Rakastuttu: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi

*Sis. mainoslinkin

Suurimman osan ajasta olen täysin sinut sen kanssa, että olen tällaista kalmankalpeaa tyyppiä. Hoen itselleni, että olen vain eteerisen vaalea ja varmasti vain ollut jossakin aiemmassa elämässäni aatelista syntyperää tai ainakin hipiääni ahkerasti päivänvarjoilla ja aurinkosuojatuotteilla varjellut eteläkorealainen.

Tämä hieno ajatusmalli pitää minut tyytyväisenä aina siihen asti, kunnes törmään johonkin aivan ihanaan meikkivoiteeseen, jonka liian tumma sävy saa minut rääkymään ärsytyksestä tavalla, jota ei todellakaan voi laskea tyylikkään jalosukuiseksi käytökseksi tai hillityn korealaisen käytösmallin mukaiseksi.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Viimeisin tällaisen reaktion aikaansaanut tuote on uudehko Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi, jonka sain blogin kautta kokeiluun.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Tämä jännittävä tuote ei varsinaisesti ole ihan perinteinen meikkivoide, mutta sitä voi käyttää kyllä sellaisenakin. Seerumin tapaan pipettipulloon pakattu, hyvin ohuelta tuntuva meikkipohjatuote yhdistää ihonhoidon ja meikkituotteen uudenlaiseksi koostumukseksi, joka on nestemäisen ohutta sekä aivan uskomattoman luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen luova.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Ihoa hoitavia ja antioksidanttista suojaa tuovia aineita sisältävää tuotetta voidaan käyttää kasvoilla yksinään ihon sävyä kevyesti tasoittavana meikkipohjana, minkä lisäksi tuotetta voidaan käyttää myös varsinaisen meikkivoiteen alla tuomassa iholle lisää heleytystä. Tuotteen koostumus on henkäyksen kevyt ja tasoittaa ihon sävyä melko kevyesti, mutta sitä on mahdollista kerrostaa aavistuksen peittävämmän lopputuloksen luomiseksi.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Levitän tavallisesti sävylliset meikkipohjatuotteeni nykyään ovaalisiveltimellä, mutta tämän ohut koostumus levittyi kasvoille kauniisti ihan vain sormin. Ja kun nyt käytin sanaa kauniisti, niin tarkoitin sitä ihan sydämestäni. Tämä Instant Glow Sävyseerumi nimittäin luo kasvoille niin uskomattoman kauniin, luonnollisen ja heleän lopputuloksen, ettei tosikaan!

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Aivan suunnattoman suureksi harmikseni tuotetta löytyy vain yhdessä sävyssä, joka kyllä varmasti sointuu useimpien ihoon, mutta ei meidän ihan kalpeimpien väritykseen kuitenkaan.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Tuote leivttyi iholle niin uskomattoman ohuen ja luonnollisen raikkaan näköisenä ja häivyttyikin vielä todella upeasti, mutta jäi kasvoilleni silti sen verran tummahkona, etten voi käyttää sitä ainakaan ennen kesää. Ja sitäkös minä itkin, sillä tämä ihan oikeasti oli iholla niin uskomattoman hyvän tuntuinen (tätä ei tuntenut), kauniin näköinen (your skin but better) sekä niin mielettömän heleän lopputuloksen luova (”Sähän suorastaan säteilet!”) ettei tosikaan!

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Minusta tämä on aivan täydellinen tuote jokaiselle, joka tahtoo tasoittaa ihonsa sävyä, mutta ei silti pidä varsinaisista meikkivoiteista. Tämä on iholla niin ihanan ohut ja luonnollisen näköinen, ettei tätä edes huomaa, mutta ihosta vain tulee säteilevän kaunis. Jos olisin vielä myymälässä kosmetiikkamyyjänä, niin tyrkyttäisin tätä varmasti asiakkaille useaan kertaan päivässä!

