Testissä rullattava rajaustussi – MAC Rollerwheel Liquid Liner

*Sis. mainoslinkin

Katselen usein melko kadehtien muiden ihmisten upeita silmänrajauksia. Koen omien silmieni muodon haastavaksi rajausten tekemisen kannalta ja samaa ovat sanoneet monet muutkin silmiäni rajanneet. Rajaukset näyttävät hyviltä silmien ollessa kiinni, mutta avattuna silmien ulkonurkkiin on lähes mahdotonta tehdä mitään upeita siipirajauksia ja tämän vuoksi jätänkin ainakin nestemäiset rajaukset tavallisesti väliin.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Vaikka rajauskäteni onkin siksi hieman harjaantumaton ei se silti tarkoita, ettenkö olisi utelias aina kokeilemaan uusia tuotteita – varsinkin, jos niissä on joku erityinen juju. Minähän tunnetusti rakastan tuotteita, joissa on takana innovatiivinen, ”outside the box” -ajattelu  ja -toteutus.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Tällä kertaa tähän kategoriaan lukeutui MAC Rollerwheeler Liquid Liner -silmänrajaustuote, jonka nestemäinen koostumus ei varsinaisesti eroa muista rajaustuotteista, mutta jonka juttu on tuotteen nerokkaassa applikattorissa. Tämän nestemäisen rajaustussin levityspää on nimittäin kuin minikokoinen pizzaleikkuri!

Bongasin tuotteen alunperin jo viime helmikuussa meikkitaiteilija Michael Pattersonin vilautettua sitä Instagramissa ja aloin odottaa sitä kieli pitkällä. (Tuon aiemman postaukseni tuotteesta voi lukea täältä.)

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Rajaustussin levityspää tosiaan pyörii pitkin ihoa ja vetää pyöriessään sille skarppia rajausta. Rajaustussia on saatavilla eri väreissä, mutta valitsin itse tämän ruskean, joka näyttää silmissä joka tapauksessa melko tummalta ja lähes mustalta.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Koska rajaustussissa on kapea rulla, voi sillä tehdä silmiin helposti ohuita rajauksia. Rajaustuotteen käytössä on otettava ainoastaan huomioon se, että paras rullaustulos syntyy, kun rullaa käyttää kohdistamalla sen ripsirajaan suoraan edestä sen sijaan, että sillä yrittäisi rullailla samalla tavalla viistosta käsin kuin tavallisella rajaustussilla tyypillisesti piirtelisi.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Rajaustuotteen rullan ansiosta linjoista tulee graafisia ja tarkkoja, joten erilaisten rajausten tekeminen sujuu tavallista helpommin myös tällaiselta rajausamatööriltä. Ainoa asia, jonka koin hieman ongelmalliseksi oli rajaustuotteen erittäin vetinen koostumus, joka olisi saanut minusta olla ihan hieman vähemmän juokseva.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Toki rulla vaatii pyöriäkseen tuotteelta ohutta koostumusta, mutta ohuutensa vuoksi tuote saattaa helposti ehtiä juosta ihon juonteisiin ja uurteisiin ennen kuivumistaan. Silmäluomillani tämä ei ollut ongelma, mutta kädenselälle tuotetta kokeillessani huomasin ilmiön.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Tykästyin hieman erikoiselta vaikuttavaan, mutta loppujen lopuksi hyvin kätevään rajaustuotteeseen todella paljon. Se tuntui suorastaan yllättävän helpolta käyttää ja sillä oli minusta tavallista vaivattomampaa piirtää suoria linjoja, sillä ne syntyivät kuin itsestään.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Näin tätä kutsuttavan rajaustussiksi apupyörillä ja sellainen tämä tosiaan hieman onkin. Sanoisinkin tätä jopa tavallista rajaustuotetta paremmin aloittelijan käteen sopivaksi tuotteeksi siitäkin huolimatta, että ajatus rajauksen rullaamisesta silmäluomille saattaa periaatteessa kuulostaa hankalalta. Rulla kuitenkin liukuu iholle lähes itsestään ja linjoista tulee siksi helposti skarppeja.

Annan ehdottomasti suositukseni tälle hämmentävän erikoiselle, mutta silti suorastaan nerokkaalle silmänrajaustussille!

Edit. *Vastaava, hieman edullisempi roll-on-rajaus löytyy myös IsaDoralta Elevenin valikoimasta täältä.

MAC Rollerwheel Liquid Liner Ostolakossa kokemuksia

Onko joku muu kokeillut MAC Rollerwheel Liquid Liner -rajaustuotetta?

5 kommenttia artikkeliin ”Testissä rullattava rajaustussi – MAC Rollerwheel Liquid Liner”

  1. Ei liity postaukseen, mutta voi kunpa elevenin joulukalenteri tulisi jo myyntiin!! Pelottaa että jään ilman mitään kalenteria, kun arvon nyt Elevenin ja Look Fantasticin välillä. Toivottavasti teillä on varauduttu kalenterin suureen kysyntään! 😀

    • Ollaan varauduttu kyllä ja ollaan hyvin tietoisia, kuinka paljon kalentereita on suhteessa odotuslistalle liittyneisiin, joten kannattaa vain olla skarppina 25.10., jolloin kalenteri oletettavasti tulww myyntiin niin en usko, että jäät ilman. 🙂

  2. Tämäkään ei suoranaisesti liity postaukseen, mutta vähän kuitenkin! Huomaan usein kaipaavani postauksiisi peukutusmahdollisuutta. En yleensä (ikinä…) jaksa kommentoida ”vau olipas jännittävä tuote” tai ”taas mielenkiintoinen teksti!”, mutta vähän kaihertaa, etten pysty jättämään positiivista palautetta loistaviin juttuihisi. Esim. Lilyn blogeissahan on mahdollisuus tykätä täppäämällä sydäntä ja sen kaltaista palvelua toivoisin tännekin. Joka tapauksessa kiitos mahtavasta ja vinkkirikkaasta blogistasi!

  3. Uii ihana! Minkä hintainen toi on? ”Pizzaleikkuripyörä” on sen verran erikoinen ja nerokas että en ihmettelisi, jos noita putkahtelisi halpismerkeillekkin. Eikä kyllä haittaisi, jos tulisi erilaisia ja -hintaisia vaihtoehtoja 😀

    • En muistatarkalleen, mutta veikkaisin olleen parinkympin paikkeilla. 🙂 Kuulin, että tämä on vain kausituote, joten toivottavasti tulee myyntiin jollekin muulle edullisemmalle merkille sitten edes perästä. Loistava idea minusta! 🙂

Kommentointi on suljettu.