Kolmiosainen mustapäänaamio – PiggyMom SoakSoak Nose Pack

*Sis. mainoslinkin

Varsinkin japanilaisilla ja korealaisilla on valtava pakkomielle kirkkaaseen ja heleään ihon, minkä vuoksi molempien maiden kosmetiikkamarkkinoilta löytyy valtava määrä mustapäiden hoitoon tarkoitettuja tuotetta.

Yritän jatkuvasti itse löytää sitä täydellistä mustapäiden karkoittajaa, joten kokeilen mielelläni kaikkea mahdollista. Aasialaiset kosmetiikkamarkkinat ovatkin aivan loistava paikka löytää erilaisia tuotteita, joilla on potentiaalia mullistaa elämäni – tai ainakin karkoittaa nenästäni kaikki mustapäät.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Aasiasta löytyy ensinnäkin valtava määrä erilaisia mustapäälappuja (joista tehokkaimmiksi moni on julistanut nämä kiistatta todella hyvin toimivat Biorén mustapäälaput). (Bioré on muuten tullut juuri Sokoselle myyntiin!) Koska siellä myös rakastetaan antaumuksellista ihonhoitoa eikä olla mieleltään allergisia useaa käyttövaihetta vaativille tuotteille, on eri merkkien valikoimiin alkanut putkahdella kolmiosaisia mustapäälaastareita.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Ostin itse kesällä Tokiosta kasvonaamioistaan tunnetun MediHeal-merkin PiggyMom SoakSoak Nose Pack -tuotteen ja voitte varmasti arvata, että sen hassu nimi ja söpö kuvitus olivat melko ratkaisevassa osassa ostopäätöstä tehdessä. Vastaavia tuotteita löytyy tosiaan useilta merkeiltä, eli valinnanvaraa riittää, mikäli mustapäiden karkoitukseen tahtoo syventyä monivaiheisesti.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Kolmivaiheisen karkotusoperaation ensimmäinen vaihe on valmistella nenän ihohuokoset niissä jumissa olevalle talille. Vaihe suoritetaan asettamalla kasvoille hoitonesteessä uiva kangaslappu, jonka annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Hoitonesteen muhittelu auttaa saamaan talin ulos ihohuokosista ja niitä voidaankin painella hellästi tyhjiksi vaikutusajan jälkeen vanupuikkojen tai komedoraudan avulla.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Ensimmäisen pussin pohjalle jää reilusti nestettä, jolla nenä kastellaan vielä ennen toista vaihetta.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Toinen vaihe on varsinainen mustapäälappu, joka asetetaan kostealle ja ensimmäisen vaiheen valmistelemalle iholle.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Lapun annetaan kuivua 10-15 minuuttia, minkä jälkeen se kiskaistaan iholta pois. Tavallisen mustapäälapun tapaan toimiva lappu tarrautuu kiinni ihohuokosissa jumissa oleviin epäpuhtauksiin ja kiskoo ne iholta mukanaan.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Kolmivaiheisen puuhastelun viimeinen vaihe on hoitonestettä hyödyntävä geelilappu, joka oli varsin mielenkiintoisen tuntuinen. Tämän lapun annetaan helliä rasitettua ihoa kymmenen minuutin ajan.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Ohut lappu oli silikonisen liukas ja jopa suorastaan hieman hankala käsitellä. Se oli kuin limainen etana ja yhtäaikaa sekä ällöttävä että koukuttava. Minun teki mieli kosketella sen pintaa sen ollessa nenälläni, mutta lapun koskeminen sai sen vain liukumaan pois paikaltaan. Yritin siis hillitä itseni.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Koska kyseessä olivat possulaput yritin virittäytyä tunnelmaan niitä käyttäessäni asianmukaisella ja eläimellisellä tavalla vetämällä päähäni suloisen hiuspantani, joka on tällä hetkellä varsin pop Aasiassa. Näitä kissankorvaisia (?) hurmureita saa tilattua eBaysta eurolla ja ne ovat täydellisiä vetämään hiukset pois kasvoilta ihonhoitorutiinien (tai yleisen hassuttelun) ajaksi.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Tärkein kysymys on tietysti, että toimivatko laput.