Myönnän, että omalla epätasaisen pisamaisella ihollani tykkään enemmän hieman peittävämmästä lopputuloksesta, mutta jos tämän sävy vain olisi vaaleampi, käyttäsin tätä varmasti ohuena kesämeikkinä ja näin talvella meikkivoiteeni alla lisätuotteena.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Olen muuten kuullut mainittavan, että tätä uutuutta on pidetty hintansa vuoksi melko kalliina Lumene-tuotteena. Hinta on toki korkeampi kuin merkin tuotteilla yleensä, mutta en yhtään ihmettele: tämä voisi olla minusta ihan minkä tahansa luksusmerkin tuote ja jos rehellisiä ollaan niin en minäkään myisi näin erinmonaista tuotetta pilkkahinnalla jos olisin sen valmistaja. Kun ottaa vielä huomioon, että tuote myös hoitaa ihoa ja sen vesimäinen koostumus on aivan uskomattoman riittoisa, niin sanoisin tämän olevan oikeastaan jopa halpaa siihen nähden, kuinka loistava tuote kyseessä on!

*Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi löytyy myynnistä  Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lumene Instant Glow Sävyseerumi

Onko joku muu ihastunut Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

32 kommenttia artikkeliin ”Rakastuttu: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi”

 1. Käännynpä nyt sun suuntan meikkivoideongelmani kanssa 🙂 Eli mulla on ongelmana se, että lähes kaikki meikkivoiteet on liian punapohjaisia. Sävyltään paras (tähän mennessä) on Fit ME -meikkivoide sävyssä 110, mutta koska mulla on rasvoittuva iho kuivan sijaan, joten toi meikkivoide ei oiken pysy. Ja esim. Urban Decayn All Nigter meikkivoiteen sävy 1.0 on mun iholla punanen, vaikka myyjän mukaan se oli nimenomaan se lämpimän sävyinen Eli kysymys olis että mikä on kaikkien aikojen keltasin meikkivoide johon oot törmänny? (Hintaluokasta sen verran että oon valmis maksamaan (mutta esim jotkut MACin meikkivoiteet yms. (hintaa yli 50€) on ihan liian kalliita), mutta mitä halvempi sitä parempi. Ja meikkivoiteen pitäis olla soveltuva rasvoittuvalle ihole.

  • En ole Virve, mutta mulla on sama ongelma, ja parhaiten mun ihoon on käynyt Beccan meikkivoide (en nyt pääse tarkistamaan tuotteen oikeaa nimeä) sävyssä Shell. Keltaisuutta löytyy, eikä se toisaalta taita oranssin suuntaan, kuten monet ”keltapohjaiset” meikkivoiteet mulla tekee. Tuo Becca on vaan aika paksua laadultaan, mutta toisaalta pysyykin sitten pitkään. (Mulla on myös arkikäytössä tuo Fit Me Luminous&Smooth 110, johon toisinaan sekoita tuotaBeccaa paremman sävyn aikaansaamiseksi.)

   MUFElla on myös valikoimassa keltainen mikseri, sitä olen ajatellut kokeilla jossain vaiheessa. Saisin pari koostumukseltaan mukavaa meikkivoidetta ehkä käyttöönkin. Ja Cliniquelta löytyy keltasävyinen puuteri, joka on kyllä iholla ihan väritön, mutta kuvittelen, että se pannussa näkyvä keltaisuus kuitenkin jotenkin saisi sen sulautumaan ihon sävyyn paremmin.

  • Kokeilepa Fit me -linjan Matte and poreless meikkivoidetta. Pysyy ainakin mun rasvaisella iholla, juurikin sävyssä 110, joka on keltapohjainen.

  • H&m uudet pumppupullossa olevat meikkivoiteet on keltanaamaisen edullinen pelastus! Sävyvalikoima on tosi laaja, löytyy vaaleita ja selkeästi keltapohjaisia ja plussaa saman sävyisistä peiteaineista 🙂 itse ainakin yllätyin hinta laatu suhteesta, vielä vaatekaupasta 😀 kuivalle iholle meikkivoide oli parempi kosteusvoiteeseen blendattuna, joten varmaan käy rasvoittuvalle sellaisenaan.

