Cailap: 4+1 huippuhyvää sivellintä helppoon silmämeikkiin

Blogiani pidemmän aikaa seuranneet tietävät, ettei tämä ole taatusti se paikka, jossa esitellään villejä luomivärejä tai josta voi löytää silmämeikkitutoriaaleja. Syy tähän on yksinkertainen: inhoan pikkutarkkaa näperrystä enkä ole siksi mikään erityinen luomiväritaiteilijakaan. (Tai askartelija, käsityöihminen, pienoismallien rakentaja, kakkujen koristelija tai ylipäätään mikään muukaan pikkutarkka piipertelijä. Ja ei, en todellakaan tule lähettelemään käsintehtyjä hääkutsuja ensikesänä!)

Cailap meikkisiveltimet

Meikkaan kyllä silmiäni, mutta mitä tulee luomiväreihin ja meikkaamiseen noin yleensäkin, on minun sydäntäni lähinnä bobbibrownmainen meikkifilosofia: en halua, että huomio kiinnittyy kasvoillani oleviin meikkituotteisiin vaan tahdon korostaa niiden avulla omia piirteitäni. En halua, että kollegani toteaa minulla olevan tänään kivan väristä luomiväriä vaan tahdon, että silmieni todetaan korostuvan erityisen kauniisti. En halua, että mieheni kommentoi minulla olevan kasvoilla kiva meikki vaan tahdon hänen mielummin sanovan, että näytän hyvältä. Huomaatte varmasti eron?

Koska en ole pikkutarkka näpertäjä on minulle erityisen tärkeää, että silmämeikkini syntyy mahdollisimman vähällä vaivalla. Tämän vuoksi muutama hyvä sivellin on must-juttu, sillä niiden avulla kauniin lopputuloksen voi taikoa luomille kuin itsestään.

Cailap siveltimet

Kotimainen, erityisesti meikkaustarvikkeistaan ja hiusasusteistaan tunnettu tuotemerkki Cailap on juuri lanseerannut uuden meikkisivellinmalliston ja pääsin blogiyhteistyön kautta tutustumaan sen tuotteisiin. Sain kaikki malliston siveltimet kotiini jo toista kuukautta sitten ja olen ollut aivan erityisen fiiliksissä muutamista silmämeikkisiveltimistä.

Tänään ei siis ole luvassa suoranaista silmämeikkitutoriaalia, mutta tänään esittelen muutaman aivan supermahtavan siveltimen, joiden avulla tumpelompikin hätähousu (kröhöm…) luo helposti silmiään korostavan meikin.

Cailap siveltimet

Valitsin luomiväripaletiksi töiden kautta jo toista vuotta sitten tuotteen lanseerauksen yhteydessä saamani Dior Eye Reviver Illuminating Neutrals Palette -luomiväripaletin, joka sisältää viisi luonnollista luomivärisävyä ja yhden geelimäisen rajaussävyn. Rakastan paletin kevyitä ja luonnollisia sävyjä, mutta tämä nudemeikki syntyy ongelmitta ihan millä tahansa vastaavankaltaisilla sävyillä.

Minä olen ensinnäkin se tyyppi, joka rakastaa vaahtomuoviapplikaattoreita. En ymmärrä niiden väheksyntää, sillä vaaleita pohjasävyjä silmäluomille levittäessä ne ovat aivan täydellinen valinta: ne pakkaavat luomivärit intensiivisinä luomille eikä vaaleaa luomiväripölyä varise ympäriinsä. Varsinkin vaaleiden helmiäissävyjen kanssa ne ovat loistava valinta, sillä siveltimien harjakset levittävät ne helposti luomille liian hailakoina ja kimalteita varisuttaen.

Cailap silmämeikkisiveltimet

Cailapin tuotevalikoimaan kuuluu tuplapakkaus, joka sisältää paitsi tavallisen vaahtomuoviapplikaattorin myös parhaan koskaan kohtaamani version siitä. Tämä leveä mollukka sopii nimittäin täydellisesti levittämään vaalean pohjasävyn aina liikkuvalta luomelta kulmaluulle asti ja vieläpä aivan hetkessä! Pienemmät applikaattorit vaativat enemmän työtä, mutta tällä kookkaammalla applikaattorilla vaalea sävy on kaikkialla abaut heti. Aamu-uninen kiittää!

Cailap siveltimet

Koska en tosiaan ole pikkutarkkaa nyhväystä rakastava tyyppi vaan pikemminkin kaiken siihen viittaavan intohimoinen välttelijä, en jaksa myöskään ajatusta siitä, että levittäisin varjostussävyt ensin luomilleni pienellä siveltimellä tarkasta pipertäen ja käyttäisin sitten aikaa niiden häivyttelyyn. Joo, ei todellakaan ole minun juttuni!

