Ripsien kuningatar vuonna kakstuhatta kymmenen?

Helena Rubinsteinin Lash Queen -ripsivärikatras sai alkusyksystä uuden jäsenen, Sexy Blacks -sisaren.

Pinnallisena ihmisenä rakastuin tietysti heti tuotteen hylsyyn. Samettisen ja pitsisen näköinen viritys hylsyn pinnalla ei ole vain samettisen ja pitsisen näköinen vaan sen sametti myös tuntuu! Kukkien samettiset ääriviivat ovat ihan oikeasti kohollaan olevaa samettia!

Puolet tästä mascaraelämyksestä meneekin jo pilalle siinä, ettette pääse ottamaan tätä mascaraa käteenne minun tätä esitellessäni. Tämä nimittäin jo tuntuukin ylelliseltä!

(Ylelliseltä tosin tuntuu myös hinta: n. 38 euroa…)

Jos kävelette ostoksilla ollessanne tämän ohitse, niin koskekaa tähän. Ihastutte varmasti!

Intohimon uusi ulottuvuus: viettelevä tuuheus, täydellinen kaari. 90-60-90 harja luo provokatiiviset muodot, korsetinomainen koostumus pitää ne paikoillaan.

Harja on siis kuin tiimalasivartalo: keskeltä kapea ja alhaalta ja ylhäältä leveämpi. Aluksi harjaan tarttui liikaa massaa ja mascara jätti jälkeensä paakkua, mutta tämä tasoittui pikkuhiljaa käytön myötä.

Aloitetaan jälleen palauttamalla mieliinne muistikuva hennoista ripsenhaituvistani, jotka toimivat lähtökohtana:

Tämän olisi tarkoitus olla vesiliukoinen mascara, joka kykenee pitämään taivutukset. Koostumuksesta on tehty nimenomaan siihen kykenevä (minkä vuoksi ripset juuri jäävät hieman karhean tuntuisiksi), mutta itsepäiset kärkkäränkkäripset omaavana voin kertoa, ettei tämä mihinkään ihmeisiin kyennyt. Jotain pientä avitusta keskiosan ripsissä kyllä, mutta ulkonurkkieni alaspäin kasvavat ripset sojottivat hetken kuluttua taas alaspäin.

Minun ripsissäni tämä Rubinsteinin uutuus oli jälleen luokkaa ”ihan kiva”. Tämä ei ihastuttanut, muttei nyt täysillä myöskään vihastuttanut.

Tämä toi ripsiin kivasti pituutta, tuuheutta ja näyttävyyttä, mutta paakutti mascaran alkutaipaleella hieman liikaa.

Hylsyn loppua kohti tilanne parani hieman, mutta ripset jäivät yhä hieman liian koppuraisen näköisiksi omaan makuuni ja pientä paakkua on yhä havaittavissa ripsien kärjissä. En siis itse lähtisi tähän investoimaan näiden kokemuksieni perusteella. Ehkä joku vähemmän hennot ripset omistava voisi kuitenkin tykästyä tähän? Ehdotonta plussaa kuitenkin annan mascarab loistavasta kyvystä pidentää ripsiä.


Onko joku muu jo kokeillut tämän uutuuden? Mitä olette tykänneet tästä tai muista kokeilemistanne Rubinsteinin ripsiväreistä?

12 kommenttia artikkeliin ”Ripsien kuningatar vuonna kakstuhatta kymmenen?”

 1. kiitos taas, että jaoit kokemuksesi – oli nimittäin juuri sunnuntaina työkaverin kanssa puhetta stockan etuvihkon äärellä että uskaltaiskohan tuota kokeilla :).
  ei kyllä kuulosta minun mascaraltani, luulenpa että käyn taas tylsänä hakemassa YSL:n luottoripsarin, sen suosittelemasi, ja olen vailla uutta meikkikokemusta mutta tyytyväinen 😉

 2. Olen kuukauden käyttänyt tätä ripsaria ja laitan sen samaan ihan kiva-kategoriaan. Ekat viikot ripsiin tuli hirvittäviä paakkuja. Nyt ripsarilla saa ihan mukavasti pituutta ripsiin, mutta väriä pitää laittaa tositosi vähän ja varovasti, muuten ripsen kärjet paakuttuu. Mun hentoiset ripset kaipais enempi volyymia ja vähemmän pituutta. Tuskin ostan toiste.

