Pohja paistaa ja brunaa tulee!

Olen blogissani jo useampaan otteeseen maininnut, kuinka ensimmäistä kertaa elämässäni olen reilu vuosi sitten siirtynyt käyttämään aurinkopuuteria lähes päivittäin löydettyäni valealle hipiälleni täydellisesti siihen sopivan tuotteen. 
Siksi halusinkin vaan tehdä teille tänään fiilistelypostauksen, sillä tällaiselle aurinkopuuterinoviisille on ihan mieletön juttu, että reilu vuosi sitten korkkaamani aurinkopuuteri alkaa oikeasti olla pian lopuillaan.
Ihan mieletöntä, vai mitä?!
Minä, joka en alunperin vielä viime kesänä hallinnut yhtään aurinkopuuterin ottamista päivittäiseen meikkirepertuaariini olen löytänyt tuotteen, jonka olen reilussa vuodessa saattanut tähän kuntoon! Tässä viime marraskuussa tehdyssä hehkutuspostauksessa tuotteesta alkoi paistamaan jo pannunpohja ja nyt mennään jo näin pitkällä.
Minulle tämä tuntuu jo melkein juhlan paikalta. 
Siltä varalta, että joku vaaleaihoinen neitonen miettii, mikä tuote on kyseessä niin kertaan tuotteen olevan Diorin Nude Healthy Glow Enhancing Powder sävyssä 001 Aurora. Tämä on luonnollinen, ei liian punertava, ei liian oranssi, ei liian kellertävä eikä liian ruskeakaan vaan juuri täydellinen heleää auringon hehkua kasvoilleni tuova tuote, joka tuo vaalealle hipiälleni täydellisesti muotoilua.
Tässä yksi vanhasta Lumenen huulikiiltopostauksesta lainattu kuva, jossa aurinkopuuterin aikaansaaman luonnollisen hehkun havainnoi mielestäni loistavasti:
Onko siellä ruutujen toisella puolella muita parhaillaan iloisesti pannunpohjista iloitsevia tyyppejä? Mikä on ollut teidän viimeaikainen aurinkopuuterisuosikkinne?

27 kommenttia artikkeliin ”Pohja paistaa ja brunaa tulee!”

 1. Mun ehdoton lemppari on Rimmelin Natural bronzer jossa on muuten ollut jo varmaan puoli vuotta pohja näkyvissä:D

 2. Minäkin tykkään tuosta Rimmelistä. Hyvä väri ja tosi edullinen hinta, 7-8 e. Anu

 3. Diorin Aurora on kyllä yksi sävyltään parhaita aurinkopuutereita vaalealle iholle. Ja pakkaukseltaan kauneimpia. 🙂 Olen viime aikoina käyttänyt lähinnä Hauschkan aurinkopuuteria, mutta Diorinkin voisi taas kaivaa esille. Ja ei, en saa varmaan koskaan yhtäkään aurinkopuuteria loppumaan kuk omistan niitä varmaan kymmenen.. ;D

  • Tuo on kylä aivan loistava sävy vaalealle iholle. Minullakin on ollut aiemmin aurinkopuutereita vaan kamala määrä satunnaisessa käytössä, mutta tämä on nyt ensimmäinen tuote, joka on saanut olla käytössä ihan ilman rinnallaseilaajia. 🙂

 4. Hei 🙂 Onko multa mennyt joku postaus ohi, vai etkö ole "puhunut" hiustesi värjäämisestä? 🙂 Ovat selkeästi siis vaalentuneet, sopii kyllä hyvin sinulle! 🙂 Mulla kampaaja värjäs juuri punasesta tummanruskeaksi, melkeen mustaksi ja tää ei tunnu yhtään omalta. Tarkotus oli värjätä vaaleanruskealla, mut eipä ihan mennyt putkeen.. Mietin vain et jos oot itse vaalentanut niin olis kiva kuulla vähän miten / postausta asiasta 🙂 Toki varmasti parashan olis mennä ammattilaisten käsiteltäväks mut viime kertasen jälkeen, taidan hoitaa itse vaalennusoperaationi (ei missään nimessä siis mitään platinablondia mut ees vähän vaaleampi ruskea ois kiva) itse kotona, kävi miten kävi 😀

 5. Mullakin sattui olemaan joku rimmelin 😀 pohjassa oli jo kunnon aukko mutta kylppärin lattialle putoaminen sai aikaan sen että se meni säpäleiksi 🙁 nyt käytän mineraali aurinkipuuteria, meow cosmeticsin.

