Loistava edullinen kulmakynä – L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

*Sis. mainoslinkin

Haluatteko vinkin hyvästä, marketeissakin myytävästä kulmakynästä?

Viimeisin käyttämäni kulmakynä on ollut kaveriltani saatu Diorin Diorshow Browstyler, joka on ollut viimeaikoina kovasti mieleeni. Kapea kynä on kuitenkin näyttänyt olevan jo melko vähissä, joten olen jo etukäteen huolehtinut hieman siitä, että millä sen pian korvaisin.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Sattumalta sain kuitenkin juuri L’Oréalilta blogikokeiluun merkin vasta lanseeratut Brow Artist Xpert -kulmakynät, jotka olivat kuin taivaan lahja paitsi osuvan ajankohdan myös loistavan laatunsa puolesta.

L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

Sain itse kynät testiini neljässä sävyssä: Cool Blond, Warm BlondCool Brunette ja Ebony. Sävyjä on yhteensä saatavilla yhteensä viisi, eli kokoelmastani jäi puuttumaan sävy Warm Brunette.

L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

Viittaukset viileistä sävyvivahteista kuulostivat minusta houkuttelevilta, sillä moni muukin varmasti allekirjoittaa väittämäni, on useimmilla merkeillä myynnissä suorastaan ärsyttävän punertavia ja lämpimiä kulmasävyjä. Olikin mahtavaa, että L’Oréalilla oltiin tajuttu selkeyttää hommaa kuluttajille ja tarjota sekä viileää että lämmintä vaihtoehtoa.

L'Oréal Paris Brow Artist Xpert
Cool Blond, Warm Blond, Cool Brunette ja Ebony.

En kuitenkaan sanoisi, että nämäkään viileät sävyt olisivat mitään ihan hirveän viileitä, mutta eivät silti kuitenkaan kovin lämpimiä. Oma edellinen kulmakynäni oli ollut hieman tummahko, joten halusin ottaa käyttöön nelikon vaaleimman ja viileimmän sävyn, jonka arvelin sopivan vaalealle hipiälleni parhaiten.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Minua houkutteli näissä kulmakynissä myös niiden muoto, sillä nehän olivat selkeästikin lähes kuin supersuositut Anastasia Beverly Hillsin Brow Definer -kulmakynät.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Ainoana erona näyttikin olevan vain se, että kynän kolmimainen kärki levenee näissä ihan hieman enemmän kuin Anastasian kynässä. Anastasian kulmakynät ovat myös hitusen näitä kovempia laadultaan.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Omien kulmakarvojeni muoto on totaalisesti hukassa ja kulmakarvat ovat muutenkin täysin eriparia, joten minulla homma lähtee kulmakarvojen linjan hahmottelusta. Käytän siinä apuna postauksen ensimmäisessäkin kuvassa näkynyttä Benefitin kulmasabluunaa, jonka avulla on helppoa piirtää kulmakarvojen alaosaan niiden muotoa määrittelevä linja.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Koska kynässä on muotoiltu kärki, oli sen terällä helppoa piirtää kulmakarvan alalinja. Terävämmällä kärjellä pystyy myös kätevästi tekemään yksittäisiä karvoja jäljitteleviä vetoja, joiden avulla kulmista tulee luonnollisen näköiset.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Pidän kovasti kulmakynän koostumuksesta, sillä se piirtää sopivan pehmeää jälkeä ja häivyttyy helposti, mutta ei ole silti liian pehmeä. Useimmat varmasti tietävät, kuinka hankalia liian pehmeät kulmakynät ovat sellaisissa kulmakarvoissa, jotka eivät vain kaipaa sävyä vaan myös muodon hahmottelua, sillä ne luovat helposti melko suttuiselta näyttävän lopputuloksen tarkempien linjojen aikaansaamisen ollessa lähes mahdotonta. Vastaavasti taas liian kovat kynät tekevät jäljestä helposti liian piirretyn näköistä.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Tällä kynällä homma kuitenkin sujuu todella helposti ja erinomaisesti. Kulmakarvoista on helppoa saada siistit ja luonnollisen näköiset. Kynä myös häivyttyy vaivatta sen kääntöpäässä olevalla kulmaharjalla ja lopputuloksesta tulee pehmeä.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Sävy Cool Blond näyttää kulmissani varsin sopivalta, vaikka onkin minusta ehkä jopa yllättävän tumma viileän vaaleaksi (mutta eipä näitä kyniä toisaalta olekaan taidettu tehdä ihan skandinaavisen vaaleuskäsitteen mukaan).

