Beauty News: L’Oréal, Lumene, Clarisonic, Sally Hansen ja Pirkka

Beauty News -postaussarjan tuote-esittelyt pohjautuvat tuotteiden lehdistötiedotteisiin.

Kulmakarvapalettien markkinoilla riittää yhtäkkiä tungosta, kun yhä useampi brändi iskee peliin oman versionsa. Pelikentän uusimpana tähtenä on L’Oréal, jonka Brow Artist Genius Kit on saapunut myyntiin kahteen eritummuiseen palettiin pakattuna. Tuote sisältää pinsetit, kaksipäisen applikaattorin sekä puuterimaisen kulmatuotteen ja kulmavahan.  Hinta n. 17,90.

Virve: Kyllä huomaa, että kulmakarvat ovat tällä hetkellä vahvana trendinä, kun näitä erilaisia kulmapaletteja ja muita vastaavia tupsahtelee myyntiin nyt oikein urakalla. Olen itse jotenkin muuten aina ajatellut, että levitän kulmille aina ensin puuterimaisen tuotteen ja kiinnitän ne sitten vahalla, mutta tämän tuotteen ohjeistuksessa sanotaan juuri päinvastoin. Kyllä taas maailmankuva laajeni ja silmät aukesivat!

Lumenen uusien Raspberry Miracle Heleyttävien Huulivoiteiden luvataan olevan yhdistelmä kiiltoa ja hoitavuutta. Tehokkaasti kosteuttavaan koostumukseen mahtuu mukaan mm. vadelmansiemenöljyä ja applikaattorilliseen tuubiin pakattuja kiiltoja löytyy neljässä sävyvaihtoehdossa. Koostumuksen kevyen helmiäishohtoiset sävyt saavat huulet näyttämään täyteläisiltä ja sen lupaillaan myös olevan kestävä ja samalla tahmaamaton. Hinta n. 9,90 euroa.

Virve: Nämä muistuttavat niin ulkonäkönsä kuin lupauksiensakin puolesta minua kovasti Clarinsin valmistamista Instant Light Natural Lip Perfectoreista. Olisikohan näistä edullisiksi haastajiksi?Kasvoharjoistaan tunnettu Clarisonic on laajentanut harjaspäiden valikoimaa uusilla luksusharjoilla, joiden joukkoon kuuluu mm. Cashmere Cleanse Brush. Kashmirinpehmeä harjaspää lupaa edelleen puhdustaa ihon kuusi kertaa tavallista käsintehtyä pesua tehokkaammin, mutta samalla hellävaraisesti.

Virve: Jestas, kuinka pehmeä tämä harjaspää olikaan! Aivan kuin chinchillan turkki! Mielessäni heräsi jopa epäilys, että voiko tämä ihan oikeasti kyetä puhdustamaan ihon kunnolla? Tässä on kyllä sitten sille todella herkälle iholle jo ihan erityisen hellävarainen harjaspää!Sally Hansenin Lace & Velvet -kynsilakkakokoelma pukee kynnet vaatetrendien mukaan samettiin ja pitsiin.  Kausituotteina myyntiin tulleen kokoelman lakoista kolme on samettisen näköisen pinnan jättäviä ja kolme puolestaan pitsisen efektin kynnen pinnalle luovia. Hinta n. 9,50 euroa.

