Vastapestyltä tuoksuva tukka – Goldwell Kerasilk Hair Perfume

*Sis. mainoslinkin

Yhä useampi hajuvesimerkki on lanseerannut hiustuoksuja, joten niistä puhuminen ei enää ole mikään kovin uusi juttu. Uuden puolelle mennään sen sijaan silloin, kuin hiustuotemerkki hyppää tuoksutalon saappaisiin ja lanseeraa joukon hoitotuotteitaan tukevia hiustuoksuja.

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut

Kampaamoissa myytävistä laadukkaista hiustuotteistaan tunnettu Goldwell on nimittäin keksinyt jotain nerokasta. Tuotelinjojaan tukevat kaunistavat hiusparfyymit tuovat tukkaan kevyttä tuoksua, joka raikastaa hiukset. Melko luonnollista suorastaan, että hajuvesibrändin sijaan tuotteen kehittää hiusbrändi, vai mitä?

(Saman idean tosin keksi jo aiemmin Balmain, jonka valikoimista löytyy myös yksi hiustuoksu.)

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut

Kuten olen kertonut, saan itse hajuvesistä melko helposti migreenin, mutta tykkäisin silti käyttää mietoja tuoksuja. Olen niitä tyyppejä, jotka rakastavat saippuan ja pyykinpesuaineen tuoksua, joten puhtaiden hiusten tuoksu lukeutuu arvattavasti lempparijuttujeni joukkoon.

Goldwell Kerasilk

Hiuksia kevyesti raikastavat hiusparfyymit ovatkin juuri minulle sopiva juttu, sillä nämä ovat oikeastikin tuoksunsa vahvuudelta kuin vasta pestyjen hiusten tuoksu. Voiko olla parempaa kuin jatkuvasti puhtaalta tuoksuva tukka!

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut

Hiusparfyymeja löytyy neljässä eri versiossa, joista raikkain on Kerasilk Repower. Vesimäisen kukkaisessa tuoksussa sekoittuvat freesian ja liljojen vivahteet, jotka muodostavat kevyen ja pehmeän yhdistelmän. Tuoksu ei ole mikään sporttiraikas vaan huomattavasti pehmeämpi ja syvempi.

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut

Kerasilk Reconstruct on ripauksen makeampi tuoksu, jonka kukkaiset vivahteet yhdistävät mangolian ja jasmiinin sävyt. Tämä tuoksu oli suosikkejani, sillä se oli samaan aikaan sekä puhtaan shampoomainen että kukkaisen hajuvesimäinen ja naisellinen. En ole makeiden tuoksujen erityinen ystävä eikä tässä ollut makuuni yhtään liikaa makeutta, vaan oikeastaan sellaista kevyttä, makean mausteista pehmeyttä.

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut

Tuoksunelikkoon mahtui myös orientaalisia vivahteita sekoittava Kerasilk Control, jonka tuoksu oli selkeästi parfyymimaisin. Itämaisia sävyjä sisältävä tuoksu oli pehmeä, mutta ei millään lailla raskas. Varsinkin hiuksiin suihkuttaessa se muuttui mukavan kepeäksi ja antoi vain kevyen tuulahduksen tuoksua hiuksien heilahtaessa.

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut

Omaksi ylivoimaiseksi suosikikseni nousi kuitenkin heti Kerasilk Color -tuoksu, jossa sekoittuvat ruusun vivahteet. En ole mikään erityinen ruusufani, mutta rakastan ruusun ja puuteristen vivahteiden yhdistelmää, jollainen tämä nimenomaan oli. Itseasiassa tuoksu olisi voinut ihan hyvin kuulua yhden suosikkituoksuistani eli Chloén Roses de Chloén (tai Chloe Eau de Parfumin) kanssa samaan tuoteperheeseen, minkä vuoksi se onkin viimeaikoina ollut lähes päivittäisessä käytössäni.

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut

Tuoksuja rakastavana hajuvesiarkajalkana olenkin pitänyt näistä hiustuoksuista suuresti. Tykkään siitä, ettei ympärilläni leiju kokoajan tuoksupilvi, mutta että hiukset voivat silti heilahtaessaan tuoda kevyen tuoksun.

Nämä hiustuoksut ovatkin ihana idea erityisesti niille, jotka voivat kyllä töiden ja oman nenänsä puolesta käyttää tuoksuja, mutta suosivat silti mielellään vain kepeän tuulahduksen tuovia vaihtoehtoja.

Hiustuoksuilla on hintaa n. 34 euroa / 50 ml.

*Goldwell-hiustuotteita myy verkossa Lyko.fi täällä.

Goldwell Kerasilk Hiustuoksut
Joko olitte kuulleet näistä?

Yksi kommentti artikkeliin ”Vastapestyltä tuoksuva tukka – Goldwell Kerasilk Hair Perfume”

  1. En ollut kuullutkaan, kiinnostavaa! Ainoa jonka itse tiesin ennestään on Lushin hoitoaineparfyymi Happy Happy Joy Joy. Ja mun huokoiseen hiukseen nappaa myös saman merkin American Cream niin että tuoksu tuntuu hiuksissa kevyenä monta tuntia.

    Juttutoivomus: Voisitko kenties tehdä kirjoituksen siitä, millä tavalla ruotsalaiset ruokailevat? Olen aina ihmetellyt heidän katukuvansa erittäin tasaista hoikkuutta. Miten ruotsalaiset syövät, hoitavat mahdolliset välipalat ja herkuttelun? Tai entäpä jos tulee kiusaus napostella vaikkapa tv:tä katsellessa, mitä he silloin syövät?

    Vastaa

Jätä kommentti