Nenässäni ei ole hirveästi suuria mustapäitä, mutta pieniä kyllä näkyy tilannetta tarkasti tutkittaessa. Pidän ajatuksesta, että pakkaus sisältää paitsi varsinaisen mustapäälapun myös kaksi muuta sitä tukevaa tuotetta. Ihon mustapäille valmistava ykkösvaiheen lappu tuntui auttavan mustapäiden poistoa hieman. Lähes vastaavaan vaikutukseen olisi varmasti päästy kuumalla pyyhkeellä muhittelulla tai käyttämällä mustapäälappua suihkun jälkeen, mutta tällainen lappumuhittelu tuntui kätevältä.

Varsinaisen mustapäälappun tarrapinta oli vaaleanpunainen, minkä vuoksi sitä käytön jälkeen tutkiessa oli todella hankalaa yrittää nähdä, oliko siihen tarttunut epäpuhtauksia. Pidän Biorén mustista lapuista varsinkin siksi, että niistä on helppoa tutkia käytön jälkeen, millaisia aarteita lappuun tarttui. En pitänyt tämän pakkauksen mustapäälappua ihan niin tehokkaana kuin Biorén lappuja.

Lopuksi käytettävään hoitolappuun sen sijaan ihastuin täysin. Se oli niin hämmentävän äklöttävän tuntuinen ja hankalasti käsiteltävä, mutta silti jotenkin aivan ihana. Lappu oli täydellinen kosteuttaja mustapäälaastarin repimälle iholle ja ostaisin mielelläni tällaisia vastaavia lappuja erikseenkin muiden mustapäälappujen jälkeen käytettäviksi. Tällainen tehoaineita ja kosteutusta alleen lukitseva materiaali olisi varmasti myös aivan ihana silmänympärys- ja kasvonaamioissa.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack
Ennen mustapäälappujen käyttöä.
MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack
Mustapäälappujen käytön jälkeen.

Kuvien perusteella näyttää, että ainakin muutamat suurimmat mustapäät saivat lapuilla kyytiä. Ne eivät osoittautuneet minusta miksikään must have -supertuotteeksi, mutta hoitivat hommansa hyvin. Ne olisivatkin varmaan olleet parempia suurempien mustapäiden kanssa.

Laput eivät vakuuttaneet minua niin paljon, että ostaisin näitä samoja vielä toiste, mutta tämä kolmivaiheinen mustapäidenpoistorituaali alkoi kiinnostaa minua kuitenkin sen verran kovasti, että eBaysta on jo matkalla jotain uutta ja toivottavasti vieläkin tehokkaampaa.

Ja hei ovathan nämä pakkauksen possukuvat oikeasti aika suloisia!

*MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack -mustapäälaput löytyvät myynnistä eBaysta täältä.

MediHeal PiggyMom SoakSoak Nose Pack

Kuka muu on valmis pyhittämään mustapäiden poistolle useampia vaiheita?

PS. Löydät vinkkini kaikista parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vastaus täältä

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Kolmiosainen mustapäänaamio – PiggyMom SoakSoak Nose Pack”

  1. Kuulostaa siltä, että sun tarttee metsästää hydro-gel -nimellä kulkevia naamiomaskeja (perus kuitunaamioiden sijaan)! Se koostumus on niin IHANA. Oon testannut itse Misshalta muutamaa ja todella tykkään. Ne on yleensä kaksiosaisia, jotta hyytelöisen maskin käsittely on helpompaa (ja se istuu naamaan paremmin).

    Vastaa
    • No siis kiitos vaan tästä – nyt on jo eBay auki ja hiirikäsi klikkailee! 😀 Tuohan se sana tosiaan on, joka sanastostani on näiden kohdalla puuttunut!

      Vastaa

Jätä kommentti