Virve: Rakastan samettisen näköistä lakkapintaa, joten varsinkin nude ja viininpunertava sävy vaikuttavat upeilta. Toivoin, että ”pitsisen näköisellä pinnalla” tarkoitettiin oikeasti jotain erityistä, mutta taisikin olla niin, että se on vain loppujen lopuksi vaan erikokoisia koristepartikkeleita sisältävä päällyslakka. Tämän viikon Beauty Newsin viimeinen uutuustuote on hyllystä tehtyyn tuotebongaukseen perustuva löytö, johon taidan haluta paneutua myöhemmin paremmin. Pirkan Argan-kasvonaamiopaketti näytti sisältävän 100 ml virkistäväksi kuvailtua aktivaattorinestettä sekä 12 yksittäispakattua kasvonaamiotablettia. Kosteuttavaksi ja virkistäväksi esitetty naamio lupaili arganöljyn lisäksi sisältää mm. hyaluronihappoa ja tuoksuu raikkaasti mentoolille. Kasvoille aseteltavat, pieniksi tableteiksi käärityt naamiolakanat kastellaan omassa lokerossaan aktivaattorinesteellä, jonka jälkeen naamio asetetaan kasvoille vaikuttamaan kymmeneksi minuutiksi. Lopputuloksena kerrotaan olevan sileä, pehmeä ja miellyttävä iho. 

Virve: Ohhoh, jo on aikoihin eletty: Pirkka kulkee eturivissä aasialaisia ihonhoitotrendejä seuraten. En olisi heti uskonut! En nähnyt tuotteen hintaa hyllynreunassa enkä tiedä, koska tämä on ilmestynyt myyntiin, mutta tämä oli kyllä ehdottomasti maininnan arvoinen tuotelöytö minusta.

Mitäs sanotte tämän viikon esiinnostetuista uutuuksista? Löytyikö jotain kiinnostavaa?

40 kommenttia artikkeliin ”Beauty News: L’Oréal, Lumene, Clarisonic, Sally Hansen ja Pirkka”

 1. mielenkiintoisia tuotteita taas esittelyssä, Pirkka ja Lumene erityisesti. Hyvä idea kertoa uutuustuotteista.

 2. No kylläpä Pirkka yllätti 😀 Menee ehkä testiin ihan vain uteliaisuudesta! Täytyy tuo Lumenekin testata 🙂 Clarinsin huuliöljy onkin mulla parhaillaan testissä ja YSL:n Volypte Tint Oil huuliöljy tuli hankittua muutama päivä sitten. Huuliöljybuumi jyllää 😀

 3. Joo nyt on kyllä päässyt Pirkka yllättämään! 😀 näinköhän sitä joutuu tuotakin testaamaan. Ostoslistalle pääsi jo nimittäin nuo Lumenen uudet huulivoiteet. 🙂

  -laura

 4. Tuo Pirkan paketti kuulostaa samalta mikä SIM:illä oli jokunen vuosi sitten.

 5. Pirkan tuote menee testiin ehdottomasti, tuskin hintakaan niin paha on.
  Hienoa että edulliseenkin kosmetiikkaan tulee luksuksen tuntua ja kaikkea uutta.
  Olen ihan höperönä kaikkiin uutuuksiin muutenkin.

 6. Löysin kaapista SIM:in samanmoisen paketin ja incin tutkittuani voisi sanoa olevan samaa kamaa. Eli Young face mask SIMiltä poistui pari vuotta takaperin. Erona oli tuo Argan mitä ei aiemmin olut. Ja voin sanoa: on tujua kamaa! Tosin näyttää olevan tuo Pirkka-naamio myös SIMin tekosia. Mikähän on hinta?

 7. Oi tuo Lumenen huulikiilto näyttää ihanalta. Voisikohan tuo olla se maaliskuun Livboxin uutuustuote Lumenelta?! 🙂 En pistäis pahakseni. 😀 Tuo pirkka vaikuttaa kans tosi jännältä. 😮

 8. Whaaat Pirkka! 😀

  Mä otin puolisentoista kuukautta sitten käyttöön Clarisonicin ja pelkän kashmir-harjan. Erittäin hyvin on riittänyt kuivalle ja herkähkölle iholle tekemään ihmeitä. 🙂 Huokoset on tyhjät ja iho hehkuu!

 9. Nyt oli kyl pakko lukee enemmän SIMin kasvonaamiosta ja se mielenkiinto heräsi ja kovaa tuotw Pirkan naamiota kohtaan! Vois jopa käydä ostamassa paketin 😛

Kommentointi on suljettu.