New Continuous Spray

Eilen kerroin, että olen päässyt shoppailemaan täällä yhden suihkutuotteen. Tänään minulla on ilo (ja jopa hieman suru) kertoa toisesta ostoksestani.

Otin reissuun mukaan vain kaksi pientä vartalovoidetta, jotka eivät minun käytössäni tietenkään riittäneet kovin pitkäksi aikaa, joten sain ostaa itselleni uuden vartalovoiteen. Fiilistelin hankintaa jo etukäteen pitkään ja päädyin sitten lopulta ostamaan itselleni tuotteen, jota jäin himoitsemaan kovasti muutettuani vuosi sitten pois Englannista.
Vaseline lanseerasi nimittäin toissakesän paikkeilla Spray & Go Body Moisturiser -vartalosuihkeensa ja himoitsin niitä kovasti toissakesänä, mutta koska muutto pois Lontoosta takaisin Suomeen tulikin yllättäen opiskelujen myötä ajankohtaiseksi ja matkalaukut pingottuivat jo valmiksi täyteen, jäivät nämä kokeilematta. Nyt päätin sitten kuitenkin kokeilla tässä muotoa tulevaa vartalon ihoa kosteuttavaa tuotetta.
Nämä ovat siis aerosol-suihkeita, jotka lupaavat vartalon iholle kosteutusta, mutta nopeaa imeytymistä. Juuri sitä siis, mitä enemmistö naisista nimenomaan haluaa.
Valitsin itselleni tämän kaurauutetta sisältävän version, joka tuli keltaisessa pakkauksessa.
Pakkauksessa on näppärä korkki, jota painamalle tuote suihkuaa helposti ulos. Yllätyin suuresti, kuinka tasaisen pehmeänä, kevyenä ja tarkkana tuote suihkusi pakkauksesta ulos. Olin kuvitellut homman voivan olla sotkuista ja voidetta päätyvän roiskeina ympäristöönkin, mutta tuote tuntui suihkuavan ulos juuri oikealla paineella ja sopivan tarkasti kohdistetusti.
Kiertyvässä korkissa oli myös sulkumekanismi, joten voidetta olisi näppärää kuljellaa mukana esimerkiksi salikassissa ilman pelkoa, että sitä ruiskuaisi pitkin muuta laukun sisältöä.
Tuote tuntui iholla kaikin puolin mukavalta, sillä se tosiaankin imeytyi iholle hyvin, mutta kosteutti silti riittävästi. Olen yleensä täyteläisempien koostumusten ystävä, mutta ainakin täällä Englannin kosteammassa ilmastossa tämä kevyt ja imeytyvä koostumuskin tuntui riittävän iholleni melko hyvin.
Tarkoitukseni oli käyttää tuotetta jonkun aikaa ja ottaa sitten teille in action -kuvia tuotteen koostumuksesta ja suihkusta. Vaan tämäpä ei onnistunutkaan, sillä pakkauksen alettua olemaan tyhjenemään päin meni sen suihkenokka ensin hieman tukkoon huonontaen suihkun laatua. Kun sitten selvisin tästä pesten nokan uudelleen käyttökuntoon ei mennyt kauaa, kun pakkaus vaan sanoi itsensä irti toiminnasta.
En ole varma, kävikö vain klassisesti niin, että tuote loppui. Tuntui kuitenkin, että ihan kuin pakkauksessa vielä olisi tavaraa jäljellä? Ehkä ponneaine vaan oli päässyt vuotamaan jotenkin ulos eikä tuotetta siksi saanut enää ulos? Tuote tuntui kyllä vielä raskaalta, mutta oli mahdotonta sanoa, oliko sitä oikeasti vielä jäljellä.
Periaatteessa siis pidin tuotteesta, mutta en minä voisi laskea elämääni tällaisen epäkäytännöllisen tuotepakkauksen varaan. Tämä metalliset aerosol-pakkaukset vaikuttavat minusta ainakin hankalammin kierrätettäviltä kuin tavalliset tyhjiinkaavittavat ja aukileikattavat muovituubit (kierrätysluentosarja on koulussa vielä hieman kesken…) eikä näistä voi koskaan tietää, milloin tuote päättää loppua. Näistä syistä taidan todeta, että tämä oli hauska kokeilu, mutta jatkossa pitäydyn perinteisemmissä tuotepakkauksissa kunnes taas törmään johonkin uuteen ja poikkeavaan ratkaisuun, jota en malta olla kokeilematta.
Oletteko te kokeilleet tämäntyyppisiä vartalovoiteita? Mitä olette olleet niistä mieltä? Tai tekisikö mieli ihan vaan uteliaisuutta kokeilla?

5 kommenttia artikkeliin ”New Continuous Spray”

  1. Tätä siis ei saa Suomesta? Kiinnostaisi kyllä kokeilla, kun olen niin älyttömän laiska rasvaamaan vartaloani, vaikka jalat ja kädet huutaakin kuivuutta…

  2. Ostin tämän saman sarjan aloe vera -version kesällä Amsterdamista. Tuote houkutteli mua ihan älyttömästi, mutta vielä en ole sitä edes korkannut. On totta, että nämä pakkaukset eivät ehkä ole kovin ekologisia tai riittoisia tai käytännöllisiä, mutta täytyyhän uusia juttuja ainakin kokeilla. 😉 Muuten idea on kyllä minusta mainio.

    Mulle on käynyt samoin jonkun toisen aerosolipullon kanssa jonkun aikaa sitten, ei tule ulos tavaraa, vaikka tiedän sitä vielä olevan.

  3. Mä haluaisin niin kokeilla näitä Vaselinen spreiattavia kosteusvoiteita, mutta eihän niitä tietenkään oo Suomessa saatavilla :'(

  4. Ei vaikuta toimivalta tuotteelta. Kerran meni dödö-aerosoli jumiin niin, ettei mitään tullut ulos, vaikka tavaraa olisi vielä piisannut. Kaiken kaikkiaan epäkätsyjä!

  5. Nivealla oli muuten ennen kosteuttavia vartalosuihkeita pumppupullossa. Nykyään niitä olen nähnyt ainakin Yves Rocherin valikoimassa. Niistä saa pumppuosan tarpeen vaatiessa irti. Aerosoliton spray on aina varmempi ja tarpeen vaatiessa helpommin korjattava, puhumattakaan ekologisempi ja vaarattomampi 🙂

Kommentointi on suljettu.