Beauty News: Aussie, Rimmel ja Maybelline

Beauty News -postaussarjan tuote-esittelyt pohjautuvat tuotteiden lehdistötiedotteisiin.

Aussien on lähtenyt laajentamaan hiusmarkkinoilta vartalotuotteiden puolelle. Uudet Aussie Body Wash -suihkusaippuat (7,50e/250ml ja 10,50e/400ml)  lupaavat tehdä vartalon iholle saman pehmeyden, jonka merkin 3 Minute Miracle -tehohoidot tekevät hiuksille. Valikoimiin on tullut neljä erilaista suihkusaippuaa, joista jokainen aikoo helliä ihoa erilaisella tavalla erilaisten aineiden voimin.

Vaaleanpunainen, kermakoostumuksellinen Shower Smoothie lupaa tehdä ihosta erityisen sileän ja tuotetta kuvaillaankin macademianpähkinäöljyn ja ihon suureksi pehmeäksi halaukseksi.

Mega Watt aikoo olla täydellinen piristysruiske, joka saa olon tuntumaan yhtä villiltä kuin kofeiinia nauttineen kengurun.

Eukalyptuksen uutettakin sisältävän Fresh Maten kuvaillaan puolestaan olevan niin raikas, että se saa olon tuntumaan siltä, kuin olisi juuri viettänyt tunnin Australian rannoilla surfaten.

No Rush on nimensä mukaisesti rentouttava vaihtoehto, joka sisältää mm. jojobaöljyä ja sen kerrotaan saavan ihosta niin pehmeä ja sileä, ettei sen silittelyä voi lopettaa.

Virve: En tiedä, missä laatikossa olen elänyt silmälaput silmillä, mutta minulta oli mennyt täysin ohi, että tällaiset ihanuudet ovat paukahtaneet jo tammikuun aikan suihkugeelihyllyille. Olen tykännyt merkin hiustuotteiden tuoksuista ja leikkisistä teksteistä, joten nämä kuulostavat lupauksineen todella houkuttelevilta. Pakko päästä nuuskimaan!

Rimmel on puolestaan tuonut markkinoille uusia meikkipohjatuotteita. Lasting Finish -meikkisarjaa laajennetaan peittävällä meikkivoiteella, kerrostettavalla wet & dry meikkipuuterilla sekä peitevoiteella.

Lasting Finish -meikkivoide sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa seerumia sekä suojakertoimen 20. Erittäin kevyeltä iholla tuntuvan meikkivoiteen luvataan myös olevan erittäin kestävä ihon näyttäessä virheettömältä jopa 25 tuntia. Tahraamattoman meikkivoiteen kerrotaan levittyvän kasvoille helposti ja tasaisesti ihon pienet virheet ja tummat silmänaluset peittäen.   Hinta n. 12,90 euroa / 30 ml.

Lasting Finish Concealerin luvataan olevan erittäin peittävä ja pitkäkestoinen peitevoide, joka sopii peittämään niin tummia silmänalusia kuin näppyjä ja muita ihon virheitä. Tahraamattomaksi ja kosteudenkestäväksi kehutun tuotteen kuvaillaan olevan erittäin ohuen ja kevyen tuntuinen, sekä meikkivoiteen tavoin kestävän iholla 25 tuntia. Hinta n. 7,50 euroa.
Lasting Finish 25HR Powder -meikkipuuteri levittyy iholle kui puuteri, mutta peittää kuin meikkivoide. Vedenkestävää ja erittäin pitkäkestoista meikkipuuteria luvataan olevan helppo kerrostaa kasvoille peittävämpää lopputuloksta haluttaessa. Wet and dry -tuotetta voi käyttää kuivana, jolloin lopputuloksesta saadaan  kevyestä keskipeittävä tai kosteana, jolloin lopputulos on täysin peittävä. Hinta n. 11,90 euroa.
Virve: Kuka tarvitsee meikkivoiteen, joka kestää jopa 25 tuntia?!? Toivottavasti lupaus tarkoittaa sitä, että tuote kestää ne itselleni riittävät 13 tuntia sitäkin paremmin. Tuotteet kuulostavat jokatapauksessa kiinnostavilta juurikin tuon erityisen pitkän kestonsa vuoksi. Varsinkin ohut, mutta peittävä peiteaine kiinnostaa kompaktikoostumuksensa vuoksi. Myös erittäin pitkäkestoista ja peittävää jälkeä tekevä meikkipuuteri kuulostaa hyvin houkuttelevilta, sillä aamu-unisena rakastan helppoja meikkipuutereita. Voi kunpa vaan sävyt olisivat kohdillaan!