 6. Oioi, hyvältä kuulostaa! 🙂 Kaikin puolin vaaleana mäkään en ole löytänyt (enkä myöskään kovasti etsinyt) aurinkopuuteria, mutta monissa tuotteissa ongelmana on ollut just liiallinen punertavuus, mikä ei näytä hyvältä etenkään näin vaalealla ihmisellä. En sitten tiedä, kenelle kovin punertavat tai oranssihtavat aurinkopuuteritkin sopivat, mutta varmaan jollekin 🙂 Punertavuudesta tuli nyt mieleen myös kulmakynät; On häiritsevää, että monet vaaleimmat kulmakynät on punapigmenttisiä ja ihmettelen, miksi sellaisia tehdään niin paljon :O Tai sitten olen seikkaillut ihan väärillä hyllyillä 😀

 7. mulle pannunpohjan näkyminen on aina surku, enkä ymmärrä miten siitä voi iloita! sehän tarkoittaa että lempparituote on loppumassa ja joutuu – ainakin näin ei-bloggaajana – ostamaan uuden tilalle :/ pahinta on jos lemppari on paletissa jossa muut eivät ole lähelläkään loppuaan eikä niitä ole järkeä lähteä yksittäinkään ostamaan. tämä tilanne on käsillä nakedin kanssa, lempparit vetelee viimeisiään mutta tilalle ei oikein kehtaisi ostaa niitä yksittäin, koko paletista puhumattakaan.

  • Minulle se on ihana asia, sillä se tarkoittaa sitä, että pääsen kokeilemaan jälleen uusia tuotteita. Voihan olla, että jossain on jotain vielä täydellisempää! 🙂

 8. Mä käytän aurinkopuuteria lähes päivittäin, mutta silti tuntuu, että se ei ikinä lopu 😀 Mulla on myös käytössä Diorin aurinkopuuteri, mutta se yksivärinen sävyä 002 Amber. Oon tykännyt siitä kovasti. Estee Lauderin aurinkopuuteria on myös tullut käytettyä vuosien mittaan. Samoin Isadoran, Lancomen ja L'Oréalin. Mä en pärjäisi ilman aurinkopuuteria millään. Näyttäisin aivan liian kalpealta ilman sitä 😀 Tosin pelkkä aurinkopuuteri ei mulle riitä, vaan suosin aurinkopuuteri+poskipuna+korostuspuuteri -yhdistelmää. Poskipunalla saa kivaa raikkautta kokonaisilmeeseen ja se myös viimeistelee lopputuloksen.

  MS / Beauty Highlights

 9. Hei! Miten aiemmin hyväksi mainitsemasi Lumenen Arctic Sun Bronzerin sävy 1 Päivän hehku suhtautuu väriltään ja koostumukseltaan Dioriin? Dior on toki varmasti Dior, en sitä epäile 😉

 10. Mulla ollut käytössä kans tuo rimmel halvan hintansa vuoksi (olen lumeneakin kokeillut), tuntuu vain että vaikka yrittäisi hyvin kevyesti laittaa ja sivellä tasaisesti niin aina sitä tulee liikaa ja naama tuntuu jotenkin kirjavalle eikä väri levity tasaisesti 🙁 meikkipohja on kyllä kunnossa ettei siitä pitäisi kiinni olla..

 11. Itse myös vaaleaihoisena koen aurinkopuuterin kläytön hankalaksi. Voisitko tehdä opastuspostauksen aurinkopuuteri for dummies?

Kommentointi on suljettu.