Vadelmaa, litsiä, vaniljaista mantelimaitoa, kookosta…

Kuten tiedätte, teen erityisen mielelläni tuttavuutta minulle uusien kosmetiikkamerkkien kanssa -varsinkin, jos kuulen niillä olevan myynnissä jotain oikein kehuttua. Olen myös aika tyttömäinen tyttö, joten minuun on helppo vedota sellaisilla noh, tyttömäisen kuuloisilla ja näköisillä jutuilla. Hyvä esimerkki tästä ovat blogikokeiluuni saamani Lierac-merkin vartalotuotteet. Nämä olivat kuulemma niin ihania, että minun olisi pakko kokeilla näitä.
Jos tuotteet on ensinnäkin pakattu näin söpönvärisiin pulloihin, niin eihän niitä vaan voi vastustaa? Nehän suorastaan huutavat pääsyä kylpyhuoneen hyllyyn paraatipaikalle. Nyt saivat markettivoiteet tehdä hieman tilaa, sillä näidän oli saatava hyvä paikka.
Hydra-Body Lite vartaloemulsio sisältää karitevoita, kookosmaitoa sekä vadelmaa ja litsiä. Siis jestas, kuinka herkullisen kuuloinen yhdistelmä! Karitevoi hellii ihoani tunnetusti hyvin ja kookosmaito kuulostaa sekin mahtavalta. Vadelma ja litsi ovat herkkusuosikkejani ja kun tuoksukuvauksessa tuotteessa kerrottiin vielä yhdistyvän mantelimaidon, vaniljaisen kookoksen sekä juurikin sen hedelmäisen herkullisen litsin olin aivan täpinöissäni. Joko tämä on aivan mieletön herkku tai sitten aivan liian överi!
Ja herkkuhan tämä oli. Kevyen litsiselle tuoksuva vartaloemulsio ei ollut ollenkaan liian voimakkaan tuoksuinen, vaan juuri sellainen sopivan hennosti nenään kantautuva. Mantelimaito ja vaniljainen kookos pehmensivät tuoksua, mutta mikään niistä ei noussut selkeästi dominoimaan tuoksua, eli esimerkiksi kookoksen ystävä ei kovin helpolla löydä suoranaista kookoksen tuoksua tästä -kuten eivät ne kookoksen kammoksujatkaan. Tuoksun pääroolissa pysyikin siis selkeästi herkullinen litsi. 
Tuotetta ei kuitenkaan suositeltu minulle viittaamalla sanallakaan sen ihanaan tuoksuun. Se tuli tässä onnenpyörässä vain täytenä bonussektorina. Millä minut sen sijaan tuotteesta innostettiin oli sen koostumus. Tuote oli kuulemma monien ammattilaisten ja kuluttajienkin suosikkituote siksi, että se kosteutti hyvin, mutta imeytyi iholle nopeasti ja kunnolla.
Yhdistelmä kuulosti haasteliaalta, joten vartalovoidefriikkinä minun täytyi tietysti päästä testaamaan, voisiko se olla mahdollista. Ja voih, kyllä se vaan oli. Vartaloemulsio ei ollut ihan ohutta litkua, muttei silti mitään paksuakaan jankkia. Tuote levittyi iholle hyvin todellakin imeytyen nopeasti ja loistavasti, mutta jättäen iholle silti pehmeän ja hyvin kosteutetun pinnan. 
Lopputulos oli todella hämmentävä oikeastaan. Iho tuntui voidelluista kohdista samaan aikaan ihanan voidellulta, kosteutetulta ja pehmeältä, mutta samalla ei kuitenkaan yhtään siltä, kuin siinä olisi oikeastaan vartalovoidetta. Ainoa todiste käytetystä tuotteista oli ihanan pehmeä lopputulos ja huumaavan lempeä tuoksu. Todella, todella hämmentävää. Ja niin, mainitsinko jo, että se todellakin oli hämmentävää?
Vartalovoideen parina tulleen Hydra-Body Scrubin kohdalla kävi nyt hieman sellainen klassinen upean kaverin efekti, jonka moni on saattaut vaikkapa baarissa kokea. Vientiä kyllä riittää yksin, mutta kun seurassa on se yksi tietty upea kaveri, ei yksikään mies enää huomaa mitään muuta kuin hänet. Kakkoseksi jää aina väkisinkin. Ja tässä kävi nyt vähän niin.
Kuten se normaalisti katseita muissa olosuhteissa runsaasti keräävä, mutta nyt varjoon jäävä kaverikin, oli tämäkin kuitenkin loistava tapaus. Tuotteessa oli vartaloemulsion kanssa sama huumaava tuoksu, joka piristi mieltä myös suihkun puolelella. Tuotteen mikrorakeet kuorivat ihon hyvin mutta hellävaraisesesti ja iho jäi tämän jäljiltä mukavan pehmeäksi.
Tuote itsessään ei jättänyt iholle mitään erityistä kosteutuksen tuntua, minkä jotkut öljyisemmät tuotteet saattavat tehdä. Iho jäi kuitenkin hyvän ja sileän tuntuiseksi ja valmiiksi vastaanottamaan hemmottelevan vartaloemulsion. Tämä oli siis oikeastaan oikein hyvä wingman. 
Koska olen kuitenkin niin hurmioitunut itse vartaloemulsiosta en vain kykene antamaan tälle enempää huomiota halutessani vain huutaa, että ”SUN KAVERIS ON AIVAN IHANA!!!” Anteeksi.
Onko joku muu sattunut tutustumaan näihin apteekeissa myytäviin vartalonhemmottelijoihin? Tai onko teillä muita Lieracin tuotteita mielessä, joista olette pitäneet erityisesti?

 Hydra-Body Scrubilla on hintaa n. 25 euroa ja Hydra-Body Lait -emulsiolla noin 29 euroa.

12 kommenttia artikkeliin ”Vadelmaa, litsiä, vaniljaista mantelimaitoa, kookosta…”

  1. Oi, nää kuulostaa tosi herkuilta! Lieracin tuotteet ovat kyllä tosi ihania, mitään huonoa ei ole vastaani vielä osunut. Tuoksumaailma on kasvohoitotuotteissakin tosi herkullinen. <3

    Vastaa

Jätä kommentti