Maybellinen uusi Matte Maker -kivipuuteri sisältää tiivistettyjä, imukykyisiä puuterirakeita, joiden avulla puuteri auttaa kiinnittämään meikin ja kerää sekä imee ihon pinnalle päivän aikana kertyvää öljyä auttaen estämään kiiltoa. Neljällä sävyvaihtoehdolla varustetun puuterin luvataan kestävän iholla hyvin sekä jättävän iholle luonnollisen näköisen pinnan ilman paksua puuterikerrosta. Hinta n. 7,90 e.

Virve: Vannoin ennen puutereiden kohdalla hintavampien versioiden nimeen loistavan laadun vuoksi, mutta huomattuani, että halvallakin voi saada näiden kanssa nykyään hyvää olen yhä useammin kääntänyt katseeni edullisempien vaihtoehtojen puoleen. Tykkään eniten nimenomaan kivipuutereista ja tahdon hyvin mattaista, mutta ohutta koostumusta, joka saa meikkini pysymään kiillottomana mahdollisimman pitkään. En jaksa päivän aikana lisäillä puuteria, joten tämä kuulostaa oikein lupaavalta ja kokeilemisen arvoiselta uutuudelta.


Kuulostiko mikään uutuus teistä houkuttelevalta?

25 kommenttia artikkeliin ”Beauty News: Aussie, Rimmel ja Maybelline”

 1. Maybellinen Matte Makeria ostin jo vuosi sitten Saksasta, ja olin niin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen (saksalaisessa kaupassa maksoin puuterista vaivaiset kolme euroa), että hamstrasin mukaan Suomeen kolme lisää. Vuoden päivät olen käyttänyt, ja eka vieläkin menossa. Lunastaa lupauksensa, minun sekaihollani ainakin pitää kasvot hyvin mattapintaisina koko päivän ilman lisäilyä.

 2. Aussien suihkusaippuat oh yes! Vähän ehkä oisin toivonut putiloilta jotain, josta erottaa helposti vartalohommat hiusjutuista. Aina rasittavaa jos on saman merkin tuotteita ja pitää miettiä että mikäs oli mille alueelle kun kaikki niin samannäkösiä .. 😀

 3. Lasting Finish -meikkivoide on minusta suorastaan liikuttavan ihanaa käytössä. Ostin sen samaan aikaan kuin Diorin Starin, mutta tartun silti Rimmeliin joka aamu. Pehmeä ja sopivan peittävä jälki, joka kestää iltaan asti. En tarvitse edes nenän puuterointia päivällä. Täydellinen yllättäjä!

 4. Lasting Finish -meikkivoide on lemppariani, paras meikkivoide jota olen koskaan käyttänyt! Siitä ei oikeasti löydy mitään pahaa sanottavaa, vaalea sävykin on juuri oikea. Ei se toisaalta kyllä 25 tuntia kestä hyvän näköisenä, mutta eipä sille ole tarvettakaan. Suosittelen 🙂

 5. Mulla on tuo rimmelin meikkipuuteri, vaalein sävy on juuri täydellinen näin talvella ❤ Käytän sitä yleensä kuivana, tuo kosteana käyttö ei oikein ole auennut mulle (joku ohje olis jees)… Tykkään kuitenkin kovasti, hinta-laatu-suhde on kohdallaan 🙂

 6. Aussit näin eilen ja piti oikein kahteen kertaan katsoa, että näenkö oikein. Hintaa cittarissa oli 11,50 €. Olin varmaan niin sekaisin, etten tajunnut nuuhkia niitä lainkaan 😀