Innostuin kynästä niin, että uskalsin jopa kokeilla, miltä sen tummin sävy Ebony kulmissani näyttäisi – ja hyvältähän sekin näytti, katsokaapa vaikka itse:

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Myös tummimmalla kynällä oli siis mahdollista luoda todella luonnollisen näköinen lopputulos.

Varsinkin näin talvella kun aurinko ei ole päässyt vaalentelemaan luonnollisessa värissään kasvavia hiuksiani ja niiden tyvi on hieman tummempi, sointuu tämä viileä harmaanruskea Ebony-sävy minusta väritykseeni todella hyvin.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Uskaltatuiduin sitten testaamaan sen kolmannenkin kynän eli Cool Brunette –sävyn, joka oli kulmissa hieman ruskeampi ja näytti siksi myös lämpimämmältä kuin Ebony. Sekään ei ollut huono vaihtoehto minulle, mutta kaksi muuta sävyä tuntuivat silti enemmän omalta jutulta.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Tässä vaiheessa olin itseasiassa oikeasti luullut, että minulla oli näitä kyniä kotonani vain kolme ja poimin aamusta toiseen meikkilaatikostani niistä vaaleimmalla korkilla varustetun vaihtoehdon käytellen sitä tyytyväisenä ja olettaen sen olleen se viileän vaalea sävy.

L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

Vasta kun olin käyttänyt kynää jo pidemmän aikaa ja yhden kolmanneksen verran huomasin, että kyseessä olikin lämpimän vaalea Warm Bold, jota en siis ollut edes tiennyt omistaneeni ja joka näytti kulmissani tältä:

L'Oréal Paris Brow Artist Xpert - 1 (5)

Näin tuli sitten myös sokkotestin kautta selväksi, ettei Warm Blond -sävy myöskään ollut käytössä yhtään liian lämmin ja että oikeastaan koko Brow Artist Xpert -kulmakynien sävyvalikoima on todella loistava. Nyt aamuisin onkin sitten oikeastaan ihan se ja sama, että minkä näistä kynistä käsiini unenpöpperössä nappaan.

L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

Näille kynille lähtee minulta iso suositus sekä koostumuksen että sävyjen puolesta, eli jos etsitte uutta kulmakynää, niin katsastakaahan kaupassa tämä uutuus!

*L’Oréal Paris Brow Artist Xpert -kulmakynä löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

L'Oréal Paris Brow Artist Expert

Mikä kulmakynä teillä on tällä hetkellä käytössä?

7 kommenttia artikkeliin ”Loistava edullinen kulmakynä – L’Oréal Paris Brow Artist Xpert”

 1. Oon katsellukki näitä töissä ja miettiny uskaltaisinko ostaa itsellenikin testiin! Nyt uskallan Oon ollu uskollinen Anastacian Brow wizin ja Lumenen kulmakynän käyttäjä. Lumenen kulmakynä taitaa olla uudistumassa ja onki kiva löytää tilalle hyvä uusi

  • Minusta nämä ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia kulmakyniä! 🙂

 2. Kosmetologini suositteli Dependin kulmakynää, ja se on kyllä todella erinomainen. Muut ovat jääneet laatikkoon lojumaan sen jälkeen kun tuon Dependin hankin.

  • Kiitos vinkistä, pitääkin tutustua! Millainen koostumus tuossa kynässä on? 🙂

   • Mielestäni pehmeämpi kuin lyijykynän mallisissa kynissä (tämä on siis myös tuollainen kierrettävä kolmiomainen), mutta ei liian pehmeä tai tuhraava. Olipas huonosti selitetty!

 3. Siis mitä ihmettä, nuohan näyttävät hyviltä kaikki! Testaamaan! Yllättävän keltainen tuo ”cool” blonde…

  • Kulmissa ovat kaikki oikeastaan osoittautuneet hyviksi sävyiksi, joten todellakin kokeilemisen arvoisia kyniä! 🙂

Kommentointi on suljettu.