6 parasta peitevoidetta tummille silmänalusille

*Sis. mainoslinkkejä

Huolimatta siitä, kuinka paljon nukun tai mitä poppaskonsteja ikinä kokeilenkaan, ovat tummat silmänaluset aina riesanani.

Silmänympärysihoni on ohut ja verisuonet kuultavat sen läpi, mikä tarkoittaa, että silmänaluseni ovat rakenteellisesti tummat eikä ole olemassakaan mitään ihmevoidetta, jolla asiasta voisi päästä eroon.

Vähäiset yöunet ja huonot elämäntavat voivat pahentaa tilannetta, mutta hyvinäkin päivinä peiteaine on minulle välttämättömyys.

Huonolla peiteaineella lopputulos näyttää äkkiä suttuiselta.
Huonolla peiteaineella lopputulos näyttää äkkiä suttuiselta.

Silmänympärykseni ovat todella nirsot peiteaineiden suhteen. Peiteaineen täytyy olla hyvin peittävä, mutta kuitenkin sopivan heleän lopputuloksen jättävä.

Liian paksu tuote näyttää raskaalta, mutta liian ohut on taas ihan yhtä tyhjän kanssa.

Peiteaineen täytyy pysyä iholla hyvin karkaamatta juonteisiin, mutta se ei kuitenkaan saa olla liian kuivakaan, tai muuten iho näyttää väsyneeltä ja ryppyiseltä.

Liian rasvainen tai voidemainen koostumus ei sekään ole hyvä, sillä se on karannut iholta jo muutamassa minuutissa ja näyttää nopeasti suttuiselta.

ostolakossa-paras-peiteaine-
Hyvä peiteaine ei lähde karkuun ja karkaa juonteisiin.

Voitte uskoa, että ole kokeillut elämäni aikana melkoisen monta peiteainetta hyväksyen niistä joitakin ja antaen puolestaan täystyrmäyksen useille.

Suosituista peiteaineista omaan makuuni kelpaamattomia ovat olleet mm. *Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer sekä Helena Rubinstein Magic Concealer, joissa molemmissa on loistava peittävyys, mutta jotka näyttävät liian kuivilta silmänalusillani.

Olen vuosien varrella löytänyt monta suosikkia kuten esimerkiksi Dior Diorskin Nude Concealer -peiteaineen, joka on varsin täydellinen silmänalusten peittäjä.

Minulla on kotona tälläkin hetkellä kuitenkin useita loistavia peiteaineita, joista halusin vinkata teillekin siltä varalta, että joku muukin etsii hyvää peiteainetta hankalille silmänalusilleen.

Tässä 8 loistavaa peiteainetta, joita voin itse suositella:

ostolakossa-paras-peiteaine-

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Concealer

Tämä peiteaine on yksi pitkäaikaisia suosikkejani.

Peiteaineessa on erinomaisesti peittävä ja hyvin paikoillaan pysyvä koostumus, joka sopii sekä silmänalusien, punoittavien nenänpielten että yksittäisten näppylöiden peittämiseen.

Nimensä mukaisesti peiteaine pysyy iholla aivan loistavasti, joten tämän kanssa elo on varsin huoletonta.

Olen omistanut näitä useita vuosien aikana ja ensimmäisen taisin hankkia jo kymmenisen vuotta sitten.

*Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Concealer -peiteainetta myy Lyko.fi.

ostolakossa-paras-peiteaine-

MAC Pro Longwear Concealer

Tämän peiteaineen täyteläinen ja runsaspigmenttinen koostumus peittää aivan loistavasti ja tuote sopii oikeastaan kaikenlaiseen yleispeittoon.

Peiteaine ei tunnu tippaakaan kuivalta, minkä vuoksi se on täydellinen silmänalusille. Samalla se kuitenkin pysyy loistavasti niin silmänalusilla kuin muillakin isommilla ja pienemmillä ihoalueilla.

Ainoa miinus tuotteessa on sen pumppu, joka ainakin omassa tuotteessani on sen verran jäykkä, että peiteainetta turskahtaa ulos joka kerta liikaa – minulle riittäisi kyllä vähempikin.

*MAC Pro Longwear Concealer -peiteainetta myy verkossa Lyko.fi.

ostolakossa-paras-peiteaine-

IT Cosmetics Bye Bye Under Eye

Nimenomaan silmänalusille tehty peiteaine, jossa on aivan MIELETÖN määrä pigmenttiä. Peiteaine on hyvin, HYVIN peittävää ja kätkee loistavasti tummat silmänaluset.

Peitevoiteessa on pitkäkestoinen anti-age-koostumus, jonka sanotaan jopa olevan vedenkestävä, eli tuote todellakin pysyy ongelmitta silmänalusilla ilman, että niiden iho näyttää liian pakkeloidulta.

Jos etsit todella peittävää peiteainetta silmänalusten sinisyyden peittämiseen, on tämä silloin ehdoton valinta!