 2. Oletko kokeillut MACin Waterweight-meikkivoidetta? Minullekin useimmat meikkivoiteet (myös Lumenen) on liian tummia, mutta tuo MACin vaalein lämmin sävy NC15 on juuri sopiva. Tuo waterweight jättää ihon tosi luonnollisen ja meikittömän näköiseksi, mutta tasoittaa silti ihon sävyä ja on ihanan kevyen tuntuinen.
  Jännä muuten miten Lumenen vaaleimmatkin sävyt on vaalealle iholle liian tummia vaikka ajattelisi, että niissä olisi pohjoismainen vaalea ihokin huomioitu. Muutenkin vaaleat sävyt ovat monissa tuotteissa usein liian punertavia.

 3. Minua harmitti myös tuo sävyseerumi, vaikka ihoni ei ole vaaleimmasta päästä, mutta silti sinipohjainen. Ei sovi tuo seerumi sitten millään. En usko, että edes kesällä koska menee liian keltaiseksi. Onneksi siskolleni tuo sopi, joten hän sai sen. Ei harmittanut luopua siitä, koska voitin sen blogiarvonnassa Sannilta eli en hävinnyt rahallisesti. Toivottavasti lumene tekee kesä ja talvi (tarkoitan värianalyysiä)ihoille oman seerumin, koska tuo käy kevät ja syksy ihoille.

  • Toinen sinipohjainen ilmoittautuu! Pakko kysyä että miten oot saanut meikkivoiteet sulautumaan omaan ihonväriin ja onko sulla jotain tiettyä tuotevinkkiä antaa? Tuntuu että omalle iholle kaikki on liian punaista tai keltaista vaikka olis kuinka neutraali meikkivoide ja tekisi mieli miksata jotain sinistä hippunen mukaan että natsaisi 😀

 4. Itselle tuo sävyseerumi taas on koko kasvoille levitettynä liian vaalea. Onneksi tästä on ilmeisesti tulossa yksi vaaleampi ja yksi tummempi sävy, niistä sitten miksailemaan itselle sopivaa 🙂

 5. Lumenen melko uusi Beautyseerumi on aivan ihana ! Sain tämän käyttööni syksyllä ja silloin se oli passeli kuin ei ollut auringonpaistetta. Liian tumma se ei minusta ole vaalealle iholle mutta nyt kuin on paljon valoisampi aika niin se jää liiankin hehkuvaksi iholleni vaikka käytän mattapuuteria. Valoisa aika on minulle haasteita täynnä meikkipohjan osalta kuin tuntuu siltä että huokoset näkyvät ja iho kiiltää. Melkein kaikki primerit sisältävät silikonia joka tietenkin tasoittaa ihoa mutta miten ne sopii yhteen meikkivoiteen tai puuterin kanssa on sitten eri juttu. Minäkin pelkäsin että Lumenen Beautyseerumi olisi liian keltainen mutta sitä se ei ollut. Minulla on hyvin vaalea ja viileänsävyinen iho jonka tähden meikkituote saisi olla hivenen punertava. Vääränsävyisellä tuotteella iho muuttuu nopeasti harmahtavaksi. Ennen meikkiä laitan hyvin kosteuttavan päivävoiteen joka ei ole yhtään rasvainen. Meikkivoide tummuu mikäli pohja on vähänkin rasvainen. Samalla tavalla voi käydä kuin meikkivoide on itsessään ” täyteläinen ” ja sisältää esim. öljyjä. Monimutkaista on ja ota tästä nyt selvää !

