliko se tätä samaa tai tämän edeltäjää..? Pakkohan näytettä oli kokeilla.
Tältä oma ihoni näyttää tällä hetkellä ilman meikkipohjaa. Pohjasävy on melko hyvä, mutta punoitus, tummat silmänaluset ja kesän jäljiltä lisääntyneet pisamat vaivaavat minua ja hae niille peittoa.
Minulla oli kokeiltavanani näyte sävystä Beige Rose 20, joka ei ollut ihan se paras mahdollinen sävy omalle iholleni, mutta joka sulautui näin kesän jäljiltä iholleni kuitenkin varsin hyvin.
Ja katsokaa nyt, kuinka hyvin meikkivoide tasoitti ihon sävyä ja kuinka heleäksi ihoni jäi sen jäljiltä! Tämä on ehdottomasti edelleen yksi parhaista  (ellei paras) Anti-Aging -meikkivoide, jonka tiedän! On totta, että omalla ihollani on vain vasta se lähes kolmekymppiselle tyypillinen määrä kevyttä juonnetta, mutta uskallan väittää, että tämä meikkivoide on loistava valinta myös sille oikeasti ikääntymisen merkkejä enemmänkin keränneelle iholle. Tämän ravitseva koostumus levittyi iholle nimittäin niin ihanan pehmeänä ja ihoa hyvin tasoittaen, mutta silti kevyeltä iholla tuntuen.
Vaikka meikkivoide peittikin jo itsessään varsin hyvin levitin vielä sen päälle silmänalusille hieman erillistä peitevoidetta ja puuteroin ihon pinnan Lumenen värittömällä kivipuuterilla. Lopputuloksena oli tasaisen ja luonnollisen näköinen heleä iho.
Muistin tasan tarkkaan, miksi aikoinaan ihastuin meikkivoiteeseen niin kovasti ja jäin jopa harkitsemaan hankkisinko itselleni talveksi sen vaaleimman sävyn, sillä sen verran suuren vaikutuksen tämä meikkivoide minuun jälleen teki.

 

Sattuuko joukosta löytymään joku tähän tai muihin Sothys-merkin meikkivoiteisiin ihastunut?

2 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen anti-aging-meikkivoide”

  1. Heippa,
    Kuule, tarviisin apua. Olen lähdössä piakkoin Lontooseen. Haluaisin nähdä paljon kaunista. Elämä on aika stressaavaa juuri nyt ja kaipaisin jotain kaunista ja kivaa. Mitä ehdottaisit, että tekisin Lontoossa? Olen siellä kahdesti käynyt eikä todellakaan ole jäänyt mieleen mitään kaunista. Onko lähellä jotain wow-paikkaa, jossa voisi päiväreissulla käydä?

Kommentointi on suljettu.