Patenttinahan lailla kiiltävät huulet – Ciaté Patent Pout Lip Lacquer

*Sis. mainoslinkin

Yksi parhaita juttuja työssäni on tietysti erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin ja tuotemerkkeihin tutustuminen. Teen sitä oikeastaan joka päivä vähintään teoriatasolla, mutta parhaita ovat tietysti ne päivät, joina pääsen ihan fyysisesti hypistelemään uusia tuotteita.

Ciate Patent Pout Drama Queen

Eräs kiinnostava tuotemerkki, johon minulla on ollut ilo tutustua on kynsilakoistaan (ja erityisesti kaviaarimanikyyristään) tunnettu Ciaté. Ciaté on kuitenkin paljon muutakin kuin vain kynsilakkamerkki ja vaikka sen kynsilakat kieltämättä ovatkin loistavia, olen itse kuitenkin ihastunut eniten sen meikkituotteisiin.

Ciate Patent Pout Drama Queen

Sain töiden kautta merkin maahantuojalta blogikokeiluun Ciaté Patent Pout Lip Lacquer -huulilakan, joka lupaa tuoda huulille nimensä mukaisesti kiiltonahkahkapintaa jäljittelevän lopputuloksen. Siitä huolimatta, että matta on tällä hetkellä pop en vain voi vastustaa upeasti kiiltäviä huulia – varsinkaan, jos sävykin vielä on upea!

Ciate Patent Pout Drama Queen

Päätin olla rohkea ja valitsin kokeiluun hyvin ärhäkän pinkin Dram Queen -sävyn, joka ei todellakaan ole mikään nössöjen sävy. Rohkean pinkki ja mehukkaan kiiltävä huulilakka pitää taatusti huolen, ettei sen käyttäjä jää vaille huomiota!

Ciate Patent Pout Drama Queen

Huulilakka levittyi intensiivisen sävyisenä tuoden huulille välittömästi peittävän, täyteläisen sävyn. Sen muotoiltu applikaattoripää sai sen levittymään huulille tarkasti ja tasaisesti. Lopputulos oli kertakaikkiaan vaan upea.

Ciate Patent Pout Drama Queen

Tämä on jälleen niitä ihania sävyjä, jotka herättävät kasvot heti eloon. Sen pariksi ei tarvitse kuin siistin meikkipohjan, huolitellut kulmat ja lähes olemattoman silmämeikin. Näin näyttävän huulilakan lisääminen saa kasvot näyttämään välittömästi siltä kuin meikkiin olisi panostanut enemmänkin. Helppoa ja vaivatonta!

Huulilakan pehmeä ja kosteuttava koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä, minkä ansiosta se sopii hieman kuivemmillekin huulille. Minusta tämä on aivan loistava vastapaino mattatrendille ja jos ei halua lähteä räväyttämään näin räiskyvällä sävyllä, löytyy Ciatén valikoimasta onneksi myös säyseämpiäkin vaihtoehtoja, jotka kaikki silti kiiltävät yhtä mehukkaan herkullisina.

Ciate Patent Pout Drama Queen

Olen ollut viime viikkoina aivan hulluna tähän sävyyn ja sekä se että minä olemme saaneet valtavasti kohteliaisuuksia aina kun se on ollut huulillani. Pirtsakka sävy sopii täydellisesti laiskoihin ja huolettomiin päiviin, joina tukka sidotaan ponnarille eikä meikkaamiseen ole turhaa aikaa. Itseasiassa tämä huulilakka on jopa parhaimmillaan silloin, kun muu lookki ei ole liian tehdyn ja laitetun näköinen! (Olen kokeillut huulilakan kuitenkin myös täyden tällingin ja kiharrettujen hiusten kanssa ja näytti se kyllä silloinkin upealta.)

Voi siis olla, että tätä huulilakkaa on pakko hankkia muissakin sävyissä!

*Ciaté Patent Pout Lip Lacquer -huulilakka löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Ciate Patent Pout Drama Queen

Onko teillä kokemuksia Ciatén meikeistä?

5 kommenttia artikkeliin ”Patenttinahan lailla kiiltävät huulet – Ciaté Patent Pout Lip Lacquer”

  1. Näyttääpä herkulliselta sekä sävy että kiilto Onko silti myös ei tahmaisen tuntuinen/suht hyvin pysyvä? ..Omat kuivat huuleni eivät oikein mattapunia rakasta joten Ciaten Pretty Stix punat ovatkin olleet uusia suosikkejani (joissa kiiltopunille ihanan kosteuttavuuden lisäksi harvinainen ominaisuus: hyvin pysyviä & runsas pigmenttisiä 🙂

    • Ei ole minusta mikään erityisen tahmaisen tuntuinen ja keskivertoa pysyvämpi, vaikka ei mikään varsinainen kestopuna olekaan. 🙂

  2. Voi, näyttää upealta! Mitä olet mieltä tämän pysyvyydestä, yleisesti huulikiiltoihin/-lakkoihin verrattuna?

    • Pysyy keskivertoa paremmin, vaikkei mikään erityinen kestopuna olekaan. 🙂

  3. Ihanat on värit paitsi huulilla, myös kulmissa 😀 Loistava harmahtava sävy, näin blondina kiinnostaisi kovasti mikä tuote ja sävy on kyseessä?

    Toinen juttu, mihin kaipaan jelppiä on kuivat ja punoittavat nenänpielet. Osaisitko neuvoa niihin kosteutusta?

Kommentointi on suljettu.