Wow, siis (Color) WOW!

Näin tämän tuotteen ensimmäistä kertaa muistaakseni viime kesänä, mutta unohdin sen sitten jo kokonaan. Sain tuotteen myöhemmin talvella blogikokeiluihini PR-toimistolta, mutta sitten unohdin sen jälleen hetkeksi. Nyt se on kuitenkin tullut pysyvästi käyttööni.
Kyseessä on on Color Wow -merkin Root Cover Up -hiuspuuteri, jonka avulla hiusten tyvikasvu on näppärää harhauttaa väliakaisesti kadoksiin kampaamokertojen välillä.
Luomivärin näköiseksi pakattua puuteria on saatavilla useissa sävyissä ja sen käyttö on yksinkertaista: Pakkauksen mukana tulee kaksipäinen sivellin, jonka avulla puuteri sivellään hiusten tyveen ja siinä se tuote sitten on tyvikasvua kätkemässä aina seuraavaan pesukertaan asti.
Moni miettii varmasti, että eikö tavallinen kuivashampoo kävisi. Käyhän sekin periaattessa, mutta ero on tunnussa -tai oikeastaan siinä, ettei tämä tunnu. Ja toki ero on myös saatavilla olevien sävyjen määrässä, sillä värivaihtoehtoja on peräti kuusi. 
Puuteri tupsutellaan siveltimellä hiusten tyveen ja siinä se sitten on ja tosiaankin häivyttää tyvikasvun aina seuraavaan pesukertaan asti. Näppärää ja kaiken lisäksi vieläpä toimivaakin! Todellisuudessa tuote kuuluisi kuulemma levittää hiuksiin siveltimen pienemmällä päällä ja ylimääräinen puuteri sitten harjata pois isommalla päällä hetken vaikutusajan jälkeen, mutta en minä ainakaan ole koskaan saanut hiusteni tyveen mitään ylimääräistä puuteria, joka näkyisi ja vaatisi poisharjailua.
Kun värjäsin hiuksiani tummiksi, näytti tyvikasvuni aivan todella vaalealta ja kuukauden kuluttua värjäämisestä alkoikin aina näyttää siltä, että päälakeni kaljuuntuu jos en pian tummentanut tyveäni uudella hiusvärikäsittelyllä. Nyt kun hiukset ovat vaaleat näyttää se oma tyvi puolestaan jopa hämmentävän tummalta -varsinkin, kun kesäaurinkokaan ei ole vielä vaalennellut sitä.
Tässä siis ennen ja jälkeen Root Cover Up -käsittelyn:
Kuten näette, on lopputulos todella luonnollinen. Puuteri on häivyttänyt päällimmäisen hiuskerroksen tummat latvat pois todella luonnollisen näköisesti ilman, että hiuksissa näyttäisi olevan yhtään mitään ylimääräistä. Jos jäljestä tahtoisi vieläkin vaaleamman, voisi puuteria lisätä vielä ihan hitusen jakauksen molemminpuolisten hiusten allekin, ettei niiden tumma tyvi kuultaisi läpi. Tuotetta kerrostamalla voi myös lisätä sen peittokykyä. Tämä oma lopputulokseni on kuitenkin se, joka syntyy arkiaamuna kiireessä jo minuutissa ihan vaan äkkiä tuotetta hiusten tyveen jakauksen kohdalle sivelemällä ja olen ollut siihen tyytyväinen.
Kokeiluun saamani sävy on Platinum ja myönnän, että olen ollut aivan suunnattoman positiivisesti yllättynyt tuotteen toimivuudesta. Siinä missä hiuspuuteri asettuisi myös päänahkaan voi tämän todellakin sivellä vain hiuksiin eikä tämä jää tuntumaan hiuksissa millään lailla. Tuote on myös erittäin riittoisa ja sen lupaillaan kestävän 60 käyttökertaa, eli melkoisen pitkäksi ajaksi kun ottaa huomioon, ettei sitä tarvitse lisäillä kuin pesukertojen jälkeen niinä viikkoina, kun kampaajalla ei vielä ole päässyt pyörähtämään.
Hullun kuuloinen, mutta aivan mielettömän hyvin toimiva tuote. Miksi ihmeessä tätä ei ollut meillä Suomessa vielä sillon, kun värjäsin hiuksiani tummaksi? Kuinka ihanasti tällä olisikaan voinut pidentää värjäyskertojen väliä! Ihan toista luokkaa, kun ne hiuksiin kuivan koppuraisiksi jäävät hiusmascarat, joilla tyveä myös saattoi yrittää kätkeä.

Oletteko te kokeilleet Color Wow -tyvipuuteria?

Color Wow -tyvipuuterilla on hintaa n. 39,90 euroa ja sitä myyvät kampaamot, Sokokset, Emotionit ja Kicksit.

18 kommenttia artikkeliin ”Wow, siis (Color) WOW!”

  1. Lopputulos näyttää tosi hyvältä! Olisi kiva kuulla kokemuksia myös vähän tummempihiuksisilta. Kuinkahan hyvin tuo vaalentaa (optisesti) tummemman tyven, kun kontrasti vaalennettuihin hiuksiin on suurempi? Jos toimii, niin ostan kyllä saman tien!

  2. Mulla on maantienharmaat (ja harmaantuvat, voi per) hiukset, joita olen sekalaisesti värjännyt ruskea-punerviksi. Löysin sattumalta tämän Sokoksesta kuukausia sitten – loistava tuote!!! Tuo ihanasti lisäaikaa värjäämistarpeelle ja on tosi helppo ja toimiva. <3 Mulla käytössä "sinne päin"-sävy, mutta itseäni ei haittaa vaikka juurikasvu jää tämän käytön jälkeen eri väriseksi kuin värjätty osa, pääasia ettei se "tämän kevään muotiväri" paista juuristani. :')

  3. Värjäävissä kuivashampoissa on kyl yksi iiiso miinuspuoli – sottaavuus! Mulla on kylmänsävyiset ja kirkkaanpunaiset hiukset ja label.m-merkiltä löytyy hyvänvärinen tyvikasvunhäivyttäjä. Käyttö vaan tuppaa jäämään vähäiseksi, kun tuote sotkee sekä lavuaarin että kädet ja vaatteet 😀 Tota color wowia näin testattavan kaverin tukkaan kampaajalla, kerrassaan kätevää kyl.

    • Tuo on niin totta ja sitäpaitsi minä ainakin tahdon sävyn hiuksiini, en päänahkaani. Joskus tummahiuksisena kauhistelin juuri sitä, kuinka ruskea kuivashampoo kadotti koko jakauksenikin sävytettyään päänahkanikin tummaksi. 😛

  4. Lopputulos näyttää kyllä todella luonnolliselta! Tuo olisi keikkapakissa hyvä tuote, jos pitää esimerkiksi kuvauksissa saada yhtäkkiää juurikasvu pikaisesti piiloon! 🙂

  5. Olen vuosikaudet tehnyt samaa tavallisella luomivärillä ja hyvin on toiminut. Olisi kiva kokeilla tätä ja tutkia, onko tuloksissa selkeitä eroja.

  6. Ostin Tallinnasta alkukeväästä, mutta tyystin unohtanut. Täytyypä mennä heti kokeilemaan 🙂 Oli pikkasen edullisempaa siellä, alle 30€.

  7. Nää on tuttuja PR-jutuista, mutta värivaihtoehdot eivät ole menneet oikein yks yhteen oman tukan kanssa ;/

Kommentointi on suljettu.