Cailap siveltimet

Cailapin siveltimistä löytyy onneksi täydellinen sivellin myös meille, jotka tahdomme oikoa mutkat suoriksi ja luoda kauniisti häivytetyn varjostuksen (todella lyhyessä) hetkessä. Sekä yksinään että osana tuplapakkausta myytävä kookas sivellin nappaa itseensä täydellisen määrän sävyä ja sillä on helppoa sivellä tummempaa väriä luomelle niin, että lopputuloksena on automaattisesti kauniisti häivyttyvä varjostus, jonka syvyyttä voi lisätä asteittain luomiväriä lisäämällä. Jälleen yksi aamuja nopeuttava kurvi vetäisty suoraksi!

Cailap silmämeikkisiveltimet

Tykkään itse ottaa silmämeikkiin usein mukaan myös kolmannen sävyn, jolla tuon katseeseen hitusen lisää intensiivisyyttä. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti edellisen siveltimen kanssa yhteispakkauksessa tuleva että myös erikseen myytävä litteämpi luomivärisivellin, jonka harjakset lisäävät sävyä helposti juuri niille alueille, joilla sitä kaivataan.

Cailap silmämeikkisiveltimet

Litteän siveltimen muotoillulla kärjellä pääsee helposti käsiksi myös alaluomen ripsirajaan, jonne tummempaa sävyä voi vaivatta myös pyyhkäistä hieman silmän muodon skarppaamiseksi.

Cailap silmämeikkisiveltimet

Olin huomannut jättäneeni yhä useammin silmäni rajaamatta ja jos totta puhutaan, ei silmissäni ollut kuluneen reilun vuoden aikana ollut rajauksia kuin ehkä alle kymmenen kertaa ennen näiden siveltimien saapumista. Tykkään luonnollisen pehmeästä rajauksesta aivan ripsien tyvessä ja tekisin sen mielelläni puuterimaisella tuotteella, mutta en vaan jaksa rajausta tehdessä tapahtuvaa tuotteen varisemista. (Mainitsinko jo, että olen kärsimätön, ja tahdon hyvää jälkeä heti?)

Cailap silmämeikkisiveltimet

En tiedä, mitä lumouksia Cailapin rajaussiveltimelle on sen valmistusprosessin aikana tehty, mutta sen kapea harjaspää sai luomivärit pysymään otteessaan täysin ilman varisemista. Kokeilin sitä useamman tuotteen kanssa hämmästyen joka kerta lopputuloksesta: rajauksessa käyttämäni puuterimainen luomiväri ei koskaan varissut pitkin poskia ja silmänalusia, mutta silti sivellin luovutti sävyn loistavasti luomille. Tämän siveltimen myötä palautin pehmeän rajauksen jälleen osaksi arkimeikkiäni!

Cailap silmämeikkisiveltimet

Yksi bonustuote, joka tämän sivellinkokeilun myötä löysi osaksi arkirutiiniani oli Cailapin ripsiharja.

Te tiedätte, että rakastan runsasta ripsivärimassaa, mutta pieni ripsien lisäerottelu ei silti olisi pahasta. Minun on ollut vaikeaa löytää täydellistä ripsiharjaa, sillä monissa niistä on joko niin tiheät tai pehmeät harjakset, etteivät ripseni edes uppoa harjasten väleihin maskaran laiton jälkeen. Tämä harja kuitenkin harjasti ne erinomaisesti päätyen siksi uudeksi pakko käyttää joka päivä -siveltimekseni.

Cailap silmämeikkisiveltimet

Jälleen kerran blogissani ei siis taaskaan nähty erityistä silmämeikkitutoriaalia, mutta sen sijaan annoin mielummin neljä (okei, viisi) loistavaa sivellinvinkkiä, joiden avulla syntyy sekä meidän helppoutta rakastavien hätähousujen toivoma silmämeikki että haluttaessa myös enemmänkin paneutumista ja näperrystä vaativa lopputulos.

Cailap siveltimet

Cailapin uudet (ja btw varsin tyylikkäät) siveltimet ovat juuri tulleet myyntiin tavarataloihin ja marketteihin ja niillä on merkille tyypillinen, varsin kukkaroystävällinen hinta (sivellinten ja kahden siveltimen settien hinnat vaihtelevat n. 5,90 ja 15,90 euron välillä).

Erityinen plussa lähtee siveltimille myös siitä, että niiden pakkauksissa on usealla kielellä käyttövinkit siveltimien käyttöön ja vieläpä kuvien kanssa!