  • Kiva kuulla, että sävy on sointunut ihoosi! Täydellisten meikkipohjantuoteiden löytäminen omalle iholle on tosiaan kyllä täynnä haastetta aina. :/

 6. Te joille tämä sävy on liian tumma, niin tästä on tosiaan tulossa yksi vaaleampi ja yksi tummempi sävy tässä keväällä!:)

  • Olen aivan innoissani tästä uutisesta! Ihan mahtavaa, en malta odottaa! 🙂

  • En ole iteasiassa edes kokeillut, sillä olen niin tykännyt tämän pinnasta itsessään, että olen pelännyt TBS:n pisaroiden vaikuttavan koostumukseen. Muutenkin niitä on hieman hankalaa käyttää näiden kanssa, sillä tuntuu, että nämä pitää annostella pullosta yksi levitettävä pisara kerrallaan ja siihen pitäisi sitten aina sotkea pienen pieni pisara TBS:n tippoja. (Muita meikkivoiteita kun on ollut helppoa ottaa kädenselälle kerralla koko tarvittava määrä ja sekoittaa siihen sitten TBS:n tippaa.) Mutta pitää kokeilla! 🙂

 7. Hurahdin ostamaan tämän Lumenen ihanuuden testattuani sitä lehden välissä olleesta näytteestä. Parhaiten minulla tämä toimii primerin päällä ja meikkivoiteen välissä tuomaan hehkua. Joskus sekoitan sitä meikkivoiteeseen. (Sokoksen myyjän neuvosta tippa riittää.) Toimii myös meikkipuuterin alla. Ja olenpa sekoittanut pikkuriikkisen peitevoiteeseen. Ohentaa hiukkasen ja on siten kivempi levittää silmien alle.

 8. Mun ongelma on se, että kaula on vaaleampi kuin kasvot. Kasvot punapohjaiset ja kaula keltapohjainen /neutraali. Aina ku laittaa meikkivoidetta värieron huomaa selvästi. En tykkää laittaa meikkivoidetta kaulalle. Toinen ongelma on aknelääkkeen lopetettuani ihoni ei ole enää rasvoittuva, vaan normaali/pintakuiva enkä ole löytänyt sopivaa meikkivoidetta. Jotain vinkkejä hyvään meikkivoiteeseen?

  • Ihon pohjasävy ei varsinaisesti voi vaihtua kehon osien mukaan, sillä se on sama koko vartalolla (täällä on lisää juttua ihon pohjasävystä asiasta kiinnostuneille), mutta itselläni on sama juttu siinä mielessä, että kaula näyttää vaalealta ja on selkeästi heltapohjainen kun taas kasvojen sävy on pisamien ja punoituksen vuoksi tummemman ja vähän punoittavamman näköinen, vaikka edelleen keltapohjainen onkin. 🙂

   Oma pintakuiva ihoni on tykännyt todella paljon tästä Oriflamen Everlastin Foundation -meikkivoiteesta, joka on pitkäkestoinen, mutta ei tunnu ihon pinnalla liian kuivalta. 🙂

 9. Lumenen uudistuksen myötä lopetin kokonaan Lumenen tuotteiden ostamisen. Hinnat ovat karanneet käsistä. Jos hohdevoide maksaa 30 euroa, ostan mieluummin ABH:n, Lancomen tai vaikka Diorin tuotteen enkä laita moista summaa Lumppaan.
  Vaikka kuinka ovat uudistaneet tuotteensa ja pakkaukset ovat nyt siedettävän näköisiä, ovat hinnat karanneet perusLumenen ajoista… :/
  Harmi, mutta tosiaan laitan nykyään rahani muihin merkkeihin.

  • Minä taas koen, että Lumene ei nykyään kilpaile vain halpisten kanssa laadussaan vaan myös noiden mainitsemiesi selektiivisten merkkien, minkä vuoksi sen tuotteetkin ovat nykyään arvokkaampia. (Varsinkin nykyään, kun Lumenella on edullisempi Nordic Chic -linja ja sitten nämä ”selektiivisemmät”.) 🙂

   • Totta ! Lumene on siirtynyt ylempään sarjaan meikkituotteissa ja aika hyvin on siinä onnistunutkin. Värikosmetiikka on ollut Lumenen heikoin kohta mutta nyt sekin on paranemaan päin varsinkin tässä Invisible sarjassa. Testasin Lumenen uudet huulimeikit ja täytyy kyllä sanoa että ne ovat yhtä huonoja kuin ennenkin ! Värisävyt ovat ihania mutta koostumus ja pysyvyys huono. Mieluummin laitan muutaman euron lisää ja ostan Clarinsin tai Cliniquen huulipunia. Kaipaisin Lumenen meikkivoiteisiin myöskin hieman punertavia sävyjä ja monen muunkin mielestä entistä vaaleampia sävyjä.