 7. "Kuka tarvitsee meikkivoideta, joka kestää 25tuntia". Kuulostaa ällöttävältä, mutta esim. ambulanssityöntekijät voivat tehdä 24/-48) tunnin työvuoroja. Lisäksi monilla hoitajilla on ns "pätkäaamu"+yövuoro yhdistelmiä, eli tehdään lyhennetty aamuvuoro, yleensä klo 7-13 ja samana iltana tullaan sitten vielä yövuoroon, joka kestää seuraavalle aamulle klo 7-8 asti. Harvoin noissa väleissä tulee kauheammin nukuttua tai ainakaan pestyä meikkiä pois.
  T: Sairaanhoitaja

  • No onan tuo kyllä totta, että on olemassa ihmisiä, jotka tosiaan tarvitsevat noin pitkää kestoa. Mutta nyt aloin vaan miettiä, että hurjaa, mitä työrupeamia! Kaikki respecti kyllä niitä painavalli, vastuullista työtä suorittaville ihmisille! 🙂

 8. Aussien suihkutuotteet on kantistarjouksessa Stoccalla nyt helmikuussa (5,90/puteli). Useimmat tuoksuu hyviltä pullosta nuuhkittuna (smoothie etenkin), mutta käyttökokemusta mulla ei ole. On niin paljon suihkugeelejä varastossa, etten kehdannut ostaa lisää.

 9. Postaukseen liittymätön kysymys, joka piti tulla esittämään kun se aamulla hiuksia pestessä tuli mieleen: Onko sillä mitään väliä kauanko poishuuhdeltavaa hoitoainetta muhittaa hiuksissa? Kuinka tiukasti ne hoitavat aineosat hiuksen pintaan tarttuu?

  • Tähän ei oikeastaan ole mitään yleispätevää vastausta, sillä tämä riippuu todella paljon tuotteesta ja omista hiuksista. Ns. pikahoitsikat vaikuttavat kyllä todella nopeasti ja niissä todetaankin yleensä, että huuhdellaan heti pois. Itse tulkitsisin tämän olevan vain noin paristakymmenestä sekunnista minuuttiin oleva aika. Joillakin hoitoaineilla pidempi aika tuo hiuksiin lisää pehmeyttä ja mukavaa tuntua, mutta joissakin tapauksissa se vain jättää hiukset liian lättänöiksi ja jopa lähes rasvaisen tuntuisiksi.

   Eli tosiaan todella tuote- ja hiuskohtaista, eli ei voi minusta sanoa yhtä yleispätevää vastausta. Monesti hieman pidempi vaikutus kuitenkin lisää lopputuloksen "tehokkuutta", joka ei aina välttämättä esim. hennommassa hiuksissa ole toivottua. 🙂

  • Kiitos vastauksesta! Näinhän se tarkemmin ajateltuna varmaan on, että yleispätevää vastausta ei ole. Jäin pohtimaan tätä asiaa siksi, että unohdin levittää hoitoaineen heti hiusten pesun jälkeen. Yleensä siis suihkussa käydessä pesen ensin hiukset ja huuhtelen shamppoon pois. Seuraavaksi levitän hoitoaineen, sitten levitän suihkusaippuan ja pesen vielä kasvot, lopuksi huuhtelen hiukset, kasvot ja vartalon samalla kertaa. Ajattelen että säästän tällä keinolla aikaa ja vettä. 🙂 Mutta tänä aamuna hoitsikka ehti vaikuttaa vain kasvojen pesun ajan, kun ilmeisesti unenpöpperössä meni rutiinit sekaisin. Normirutiineista poiketen levitin suihkun jälkeen latvoihin vähän moroccanoilia, joten paha sanoa oliko lyhyellä hoitoaineen vaikutusajalla merkitystä. Ehkä pitää testailla joskus ihan tarkoituksella tätä asiaa. 🙂

 10. Täytyy sanoa, että toi rimmelin meikkipuuteri lunasti odotukset ja ylitti ne! Yleensä iho alkaa kiillellä jo muutaman tunnin päästä meikkauksesta. Tänään laitoin aamun kiireessä meikkipuuteria pelkästään kosteusvoiteen päälle. Se peitti silti todella hyvin, korjasi värivirheitä ja tasoitti ihoa. Juoksentelin päivän aikana paikasta toiseen ja nyt 10h myöhemmin naama on edelleen täysin matta ja ihon väri tasainen! Aivan huippu tuote!

Kommentointi on suljettu.