Cailap siveltimet

Kuinka montaa silmämeikkisivellintä te tarvitsette meikkiänne tehdessä?

12 kommenttia artikkeliin ”Cailap: 4+1 huippuhyvää sivellintä helppoon silmämeikkiin”

 1. Käytän luomivärejä vain erityistilaisuuksissa ja silloinkin yleensä vain yhtä tiettyä sävyä, jolla teen koko meikin. Omistan kyseisen meikin tekemiseen sopivat kaksi hyvää sivellintä. Yllätyinkin kovasti siitä, että luettuani tämän postauksen iski minulle tarve lähteä shoppailemaan luomivärejä(?!) ja luomivärisiveltimiä(?!?!). Jopas nyt, olen melko vakuuttunut noista siveltimistä!

  • Jos haluaa oikein helposti ja nopeasti saada hyvän meikin aikaan, niin isolla vaahtomuoviapplikaattorilla pohjasävyä ja pullealla harjassiveltimellä varjostusta. Lopputuloksesta tulee loistava kuin itsestään, sillä tuo pullea sivellin levittää ja häivyttää sävyt niin kauniisti. <3

 2. Onpa tyylikkäät siveltimet! Tykkään tuollaisista huolitellun hyvännäköisistä meikkaustyövälineistä, niihin tarttuu mielellään. Ja kuvaus noiden laadusta on myös houkutteleva, samoin hintataso. Ostoksille tässä on lähdettävä 🙂

  Kiitos hyvästä yhteistyöpostauksesta!

 3. Lisäys vielä. Olen käyttänyt Ecotoolsin siveltimiä aika pitkään ja mulla on niitä aikamoinen liuta, mutta niiden ongelma on se, että talvella ilman muuttuessa kuivemmaksi varret irtoavat. Näin on käynyt jo useamman Ecotoolsin kanssa. Siksikin on kiva saada samaan hintaluokkaan uusia siveltimiä.

  • Eivät itseasiassa kumpaakaan, vaan tällaiset mattaiset, metallisen lilahtavat. 🙂 Tykkään tästä sävystä todella paljon <3

 4. Kääk, taas uusia siveltimiä kuolattavaksi.. Juu, olen samaa koulukuntaa, että priima lopputulos ja niin kuin olis jo. Todellakin, vaahtomuoviaplikaattoreilla on paikkansa, joissakin tapauksissa paras vaihtoehto.

  Mäkin tekisin mielelläni luomivärirajauksen, kun tykkään itselläni utuisemmasta rajauksesta, mutta ongelmia on ollut vähintään kaksi. Toinen on rajauksen saaminen ripsien tyveen, kun sinne se kuitenkin kuuluu vaikka utuisempi olisikin ja toinen on se variseminen. Käytän kyllä mustaa tai muuta tummaa ja varisee, varisee. Jos kuivana haluaisin sen kuitenkin laittaa. Eli sen mustan kanssa tuo rajaussivellin joutuisi kunnon testiin… Ehkä, ehkä 🙂

  Varmaan ovat pehmeitä, vai menikö multa ohi?

  • Tämä sivellin ainakin sai värit levittymään minulla ilman varisemista, eli uskallan antaa suositukseni. Karvat ovat tosiaan myös pehmeät ja laadukkaat. 🙂

 5. Onpas kauniit siveltimet.. Meikkaukseen oiva lahja. 🙂

  Itse käytän meikkipohjan tekoon the Sponge- sientä, juurikin sen hyvien ominaisuuksien puolesta, jotenkin en ole osannut ottaa sivellintä vielä omakseni siinä suhteessa. Tämäkin sieni taitaa olla juuri Cailapin. 🙂

  Puuteriin sekä poskipunaan + luomiväriin käytän kyllä sivellintä, joskopa vielä oppisi sen siveltimen käytön myös meikkipohjan kanssa. Kaiken kaikkiaan siveltiä tulee käytettyä 3:a.

 6. Onpas kauniit siveltimet.. Meikkaukseen oiva lahja. 🙂

  Itse käytän meikkipohjan tekoon the Sponge- sientä, juurikin sen hyvien ominaisuuksien puolesta, jotenkin en ole osannut ottaa sivellintä vielä omakseni siinä suhteessa. Tämäkin sieni taitaa olla juuri Cailapin. 🙂

  Puuteriin sekä poskipunaan + luomiväriin käytän kyllä sivellintä, joskopa vielä oppisi sen siveltimen käytön myös meikkipohjan kanssa. Kaiken kaikkiaan siveltimiä tulee käytettyä 3:a.

Kommentointi on suljettu.