Ääni näille: Essence Matt Matt Matt Lipstick -mattapunat

*Sis. mainoslinkin

Rakastan ajatusta, ettei hyvästä kosmetiikasta tarvitse maksaa omaisuuksia ja että sen sijaan, että itseään piristäisi kauppareissulla ostamalla irttaripussin, voi itsensä palkita käyttämällä saman rahan pidemmäksi aikaa iloa tuoviin juttuihin kuten meikkeihin.

(Mutta älkää nyt käsittäkö väärin: en missään tapauksessa silti suosittele jättämään sitä karkkipussiakin ostamatta. Tämä pätee vain silloin, jos meikkien ja karkkien välillä täytyy oikeasti valita. Onneksi aina ei kuitenkaan tarvitse, sillä kivoja meikkejä voi saada pikkurahalla, kuten vähän aikaa sitten julkaisemani Essencen poskipunaa kehunut postaus osoitti.)

Essence Matt Matt Matt Lipstick

Sain pr-toimistolta blogikokeiluun halpismeikkisarja Essencen tuotteita ja niiden joukossa oli kaksi merkin Matt Matt Matt Lipstick -mattahuulipunaa. Olen ollut viimeaikoina lähinnä nestemäisten mattahuulipunien perään, mutta koska Essencen halpoja meikkejä on kehuttu niin paljon ja minulla oli niistä jo valmiiksi loistavia kokemuksia, halusin tietysti kokeilla myös merkin huulipunan.

Essence Matt Matt Matt Lipstick

Sain kokeiluuni kaksi täysin erilaista sävyä. 02 Perfect Match on helppo ja kevyt sävy kun taas 07 Purple Power on nimensä mukaisesti vahva punavioletti.

Essence Matt Matt Matt Lipstick 02 Perfect Match

02 Perfect Match oli helppoa vetää huulille. Se oli hitusen roosaan taittava sävy, jossa oli syvyyttä, mutta joka oli silti pehmeä ja melko kevyt. Huulipuna levittyi huulille todella pehmeästi eikä ollut varsinaisesti rasvaisen tuntuinen, muttei silti kuivakaan. Se sulautui huulille hyvin ja tuntui niillä miellyttävältä.

Essence Matt Matt Matt Lipstick 07 Purple Power

Sävy 07 Purple Power oli minun mittapuullani jo melko rohkea sävy. Jännitin hieman, saisiko se hampaat näyttämään keltaisilta, mutta ilokseni se ei sitä tehnyt. Tällaiset viininpunaiset ja violettiset sävyt eivät ole minulle sitä kotoisinta aluetta, mutta niitä on toki mukavaa aina välillä kokeilla – varsinkin, kun löytää tällaisen huulipunalaadun, joka pysyy huulilla niin loistavasti ettei huulipunan leviämistä tarvitse jännittää.

Essence Matt Matt Matt Lipstick

Essence Matt Matt Matt Lipstick -huulipunat vahvistivat jälleen mielikuvaani loistavaa tavaraa pilkkahintaan myyvästä tuotemerkistä.

Tämä on minusta ehdottomasti niin arkeen kuin juhlaankin sopiva huulipuna ja onkin aivan loistavaa, että juhlameikkiin täydellisesti sointuvan huulipunasävyn voi napata mukaansa ruokakaupasta alle kolmella eurolla. Eipähän enää tarvitse miettiä, kuinka mukavaa olisi soinnuttaa huulipunansa juhla-asuun paremmin, mutta samalla harmitella, että vähäiselle käytölle lopulta luultavaan huulipunaan tarvitsisi investoida euroja.

Essence Matt Matt Matt Lipstick -mattahuulipunalla on hintaa n. 2,90 euroa.

*Verkossa Essencen meikkejä myy Lykon verkkokauppa täällä.

Essence Matt Matt Matt Lipstick 02 Perfect Match

Oletteko kokeilleet Essence Matt Matt Matt Lipstick -mattahuulipunia?

9 kommenttia artikkeliin ”Ääni näille: Essence Matt Matt Matt Lipstick -mattapunat”

 1. Mahtavaa – hyviä ja halpoja meikkejä on olemassa ja saatavilla! Toi Purple sävy sopii Sulle erinomaisesti!

  • Minusta on ihanaa, että halvallakin voi nykyään saada niin hyvää! Ja kiitos. 🙂

 2. Nää on kyllä tosi hyviä! Pakkohan niitä on ollut hamstrata.
  Tosi hyvä on myös Essencen nestemäinen matta huulikiilto, jossa on jännä makea tuoksu. Tämä ei jämähdä maalin tapaan huulille ja kuluu siististi pois, vaikka siis pitkäkestoinen onkin.
  Myös satiinisesta poskipunasta olen pitänyt, josta kerroitkin jo. Ostin vastikään Blushplay-poskipunasetin persikkaisen version. Meinasi tulla poskipunaöverit, mutta ihanat sävyt siinä kuitenkin on.
  Nyt testissä on Essencen Camouflage full coverage concealer. Nestemäinen peiteväri, jonka ostin tummia silmänalusia ajatellen. En ole aivan vakuuttunut kestosta, mutta peittävyys oli hyvä.
  Ja ne kynsilakat pysyvät todella hyvin. Harmaan kynsilakan ostin tehdäkseni paikkamaalausta puisen rappukäytävän kolhuille :-).
  Muutama pettymyskin Essenceltä on tullut. Mosaic-poskipunassa ei tuntunut olevan pigmenttiä Myös joku silmänrajauskynä sai lähteä, kun silmäni alkoivat vetistää.
  Mutta onneksi nämä hudit ei ihan hirveästi sapeta huokean hinnan takia.

  • Olipa ihanaa, että kirjottelit enemmänkin Essence-kokemuksiasi. Kiitos, niitä on mukavaa lukea ja nyt alkoi pari tuotetta houkutella itseänikin… 🙂

  • On kyllä suorastaan hämmentävää, kuinka hyviä tuotteita Essencen valikoimasta löytyykään!

 3. Menin tänään hakemaan näitä Tokmannilta ja KAIKKI sävyt oli loppu! 😀 Ostin sit vaan sen sun hehkuttaman poskipunan 🙂

Kommentointi on suljettu.