Reippaasti vaan punaa huuliin ja syksyä kohti!

Sain kokeiltavakseni blogin kautta Clarinsin syksyn 2014 Lady Like -nimellä kulkevaan lookkiin kuuluvan Rouge Eclat -huulipunan sen punaisessa sävyssä 20 Red Fuchsia.
Pidän merkin Rouge Eclait -punista, sillä niissä on aivan ihastuttava koostumus.
Tämä anti-age -punanakin tunnettu loistavuus levittyi huulilleni aivan uskomattoman kermaisena ja täyteläisenä saaden ne tuntumaan täydellisen kosteutetuilta.
Täyteläisestä koostumuksestaan huolimatta puna ei silti tuntunut huulilla yhtään paksulta vaan päin vastoin aivan ihastuttavan kevyeltä ja ohuelta. Punan täydellinen koostumus tuntui suorastaan sulavan huulille ja ohut huulimeikki pysyi paikoillaan loistavasti. Näitä kuvia Suomessa ottaessani olin jo pakannut pois kaikki rajauskynäni ja sellaisen avulla lookista olisi ehdottomasti tullut huolitumpi huulirajan ollessa skarpimpi, mutta menihän tämä toki näinkin.
INCI-listan kärjestä voi bongata esimerkiksi mangonsiemenöljyn!
Kaunista punassa on myös sen tyylikäs kulmikas ja kullanvärinen hylsy. 
Juuri tällaiset tyylikkään elegantit pakkaukset ovat niitä, joista itse eniten pidän.
Sävynä Red Fuchsia oli kyllä syksyn lookin nimen mukaisesti melkoista naisellisuuden huipentumaa. Syvä punaisen sävy todellakin vei huomion muulta meikiltä eikä missään tapauksessa edes kaivannut liiemmin muuta meikkiseuraa nuden silmämeikin ja siistin meikkipohjan rinnalle.
Vaikka olenkin voimakkaiden huulipunasävyjen ystävä tuntui jopa minusta hieman, että olin tämän sävyn kanssa lähes pelkkiä huulia. Sävy näytti kuitenkin niin mielettömän freesiltä ja taikoi ilmeestä heti pirtsakamman ja onkin minusta siksi yksi parhaista ja nopeimmista pick me up -tuotteista ja aamulookin freesaajista: kun aamukiireessä kasvoille heittää meikkipuuterista nopean pohjan ja silmiin harjaa mascaraa ja kulmat laittaa kuntoon saa pelkkä tämän pirtsakan punan lisääminen lookista viimeistellyn ja sen näköisen, kuin aamunaamaan olisi ollut käyttää aikaa kauemmin kuin viisi minuuttia. Turha siis arkailla punaisen huulipunan käyttöä!
Reippaasti siis vaan punaa huuliin ja syksyä kohti!
Oletteko te kokeilleet Clarinsin Rouge Eclat -punia? Uskallatteko te levittää räväkänpunaisen huulipunan huulillenne heti aamusta?

4 kommenttia artikkeliin ”Reippaasti vaan punaa huuliin ja syksyä kohti!”

  1. Clarinsin huulipunat ovat omia lemppareita! Kosteuttava koostumus, tasainen ja kestävä väri sekä ihana mieto tuoksu. 🙂 Ja kauniit sävyt! Käytän räväkämpiä sävyjä ihan kevyesti sävyttäen. Sillä tavalla puna herättää ihon ja silmät hehkumaan kauniisti ja luonnollisen näköisesti.

  2. En ole kokeillut, sillä sävyistä ei mikään pistänyt erityisesti silmään, mutta tykkään kyllä yleensä Clarinsin punista. Tuo punainen on ihana, mutta en uskaltaisi käyttää. Ainakin joissakin Clarinsin punissa minua häiritsee kyllä hylsyjen painavuus, sillä otan pidemmälle reissulle yleensä 5-10 huulipunaa.

  3. Tosi kaunis sävy ja kuulostaakin lupaavalta! Itseä harmittaa, etten oikein voi käyttää kirkkaita huulipunia ihoni epätasaisuuden vuoksi.

Kommentointi on suljettu.