8 parasta peitevoidetta tummille silmänalusille

*Sis. mainoslinkkejä

Huolimatta siitä, kuinka paljon nukun tai mitä poppaskonsteja ikinä kokeilenkaan, ovat tummat silmänaluset aina riesanani.

Silmänympärysihoni on ohut ja verisuonet kuultavat sen läpi, mikä tarkoittaa, että silmänaluseni ovat rakenteellisesti tummat eikä ole olemassakaan mitään ihmevoidetta, jolla asiasta voisi päästä eroon.

Vähäiset yöunet ja huonot elämäntavat voivat pahentaa tilannetta, mutta hyvinäkin päivinä peiteaine on minulle välttämättömyys.

Huonolla peiteaineella lopputulos näyttää äkkiä suttuiselta.
Huonolla peiteaineella lopputulos näyttää äkkiä suttuiselta.

Silmänympärykseni ovat todella nirsot peiteaineiden suhteen. Peiteaineen täytyy olla hyvin peittävä, mutta kuitenkin sopivan heleän lopputuloksen jättävä.

Liian paksu tuote näyttää raskaalta, mutta liian ohut on taas ihan yhtä tyhjän kanssa.

Peiteaineen täytyy pysyä iholla hyvin karkaamatta juonteisiin, mutta se ei kuitenkaan saa olla liian kuivakaan, tai muuten iho näyttää väsyneeltä ja ryppyiseltä.

Liian rasvainen tai voidemainen koostumus ei sekään ole hyvä, sillä se on karannut iholta jo muutamassa minuutissa ja näyttää nopeasti suttuiselta.

ostolakossa-paras-peiteaine-
Hyvä peiteaine ei lähde karkuun ja karkaa juonteisiin.

Voitte uskoa, että ole kokeillut elämäni aikana melkoisen monta peiteainetta hyväksyen niistä joitakin ja antaen puolestaan täystyrmäyksen useille.

Suosituista peiteaineista omaan makuuni kelpaamattomia ovat olleet mm. Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer sekä Helena Rubinstein Magic Concealer, joissa molemmissa on loistava peittävyys, mutta jotka näyttävät liian kuivilta silmänalusillani.

Olen vuosien varrella löytänyt monta suosikkia kuten esimerkiksi Dior Diorskin Nude Concealer -peiteaineen, joka on varsin täydellinen silmänalusten peittäjä.

Minulla on kotona tälläkin hetkellä kuitenkin useita loistavia peiteaineita, joista halusin vinkata teillekin siltä varalta, että joku muukin etsii hyvää peiteainetta hankalille silmänalusilleen.

Tässä 8 loistavaa peiteainetta, joita voin itse suositella:

ostolakossa-paras-peiteaine-

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Concealer

Tämä peiteaine on yksi pitkäaikaisia suosikkejani.

Peiteaineessa on erinomaisesti peittävä ja hyvin paikoillaan pysyvä koostumus, joka sopii sekä silmänalusien, punoittavien nenänpielten että yksittäisten näppylöiden peittämiseen.

Nimensä mukaisesti peiteaine pysyy iholla aivan loistavasti, joten tämän kanssa elo on varsin huoletonta.

Olen omistanut näitä useita vuosien aikana ja ensimmäisen taisin hankkia jo kymmenisen vuotta sitten.

*Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Concealer -peiteainetta myy Eleven.

ostolakossa-paras-peiteaine-

MAC Pro Longwear Concealer

Tämän peiteaineen täyteläinen ja runsaspigmenttinen koostumus peittää aivan loistavasti ja tuote sopii oikeastaan kaikenlaiseen yleispeittoon.

Peiteaine ei tunnu tippaakaan kuivalta, minkä vuoksi se on täydellinen silmänalusille. Samalla se kuitenkin pysyy loistavasti niin silmänalusilla kuin muillakin isommilla ja pienemmillä ihoalueilla.

Ainoa miinus tuotteessa on sen pumppu, joka ainakin omassa tuotteessani on sen verran jäykkä, että peiteainetta turskahtaa ulos joka kerta liikaa – minulle riittäisi kyllä vähempikin.

Oma kappaleeni on blogin kautta saatu PR-näyte, jonka sävy on minulle hieman liian tumma, mutta aion ostaa tämän minulle paremmin sopivassa sävyssä.

*MAC Pro Longwear Concealer -peiteainetta myy Kicks.

ostolakossa-paras-peiteaine-

Etude House Big Cover Concealer Cushion

Ostin tämän peteaineen vuosi sitten ja se palveli minua pitkään.

Tämä peiteaine tuntui aivan erityisen loistavalta silmänalusillani, sillä se peitti loistavasti eikä karannut juonteisiin, mutta ei ollut siti liian kuivakaan.

Tai no, oikeastaan ihan jokainen tämän postauksen tuote on juuri tuollainen, joten täytyy vain sanoa, että myös tämä oli yhtä loistava kuin nuo muutkin.

Tuotteessa on hauska tyynyapplikaattori, joka pysyi tosiaan reilun vuoden hyvässä kunnossa, mutta murentui sitten lopulta rikki, joten jouduin heittämään tämän juuri pois.

Erityistä peiteaineessa oli sen SPF 30, mikä teki siitä entistäkin täydellisemmän silmänalusten peittäjän ja samalla myös suojaajan.

Tuotteesta voi lukea aiemman postaukseni täältä.

