Hunajaisia sanoja

Sain blogini kautta kokeiluun jokusen aikaa sitten puhdistustuotteen merkiltä, joka ei ole ollut minulle kovin tuttu entuudestaan, mutta joka on kiinnostanut minua kovasti.
Burt’s Bees -merkin appelsiininen Orange Essence Facial Cleanser sisältää nimensä mukaisesti mm. appelsiiniöljyä ja koska kyseessä on Burt’s Beesin tuote, on se myös pullollaa hyvää luonnosta.
Vakuuttavanoloisella sisällöllä varustettu tuote paitsi kuulostaa hyvältä, myös näyttää sellaiselta.
Tuote onkin tuubista ulostursottaessa kuin hunajaa, aaww!
Käytössä tuote oli loistava, mutta hämmentävä. Täyteläisen hunajaismainen koostumus ei vaahtoa, mutta levittyy kasvoille hyvin. Tykkään itse, että puhdistustuote puhdistaa ihon hyvin, muttei jätä sitä kuivan tuntuiseksi. Pehmittävien ja öljymäisten/rasvamaisten aineosiensa vuoksi tämä jättikin ihoni puhtaaksi (öljy ja rasva liuottavat öljyä ja rasvaa), mutta silti ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Lopputulos ei ollut virkistävän raikas, mutta sellainen, mistä oma kiristävyyteen helposti taipuvainen ihoni pitää suuresti, eli ei ainakaan ollenkaan kiristelevä. 
Pieni miinus muuten käyttöohjeista. Pakkauksessa todetaan vaan, että tuote levitetään iholle ja huuhdellaan sitten lämpimällä vedellä pois. Merkin kotisivuilla kuitenkin todetaan, että tuote levitetään kostealle iholle. Kannattaisiko tämä kostea iho kirjata pakkaukseenkin? Kokeilin itse sekä kuivalle että kostealle iholle ja toimihan tämä toki molemmilla tavoilla käytettynä, mutta tuotteen levittyvyydessä on pientä eroa.
Koostumus on hauskaa, sillä se on tuubista ulospursottaessa paksuhkoa, hieman geelimäistä tuotetta, mutta sulaa kostealla iholla hieman öljymäisemmäksi ja lopulta veden kanssa huuhtoessa muuttuu jo lähes vesimäiseksi. Iho jää puhdistuksen jälkeen pehmeäksi ja puhtaaksi, muttei superpestyn oloiseksi. Itse käytin tätä minulle tuttuun tapaan ykkösvaiheen puhdistustuotteena, jonka jälkeen puhdistin ihoni vielä toisella tuotteella. (Kaksiosainen puhdistus on tapa, josta en luovu.)
Sain tuotteen kokeiltavakseni Candy Shopista, jonka kosmetiikkakioskilla syksyllä vierailin. Siellä käydessäni ja tuotteesta jutellessamme Heidi totesi putsarin olevan melko tehokas ja varoittelikin minua hieman siitä, ettei se välttämättä olisi kuivalle iholle paras mahdollinen. Oma ihoni on pinnaltaan helposti kuivuva, mutta tahdon tuotteen puhdistavan sen hyvin ilman nitisevän natisevaa tunnetta ja tämä vastasi juuri sellaiseen tarpeeseeni. No worries, siis.
Sanoisinkin, että tuote on parhaimmillaan sekaiholla, joka tarvitsee puhdistusta, muttei silti kaipaa liian pesevää ja ihoa kiristämään jättävää tunnetta.
Pidin tästä ja tämän appelsiinisen raikkaasta tuoksusta kovasti. Täytyneekin siis ehkäpä tehdä enemmänkin tuttavuutta merkin kasvotuotteiden kanssa!
Riittoisalla tuotteella on hintaa 15,90 euroa ja sen pääsee tilaamaan itselleen Candy Shopin verkkokaupasta.
Oletteko te kokeileet Burt’s Beesin tuotteita? Millaisia käyttökokemuksia teillä on? Onko joukossa joku tietty tuote, jota kehottaisitte minua kokeilemaan?

11 kommenttia artikkeliin ”Hunajaisia sanoja”

 1. Olen itse kokeillut lähinnä vain Livboxista tullutta pikku näytepurkillista käsivoiteesta, jota käytän purkin mallin takia kynsinauhoille. Ihan kiva ja pitää kynsinauhat ainakin pehmoisina, varmaan kätösetkin. Kokeilisin kyllä mielelläni muitakin tuotteita (:

 2. No Burt's Beesin huulirasvathan taitavat olla ne tunnetuimmat eivätkä suotta 🙂 Olen itse kokeillut versiot Honey, Pomegranate ja sitten se piparminttuinen olisko Original. Honey oli paras, piparminttuisuudesta taas en välitä. Ostin ison kasan kokeilupakkauksia USA:n matkaltani taannoin, silloin ei Burtia saanut Suomesta vielä. Tämä putsari kuulosti kyllä kiintoisalta 🙂

 3. http://www.burtsbees.com/Hand-Salve/10599-00-1,default,pd.html

  Hand Salve on aivan superhyvä yökäsivoide. Aiemmin sain halkeilevan kuivat talvikäteni kuntoon vaan The Body Shopin Hemp Hand Butterilla, mutta viime talvena kokeilin tätä ja ihastuin todella. Päivisin ei missään nimessä voi käyttää, sillä tuote on öljyisen vahamaista eikä meinaa millään imeytyä. Tuoksu on myös tosi voimakkaan laventeli-yrttinen (en pidä). Mutta nukkuessa pehmittää ja hoitaa kädet kyllä täysin. 🙂 Tuotetta löytyy myös noista useamman tuotteen sisältävistä kokeilupakkauksista, ainakin Stockalta löytyy. 🙂

 4. Okei, sait mut vakuutettua tällä "Sanoisinkin, että tuote on parhaimmillaan sekaiholla, joka tarvitsee puhdistusta, muttei silti kaipaa liian pesevää ja ihoa kiristämään jättävää tunnetta." Jep, putoan tuohon kategoriaan täysin! Harmi vaan että vielä on Lushin tuotteet puoliksi menossa ja Biothermin paketti avaamatta, vasta sen jälkeen pääsen testaamaan tätä 🙁 Dääm!

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

 5. Oletko huomannut, että yksikään blogin kautta saamasi tuote ei ole läpeensä huono? Hmmmms…. Mistähän voisi johtua…

 6. HHhhmm… mahtaisiko johtua siitä, että sanon jo lähtökohtaisesti ei niille ennen kuin otan niitä edes testiin? Ja koska lukijani hyötyvät enemmän hyvien kuin minulle sopimattomien tuotteiden esittelyistä (joita niitäkin on täällä nähty), käytän mielummin aikani niistä kirjoittamiseen. Tuotteista, joista en innostu on minusta itsestänikin jo lähtökohtaisestikin tylsää kirjoittaa. Näkisit sen kasan, joka noita "ihan kiva" -tuotteita kuussa kertyy, jotka jäävät blogin ulkopuolelle, koska minulla ei ole niistä mitään sanottavaa.

  Ja siis kosmetiikan ammattilaisena tiedän, ettei ole olemassa huonoja kosmetiikkatuotteita. On vain olemassa erilaisia tarpeita. 🙂

  Tiedän, mihin kommentillasi tähtäsit, mutta ikäväksesi joudun nyt toteamaan, että teen tätä tuotteiden arviointia ja niiden kommentointia ihan vaan työkseni ja tuotteita tulee minulle siksi. Ei siis toisin päin.

Kommentointi on suljettu.