    • Mitä huulipunia kokeilit?

     Minä taas olen nimittäin nyt kokeillut kahta erilaista Lumenen huulimeikkituotetta ja rakastunut molempiin. 😀 Lumene Nordic Chic Moisturizing Lipstick -huulipuna tuntuu todella miellyttävältä huulillani, sillä sulaa niille niin pehmeänä ja täyteläisenä, mutta kaikkein eniten olen rakastunut Lumene Nordic Seduction Lipshine -kiiltopuniin, joiden koostumukset ovat piesseet selektiivisetkin omilla huulillani. Niin ihanan täyteläisiä, pehmeästi huulille liukuvia ja kauniisti kiiltäviä sävyjä! 🙂 Molemmat laadut ovat tuntuneet huulilla hyviltä ja kestäneet kivasti, minkä lisäksi olen tykännyt ihan erityisesti siitä, että se perinteinen marjaisa tuoksu on vaihdettu vanilliinin tuoksuun. 🙂

 10. Täällä yksi Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin hurahtanut. Aluksi uhosin, etten edes kokeile koko tuotetta, kun siinä on tuollainen hienostelupipetti annostelijana. Annostelisin kyllä tuotetta mielummin siististi pumpulla.

  Oma ihonsävyni on todella vaalea, mutta hyvin häivytettynä beautyblenderillä, sävy toimii kuitenkin yllättävän hyvin. Silmien alle ja nenänpielien punoitukseen peittävyys ei riitä, mutta niille alueille käytän Vichyn DermaBlendiä, joka peittää todella hyvin.

  • Ihana tuo lausahdus ”kun siinä on tuollainen hienostelupipetti annostelijana”! 😀 <3

   Minä jään nyt innolla odottamaan, että tuotteeseen tulisi vielä se yksi vaaleampi sävy saataville, sillä palan halusta saada tämän jatkuvaan käyttöön. 🙂

  • Muistelisin ripsivärin olleen IsaDoran Insane Volume Lash Styler -ripsiväriä. Sillä saa ripsiin aivan mielettömän määrän massaa! 😀

 11. Nyt kun vaaleakin sävy on tullut valikoimiin, tämä olisi aika hyvä, mutta mutta… nyt on kesä. Pitäisikö tämä laittaa aurinkovoiteen alle niin kuin seerumi vai päälle niin kuin meikkivoide?

 12. Hei Virve!

  Teoriassa rakastan tätä Glow Serumia, mutta käytännössä sen käyttö on hyvin ongelmallista: seerumi ei nimittäin imeydy iholleni.

  Puhtaalle iholle levitän yleensä öljyttömän kosteusvoiteen (humektan tms.) jonka imeytymisen jälkeen levitän ko. seerumin sormin. Odotan tuotteen imeytymistä, levitän iholleni paakkuuntuvaa tuotetta Beauty Blenderillä, odotan.. Ja ei imeydy. Iho näyttää rasvaiselta ja seerumi liukuu iholla, ei pysy ja kerrostuu epätasaisesti. Osaisitko yhtään arvioida, että missä vika? Myöskään primeristä seerumin alla ei ole mainittavaa apua.

  Ihoni on sekaiho, rasvoittuu vähän, mutta pintakuva.

  Kiitokset myös blogistasi, asiantuntevuutesi, kirjoitustaitosi ja positiivisuutesi saa palaamaan kerta toisensa jälkeen. 🙂

Kommentointi on suljettu.