Hiusklipsivinkki

Blogissa on joskus tullut puheeksi, että kun kihartelen kutrejani, pidän tiellä olevia hiuksia suussa huulieni välissä. Se on helppoa nopeaa ja kätevää. Tai ainakin oli vielä silloin, kun hiukseni olivat pitkät ja ylettyivät sinne asti..

Nyt kun ne eivät ole ihan kamalan pitkät, eivät esimerkiksi takaosan hiukset millään yltä suuhuni saakka ja täytyyhän se myöntää, ettei niitä kaikkine hiustökötteine ehkä ole kovin fiksuakaan siellä pitää. Avuksi olisi siis pari hyvää hiusklipsiä.

Eräässä PR-toimistossa oltiin selvästi luettu ajatuksiani, sillä sain jonkun aikaa sitten paketin, jonka blogikokeiluun lähetetty sisältö paljasti myös mm. nämä Cailapin hiusklipisit:

Cailap

Nämä eivät missään nimessä ole klipsejä, joita käytettäisiin kiinnittämään itse kampausta, mutta nämä ovat täydellinen apuväline silloin, kun paksumpienkin hiusosioiden on pysyttävä napakasti poissa tieltä hiuksia laittaessa. Ositusklipsien nimellä kulkevia ammattimaisia krokoklipsejä on ollut vaikeaa löytää kuluttajamyynnistä, mutta tässäpä nämä nyt olisivat.

Cailap

Nämä ovat hiuksille hellävaraisia, helppoja ja nopeita sujauttaa tukkaan ja pitävät kutrit todella hyvin otteessaan. Klipsin yläpinnalla olevassa osassa on lisäksi myös pieni taittuva joustonivel (tuo, joka melkein osuu klipsin alapintaan), joka joustaa ja taittuu hiusten paksuuden mukaan ja pitää huolen, etteivät hiukset varmasti karkaile klipsin välistä kesken hiustenlaiton.

Cailap

Olen pitkään kaivannut  tällaisia hyviä klipsejä ja nyt sitten törmäsin näihin ihan sattumalta. Jos jollakin muulla on siis haussa hyvät, hiustenlaitossa apuna toimivat klipsit niin suosittelen näitä!

Cailap

Käytättekö te klipsejä apuna hiuksia laittaessanne?

 

Yksi pakkaus sisältää kolme klipsiä ja sillä on hintaa 7,90 euroa Cailapin omassa verkkokaupassa.

7 kommenttia artikkeliin ”Hiusklipsivinkki”

 1. Nuo napsukat ovat todella hyviä ja käytössä päivittäin . Omani bongasin viime kesänä Tuurin kyläkaupasta .Nipsuja tais olla lähemmäs 10 (hyvä kun on aina muutenkin kadoksissa) ja hinta muutaman euron

  Vastaa
  • merkkiä myydään melko laajasti tavarataloissa ja tuolta linkitetystä verkkokaupasta voi myös tilata. 🙂

   Vastaa
 2. Ostin 3 kpl pakkauksen ja eka hajosi ekalla käyttökerralla. Petyin! Toinen hajosi alle 10 käyttökerran jälkeen. Ihan maanantai-kamaa 🙁 Viimeinen kolmesta on vielä tuolla kaapissa ja siinäkin on halkeama, mutta kyllä se vielä joten kuten pelittää. En suosittele!

  Vastaa

Jätä kommentti