 3. Virve dear, mikä on sitten sellainen oikeasti megahyvä ripsari sinun tarpeillesi? Olen erittäin vaalea (sekä iho, hiukset + muut ihokarvat) mutta ripseni ovat luonnostaan erittäin kaarevat ja melko pitkät vaikkakin hennot. Millä tuotteella saisin sellaista whoom!!!-volyymiä? Olen Sensai 38:lle ollut uskollinen jo kauan, mutta aina välillä tuntuu siltä, että voisin kokeilla jotain uutta ripsarien saralla…

 4. nanna: Juu, älä turhaan sorru. 🙂

  Sini: Juuri tuollaisia kokemuksia täälläkin. :/

  Flicka: Max Factor False Lash Effect, Helena Rubinstein Lash Queen, YSL:n Faux Cils, Cover Girl Lash Blast Fusion… 🙂

 5. Virve ja muut!
  Joko olette käyneet kurkkimassa UK Lushin sivuilta joulutuotteita? Kuola alkaa valumaan noita ihanuuksia katsellessa…*lurps* Toivottavasti saadaan hyvä valkoima tänne Suomeenkin!

 6. Olet tuota FLE:tä hehkuttanut täällä ja päätin ostaa sen itsellenikin. Tykästyin levittyvyyteen ja ripsari tuntui täydelliseltä kunnes päätin illalla poistaa sen. Se ei lähtenyt. Mulla on vedenkestävä versio siitä, ja olen tähän mennessä saanut jokaisen ripsarin poissa ihan perus vedenkestävän silmämeikinpoistoaineella, mutta tätä en. Olen kokeillut vaihtaa merkkiäkin, mutta ei. Ripsiin jää väripaakkuja, ja kun niitä alkaa repimään tuloksena on tuppo ripsiä sormissa, tai jos ne vaihtoehtoisesti jättää ripsiin, niin ripsari näyttää paakkuiselta, koska siinä on niitä jo valmiiksi!

  Osaisitko millään sanoa jotain hyvää konstia tämän poistamiseen? En millään haluaisi luopua ripsiväristä, mutta pakko kai se kohta on..

 7. miten sattuikaan! tuollaista samaa sävyä ja samaa pitsijuttua on olemassa mm. Seppälässä ja taisi olla CipCapissa ja ehkä Andiamossakin, niin aivan ihanat korkokengät ja Glitterissä (lol) oli samaa sarjaa jatkava rusetti! menisikö edes nätisti yhteen pikkumustan kanssa, vielä pitsihansikkailla ja naistenvessassa tuolla maskaralla sutimassa? 🙂

  ei mulla muuta, mutta tuli vain mieleeni 😀

 8. Anonyymi: Kiitos muistutuksesta! 🙂

  Anonyymi: Minkä merkkisiä putsareita olet käyttänyt? Lumenen WP:llä on minulla aina kaikki lähtenyt, mutta tosin tämän FLE:n vedenkestävää en ole koskaan kokeillut.

  Sammy: Oih, ja kaikki mätsäsisi! 🙂

 9. False Lash Effect ei lähdekään öljypohjaisella putsarilla! Itsekin yllätyin, kun olen aina luullut kaiken meikin lähtevän öljyllä. Mutta FLE lähteekin täysin vedellä, puhtaalla vedellä 🙂 Eli ei tarvii vaihtaa ripsaria tuon takia, asia korjaantuu lavuaarissa tai suihkussa huljuttelemalla =)

 10. Anonyymi: Tavallinen FLE kyllä lähtee ihan normaalisti öljypohjaisilla putsareilla, ainakin minä olen sen aina niillä poistanut. Pelkällä vedellä saan sen vain leviämään. 🙂

 11. Eksyin sun blogiin ja kun mainitsit sullakin olevan superhennot ripset, ehdin jo innostua että osaat vinkata jotain, joka ei suorista ohuen ohuita ripsiä. Itse vasta ostin testiin tuon FLE ja omalla kohdallani voin sanoa sen olevan huonoimpia ripsareita, mitä olen koittanut! Suoristaa ripset tehokkaasti, jolloin se on aivan se ja sama, onko ripsiväriä ollenkaan.. Mitään vau-tuuheuttakaan se ei tuo. 😛

  Jännää kyllä, miten eri lailla ripsiväri meillä käyttäytyy, vaikka molemmilla on hennot ripset! Mutta ehkä voisin kokeilla vielä noita muita mainitsemiasi. 🙂

  Itse muuten käytän ripsivärin poistoon manteliöljyä. On tehonnut paljon paremmin kuin yksikään silmämeikinpoistoaine. 🙂 Saman varmaan ajaa moni muukin öljy.

 12. Marika: En ole tosiaan missään vaiheessa sanonut, ettei FLE suoristaisi, minkä se kyllä tekee, kuten muutkin suosikkini. Omat ripseni pysyvät taivutettuina vain vedenkestävillä mascaroilla, joiden koostumukset ovat valitettavan usein liirua eikä niillä taas saa kunnon tuuheutta, mitä omat ripseni kaipaavat. Oma suosikkini niistä on tällä hetkellä Chanelin Inimitable WP, joka sentään kykenee tekemään edes jonkunlaista tuuheutta. 🙂

Kommentointi on suljettu.