*IT Cosmetics Bye Bye Under Eye -peiteainetta myy verkossa Lyko.fi.

ostolakossa-paras-peiteaine-

NARS Radiant Creamy Concealer

Tämä on aivan uskomaton tuote! Myös tästä minulla on käytössäni minikoko, sillä vaikka olin kuullut tuotteesta etukäteen paljon kehuja, päätin silti aluksi ostaa Tukholman Sephorasta vain sen minikoon ihan varmuuden vuoksi.

Tällainen varovaisuus oli turhaa, sillä tämän koostumus on kaikin tavoin aivan täydellinen.

Peitevoide levittyy iholle aina kauniisti, peittää juuri sopivasti, näyttää iholla heleältä olematta kuitenkaan liian heleä, pysyy paikoillaan erinomaisesti eikä ole silti tippaakaan liian kuiva.

Tässä ei varsinaisesti tunnu olevan mitään erikoista, mutta silti tämä vain asettuu iholle täydellisesti ja hoitaa hommansa aivan upeasti.  Tätä suosittelen kaikille todellakin!

Tykkään siitä, että peiteaineesta on myynnissä myös todella riittoisa minikoko, joten tuotetta voi ensin kokeilla edullisemmin sen kautta.

*NARS Radiant Creamy Concealer -peiteainetta myy Suomeen LookFantastic.fi-verkkokauppa.


Hyviä edullisia peiteaineita

Jos etsit hyvin peittävää ja luonnolliselta näyttävää sekä ennen kaikkea edullista peiteainetta, suosittelen kokeilemaan Maybelinen peitevoiteita.

Niissä on mielestäni aivan loistava hinta-laatusuhde enkä todellakaan ole näkemykseni kanssa yksin, sillä nämä peitevoiteet ovat monien muidenkin suosikkeja.

Maybelline Fit Me! Concealer

Maybelline Fit Me! Concealer -peitevoide on oma suosikkini edullisista, hyvin peittävistä peitevoiteista.

Tämä peiteaine sopii hyvin tummille silmänalusille, sillä se ei ole liian kuiva tai liian rasvainen, joten se pysyy hyvin paikoillaan.

Tämä on todella hyvä ja monipuolinen peiteväri, jota voi käyttää erinomaisesti niin tummille silmänalusille, näppylöille kuin punoittavalle ihollekin.

Peiteaineesta löytyy tarkempi postaukseni täältä.

*Maybelline Fit Me! Concealer -peitevoidetta myy verkossa Lyko.fi.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye

Jos tykkäät hieman enemmän valoa heijastavasta lopputuloksesta, on Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peitevoide loistava valinta.

Tämä peiteaine häivyttää tummia silmänalusia sekä kirkastaa silmänympärysihoa hyvin ja onkin saanut loistavat arvosanat oikeastaan kaikkialla, minkä lisäksi se on monien kauneusvaikuttajien suosikkituotteita.

Tästä peitevoiteesta löytyy tarpempi postaus täältä.

*Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peiteainetta myy verkossa Lyko.fi.

ostolakossa-paras-peiteaine-

Mikä peiteaine on teidän suosikkinne tummien silmänalusten peittämiseen?

7 kommenttia artikkeliin ”6 parasta peitevoidetta tummille silmänalusille”

  1. Moikka! Mikä sävy sinulla on tuotteesta Big Cover Concealer Tip? Huomasin, että sitä saa vain kahdessa sävyssä, ja mietityttää, että onko se vaaleampi silti liian tumma..

  2. By Terry Terrybly Densiliss Concealer on suosikkini. Mineraaleista Everyday Mineralsin Cover Jojoba korjausväri toimii myös hyvin eikä karkaa juonteisiin.

  3. Vähän ristiin menee, sillä oma suosikkini on tuo kuivaksi mainitsemasi Lancome, kun taas minulle Mac on hiukan liian kuiva silmänalusille! Macin pumpusta olen samaa mieltä. Tuotetta menee aina hukkaan! Narsin laadusta olen myös samaa mieltä kanssasi. Itse vain tulin tilanneeksi siitä liian tumman sävyn (custard), mikä harmittaa todella..

  4. Mulla on sama ongelma silmänalusten kanssa.
    Narsin peitevoide näyttää olevan jonkinlaisessa kulttimaineessa. Pakko joskus päästä kokeilemaan! Samoin nuo Etude Housen tuotteet pitää pistää korvan taakse. Tällä hetkellä mulla on käytössä Skinfoodin Salmon Dark Circle Concealer, jonka lohenpunaseen taittava väri peittää sinisyyttä aika hyvin. Tykkään tosi paljon taiwanilaisbrändi Beauty Makerin Aqua Eye Concealeristä.

  5. Oma lempparini on Misshan under eye brightener 🙂 Nyt lähtee noi etude houset seuraavaksi testiin

  6. Saakohan mistään enää tuota Diorin diorskin nude peitevoidetta? Sokoksissa ei enää oo eikä tuu. Ja hitto on ihan paras!

  7. Estee Lauderille ääni täältä. Monta kokeiltu ja mun mielestä tää vaan on paras.

Kommentointi on suljettu.