Voi kyllä, tämänkin tarvitsin: silikoninen naamiosivellin

Vielä ennen kesää olin aivan uskomattoman laiska käyttämään kasvonaamioita. Yritin aina kausiluontoisesti tsempata asian kanssa, mutta sitten löysäily aina lopulta voitti ja ne vain jäivät.

Tokioon suuntautuneen kesälomareissuni ansiosta innostuin kuitenkin ensin kangasnaamioista ja niiden myötä sain palautettua myös ihan tavallisetkin kasvonaamiot ihonhoitorepertuaariini. Nykyään kasvoillani onkin jopa useamman kerran viikossa kasvonaamiota tai multi masking -hengessä jopa kerralla useampaakin sellaista.

Into tavallisten kasvonaamioiden käyttöön ei kuitenkaan tullut noin vain, vaan se vaati inspiraatiokseen erään apuvälineen.

Kuten blogiani seuranneille varmasti on käynyt selväksi, olen aivan mieletön välineurheilija mitä tulee kosmetiikkaan. Minun tapauksessani tämä ei yleensä tarkoita kuitenkaan vain erilaisia meikkisiveltimiä, vaan laajennan kokeilujani mielelläni aivan kaikenlaisten kauneusvempaimieni puolelle selvittääkseni, voisivatko ne helpottaa elämääni. 93% tapauksista ne tekevät niin ja päätyvät jopa jos ei säännölliseen niin ainakin puolisäännölliseen käyttöön.

Näin kävi jälleen tälläkin kertaa.

Skinfood Silicone Multi Brush

Ebayssa surffailessani törmäsin aivan suunnattoman kätevän oloiseen apuvälineeseen, eli aasialaisen Skinfood -merkin silikoniseen kasvonaamiosiveltimeen. Olin haaveillut kasvonaamiosiveltimestä kosmetologikouluajoista lähtien, sillä erilaisten naamioiden levitys oli sillä paitsi hauskempaa ja ylellisempää myös oikeasti helpompaa ja parempaa. Siveltimellä oli helpompaa saada kasvoille tasaisempi ja halutessaan myös paksumpi kerros naamiota, minkä lisäksi esimerkiksi muta- ja savinaamiot oli paljon siistimpää ja tarkempaakin levittää sillä. Sen ansiosta kynsienkään alta ei enää tarvitsisi kaivella kuivuneita naamion rippeitä.

Skinfood Silicone Multi Brush

Tottakai olin kokeillut hommaan tavallista synteettistä meikkivoidesivellintä, mutta sen peseminen ei ole koskaan kivaa. Harjasten väliin mennyttä mutanaamiota saa oikeasti pestä välillä jopa hieman liiankin suurella antaumuksella, mikä teki sormista ehdottomasti kätevämmän apuvälineen.

Skinfood Silicone Multi Brush

Olin jo ehtinyt luulla, ettei kaikkea vaan voi saada, kun sitten vihdoin törmäsin tähän silikoniseen siveltimeen. Sen avulla kasvonaamiot oli helppoa levittää tarkasti, tasaisesti ja jopa paksusti eikä sitä tarvinnut kuin hieman huljuttaa veden alla saadakseen sen puhtaaksi. Täydellistä!

Minusta ja tästä edullisesta sivellinlöydöstäni tuli heti erottamattomat. En tiedä, kuinka moni muu innostuu käyttämään naamion levitykseen sivellintä, mutta jos ette ole sitä vielä tehneet, niin uskokaa pois: se on aivan mahtava juttu ja tekee hommasta paljon kivempaa!

Skinfood Silicone Multi Brush

Käytättelö te sivellintä kasvonaamion levitykseen?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Voi kyllä, tämänkin tarvitsin: silikoninen naamiosivellin”

  1. Kicksistä löytyy vastaava, jos ei halua netistä tilailla:) On kyllä älyttömän kätevä ja etenkin just savi- ja turvenaamioden levityksessä ihan paras.

  2. Just viikko sitten tilasin RoseRoseShopista omani (Tre:lta kun ei -ylläri ylläri- tätäkään tarpeellista (epä)turhaketta edes Kicksistä vielä löytynyt 🙁
    Olenkin vaihtanut melkein kaiken skin caren muutenkin Korean ihmeisiin, vars. naamiot on ihania (ja Suomen ”valikoimiin” verrattuna jopa halpoja..) ja kuiva, herkkä ihoni tykkää 🙂 Eli oot kyllä Virve saanut mutkin ihan K-Beauty koukkuun ;)! Ja se Etude Housen Concealerikin on tosiaan hyvä, samoin Corrector ja Eye Primer 🙂 Löytyiskö vielä lisää loistavia tuote suosituksia?

    • Lupaan, että niitä tipahtelee täältä vielä vaikka millä mitalla! Minulla on kotona varmasti lähemmäs 50 tuotetta, joista yritän pikkuhiljaa postata. Koitan kuitenkin hieman hillitä itseäni, ettei tästä tule pelkkä aasialaista kosmetiikkaa käsittelevä blogi ja muukin kosmetiikka pysyy mukana, jotta on vähän jotain kaikille. Mutta lupaan, että minulla on taatusti mielessä vielä useita tuotteita, joita todellakin tarvitset! 😉

Kommentointi on suljettu.