*Etude House Big Cover Concealer Cushion löytyy myynnistä eBaysta täältä.

ostolakossa-paras-peiteaine-

IT Cosmetics Bye Bye Under Eye

Nimenomaan silmänalusille tehty peiteaine, jossa on aivan MIELETÖN määrä pigmenttiä. Peiteaine on hyvin, HYVIN peittävää ja kätkee loistavasti tummat silmänaluset.

Peitevoiteessa on pitkäkestoinen anti-age-koostumus, jonka sanotaan jopa olevan vedenkestävä, eli tuote todellakin pysyy ongelmitta silmänalusilla ilman, että niiden iho näyttää liian pakkeloidulta.

Ostin itse tämän tuotteen minikoon kesällä Singaporen Sephorasta, mutta tästä riittää varmasti ikuisuuksiin, sillä tätä kuluu kerralla niin pieni määrä.

*IT Cosmetics Bye Bye Under Eye -peiteainetta myy Kicks.

ostolakossa-paras-peiteaine-

NARS Radiant Creamy Concealer

Tämä on aivan uskomaton tuote! Myös tästä minulla on käytössäni minikoko, sillä vaikka olin kuullut tuotteesta etukäteen paljon kehuja, päätin silti aluksi ostaa Tukholman Sephorasta vain sen minikoon ihan varmuuden vuoksi.

Tällainen varovaisuus oli turhaa, sillä tämän koostumus on kaikin tavoin aivan täydellinen.

Peitevoide levittyy iholle aina kauniisti, peittää juuri sopivasti, näyttää iholla heleältä olematta kuitenkaan liian heleä, pysyy paikoillaan erinomaisesti eikä ole silti tippaakaan liian kuiva.

Tässä ei varsinaisesti tunnu olevan mitään erikoista, mutta silti tämä vain asettuu iholle täydellisesti ja hoitaa hommansa aivan upeasti.  Tätä suosittelen kaikille todellakin!

*NARS Radiant Creamy Concealer -peiteainetta myy CultBeauty -verkkokauppa.

ostolakossa-paras-peiteaine-

Etude House Big Cover Concealer Tip

Koska tykästyin Etude Housen Big Cover Concealer Cushion -peiteaineeseen niin kovasti, halusin kokeilla myös Big Cover Concealer Tip -peiteainetta.

Tämä versio tuntui näistä kahdesta vieläkin peittävämmältä ja sopii ehkä jopa paremmin vähän kaiken mahdollisen peittämiseen ja ihan erityisesti näppyjen peittoon.

Myös Big Cover Concealer Cushion -peiteaine sopi käytettäväksi muuallekin kuin silmänalusille, mutta sen koostumus oli ehkä kuitenkin hieman tätä heleämpi ja ohuempi.

Edit. Tämän tuotteen valmistus on ilmeisesti lopetettu.

Hyviä edullisia peiteaineita

Jos etsit hyvin peittävää ja luonnolliselta näyttävää sekä ennen kaikkea edullista peiteainetta, suosittelen kokeilemaan Maybelline Fit Me! Concealer -peitevoidetta.

Tämä peiteaine sopii hyvin tummille silmänalusille, sillä se ei ole liian kuiva tai liian rasvainen, joten se pysyy hyvin paikoillaan. Peiteaineesta löytyy tarkempi postaus täältä.

*Maybelline Fit Me! Concealer -peitevoidetta myy Kicks.

Jos tykkäät hieman enemmän valoa heijastavasta lopputuloksesta, on Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peitevoide loistava valinta.

Tämä peiteaine häivyttää tummia silmänalusia ja kirkastaa silmänympärysihoa hyvin. Tästä peitevoiteesta löytyy tarpempi postaus täältä.

*Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peiteainetta myy Kicks.

ostolakossa-paras-peiteaine-

Mikä peiteaine on teidän suosikkinne tummien silmänalusten peittämiseen?

7 kommenttia artikkeliin ”8 parasta peitevoidetta tummille silmänalusille”

 1. Moikka! Mikä sävy sinulla on tuotteesta Big Cover Concealer Tip? Huomasin, että sitä saa vain kahdessa sävyssä, ja mietityttää, että onko se vaaleampi silti liian tumma..

  Vastaa
 2. By Terry Terrybly Densiliss Concealer on suosikkini. Mineraaleista Everyday Mineralsin Cover Jojoba korjausväri toimii myös hyvin eikä karkaa juonteisiin.

  Vastaa
 3. Vähän ristiin menee, sillä oma suosikkini on tuo kuivaksi mainitsemasi Lancome, kun taas minulle Mac on hiukan liian kuiva silmänalusille! Macin pumpusta olen samaa mieltä. Tuotetta menee aina hukkaan! Narsin laadusta olen myös samaa mieltä kanssasi. Itse vain tulin tilanneeksi siitä liian tumman sävyn (custard), mikä harmittaa todella..

  Vastaa
 4. Mulla on sama ongelma silmänalusten kanssa.
  Narsin peitevoide näyttää olevan jonkinlaisessa kulttimaineessa. Pakko joskus päästä kokeilemaan! Samoin nuo Etude Housen tuotteet pitää pistää korvan taakse. Tällä hetkellä mulla on käytössä Skinfoodin Salmon Dark Circle Concealer, jonka lohenpunaseen taittava väri peittää sinisyyttä aika hyvin. Tykkään tosi paljon taiwanilaisbrändi Beauty Makerin Aqua Eye Concealeristä.

  Vastaa
 5. Saakohan mistään enää tuota Diorin diorskin nude peitevoidetta? Sokoksissa ei enää oo eikä tuu. Ja hitto on ihan paras!

  Vastaa

Jätä kommentti